Българка, разминала се на косъм от атентата: Видях ужаса

"Видях ужаса. Не се чувствам добре, за да изляза. Просто се страхувам", заяви пред Нова телевизия българка разминала се на косъм с атентата.

Обратно в новината

Коментари - Българка, разминала се на косъм от атентата: Видях ужаса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"това е атака срещу един от най-щастливите градове."

Исус наистина идва скоро! Затова хора покайте се от греховете си , за да може Исус да ви пази и спаси. Това което става е, че сатана чрез ИДИЛ убива хора. Но Исус иска да ви спаси. Без покаяние няма спасение.

Ми седи си в БГ и няма да се пулиш страшно, овцо !

... жалко е, че дори след написването на книгата "1984" на Джордж Оруел, то почти 99,9999999% от населението (пардон: пасмината) на тази планета вярва на "новини"! ... ама така е, "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!"

Аман от такива-на косъм.

И къде ви е НАТОто малоумни еврозомбита? Не съм видял нато да е защитило един гражданин на страна членка. НАТО е терористичен нападателен престъпен съюз, който напада само суверенни страни. И сега плащат цената оникновените граждани. НАТО е корумпирана организация, която само прибира парите на хората.

Сега тъпунгелите пак ще се опитат да пришият вината на мигрантите, защото един от един милион се оказал терорист.

Ако "запада" не бе свалил всички диктатори в Северна Африка, които държаха исляма на страна и здраво държаха на светската държавност, сега нямаше да има нищо подобно. Поне да бяха взели страната на Асад в Сирия. Последния светски лидер там. Как "запада" не си дава сметка че в ислямска страна, "демократичните ценности" такива каквито те си ги представят там поне за сега не могат да виреят. Същото се отнася и за Русия която от векове е "особена". Как не разбират че всички проблеми които ражда "радикалният ислям" идват от Обединените емирства и Саудитска арабия. А в най-скоро време ще почнат да идват и от Турция. Така като гледам май-само Русия внимава в играта и е в час. Как запада не разбира че един съюзник като Русия макар да не е много послушен ще свърши за отрицателно време страхотна работа. Защо не си припомнят Втората световна война която бе само преди половин век. С декларации и съболезнователни изявления освен още такива не знам какво друго може да се получи.

Защото запада се управлява от корумпирани престъпници. На тях не им пука за хората, важното е далаверата да върви.

Под запада имаш предвид САЩ, те ръчкат гнездото на осите, ама познай дали приемат бежанци от сирия, афганистан, ирак... А САЩ нямат нужда от силна Европа.

никаква работа русия не може да свърши...държава-федерация, в която се говорят 15 езика и повече от ч0 % от населението е азятски-ислям. а што се отнася до турця. турците които произхождат от персите винаги са били платената армия на саудитска арабя (на халифата). курдите така наречени сучто.

не забравяj, че русия помпа ирак, иран и авганистан с оръжя.

Досега избиваха мирни хора,но иде ред и на политиците!!!! Тепърва ще убиват политици,тепърва ще убиват и богаташи...

Това са бунтовници срещу тиранина Асад. Питайте новия Голям брат ако не знаете.

Това в Барселона не е ужас... Ужас е това, което преживяха язидите и др. в идил/даеш!!! А това в Барселона е в отговор на тъпотията и безотговорността на ЕС, сащ, Русия, които не смазаха теористите от самото начало и им дадоха няколко години, за да обучат десетки хиляди терористи, които тепърва ще разгръщат своя потенциал!!! Дано не съм прав!!!

И сега,какво следва?!? Аз съм Барселона ли?!? А после да чакаме: - Аз съм Рим?!? После аз съм Берлин,аз съм Лисабон,аз съм Виена и те така,евро идиотщини и бръщолевения,как демокрацията щяла да победи терора.. Да ,ама засега терора разби демокрацията на пух и прах!!!!Аман от съболезнования,аман от плач и ридания,аман... Кога ще започне истинската борба срещу тероризма? Засега няма борба,дори хората вече чувстват,как европейските политици подкрепят тероризма с тяхната си толерантност! Толерантност към убийците и изнасилвачите,толерантност към милионите изчадия,които заляха Европа и изнасилваха деца и жени,ограбваха ни и ни избиваха... Все повече се убеждаваме,че всичко това се организира умишлено от западните политици начело с Европейската комисия,която се опитва да задължава държавите и да ги изнудва да приемат ислямска измет и политиците от САЩ,както и самият Папа... Не вярваме на тези политици,не им вярваме,те съсипаха Европа и сега ще съсипят и християнския свят!!!!! Политиката им спрямо Русия също е свързана с гоненията,които идват срещу християните!!!! Явно искат да я отделят от това,което ще се случва в Европа,ама няма да им се получи...

аз съм Берлин вече беше...

Ще повторят,ще потретят...

Но винаги българите и румънците сме им виновни в докладите. Даааа, коткайте си ги, канете ги, обгрижваните ги...... После ходете и се хващайте за ръце, пейте си нас не ни е страх, носете плюшени мечета. Извратено или лудо - изводите на вас

Това е най-посещавания район от туристи, просто не можеш да се разминеш от хора, Ла Рамбла-най-красивата улица на Барселона,а Барселона-за мен по-красив град няма.Тези маймуни знаят къде да ударят.А Европата се е свила в черупката си и трепери от ужас.Изравнете със земята цялата сган и тогава всичко ще си дойде на мястото.......

Сега благодарете на танте меркел.

Това не е Ужасът това е началото на Ужасът. Те първо ще става УЖАС.

Много полезна за аудиторията новина - един човек разказва, как видял уплашени хора да бягат. Общо взето в момента се пишат статии на килограм със разкази на хора, които били на метри от мястото на събитието, а после се оказва че са били на половин километър и единствено са видели уплашени хора да бягат и са чули звука от линейките и полицейските коли. Никаква полезна информация.

Всяване на страх това е метода на сатана и той работи чрез неговите слуги, които изпълняват подготвения сценарий за ликвидиране на човечеството....но Исус идва скоро, покайте се, за да не погинете

Да свикваме с това.

Беше ужаст!!1

Светле, ти не си ли в Мюнхен?

целта е постигната. страхът винаги е добро оправдание за това което ще последва.

Бизнеса може да намали заплатите, защото потреблението се е свило. Гадни бежанци, нямат никакво робско възпитание!

Иван Петров

след разпада на соц лагера, на запада му трябваше нов враг. та новия враг е удобен сега и на запад и на изток

Куденхове-Калерги, Хенри Кисинджър, планът Хутън, Дьорд Шорош, папа Франциск, Американският съвет за международни отношения, Б'ней Брит и други знайни и незнайни герои на новото време... E tu mama tambien!