Упоиха руска бизнесдама и откраднаха бижута за 100 000 евро

Руска бизнесдама, която живее във Варна, разказа, че е била упоена с газ, докато спи в къщата си, а крадците са задигнали уникални бижута за над 100 000 евро.

Обратно в новината

Коментари - Упоиха руска бизнесдама и откраднаха бижута за 100 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше си седяла откъдето си се домъкнала тука с тези бижута за 100 х евро и кой знае още колко крадени в родината и. Сигурно по съветско време е имала и 1 евро като и гледам годините ?

кой па те пита тебе чирака тъпоръбест кой къде и кога да ходи, стой си у нивата там и не квичи

Ако имах такива пари, нямаше да си купя точно тук къща! Никога!

да не забрави да сложи лазери и на мрежата.

ТА ТЕ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ КЪДЕ КАК ДА ПИПАТ . НАЙ-ДОБРЕ Е ОТ ТАМ ДА ЗАПОЧНЕТЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО .

Шило

Ще ги намерят. Това не са бижута, които не оставят следи. Пазар няма навсякъде за тях.Освен ако поръчката не е от човека, който и ги е подарил.

Агресивните ватенки,които десетилетия наред целенасочено бяха заселвани в Крим от вътрешността на Русия също много го обичат.Толкова силно,че когато станаха мнозинство,заграбиха полуострова.Същото подготвят и за българското Черноморие.В момента по крайбрежието има около половин милион постоянно пребиваващи руснаци и продължават ударно да си заселват и да купуват имоти. Неслучайно Турция е забранила руски граждани да купуват недвижими имоти в 30-километровата ивица по тяхното черноморско крайбрежие.За този факт обаче нашите рубладжийски медии предпочитат да си траят.

А после Путин ще дойде да ги "освобождава" подобно на Кримм за радост на всички ПРЕДАТЕЛИ РУСОФИЛИ, които се пишат българи.

Много ми е интересно имаш ли статистика колко турчоля са купили българска земя! ЗЕМЯ, а не някакви тухли и панелки. И колко нашенци имат имоти в Гърция. Ами ако и там така реагират против нас? Вие съвсем оглупяхт от злоба, бе!

тази другарка знаете ли на какво се оригва :))))

Тази "бизнесдама" доста работливи уста имала бе..ха.ха.ха цял духов оркестър за да спечели толкова..ха.ха

Вярвайте ми. Знам как се заработват. Навремето ме наричаха "Месалина". Сега съм още по-добър.

Приканвам всички русофили, които са твърде много в България, да обединят силите и да върнат парите или бижутата на госпожата. Може да откриете и DMS линия с призив "помощ за рускинята"

Шило

Така ли правите във вашата групичка? Много си се загрижил за момето. Недей!

Тук редовно 7крадците влизат в къщите с хора, упояват дори бебета, за да не плачат и обират всичко до шушка. Отсега нататък рускинята ще знае, че в Бг само по чехли и халат, никакви бижута не трябва да носи въобще.

Преведено на български цялото интервю се състои от две думи - застрахователна измама.

Милер не е немска фамилия Милер е фамилия на евреите(ХАЗАРИ) ,КОИТО ЖИВЕЯТ В РУСИЯ,ПОЛША,УКРАЙНА,МОЛДОВА,РУМЪНИЯ и ЦЯЛА ЗАП. ЕВРОПА. В ГУГЪЛА ПРОЧЕТИ за ХАЗАРИ и ЕВРЕИ!!!!!!

"Жената заяви че обича Бг, и затова дошла да живее тук!" Македонците също ни"обичат" заради. "Еуропската униа" ТАКА ЧЕ ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ,ЦЯЛ СВЯТ БЯГА В ЕС и САЩ само вИЕ бутате България в Сибир при ПУТЛЕР и КАДИРОВ....

са малка компенсация за това, което рустаците са крали от нас.

Дирът е НЕКРОЛОГ !!!

Хм, крадците са влезли през врата с ... мрежа, е, това да и е обеца на ухо и следващия път да спи на климатик и затворена врата;)

Наташа 100 рубля наша, откъде у теб бижута за 100 000 евро?

Като е бизнесдама, какъв и е бизнеса? Руснаците в БГ са или пенсионери или краднали по нещо от там и избягали или никакви. Тази от кои е?

