Какво пишат в Германия за идеите на Каракачанов

В интервю за вестник "Ди Велт" българският вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов призовава ЕС и НАТО към твърд курс по отношение на бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Какво пишат в Германия за идеите на Каракачанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е.С. няма военна сила за да принуди наглеца Ердоган да престане с провокациите си Ако го притиснеха военно и економически нямаше да се реши и да помисли да наводнява Европа с мюзюлмани Сега си разрешава да се забавлява безнаказано Като Путин го сгащи Ердоган прав се насра дори и от дребни икономкчески санкции.

както хИсторика БозаДар ДименТроп - ще подпали некоя шитня с туркия с невръстеничните заплахи за погранично дрънкане на оръжие ... аман от самозванци и дивакоиди...

Ако не беше проблема с куманягите ,управлеващи страната ,аз бих била първата да се запише в армията на охрана на границата. Но аз съм се заклела че нема да обслужвам куманиЗкото статукво на кражби и избиване на народа. Не отхвърлям такава инициатива, но и не забравям, че в случая куманягите наблегат на СВОЕТО ЗАГРАБЕНО СТАТУКВО, и защитават СВОИТЕ ЗАГРАБЕНИ ЗЕМИ, ПАРИ И ИНТЕРЕСИ! Пък аз нема да мрез за техните частни интереси. За страната, за народа - да! Но не и за куманиЗкото статувко! Затова ке гледам отстрани и ке плетем пръсти, и ке рупам пуканки. Ако видим промена в интерес на НАРОДА, НА ХОРАТА, НА СТРАНАТА, НА ДЕЦАТА НА ТАЯ СТРАНА - АЗ СЪМ ПЪРВАТА ДА ОДИ ВОЙНИЧКА!

Премъдрост !

Ненужно ще умреш Роксано

...ерго - Трябва да Се смряска 'петата колона' на ДнешенКремъл у Нас .

...и Съзнателно отдавайки Задължителното Тотално НЕвнимание на Поредните ЯсноКаквиСивости на 'наш' аг.Иван - позволете Да се адресираме към Идващото : - Повсеместен транс-граничен контрол/мониторинг Навсякъде из ЕС по модела САЩ-Канада ! (което Отма смрясква Всякакви Опити на 'наште' И в Тази насока)

Караоткачаноооов! "Идеи" имаш ама армия нямаш. ГЩ не те ли осведомиха за 100 дни за положението?

А е толко лесно. Да махнат корумпираните мафиоти и техни хора, да работът в интерес на народа - народа е отчаян и обезверен, народа иска да се 'управи'! Но управниците не искат да се 'управим' , те искат хаос...за да продължат да грабът! Да работеха за народа си и да го вибдахме, кой щеше да откаже да иде войник или да служи на страната си? Сами си го правът, за пари! Не се занядаха, не се напиха, не се наситиха да избиват собствения си нарот! Е те затфа народа бега! Ако управниците работеха за народа си.....то ние сичките бихме се върнали в страната, бихме работили за себе си, за бъдещето на тая страна! Отнеми ни мотивацията да сме себе си, и ни е отнето сичкото.... Кой да шестлив че куманягите ни избиха, обраха и колонизираха..направиха ни трети свят бабанова република....не виждам никой да е шеслив! Един нов левски, един нов човек да работи за народа , а не за управниците и куманягите - и не би имало ни един от нас да остане встрани!

+++...+++...+ ! ... Всъщност - Се ли присъединихте И-Вие ЗА Двустъпковата ?

Путлерастита пак отлоняват вниманието от най-важния въпрос. Трябва да се отървем от путлер и ватненците, а останалото само ще си дойде на мястото. Спре ли подкрепата на Асад, той ще капитолира, а бежанците вече няма да ги е страх да се върнат в Сирия. Може да оставим някои от по-интелигентите, за да попълним липсите на специалисти, а и решим проблемите с обезлюдяването на Вългария и целия ЕС.

Заради такива като Каракачанов България ще си остане задния двор на Европа...

Абсолютно ! НО ! - ако ги Оставим да Продължат да Ни 'управляват' !

Сидеров пък да се захваща , с ромите.

прав е каракачанов нито един не трябва да приемаме или да преминава русия и сащ се бият те да си вземат бежанците ние няма да плащаме чуждите сметки

Каракачанов и Симеонов днес, развалят рахатлъка на ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. На Волен Сидеров му затвориха устата с мутренския похват - ОТВЛИЧАНЕ И КОПАЕНЕ НА СОБСТВЕН ГРОБ. В държавата на Мафията, е трудно да се бориш за ЧОВЕШКА СПРАВЕДЛИВОСТ защото "ПАРИТЕ ИГРАЯТ!" и тях ги налагат БАНКСТЕРИТЕ в света.

