Расте броят на алкохолиците в САЩ?

Преди дни в специализираното издание JAMA Psychiatry бяха публикувани резултатите от изследване, според което броят на лицата, застрашени от алкохолизъм расте.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на алкохолиците в САЩ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки голия си задник много се кефя,че тези кръвопийци освен дебели са и пияндета.Тъпанари от класа,но това си е дарба.

Господ да пази. Представяте ли си тези имигранти които всяка година искат да ходят и ходят в САЩ от цял свят дори и от прекрасната Русия, която стана по-прекрасна след ембаргото! Представяте ли си да разберат колко е хубаво у нас, в Русия, в Европа и те да вземат да дойдат у нас. И като се напоркат с кока-кола и почнат да стрелят по хората -. явно техен национален спорт, ще ни се видят цвете орките.

Бачках с един от Чикаго и в обедната се в колата си седеше, и от време на време се потапяше към жабката. А той си криел муншайна там. После цял следобед изпуска инструменти, заваля думи, ходи смешно, и накрая го уволниха. Народа яко обедня, а мизерия и алкохолизъм са като дупе и гащи.

крепчая алгоголная дружба - ВОВКА,ВОДКА И СЕЛЬОДКА.

За мен дефиницията за алкохолик е този, който пие ВСЯКА вечер 200-300 гр. ракия и с вечерята още 2 бири.

това е неспасяемия алкохолик . виждал съм и такива,които вместо кафе си наливат твърдо гориво рано сутринта и почти не се хранят ...не са дори и руснаци .

а преди вечеря - на обяд какво е позволено ?

Расийските алкаголики са векове напред :-)

Говориш неправилно само когато си пиян или си си тъп по рождение

Българина много обича да коментира чуждите изцепки. Американците били такива, руснаците били онакива. Абе вземете си вижте собствената кочина. Такава простащина, междусъседки терор и пиянство до сутринта, в щатите може да се види само в гадните гета. Тук е нещо нормално и в "елитните" квартали.

Няма да стане. Българинът е мизерник и много добре го осъзнава, но не му стиска да си го признае, защото иначе ще трябва да направи нещо по въпроса, а българинът цени преклонената главица, дето сабя не я сече. От там и склонността на българина да заклеймява и да демонстративно да обяснява как имало и много по-лоши от него, та барем се почувства по-значим. Жалка история.

Д-р Радева им е забранила да пият вода.

Нормално!!! С Предзидент като тоя,отчаянието е голямо и води до алкохолизъм и самообийства!

какво е самообийства?

Имаше едно Янки - много викокопоставена Особа в Американска фирма. В Русе е - такава дълбока Провинция. И му казвам - каня те в нас, да видиш, как живеем. И как живеем - Троянска, Вино и Шампанско. Добре, че не отворих бира. И той не е добре в "кондицията", но реши да тръгне за хотела. Нямаше проблеми да спи в къщи. И там пред "Воден" - голям жилищен блок, разкопали улицата за някакъв канал - дупка към 2 метра. И я оградили с Едни Клони Големи. И както си вървим, да го изпратя до Хотела ... и като се втурна към Клоните /дивото зове/ и в ... ДУПКАТА ..

ДЪРЖАВАТА НА "НЕОГРАНИЧЕНИТЕ" 1/3НАРКОМАНИ ,1/3 АЛКОХОЛИЦИ , ДРУГИТА ПРОСТО ............ГаЙОВЕ !!!!

А ти като всестранно развит си и трите на веднъж. Алкохолизирана, дрогирана евразогейска мурзилка.

Не коментирам нация която се напива от 1 бира.

