Деница Златева: Не са водени преговори между БСП и ДПС

Пришиването на Делян Пеевски към ГЕРБ е проблем на ГЕРБ. Това обяви зам.-председателят на БСП Деница Златева пред bTV по повод реплика на премиера Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Деница Златева: Не са водени преговори между БСП и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече и преговори няма, от дпс управляват защото там са мъжете, а в бсп са все жени ..

Един общински съветник нямал в автопарка си Ролс Ройс. Много го боляло за това и накрая след дълги душевни терзания , защото е социалист, си поръчал Ролс Ройс за 700 000 лева. Ролса бил с екстри и с монограма на седалките на бедния социалист. щял още по-скъп да си поръча автолюбителя - социалист, но се сетил, че БСП е вече променена партия и се спрял с екстрите на 700 000 лева. За това разказа ли ви другарката Деница?

БСП няма друг есетствен съюзник, освен ДПС. Напролет ще се опитат да привлекат и патиротите. Възможно е да успеят, но най-вече заради глупостта на тиквите.

другарката Нинова/г-жа Лъжа/ е подбирала камарилата около себе си от току що прохождащи кариерисчета и ги е подложила на теста " Кой по.по-най лъже?"

И кой "приши", Д. Пеевски към ГЕРБ ?- бсп!!!!-А защо? -За да прикрие, ТОВА което направи, ВЪРХУШКАТА им милионери?

хахаха, че те с бб са си другарчета

БСП винаги е управлявала с ДПС. На какви се правите, Деничке тлъста?

Комсомолката Златева създаде про- блема НДК, като некомпетентно одобри отчета на Бошов за приходи и разходи и го оневини, въпреки че има данни за финансови злоуми ВМЕСТО ДА ГО ДАДЕ НА ПРОКУРОРА явно няма познания и ръководни умения, а се Перчи и критикува ексШефа на Държ. Фин. Контрол?? Поканена е била, защото шест мес.е вземала пари за орг. на Председа- елството на ЕС и никой не се е за- нимавал с това до сега, а нагло ви- наги се перчи с това УЖАС !?

Нямат мирясване тия от БСП. Милион, че милион гласували. Милион , но не стигнаха. Налягаите си парцалите и чакайте следващите избори, това е новия строй, само с избори се взема власта и то за 4 години.

Нинова и Златева лъжат, че за БСП са гласували 1/един/ милион и все това повтарят и се перчат, а ВИЖ данни от ЦИК за БСПк-я са гасували 955хил 14% от всички избиратели в т.ч. ромски Виж в Асеновград са купувани ромски гласове от депу- тат от БСП сега е на Прокурора!?

"Пришиването на Делян Пеевски към ГЕРБ е проблем на ГЕРБ. Това обяви зам.-председателят на БСП Деница Златева пред bTV по повод реплика на премиера Бойко Борисов" Другарко Златева, мисля че с това изречение ме надминахте и мен!

Тия жени в БСП-то явно са на една и съща диета...др. сланинова и тая 'мъдра" особа явно зобат от едно корито и двете и каква умна мисъл само струи от главичката и.....с думи не може да се опише:)))))

Ясно е че БСП могат да преговарят само с ДПС за влизане във властта. И те дълго време са били заедно във властта. Даже Станишката и шефовете на ДПС се целуваха на Орлов мост. Какво0 друго0 са правили... ами не знам. Но много е вероятно Станишко дълги години да е стоял нисо няведен пред разкопчания цип на Доганя. И в добавка услужливо да е разтворил бузките. Как управляват БСП и ДПС видяхме. Кой издигна Пеевски за шеф на ДАНС - също. А я да видим кой създаде ДАНС? И за какво точно. ДАНС беше създаден като частна спец-служба на БСП. Огромна част от бившите служители на ДС влязоха в тази структура. За никаква независимост там и дума не може да става - вероятно висшите им кадри още се другаросват. Кой е Пеевски? Син на дългогодишната шефка на Тото-то - дива партийна номенклатура. И самия Пеевски е номенклатура. Както Станишко и редица синчета и дъщери на номенклатурата на БКП. Сега са номенклатура на ДПС и БСП. Целия висш кадър на ДПС се състои от сътрудници на ДС. Това "П" в средата е сложено за благозвучие. БСП е наследник на БКП и дългогодишен ментор на ДС. Така, по съвсем естествен начин възниква съюза на БСП и ДПС. Но когато Доган видя че нещата отиват на зле просто тегли една майна на БСП-то. И ги изхвърли от властта като мръсен парцал. Като турски ТИР-аджия магистралка. Ама тя Свиница Златева не ги разбира тия неща. То не става само с ядене - трябва и акъл.