За Протокола : - 'великолепното' трио аг.Иван-Винкеуъ-чернодрешкоШитчето - СА киака на ДПС/ДОСТ от Разработките на 'наште' партийщинки&коагулации.

Германците, да намерят друга работа на Гюнтер Крингс. Децата и внуците им , ще страдат много и за дълго от такива идиоти, без извинение. Меркел , ще бъде съдена от внуците на днешните германци.

Германците, откакто си "облагородиха" нацията с братчеди от юг , мноого изпростяха!

Сит германец не мисли. А при Меркел цяла Европа ги угоява.

"Хуманността" на онези които защитават миграцията, не вземат под внимание влиянието на един човек (каста). Обаче всичките опити да бъде оборена "Теорията на конспирацията", са напразни. Реалността за ШИРОКО СКРОЕНИТЕ ЧОВЕЦИ, е видима, дори с физическите им очи. "Войната е любимата игра на Ротшилд. Не знаехте ли?", надпис в карикатура от времето на "Студената война". 1849: Гутле Шнапа, съпругата на Майер Амшел Ротшилд, преди да умре тя заявява: "Ако моите синове не искат да има войни, няма да има". Уви, те искат постоянно все повече и повече.

е позор за България.

+++...+++...+ !

срещу бежанци, мигранти и всякакви пришълци, дори и извънземни. Меркелица и покани, открито и директно. Канят се гости. Аз като каня гости имам ангажимент към тях, а не ги водя у комшията - "Комши, у нас е тесно, а и не съм пазарувал, та ако обичаш...". Да не се правят на луди, дойчовците. Да си хващат Мерекелица за гушата и да затягат коланите.

Да си гледат гостите и да не се занимават с нас, запалиха света отново.

Не всички мислят ,като католиците в Германия--болшинството приветства идеята на Каракачанов.

Германия да се изгони от ЕС тогава и да продължава да се мюсплманизира и без това цяла Турция е там.

Всеки мюсюлмански бежанец ще се закълне, че за него вярата е над всичко. Обаче не бяга към друга мюсюлманска държава, където ще живее в комфорт с вярата си. Бяга към Европа. Към кръстоносците - неверници. Защо? Ами вяра-вяра, ама свободата... Към свободата бягат, а пък вярата - сиктир!

Полицията и митничарите имат място само на КПП-тата. Извън тях трябва да е само армия. Нарушението на държавната граница трябва да се счита за военно престъпление и да е под юрисдикцията на военен съд.

Африка се преселва в Европа да получава социални помощи, за какви бежанци става дума? Колкото по-големи помощи - толкова по-атрактивна за преселниците е съответната европейска държава.

"Практиката показва, че военните са много по-ефективни от полицаите.Така е.Полицаите само стачкуват и правят далавери, а много от тях станаха и "бизнесмени", а престъпници навсякъде на свобода...!Помага им и българският съд разбира се! Без съда не става!

"чантаджиите" им се плаща да говорят мазно и да не кават нищо. За ад не си развалят политическия имидж на демократи. И когато някопй си позволи да порасъждава малко по трево на глас - анатема ! Във война сме и Барцелона е най-пресния пример ! Тия ненормалн1и ли са ?

Про Азил е соросоидна организация. Не особено популярна. На предложение а се създаде организация за спасяване на мигрантите в Средиземно море и едва са събрали 1000 подписа + 22 подписа от друга подобна организация. Каракачанов в случая е напълно прав, да не слуша соросоидните боклуци!

Всеки знае, че когато един организъм е атакуван от вируси, той се разболява и може да има летален изход, ако не се лекува. Взимат се спешни мерки да се мобилизира имунната система, взимат се лекарства и т.н./ако искаш да оцелееш/ Някой мисли ли в този момент, че постъпва несправедливо с вируса, неговите права, че и той иска да живее и да се множи....елементарното чувство за самосъхранение те пази....либералите в ЕС явно го нямат и са преминали на саморазрушителна програма. Какво казва еволюцията за такива организми - изчезнали!

тоя мухльо да си ги качи на главата тия милиони престъпници и браво на нашия министър да ни охранява,в ЕС са ненормални и тъпчат европейците.....

Като ти са толкова мили вземи ги у вас.Там ще ти гърмят бомбички, ще ти щракат запалки,ще натиснат щерка ти, а може и теб да опънат.

Да се наричат нелегалните икономически мигранти "бежанци". Евро-курвенско е също така, Германия да кани тълпи от такива, да оставя в Германия тези от тях , които решава че стават за нещо, а другите да ги разпределя по останалите страни от ЕС, защото това било акт на "европейска съпричастност".