Само да са американците... Връщам се в къщи, в България - най сетне. Милен при семейството в Панко. Лелките Германки са стъкнали по 3 сандвича на мен и Милен и ПО БУТИЛКА Червено Българско вино. Сандвичите огромни, както Германска Хубава Селянка може да направи. Пътуваме от "Града на Трабантите" към Берлин. Неделя е. Празен влак. Само две Бабички с едни воалетки. Някъде към Седем Милен ме пита - Не си ли гладен. Сещам се, че съм гладен. Германски график. И отваря сандвичите и ОТВАРЯ БУТИЛКИТЕ с вино. Бабибчките и до Берлин ни гледаха, като втрещени.

Седем СУТРИНТА... да уточня все пак.

Това и аз съм ги живела, в Лондон. Седим на сутринта, во влака за Риктория. Ке патувам до Шотландия. Билета ми за другия влак до Шотландия е в 4 следобед. Имам часове да висим по гарите и да влачим багажи. Една роба со хранителни дреболии и книга за четене. Един киндел. Един таблет, ке програмирам поредния проект. И скука, с едни работяги во влака, отиват на работа, ма аз не отивам на работа. Нищо де, вадим си таблета и почвам да цъкам тестове и графики. Задълбочавам се. Ръпам си сандвича с бекон и мръФки, направен щедро от комат леП и два домата вътре фтъкнати. Наплюсках се, и се уригнах. Стана ми теШко, и си извадих една бира, втъкната в багажа за подкрепа. И работягите околу мене се втрещиха. Следващот овтрещване беше като извадих една зготвена манЖа и изедах и нея...и си отворих още една бира. като се натоварих на влака за Единбъро, и си бех зела спален вагон, и като отцепих един следобеден сън.....и чек на сутринта в 5 тъкър-тъкър, съм престигнала на гарата в Единбъро...който я знае, баш на центаро е...и си отворих и третата бира , пак сутринта......:))) Е точно там обрах най-страшните шотландски погледи ...сама жена, с два куфара, дърпа бира от глътката и ръпа бекон ....това в 5-6 сутринта, докато дойде таксито да ме качи до хотела..... Мда...имаме ко да им покажеме ...:))))) ПС: има експреси, но докато буквах немаше за експрес, и зех редовен влак, ем ми излезна по-ефтино, и патувах вместо 7 часа, саму 11 часа...... со се спирките през Йоркшър и целия Мидланд, до самия Единбъроу..... Обичем да спим во влака - едно преспивно,......

Следващия кошмар за околните е чесъна. Ка ксе яде чесън в самулет, това е друга история. Аку дир ми се извини, казвам историята за ядене на чесън в самулет. Аку не се извини, ке го духате барабар с дира. :))))))))

1 унция=30мл...... "Канче"=2 литра!!!:))))) Кога ще ни стигнат американците?:)))))

Че то Американеца и Без Алкохол е Алкохолик.

Изобщо не съм чел коментарите. Янки и Пиене. Да, Бърбън със Свинско, сега Смирноф с Лемон. Тези Никога НЕ СА БИЛИ НОРМАЛНИ. Янкито е Пълна Свиня. -------------- Бай Стоятот Троян ми вика - Хайде бе "Момче", къде се бавиш - и гледам едно Еднолитрово шише на масата. Вика ми - от мен Шишето и сланината. Имам Суджук /не ми се коментира оня, другия/, жената реже и почваме. Питам го, страхотна е, от кога е. Ами от когато се роди първата внучка. Бай Стоян е Балканджия към 120 и към 2. Изобщо нищо не се случва - всичко се изпива. И така седмица. Бутилката за втората вечер е за втората внучка. И така. Идва последната вечер. Става ми интересно - Бай Стояне, това от кога е - Как да ти кажа сине, тогава се Разведе Сина ми ... ------------------- Кви са тез американци, че те с два безалколни будвайзера ще се изпозастрелят....

Наздраве !

синовете на президента са си тук, а говоря, т.е. пиша за синът на Деси и биологичният му баща депутатът от БСП - Свиленски. Забравих да пиша, че Курнелия разпродаде и Булгартабак - не се кахърете за синът ѝ - споко.

Мноо ме е налегнало притеснение за Цуцкиния.