Деничка в отговора си по повод реплика на Борисов. През 2009 г. Деничка споменава,че Бойко Борисов е уведомил обществеността за нередностите при строителството на "Цанков камък" и загробените милиарди там.Спомням си показаха и хидро възела и пътя и какви пари са изхарчени.Защо не се е сезирала прокуратурата след като толкова обстойно е изнесено от новото правителство пред общественноста,трябва да се пита бившия главен прокурор другаря Борис Велчев,от политбюровския клан Велчеви."Цанков камък" стана нарицателен ,да спомена още веднъж ,през 2009 год.Правителството и дори всеки българин може да изнесе данни за престъпни разхищения и корупционни схеми,а прокуратурата е разследващата структура,контролиращата и обвиняващата.А стига там в центалата на "ПОСЕРАНО" 20 сте извъртали по килифарски и смучите от пръстите туй-онуй.

БСП има 80 депутата, ДПС има 25. Обикновената математика показва 105 общо - т.е. заедно те не могат да формират мнозинство. Респективно никакви разговори за бъдещо управление не могат да водят.

Нищо не си разбрал. Не водим разговори за упражление с ДПС, а коя да е следващата ни банка!

пет години.И още питаме - КОЙ,КОЙ,КОЙ,КОЙ,КОЙ бе,КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС.

Тези милиарди заеми още на са ги вземали,те са планувани и с тях ще се покрият и вече се покриха значителна част от милиардните задължения още на Тройната коалиция и от гьола АЕЦ"БЕЛЕНЕ", и от "Цанков камък", и за мотрисите на "СИМЕНС" и вагоните и за,и за,и за... всички заложени мини още отпреди 2009 год. от Станишев,БСП и ДПС. Ясно ли ти е мурзилче клатено,клатено и все недоклатено.

Не се хващай само с ГЕРБ и Бойко.Нещо да кажеш вътре в кухнята на "ПОСЕРАНО" 20 в задкулистната война в БСП-то.За отвореното писмо на Варненската партийна организация до всички областни организации на БСП за гласуване на вот на недоверие на Курнито и свикване на извънреден конгрес за смяна на ръководството на партията.Ами за организиращата се фракция вътре в БСП-то под ръководството на Георги Гергов,Георги Божинов,Михаил Михов,Красимир Янков,Атанас Мерджанов,Куюмджиев,вероятно Стоилов и други по малко известни бивши апаратчици от партията. Деничке,мисли си за кариерата в партията,щото ако се върнат старите апаратни кучета,ти,Зарков и другите кариерисчета около Курни ще ви пратят в комсомолското и младежкото БСП да се учите на политика.

вече няколко дни не са водени преговори. Ама кой предложил Пеевски - кой - Бойко б!

Комунягите знаят, че в България никой друг освен турчелята не иска да е в коалиция с тях за това едно говорят, друго вършат само и само да са на власт. Така че тая Златева може да залъгва само бабичките които са им останали....

до тук бяхте комуняги - и това го знае Корни затова се корка толкова. Щом не можахте да спечелите след милионите електорат за Радев, който вие предложиха - това е - до тук бяхте. Да бе - млади сме - ха-ха, младите са при вас, когато се надяват на парче от баницата. Да бе пълно с млади на Бузлуджа - ами като ги карат с автобуси - пикник безплатен - малко отказват ха-ха.

Заварените подобаващо,мозъци на герберите и техните тролове освен далавери и заварки друго не умеят. Крадци ненадминати! Мутроландия! А начело бандит с прякор Бай Онуй! Баси!

"кибиците" питат къде "ходят" гладните ако си ме разбрал но селските комуноиди бяхте все кибици по събрания и сбирки та сега ви се пада да ставате вегани,трева бол а и е полезно на стари години да се поизчистите

Те никога няма да видят власт. Повече гласове от тези не могат да вземат , даже намаляват .

Те ли взеха 16 млрд, заем, бе трол недоклатен?!?!?!

а бе селски глупак,комуноидите 89г. обраха цялата държава,че и заемите откраднаха а ти си плямпай и чакй някой да ти даде......няма да кажа какво

герберундели, виждам, че се обръщате към другарката Златева, доста заядливо. Предполагам, е че защото тя се оказа доста по-умна от цялата Ви герберска пасмина, и отказа да участва във войната между две ВАШИ фирми в крадящи НДК. Ох какъв хубав бушон си бе избрал тиквунии Банкянски, защото знае, какава каша са забъркали неговите калинки в НДК.

