Трети задържан за Барселона, фалшиви експлозиви в Камбрилс

В северния град Рипол е задържан още един човек във връзка с вчерашната терористична атака с бус в Барселона, при която загинаха 13 души, а десетки са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Трети задържан за Барселона, фалшиви експлозиви в Камбрилс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... жалко е, че дори след написването на книгата "1984" на Джордж Оруел, то почти 99,9999999% от населението (пардон: пасмината) на тази планета вярва на "новини"! ... ама така е, "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!"

Аз лично не вярвам,че нещо ще се промени.Мюслитата ни намериха цаката и едва ли ще се намери някой да ги спре.Изхода какъв е--прегръщайте се братя.

Опълчение е нашето спасение!

Да се разрушат всички минарета и джамии в ЕС. За бурки и забулвания да се на налагат стотици хиляди евро глоби. А хванат атентатор да се реже къс по къс и да се хвърлят в затвора цялата му рода до 5 коляно. Който е дошъл в Европа да се държи европейски!!!

Може да са объркали поясите с реквизита в учебния център.

Стига са плакали, вчера спасиха 600 мароканци в морето, загинали 20-30, все пак са се увеличили поданиците на Европа с 500+ човека.

100% тази лодка която пристигна преди няколко дни в Испания е беше пълна с терористите. Ся кво ще прави насрано НАТО? Ще пази ли Европа или само ще гушкат пари и ще чешат задника си.