дано Курнелия, дано нашия велик и всичко знаещ президент прочетат тук написаните постове - да видят къде са пратили децата си, ами ако ги гръмнат?

синът на Курнелия в САЩ и той ли работи по 12 часа или майка му се е погрижила като разпродаде на безценица Техноимпекс и Техноимпортекспорт? Верно не на всеки е дадено баща му да е бил шеф митничар, а сега да работи в Лукоил - бедна ми бедна Корнелио - много си бедна затова те обичат бедните.

като са ти толкова мили краварите що не ходиш да жувееш там.щесе насладиш на място на прехвалената америка.ама трябва да работиш по 12 часа и няма и да се сетиш за компютъра.а за русию 330 хиляди щеревци едва ли са много.

А ти като обичаш восточната орда що не идеш да живееш в Сибир , ами замърсяваш околната среда в България?

Средства массовой информации сообщают о том, что дочь министра иностранных дел России Сергея Лаврова Екатерина Лаврова с трудом говорит на русском языке. Связано это с тем, что практически всю свою жизнь она обучалась за пределами Российской Федерации. "А все потому, что больше 2/3 своей жизни она провела за пределами России. Такая традиция российской элиты. Более 20 лет она жила в США, а затем в Британии. И только в последние годы - в России" Катя Лаврова родилась в Нью-Йорке в то время, когда Сергей Лавров был постоянным представителем при ООН, а после назначения его министром иностранных дел, Екатерина осталась жить в США. Следует отметить, что сын премьер-министра Дмитрия Медведева также намерен получить образование в Массачусетском университете. Дети многих других крупных российских политиков, в том числе и Владимира Путина, проживают на территории иностранных государств.

Що си го не извадиш кестерето изотзадзе ве тъпунгер квичащ! Я марш на нивата да бИреш ягоди, ве чирак тъпии! Екатерина Винокурова прожила в США почти 17 лет. Когда ей было всего четыре года, Сергея Лаврова назначили полпредом России при ООН и отправили на службу в Нью-Йорк. Именно там долгое время жила семья политика. Екатерина с успехом окончила престижный Колумбийский университет, в котором несколько лет изучала политологию. . Получив диплом, наследница Лаврова уехала учиться на год в Лондон. Это решение оказалось судьбоносным там она встретила своего будущего мужа. Несмотря на известную фамилию, которая всегда была на слуху, Екатерина не стала строить карьеру за границей, а вернулась в Россию. Она понимала, что ей предстоит долгий путь к успеху. Женщина потратила почти десять лет, прежде чем занялась собственным арт-бизнесом

в кипър бяхме се събрали с местни мъже и девоики, те си наливат два пръста вино и го доливат с вода, а пък аз си прибрах една бутилка уиски до мен и си я изпих цялата, гръцки хора, ръченици, баскетбол, накрая едната девоика не издържа и каза на мъжа си:виж го бе, една бутилка изпи и даже не почервеня, щеше да ме изгори с ръцете си, а ти три пъти ме еба и ми направи три деца.в друга държава:не мога да повярвам, мъжа ми като изпие две чашки от това бренди , до сутрината е в тоалетната, а ти изпи бутилката и ми направи амор четири пъти, щерев...кога ще ги стигнеш истинските мъже:'(

Голем си мъжкар! Кога ше ми кацнеш да те обруля!

а в росии броят на алкохолиците няма как да расте.

Мани ги краварите, още не са открили Боярищника!

"...последните 17 години се е увеличило с двуцифрено число милиони. " - сега се чудя дали е 10 милиона или 99 милиона ???????Това се казва "точна" информация.

Глупости, те са на хапчета. За всичко. След успокоителните, с които ги тъпчат докторите още от училище, отиват и избиват я класа, я съседите си.

