Затвориха 14 заведения по морето след проверки

Българската агенция по безопасност на храните извърши 3000 извънредни проверки по Черноморието за месеците юни и юли.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха 14 заведения по морето след проверки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

те след 2 седмици и сами щяха да затворят заведенията по морето . Цялата работа е мижи да те лажем ... Сега проверяващите хем са на море хем събират подкупи .... кеф а... и затворят някое заведение да се отчетат . Защо една година не направите проверките в края на май , като отварят заведенията ???????????

ама цацапродавалнички.

ОТ"ОНИЯ ЯЙЦА", ДЕТО НЕ СА ОПАСНИ!!!

Радва ! Мачкай мутрите Симеонов, имаш пълната обществена подкрепа ! Много им се е насъбрало на хората срещу мутрите.

Браво! Бяхме превърнали Черноморието си (особено южното) в Индия по степен на хранителни разстройства. Най-после да се вземат мерки!

разработиха се в средата на сезона

Избирателни проверки,така,че лъжете.

е да се види какво представляват на практика заведенията с петенции, че са едва ли не са супер лукс с по 5 звезди.Такова впечатление оставаме от коментарите на собствениците и цените, които са наслагали. Истината е, че предлагат лоша храна и лошо обслужване на високи цени. Карат го на принципа ден година храни и ние сме велики с две думи селски манталитет.

3000 хиляди проверки с подесетина държавни хрантутници успели само толкова актове да съставят и 250 предписания.. От направените от тях актове 80% ще паднат защото винаги са тенденциозни ама ние тия бая ''проверяваи'' ще продължаваме да ги хрантутим и да им плащаме извънредни защото завалиите незнаят какво значи ежедневни така както ежедневно им се начисляват заплати

СТРАХОТНА ТЪПОТИЯ!!! Значи ако една храна няма документ - не е храна!!! Да ви питам аз, бюрократи алчни - преди 50 години и столетия назад, храните с документ ли бяха???

Малко са? Възникват съмнения в проверяващите. Много лесно би било с повторни проверки от друг екип на провереното от предния. За всеки неотбелязан пропуск или нарушение глобата да се плаща не от заведението ,а от проверяващия който си е ''затворил очите''.

обаче най ме кефи"65 яйца с неизвестен произход"-дали са от щраус или от динозавър,тепърва службите ще установяват от каква щастлива кокошка са

а дали са затворени заведенията на наште хора,или пак изгоряха дребните риби пречещи на наште хора

Местете заведенията в Бургас!БАБХ в Бургас пипа "по-меко"!