От духовата музика...

Ами мъжа и шефа на Газпром.

може да му е сестра ..

Хаха... Ако мъже е би бил шефа на Газпром, тя едва ли би живяла в мрьсна Варна.

В агенциите за продажба на имоти има опция продажба на жилище в България и затова идват. Принципно по- добре те, а не Циганите дето паправиха два атентата в Испания тази нощ. Такива дето Умишлено наводниха Европа и я съсипаха. Това са Джихидисти специално обучени и я разрушиха

В Русия да си богат значи да си храненик на властта. Там няма забогатели от ума и способностите си, подобно на най-богатият в света Бил Гейтс. Аз така разбирам демокрацията - държавата да създаде условия така че, ако можеш да забогатееш със способностите си, а не защото си близък на властта. При арабите е същото.

Мен що не доди некой да ма упой с гас и да мъ убере?! Немам, браткиш, немам! Най-ценното ми е в хладилника и е един самоделен суджук от миналата зима...

и нежно са я обладали, ама тя била упоена и няма спомен. Уж.

Дискретно : - ДнешенКремъл НЕ ползва товаришки (Хеле пък заграницей !) за БизнесВодещи, а Именно за предположените от Вас ...ъъъ...'съпътстващи' 'бизнеса' 'услуги'.

в полза на България. Като оберат още 100 000 руснака и ще си върнем 32 тона злато платени за "освобождението". Българският народ пожелава успение "Богородично" за руските пришълци тук!

100 000 евро бижута. Та нашите бабички изхвърлят през терасите повече.

За Протокола : Ирина Милер (Варна) : а. Е с Идентично име на съпругата на А.Милер б. Е 'собственик' или 'съсобственик' на Над 200 (Двеста.) Регистрирани у Нас 'бизнеса. ...детайлите по 'кражбата' - Башка.

Дирът е черна статистика, която никого не интересува!

d4

и какъв по точно е "бизнеса" на тази "дама"???

От 'инвестиционен', през 'капиталов' , та дооо... Именно 'маникюристко-масажистичен' както предположи Колега (тук по-преди)

Но ще Ви е по-евтино да Ви обират среброто, отколкото да си запазите среброто и марковски да Ви защитава.

А само това ли са извършили след като са я упоили ?

тази е резидент на руското разузнаване и е използвала бижутата за да вербува предатели но е разкрита и своевремено наказана

Русия е мафиотска държава тази комсомолка освен с проституция по какъв друг законен начин може да ги е изкарала ?

Животното >>> па квичи на гладно.хаха Аве чирак пак ли остана без обещаната паница бобена чорба за квиченето ти в ДИРа?

dimka

Толкова скъпи бижута, се държат в сейф. За какво са й в къщи. А и вероятно по един или друг начин е парадирала с това. Нормално е някой да се изкуши да я обере.

Като я гледам тази "бизнес и особено ДАМА", мога да я сравня със съдържателка на някой дом за специални масажи. Застаряваща манджа, която се прави от свински уши и се консумира както студена, така и топла. А в джуката като, айде да не пиша какво, че някой може на обяд да ходи скоро. Бълха я ухапала. Ще й изкарат още труженичките.

Защо си ги държи вкъщи всички тези неща, а?

При теб ли да сложи предлагаш?)

А, не, благодаря, такива неща се държат в сейф, друже... дружелюбен, и на теб не ти препоръчвам да ги взимаш на съхранение... ако всичко това е вярно... не се слагат и на вратле всеки ден... както и да са изкарани, ако въобще ги е имало, са инвестиция.

на ушички на ръчички и на вратле

В сейфа в нейната къща или в сейфа при теб?

ако е рускиня защо е с еврейска фамилия?

чист български натовец що е ПАСИ?

Милер е типична фамилия за руските немци.

Значи - имало аларма и тя се събудила от алармата, но крадците влезли в спалнята, където нямало аларма.... последно - от алармата ли се е събудила или от крадците в спалнята???

И акой аджеба държи бижута на такава стойност у дома? Аз ако имам пари за такива бижута, не само аларма ще си сложа от най-модерните, но и сейф ще си купя и банков сейф ще си наема!!!

Ако, ако, ако....изакай вече един път...

па ти са научи да четеш!!!