Където идат руснаци и се увеличава процента на престъпниците,алкохолиците,проститутките и наркоманите.Все повече руснаци официално заявяват, че искат да живеят за постоянно в САЩ. Това се доказва и от подадените през тази година молби за издаването на т.нар. Зелени карти. В американското посолство в Москва отчитат, че броят им нараства с 24% спрямо миналата година. До момента руснаците, пуснали необходимите заявления, наброяват над 330 хил. За сравнение за 2015 г. те са били точно 268 772, съобщава пред "РИА Новости" говорителят на дипломатическата мисия на САЩ в Москва Уилям Стивънс. Всяка година в САЩ приемат над 0.5 млн. легални имигранти. Един от вариантите е това да стане чрез получаването на Зелена карта от т.нар. лотария. Ако човек спечели от нея, той получава документа, който е валиден и за семейството му, включително деца, които обаче нямат навършени 18 години. След 5-годишно пребиваване в Щатите такъв човек може да предяви претенции и за американско гражданство.

от 140 милиона - 330 хиляди. Че то това е една тумба ненрмални, а такива навсякъде има. Само КРЪГЪЛ ИДИОТ мже да се натиска да живее във фалиралия говедарник, фрашкан с дупки по пътищата, стари очукани фордове и скъсани джинси. Впрочем, скъсаните джинси станаха модни - да се скрие мизерията в говедарника, щото и за дрехи нямат пари.

След всички африкански държави, без тези около Средиземно море, Русия има най-висок дял на регистрирани HIV позитивни в света 1.2 млн. души.Русия има нива на използващите твърди наркотици (1,8 млн. души), които според докладите и проучванията са съизмерими само с тези в развиващите се страни.Нивата на убийствата в Русия са 9,2 на 100000, а тези в САЩ почти два пъти по-малко или 4,7 на 100000. В класацията компания на Русия със съизмерими нива на убийства правят държави като Пакистан, Казахстан, Уругвай, Бурунди, Сомалия, Буркина Фасо, Ирак, Гвинеа-Бисау, Британски вирджински острови, Коста Рика, Филипините, Гвинеа, Габон, Киргизтан, Сейшелските острови, Перу, Парагвай, Монголия, Ангола, Джибути, Гамбиа, Хаити, Того, Зимбабве, Уганда. От по-развитите държави по-високи нива на убийствата имат само Мексико и Бразилия.Русия е на четвърто място в света по консумация на алкохол на глава от населението над 15 години. Преди нея са само Беларус, Молдова и Литва. Спомнихте ли си залегналото у нас мнение, че руснак е синоним на пияница?

7% от руснаците имат задгранични паспорти. За зелена карта се искат и кинти, непосилни за мнозинството. Потърси колко американеца искат да живеят в Русия.

БИХ ДОПЪЛНИЛ - В ЩАТИТЕ НАРКОТИЦИТЕ НЕ СЕ СДМЯТАТ ЗА НЕЩО ЛОШО. СРЕЩУ ТЯХ СЕ ВОДИ БОРБА НА УЖКИМ. СЪЩО КАТО В БЪЛГАРИЯ.

И алкохолици ги правят от деца.У нас 80%от младите и пият.Пиша го и ме боли,лечение и отказ от алкохола е трудно,дори невъзможно,но като си уврадиш здравето тогава осъзнаваш.Да допълня и цигарите проклети.Не пия ,не пуша и ,,слава бога ,,се чувствам добре,но страдам за мой близки ,че бавно се самоубиват.Но човек ,ако има воля и желание ,всичко може да преодолее дори и без доктори психиатри

Роден в Русия мъж е пребил смолянчанина, който се опитвал да прилага дрифт чалъми в центъра на Кърджали Припомняме, че екшънът се разигра малко след 19 часа на 7 юни пред входа на комплекс Арпезос. Тогава водач на мини ван засече пътя на шофьор с автомобил със смолянска регистрация, след което с палка в ръка потърси обяснение от жителя на Смолян относно поведението му на пътя. Последваха удари с палката, както и канонада от юмруци върху смолянчанина, който остана до колата си, за да чака полицията с окървавено лице. Свидетели на разправията станаха десетки очевидци, голяма част от които деца, които си тръгваха от басейн Арпезос. Според свидетели, именно въртенето на гуми и сблъсък на смолянския автомобил с друго превозно средство, е предизвикало гнева на водача. Побойникът отнесе глоба в размер на 100 лева от районните магистрати в Кърджали. Роденият в Русия А.К. бе наказан по Указа за борба с дребното хулиганство заради физическа саморазправа.

