Съд обяви за невменяем мъж, убил един и ранил 4-ма до Мюнхен

Германски съд обяви за невменяем мъж, убил човек и ранил трима с нож миналата година близо до Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Съд обяви за невменяем мъж, убил един и ранил 4-ма до Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво справедливо европейско правосъдие! После се чудете от къде се учат нашите съдии.

Съзнателно обръщат терористите на психопати, за да не признаят че има опасност за белите хора в Европа. А така - луд, ко да го правиш. Луди са тия, дето в момента управляват Еврапа.

статията съзнателно не уточнява, че този ще бъде вкаран в психиатрията, а от там не се излиза след определен срок, както при затвор, а престоя в психиатрията може да бъде продължаван безкрайно

Като има биполярно разстройство що не отиде в кенефа и да се наяде с ллллллл, а ходи да коли хората а?!?!?

Хубаво е че в БАРСЕЛОНА първо застреляха мюсюлманите терористи и чак после се сетиха че може да ги съдят! БРАВО НА ИСПАНИЯ!

А сега ги търсят да разберат кои са. :)

Айде сега да обявят всички от ИДИЛ за невменяеми и да ги пуснат по живо по здраво.

Чшшшш, алоуууу, биполярното разстройство е разновидност на депресията и изобщо не е невменяемост. Простичко казано това е депресия, при която мрачните периоди се редуват с моменти на изкуствена приповдигнатост на духа. Поне 5% от населението в развитите държави в един или друг момент е страдало от биполярно разстройство. Депресираният човек е 100% вменяем и няма никакви моменти на умопомрачение. Ако така си съдите атентаторите, значи ги заслужавате.

"Пред следователите .... признал, че е крещял "Аллах е велик" на арабски и "Неверници, трябва да умрете" по време на нападението..."

ми да го пуснат да си убива колкото иска, какво му нарушават правата - няма ли организация за защита правата на невменяеми?!

Нека са невменяеми, добре. Обаче в този случай ги затваряйте доживотно в специализирани болнични заведения, а не ги пускайте обратно на улицата. Там да ги държат на силно медикаментозно лечение или направо да им правят лоботомия.

И аз мисля, че всеки, който вика алах акбар е невменяем ХАХАХА , но се лекува лесно със свинско. Германците са се засилили към дъното с висока скорост.

Съдилищата са пълни с национални предатели навсякъде! Защо Ердоган почна да чисти точно от съдебната система!

Когато един комар ме ухапи, аз го убивам без да мисля дали е болен или непълнолетен.

Редактирайте неграмотниците. УхапИ... Буахахахах

Немски клоуни. Да, ама се е потрудил преди нападението да понаучи нещо на арабски, нали? А това, че убитият цял живот е плащал данъци на държавата ви, че може би има семейство........ма, нема значение, не е интересен!

А така, колкото по-бързо се стигне дъното, толкова по-бързо ще дойде пробуждането в съзнанието на овците..Одобрявам