Тия комплексари се кичат със злата като циганите. Имали са един процент аристокрация, която са избили или е имигрирала, останалите техни слуги и рабове. Станали са за смях в чужбина , че всички тези потомци на мужици, пролетарии и ватници баламосват чужденците, като се правят на наследници на някви аристократ , барем някой лековерен им върже и за потвърждение се кичат със злата и крадени накити, като цигански барвале.

сватбен пръстен

Къв ти е коментара не разбрах.... или ни питаш дали да си купуваш пистолит???

Мой познат при аналогичен случай се събужда, явно не е бил добре упоен и погва крадеца. Вижда го как се качва в кола, съобщава марката и номера на колата на полицията. Познайте от три пъти дали полицията е хванала крадеца?

Полицията работи заедно с крадците, а прокуратура и съд ги покровителстват ! Е на това му викат "юдо-масонска конспирация" !

За такива суми си има банки и трезори.

Крадеца си е крадец на всякъде по света затова трябва да се наказва.

Голямо доверие към България: не вярвала , че това можело да се случи. Възниква въпросът , след като това се случва всеки ден масово, защо руснаците смятат , че точно на тях не може да се сличи. Моят отговор е , че тука е пълно с руски слуги и робове, които създават у руснаците чувство, че са някви господари , недосегаеми не само за законите , но и за местната престъпност. На руснаците никъде не гледат с добро око и винаги с подозрение или поне не им влизат в ролята на слуги, събират парите на богатите и толкова. Само Ганчо им подгъзува и се мазни , затова и такъв наплив. Тук свикнали на гърч колхозници и мужици, като всеки примитив , който знае само роб и годподар, почват да се имат за господари и да нямат местните за хора, че дори да мислят, че и престъпността не засяга тях недпсегаемите. Ганчо да си мисли къв си го слага д това неразвито и непроизвпдително рекетьпрско племе, дето и сега му източва 30 процента от икономиката , замесено е във всички големи далавери: бтк, булгартабак, лукойл, гьола белене путока и ктб и не плаща един лев данък като Лукойл.

в европа важи един компас колкото по-далече от русия толкова по-добре! но явно тази не е имала достатъчно пари за лондон или заради климата ама климата не е най-важното то не че и в лондон не могат да те оберат

деер

Пич, този газ е традиционен при обир в Англия от 15-20 години. Не живей в "жунглата", а се информирай. Разликата с Лондон е, че тук за 10 минути си разбрал кои са крадците. Там има застрахователи. Полицията им е толкова заспала, че и най-трътлестият от нашите е по-чевръст от всеки техен!

достатъчно пари. Твоят личен БВП за 63 години се равнява по стойност на двете и обеци

моят личен БВП??? ти от коя кошара си избягала точно???

Само да попитам - тази Ирина Милер има ли нещо общо с Ирина Миллер - съпругата на Алексей миллер - изпълнителният директор на Газпром?

Ако имаше нещо общо, щеше да има лична охрана.

По физиономията типична руска измамна блядка. Все с тези номера излизат. Имаше една оплакваше се на един приятел че някой и е обрал злато и бижута от апартамента, а нямаше взлом.

По физиономия типична българка, поразена от чалга...

На тая силиконова лелка мъжът и е шеф на Газпром - ще ти купи нови бижута, не плачи. А колко сте окрали нас българите с тези високи цени на газа???

деер

Защо подвеждаш хората? Нито руснаците , нито американците са ни виновни , че им се продаваме евтино или въобще го правим! Още не съм чул за случай европейски посланик да ни е помогнал за нещо си градивно! Подсети ме, ако можеш.

Това потвърждава тезата, че България е бандитска държава и кофти място за живот.

Не си бил в Русия тук ще ти се вижда РАЙ!

Руснаците ни грабят от стотици години и ни ще ги грабиме. Чий го дири в Еврогейски краварник таз дама?

че се давите в прабългарската си злоба.

От дет дошло, там отишло! Г-жа Милер много се е трудила за да има ......, крадците също са си свършили перфектно РАБОТАТА.

Четейки постовете, стигам до извода, че българите заслужаваме съдбата си. Има ли значение коя е жената, каква е по народност, какви пари има или няма? Факт е, че е упоена и обрана, че някакви боклуци са тарашили къщата й, което може да се случи на всеки!