Бояришники никой не може да догони..ха.ха.ха

Подобен пост от страната на цар Киро и Якорудското менте изглежда много странен

Да не забравяме че разликата между руснаци и ро мите е само цветя на кожата..ха.ха.ха

МОИТЕ КОМЕНТАРИ СА ОСНОВАНИ НА ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ЗА ТОВА АЗ ГИ НАРИЧАМ РЕПОРТАЖИ ОТ ЖИВОТА. В АМЕРИКА ХОРАТА ОТ БИВШИЯТ СССР СА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО СИ ПРЕДСТАВЯТЕ. С ТЯХ СЪМ ЖИВЯЛ И РАБОТИЛ ДОСТА ВРЕМЕ. ЕТО ЕДИН СЛУЧАЙ. ОТИВАТ ДВЕ КОЛЕЖКИ НА БАР И СИ ПОРЪЧАТ БУТИЛКА ВОДКА 750 ГРАМА. НЯМА НЯКАКВИ ИЗГЪЗИЦИ КАТО ЛЕД И ТЕМ ПОДОБНИ. ЩОМ НЯКОЙ СЕ ПОРЪЧА НЕ ЧАША, А БУТИЛКА, ВЕДНАГА Е РАЗПОЗНАТ - ТОВА Е РУСНАК. ИЗПИВАТ Я И СИ ТРЪГВАТ. В БАРА ИМАЛО ДВАМА ПОЛИЦАИ, ПРОСЛЕДЯВАТ ГИ И ГИ СПИРАТ. ПРОБВАТ ДЕЖУРНИЯТ ТЕСТ ПО ОСЕВАТА ЛИНИЯ, МОМИЧЕТАТА СА ПЕРФЕКТНИ. НИЩО В ПОВЕДЕНИЕТО ИМ НЕ ПОДСКАЗВАЛО, ЧЕ СА ПИЛИ. ПОЛИЦАИТЕ БЕЛИ ВЪЗХИТЕНИ, ЗАЩОТО МОМИЧЕТАТА ОТГОРЕ НА ВСИЧКО БЯХА МНОГО КРАСИВИ. КАЗАЛИ - ЩЕ ВИ ПРИДРУЖИМ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДО ВАС, ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО. ПОЛИЦАЙТЕ СИ ТРЪГНАЛИ ЕДВА КОГАТО ИМ МАХНАЛИ ОТ ПРОЗОРЕЦА НА КВАРТИРАТА ЗА ДОВИЖДАНЕ. АМЕРИКАНЦИТЕ СА ДЖЕНТЪЛМЕНИ - УВАЖАВАТ ХОРАТА С КАЧЕСТВА, А РУСКИНИТЕ СА ТОЧНО ТАКИВА.

Американците са друга система, предпочитат весели субстанции с адрес/произход Колумбия,Афганистан... Истинския алкохол е за ценителите, най-вече от източния блок...

Странно ми звучи, най-големия консуматор на дрога в света САЩ и... все повече алкохолици...!?

Бах мааму... Ми, аз като пия всяка вечер по 200-300 мл домашна, дали съм алкохолик?

Домашната ракия е екологично чист и здравословен продукт-антидепресант, затова искат да го забранят. Защото запушва ушите за FAKE NEWS и замъглява погледа за "ШОУТАТА" и блудкавите бъкани с насилие филми по телевизиите.