лъжец е. Затова никой не ги обича освен в Сев.Корея. Те те винаги са управлявали с ДПС - всякакви коалиции - двойни и тройни. И защо се правите, че МЪЖКАТА целувка с турците на Станишев - за него не се учудвам не е била? Не ви ли хареса - тракате минуси на фактите.

За месяц граждане РФ обеднели еще на 0,8%, накопленным итогом с начала года - на 1,4%, а с октября 2014 года, когда начался обвал нефтяного рынка, покончивший с благополучием "тучных лет", - на 19,2%. Долгосрочный прогноз от МЭР предполагает, что зарплаты будут расти в 1,5 раза медленнее экономики и в среднем не превысят 800 долларов к 2035 году.

Ти нали си богата, кво ти пука, че си и красива.

Грух-грух-грух......

Изгрухтя свинята, кръстила се Роси, нормалните хора си слагат нормални имена, само комплексарки могат да се назоват с умалителни имена.

... точно обратното, бастун, комплексарите ползват бомбастични имена, като кУрнелия и деница например....

Като например пена,дена,курни.....да могат да се изгрухтят,че на село само грухтят и лаят:))))))

Двете партии са опозиционни и понякога имаме съвместни приоритети в НС. Никога не са водени такива разговори, категорична бе тя. Другарко Златева, разговори не са водени с ДПС, само от време на време имаме съвместни проекти полезни за обществото - КТБ, Цанков камък и други ...

само да допълня: около минус 5 000 000 000.00 лв. в "полза" за обществото от Цанков камък и БТК благодарение на БСП и ДПС (ако не греша).

Другарко Златева, аз пък много добре помня как вашата партия заедно с ДПС, предложи Пеевски за шев на ДАНС! Помня и как след голямото недоволство от народа, вашите лидери - Сергей Станишев, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Антон Кутев, Янаки Стоилов и дриги, го защитаваха яростно от трибуната на народното събрание и се мъчеха да ни убедят всячески колко "добро" е това момче. Припомнете си и какво стана с КТБ преди края на мандата на това омразно правителство - Станишев-Пеевски-Орешарски! Тия тримата като за последно разграбиха и тази банка и после подадоха оставка! Така че, народа още помни кой предложи Пеевски!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също не сме преговаряли с ДПС, защото с терористични организации не преговаряме. Само понякога имаме съвместни приоритети.

Бабешката партия си заминава завинаги с бабешкия електорат.

Като им гледах събора на Бузлуджа, не е сигурно, по-млади са от останалите, затова и в ръководството им няма бивши комунисти, а Деница може и комсомолка да не е била.

те бабите по митинги не ходят, та на Бузлуджа ли ще тръгнат! как няма да се виждат на снимките от там млади хора! но до изборните урни е друго.

Що за логическо мислене имате другарко Златева. Как може ваши действия и внушения да са проблем на ГЕРБ ? Ако сте направили нещо нередно, то си е ваш проблем. А вие повтаряте като папагал чужди думи май ?

Заглавието изопъчава смисъла на главното в казаното,а то е Димка след димка от управлението на ГЕРБ- от Боршуш, през суджука, през Калиакра и огромните глоби заради перките, през таранките в яз. Сопот ,през такса "стол", през незаконните действия на един патрЕот на Слънчака. Чакаме поредната далавера, заварка и прочее калинкови номера...

в началото почваш добре. димките обаче не са от ГЕРБ, а са за ГЕРБ от БСП.

Д. Зла. се помисли за велика. Бойко я бъзика че я иска за министър, и шаранката се улови. Боже, колко лековати могат да бъдат тежките жени.

"БСП отричат разговори за управление с ДПС";))) Другарко Златева, като млад партиец, не ги слушай старите комуняги какви ги говорят - виж какви ги вършат!;) Че досега всичките ви управления все са с ДПС ! А последното даже беше скрепено с мъжка цАлувка на "Орлов мост"!;)

... те тези преговори се водят някъде в ЦУМ бе мила тайничко, а пък ти не си поканена там, там е за малцина..... ти къде се буташ...

Оооо, Мис Пиги! И ти ли с партийно поръчение посред лято? Кой те пита, бе, чадо позитанско?!

