Нелеп скандал доведе до смърт

Безобиден скандал пред заведение доведе до трагедия в Петрич - мъж почина след падане, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Нелеп скандал доведе до смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Многоуважавани дир-чета, вие да не сте случайно адвокати на извършителя? Защото точно така изглежда. Това си е отвсякъде непредумишлено УБИЙСТВО! Да, УБИЙСТВО! И трябва да се разглежда като такова - четиридеседгодишни уж зрели мъже да се бият насред улицата. За това трябва да има и законово наказание дори и за един шамар, защото никога не знаеш какво ще стане. Ако някой има мерак да се бие, да се хване да тренира бокс, карате, ММА или каквото желае там. Но не и на улицата. Нека сега полежи още някоя друга годинка и да плаща кръвнина и да си вземе поука. Мъртвия никой не може да го върне, но поне може да се помисли за превенция на такива инциденти!

Дали главата ви може да роди нещо различно от статия за убийство ?!!! НЕ, разбира се.. Толкова си можете. Да се закрие сайтът ви !

Това не е журналистика, а долнопробна черна хроника ! Срамота!

Извод: Скандал с участие на рецидивист никога не е безобиден.

Улица " Рокфелер"?????

Криминално проявен, налита на бой,човекът бил под пийнал, паднал и се ударил. Сега да ви кажа; ТОВА СИ Е УБИЙСТВО. Дали е искал или не, няма никакво значение. Когато тръгваш на юмручна саморазправа трябва да знаеш,че и такъв изход е възможен. Тъй че, да го съдят за убийство. Мен друго ме интересува. ЗАЩО КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН Е НА СВОБОДА И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ КАРА ТАКСИ? КОГА БОЙКО, ЩЕ ПОЧИСТИШ УЛИЦИТЕ ОТ БОКЛУЦИТЕ? НИКОГА, НАЛИ?! ПАК ЛИ КОМУНИСТИТЕ СА ТИ ВИНОВНИ?!

До това водят "нелепите скандали" с криминално проявен, с дела за измами... Затова тези хора трябва да са в затвора!

"Кирил Апостолов, таксиметров шофьор, криминално проявен, с дела за измами, влязъл в пререкания" - има ли какво повече да се коментира, криминално проявен всеки ден да вози хора???

Gal

Нали уж искаха свидетелство за съдимост като постъпваш на работа??? Или този не е осъждан, а само с дела?

Понеже няма влязла в сила присъда, свидетелството за съдимост му е чисто.... и си кара таксито.

Ползата от побойницете и криминално проявените - научихме с какво Рокфелер е допринесъл за град Петрич.

Ето така стават белите! Дори и загиналия да е бил провокатор сега бакшиша ще лежи за глупост! Ако можеше да върне времето никога нямаше да помисли да го бута, но...

ЧебуРашките веднага се опитаха да се правят на възмутени че имало улица Рокфелер в Петрич ! След като прочетох каква е причината за това хората да кръстят улица и болница на името на еврейската фамилия , започнах да си мечтая и Лукойл да речем да плати някой лев данък в "свръхбогатата" ни държава , и може и да кръстим някоя улица на Вальо Златев , или на Вадим Алекперов ! Ако пък Путин спре финансирането на тролските агенции - може да кръстим и някой площад на негово име !

аз написах коментара за улицата....и не...и Путин да се казваше пак щях така да реагирам.К и за рокфелер и за него

как става все така, че таксиметровите шофьори убиват или пребиват накой винаги без да искат. Без да са виновни и случайно?

Бакшиша пак е пуснал ,,помпата,,алчния лешояд ,след забележка скача на бой д о смърт .Надявам се след като е криминално проявен ( то няма читави и нормални бакшиши ,всеки който не става за нищо става въртигеврек)да влезе трайно в затвора и да си плати за всичко натрупано р.ц.

интересно е и как все още може да практикуваш някои професии и да си криминално проявен или луд... 21-ви век е, за секунди може да се направи справка дали лицето е осъждано и за какво. Забранете му после да работи с хора като е осъждан за измами и да ходи да гледа домати на село, да се прави на интересен на лопатата и мотиката.

"Бил пийнал" - каква журналистика, какво нещо!!

леко паднал, ама се ударил лошо

Е как да се напише - спиритуално интоксикиран, ниска степен? За мен написаното е правилно и разбираемо.

Тротоарът е виновен.

В Петрич има ул."Рокфелер"?? Да не би тази личност да има български корени или някакви неизвестни заслуги към България и македонската кауза? Иначе жалко за човека, но който познава македонците, едва ли се учудва на този инцидент. А всъщност в бяла държава би трябвало да се обръща внимание на миналото и на поведение на кандидатите за таксиметрови шофьори.

Има заслуги, има ... Поинтересувай се малко.

Е те такива ни обслужват с таксита...

Що ти какво работиш....? ако не теб един пияндурник ти препречи пътя и започне да те ругае и да ти налита на бой.....свирка ли ще му направиш за да е удовлетворен и те отмине спкойно.....или е нормално да го бутнеш......за да ти се махне от главата....

TIREX

нали таксистите само с чисто съдебно досие как тоя съден? след адвокатите и политиците най гнусни са булгаристанските таксисти.

Пунето го. Нали е първо убийство повече няма да прави така.

Македонска простотия!

улица Рокфелер...ще повърна

Сигурен съм че ако улицата се казваше Путин щеше да получиш ерекция

Рокфелер се ползва с много уважение в Петрич, защото неговата фондация е спасила града от смърт. През 1928 - 1934 г. в него върлува маларийна треска. "Преди това тази котловина е била езеро, след което са се образували езерища и блата. Маларийните комари пъплили на ята и морили местното население", разказва Елена Вретенарова. Тя е била общински съветник и един от инициаторите името на улицата да бъде върнато още в началото на демокрацията - през 1990 г. Иначе тя се е казвала така и до 1944 г. Тогава българското правителство вдигнало ръце и започнало да търси помощ отвън, допълва Вретенарова. Горе-долу по това време в Америка е създадена и фондацията "Рокфелер", която има за цел да финансира и подпомага всякакви богоугодни идеи. Разбирайки за проблема на петричани, фондацията изпраща в града доктор Колинс и значителни средства. Започва обезводняването на района, строи се нова болница, дават се пари на хората да строят тоалетни и да правят канализация, за да се подобри хигиената на града. Статистиката показва, че за този мрачен период на града маларията е погубила над 3000 деца. Въпреки че имало хинин, повечето хора умирали. Сърцата им не издържали. Други пък оглушавали от лекарството. С парите на Рокфелер блатата и комарите изчезнали, а църковната камбана престанала да бие на умряло.

маларийна треска през 1928-1934 и 3000 умрели деца. това в България, която уж тогава била на '3-то място в Европа' и 'най-бързо развиващата се държава' ли е станало?

vasil

А Иван Михайлов и хората му се погрижили парите да бъдат употребени наистина по предназначение.

vasil

Преди 90 години фондацията на Рокфелер отпуска над 1 милион тогавашни лева и спасява Петрич от маларията,върлуваща там дотогава.За кратко време съотношението 1 незасегнат на 9 засегнати е обърнато в точно обратното-1 засегнат на 9 незасегнати.

Имат и МБАЛ "Рокфелер"

stan_posta@

Май и в София има паметна плоча на входа на Националния център по заразни и паразитни болести. Построена с дарения на фондация Рокфелер.