Абе, имаш известно право, колкото повече ракийца, толкова по-малко време отделям за простотиите по телевизията..

:)

Славянските народи, като цяло, предпочитат концентратите. Само чехите са изключението, което потвърждава правилото. Колкото и да пият оттатък големия гьол, едва ли ще стигнат тукашните алкаши.

а нас не ни интересуват хора които са импотентни и разчитат негри и латиноси да им ебът жените понеже те самите не могат да ебът и пият

расте броя на фекалиите избягали от собствените си страни,а коренните жители на сащ се чудят на акъла на наркомани пиещи един път в седмицата алкохол защо са тъпи алкохолици

Эти ублюдки никогда не победят нас...

Най- много концентриран алкохол на задник от населението се консумира във Финландия. На второ място е Полша. На трето - Русия. По отношение на нискоградусовия алкохол обаче, на първо място е Германия. На второ - Франция. На трето - Великобритания.

алкохол, но като включиш перилни препарати, одеколони, шампоани и разните му там боярошници, класацията е съвсем друга, има безапелационен победител и цял свят знае кой е той !!!

А като включиш дизайнерски дроги, кокаин, хероин и марихуана, кой е първи, питам??

... ваксата за обувки, истински хит при късния соц в необятная

за 20 години в сащ пиян и дори пийнал човек не съм видял.

Обаче металните бутилки за концентрат, предвидени за вътрешния джоб на сакото са англосаксонско изобретение.

Алън Фостър Дълес заявява на учредяването на ЦРУ от 24 февруари 1945 г., "...ще опошляваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и ще отстраняваме православния фанатизъм. Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ." Ако заглавието:"Расте броят на алкохолиците в САЩ?" не е УДАР ВЪРХУ АМЕРИКАНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ вследствие на "Ефектът на бумеранга", здраве му кажи. Не може който сее бури с H.A.A.R.P., да не се сблъска с урагани ..., биткойн или юан.

С какво казаното от Алън Фостър Дълес от преди 72 години, не сте съгласни за разпадащата се империя ФАЩ?!

трябва да си адски тъп за да кълвеш на толкова смешен фейк

Ей,че тъпо!Това го тиражирате виче много отдавна!Толкова ли са тъпи на Савушкина?

Нация, която се напива от бира пиела много. Айде бе. И пиели по веднъж седмично. Българинът изтрезнава с две бири сутрин и жули ракия и вино всяка вечер. За руснаците не е нужно въобще да споменавам.

а бе кво пият па тия смотаните наркомани бе,затова педерасията идва от великата ферма.щото не могат да пият а се дрогират и се онождат по мъжки,абе нация от педераси

В Русия е друго, а не като при краварите. В Русия алкохолиците намаляват. Поради сериозния мор след руските алкохолици, руснаците и окупираните от тях народи в РФ не могат да произведат толкова алкохолици, че да запълнят бройката бройката на падналите в прослава на алкохола.

Крадците, разбойници и пирати, наречени анвглосакси пият като смоци всичко, вкл и човешка пикня

Боклуко, англосаксонците са не повече от 20 милиона в САЩ от 330 милиона жители

Майчице! А аз пия почти всеки ден. Започвам да се плаша

цапни едно и ще ти мине

Изобщо не пият много. Те и не могат де. А в сравнение с руснците са направо като кърмачета.

На западняците детоксикацията е с по-слаби възможности, от тази на източноевропейските пиячи. Поради това "в сравнение с руснаците са направо като кърмачета".

Бриджит Грант, експерт на Националния институт по алкохолизма! Жива да не бях какви институти си правят тези! Добре, че не е университет, че щях да се вържа. Щото и аз имам институт по алкохолизма. Хем научен, хем практически. Е, не е национален, ама никого не връщам.

Днес много сушаво на новини, та решихте на ни изкомкате с една алкохолна вест ли?

Ей са, като станат от софрите на по 3-4 ракии и се качат в автомобилите и трафикът на новини ще се засили.