Нелегални иракчани скочиха от влака София-Букурещ

Двама иракчани - мъж и жена, бяха заловени от румънската гранична полиция, след като скочили от международния влак София-Букурещ при опит да влязат нелегално.

Обратно в новината

Коментари - Нелегални иракчани скочиха от влака София-Букурещ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Двамата мигранти заявили, че тръгнали от София и искали да достигнат държава от Западна Европа. Жената поискала медицинска помощ, като обяснила, че е приела наркотици на българска територия." Бе я и дайте още наркотици и в тухларната и двамата.

Тая за по-качествени наркотици ли е хукнала на Запад?

С документи, без документи - трепане му е майката.

Искат при баба Меркел, а и тя ги иска, а ние що се пречкаме само... Зор да идат, пък после почват атентати и трепат невинни хора- иди ги разбери

Целият проблем е в комисиона. Всеки иска такса за да пропусне бъдещите сапунчета и концлагеристчета до мама шмеркел

А, БЕ РАЗСТРЕЛВАЙТЕ ГИ тия УБИЙЦИ бе, какво се разправяте с тях??? Стига сте харчили парите ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ...ПФУуууу БЕЗХАБЕРНИЦИ ГАДНИ, мислите ли за Б-я или само за гъзът си???

Аз от две години вече ви говоря, че тези товарни влакове и тирове идващи от Турция са фрашкани с имигранти....

Как така, на една и съща граница, двамата иракчани са преминали покрай българската гранична полиция легално, а румънската гранична полиция ги залавя като нелегални? Да не би добре да са си платили на българската гранична полиция и да не са могли да си платят на румънската... или на румънците не им минават подобни номера?

По вътрешните граници в ЕС проверките се правят на влизане, освен ако няма сигнал или акция. Задължение на страната приемник е да осъществява контрол. По външните граници контрола е в двете посоки.

Додо, чети добре бе човек.

"Двама иракчани - мъж и жена, бяха заловени ..." и после: "Двамата мъже са предадени на българските власти ..." Не четете ли какво пишете?

moket1

Богата работа, вече и наркотици си пазаруват у нас.

Не са нелегално,те ни идват на гости.Търсят Асанчовата маала--родата си.

от съде на къде-иракчани на български власти.това е порнография.В Румъния няма ли иракско посолство,да ги предадет на иракските власти.щом имат български документи,не трябва ли да си шетат където си искат из Европа.Нали има свободно движение ...и прочие.тези не са българи и хем си го казват,хем си личи.Каква е тази шизофрения.

Сега ще ни ги върнат, щом нямат документи, значи са минали границата безпрепятствено, похарчили са парите, нямат за каналджии през сръбската граница и се качили на влака за Букурещ, по най-дългия път. Между другото, в Турция ако нямат документи плащат глоба около две хиляди евро.

Разстрел на място! Докато не умират от страх какво ще им се случи като преминават нелегално граници, няма да има управия!

Така... значи нарушителите на българо-румънската граница ги връщат в България. А защо нарушителите на турско-българската граница не ги връщат в Турция? Освен това, Ирак в момента има демократично правителство и силно присъствие на американски военни, които гарантират демокрацията там. Значи иракчаните без визи - на самолета и директно в Багдад!

Елена Йончева обясни как става, но не ѝ вярват.

Ако бяха взривили влака?! Кой щеше да е виновен? ББ? Меркел? Евроатлантизма? ЕС? Какви са тези съмнителни типове,които шестват из "Рая" ЕС?!

Защо не са застреляни намясто?