Мис Пиги е трето поколение комунистка.....тя крушата къде да падне та иначе в БСП-то не били такива,в ГЕРБ имало повече:))))))))))

снегорин е. Аз мислех, че снегоринът е един у нас, но се оказа, че има и друг.

Алтернатива на ГЕРБ е президентът Радев, като се сетя, че Нинова се опита да реди служебния кабинет, и историята с Гергов, обещала му заместник-председателско място в БСП, после вероятно председател, кандидат-президент, в краен случай председател на Парламента или еврокомисар.

ха-ха. Много си грозно чадо.

По-грозна си от нея.

Толкова много приказки за отговорност,сигурност,политика от една женица със скромна интелигентност,обикновен чиновник,как да се приеме? Само като поредна проява на наглостта,така характерна за комунистите! Писна ни,другарко! Бегай на плажа.Ти си "заработи" зорлем малко парици за курорт!

И да отричати да не отричат, ще управляват. Не защото са много кадърни, но няма алтернатива.

и образовани от гербаджиите.... Най -образовани са десните,но се изложиха с алчността си участвайки в предишното управление.

Обобщаваш на ангро с което не съм съгласен. Образован и интелигентен не винаги се припокриват като понятия. Алчността е проблема, но тя е човешко качество обявено за един от седемте смъртни гряха. Ителигентния се предполага, че ще има чувство за достатъчност т.е ще контролира алчността. Всичко е индивидуално и не може да окрупняваш така, особено за групи от хора - едните са по-светци от другите. Едва ли ти става по-леко ако те краде образован идиот, някой корумпиран вербален виртуоз....

Не е ясно в момента каква сила е ДПС точно за да е толкова важна за БСП, защото Мазен Местан подлива яко вода. При положение, че Местан се съюзи с ГЕРб за президентските избори не виждам защо БСП да бяга от другата турска партия. Не, че ми харесва ДПС ама у нашата политика има пазарлък, морал няма. А относно ДПС то е спорно дали точно те са най-корумпираните и дали точно те най-много са навредили на България с тези кражби и корупция.

нещо си се объркал.

Дори привържениците не им вярват вече, защо да гласуват за БСП, щом управлява ДПС.

Kъф, е тоз "камион" на снимката бре??? уплаших се!!;))

му требе здрав заден мост за да изхвърли и Испанското Филе и Пърцуцата на един курс разбиршшшшли. Не става с баничарка - як камион требе. Хахахахаха.

Испанското Филе нбе, Искара Фидосова. Ще ми говориш ти за камиони.

Златева каза че БСП е получила 1 милион гласа. Не каза че половината гласове са купени. Не каза защо тези които купуват гласове, не са изритани, или като добри търговци пак ще купуват.

БСП не е купувала ромски гласове по 25 лева!

Гласувам всеки път за ГЕРБ, а вече за трети път забелязвам, че започне ли да им се клати столът ,на преден план изтикват БСП и ДПС. А поскъпването на всичко ? 4 лв. домати посред лято ???

Е, след като си гласувал 3 пъти за ГЕРБ, трябваше да прочетшеш вчерашното изказване на Вожда - там, където се хвалеше със здравината на "нашите заварки", споменаваше и "0% инфлация", барабар с другите благини, дето ни ги е осигурил;) - така че кви са тези 4 лв./кило домати?!;))

Абе, много сте късопаметни, като не ви отърва - това е само от вчера , темата е "газовия хъб" и "нашите заварки";) Безработицата слезе на на 6%, БВП расте най-бързо в Европа, на 3,6-3,8%. Бюджетът ни е на излишък, нямаме дефицит, имаме най-нисък външен дълг. 0 инфлация, 15 млрд. лева в оборот потребление, аргументира се Бойко Борисов.

Комунистите ще бият ГЕРБ на следващите избори. За какво са им ДПС. Да не говорим, че ДПС ги предадоха миналия път и се гушнаха с Тиквата. Спомнете си как ислямиста Местан пиеше кафе с него и как си гукаха любовно.

Да, да! Когато цъфнат налъмите кака КУРи да се готви за Премиер...

... спомням си едни извинения, едни целувки на орлов мост.... сергей въртеше опашка радостно, беше си много щастлив.... идилия.....

бивши комунисти,отколкото в БСП бе!

.... между смисъла на думите 'бивши' и 'настоящи' има огромна разлика, вземи да я правиш и да престанеш с глупавите мантри...

Така е,в БСП-то няма други освен комунисти,и бивши и настоящи все деца и роднини на бившите,че и приятели които си спомнят още сладките години на правоимащите