Та ако звънна на вратата на тоя Асил и се позова на човешки и бежански права ок, но ако мина през оградата на къщата му и пак му поискам същото дали ще ми повярва.

по важното е да се знае какво мислят обикновенните хора за интервуто на каракачанов във фокус има статия за това и много коментари на немските читатели всички се изказват позитивно за идеите на нашия министър

Този материал може само да потвърди две неща: Западна Европа няма никакво намерение да се отказва от сегашната си гибелна политика по отношение приема на мигранти и явно това се прави с определена цел от много влиятелни сили, защото колкото и да са дебили, западните политици не може да не си дават сметка за последствията. Това значи, че ако ние искаме да оцелеем като нация и държава, трябва да намерим начин твърдо да се противопоставим на такава политика, без да е задължително необходимо да го афишираме. За да има това обаче ефект трябва не само управляващите, но и всеки българин в България да си даде ясна сметка какво ни очаква, да се освободи от толерасткото си мислене и да заеме съответната позиция към пришълците дори на битово ниво. Това ще бъде много по-ефективно и за щастие не може да бъде контролирано от вездесъщата ЕК. И ако това се случи, пришълците няма да искат и да чуят за оставане в България. А тези народи, които търпят, ще продължават да плащат кървав данък.

Така е. Това означава Меркел да признае престъплението, което извършва. Германците също мразят тези боклуци...

Този Гюнтер Буркхард наясно ли е, че самото наименование "нелегални мигранти" означава, че тези хора са нарушители на всякакви международни и локални права, правила и закони? Защо те имат правото да нарушават моите права, а аз нямам право да ги отстоявам? Не аз съм този, който се е завлекъл в техните държави, а те са се довлекли тук, и то с ясната цел не да се интегрират, а да променят моя начин на живот. Нима не е очевидно какво искат тези наглеци, при положение, че само две години след като надойдоха започнаха с исканията да им се строят още джамии в София, и не само ... Никакви тарамбуки повече - и без това тези, които надойдоха са прекалено много.

на целият проблем с "бежанците" в статията е смотан в последните 4 реда!Защото ако отделим т.н. икономически мигранти от същинските бежанци, то бежанците ще се окажат около 5-6% от цялата тълпа, налазила Европа!Само че ги отделяме само на думи, както прави и въпросният...А бихме могли да започнем с въпроса, къде "аджеба" им са документите на всичките тези "бежанци"?Защо са помъкнали телефони, айфони, таблети, лаптопи и хиляди евра и долари със себе си, а нямат документи, с които да удостоверят поне от коя държава са? А ги приемаме на едната тяхна дума?

Имаше такъв руски филм - даже съветски. За структурирането и дейността на гранични войски на СССР от 1917та до Втората Световна. Добре е умниците като Каракачанов да го изгледат. Болшевиките извикаха стари царски граничари, които изпървом спряха свободното изнасяне на ценности от Съветска Русия - злато, 200 годишни икони и т.н. Нещо да ви мяза на днешните контрабанди. А През 1941ва от над 400 застави няма нито една да се е предала, нито една. Всички поемат удара на германците и се сражавт давайки сериозен отпор за разлика от частите на Червената Армия. Шеф на НКВД и граничарите е Берия - тази заслуга негова се премълчаваше десетилетия, защото трябваше да бъде оплют като човек на Сталин. А шеф на ген. щаб и от там на убитата от бой през първите месеци Черв. армия тогава е Жуков - доста известен, ама тотално неадекватен в най-важните начални дни. Давам примера за да покажа как в една държава може и така, може и така. Независимо каква е полит. система. Не вярвам обаче на Каракачанов, иска ми се , но не мисля, че ще се справи.

А знаеш ли защо не са отстъпили и не са се предали. Защото са имали по-голям шанс да оживеят. Всеки знае, че при опит за бягство има растрел на място.

НКВД няма готовност да разстрелва дезертьори още в първите дни. Просто граничарите са имали свестен и способен шеф, ако ще и да е бил изрод в други отношения. Млади офицери, без боен опит са извеждали граничарите и са постигли резултат. Същите хора в Червената армия - тотален погром.

Рro Asyl вероятно е някоя сороска издънка. Интересно ми е как точно нарушавам човешките права на някой пришълец, дошъл в Европа с идеята да ме завладява и да организира показни атентати като вчерашния

Точно така - соросоидна.

Ще взема предвид какво казват германците когато видя : 1. Да критикуват демократичната "поредност" на 4-тия мандат на Меркел, който се задава. 2. Стремежа за хегемогия и управление на държавите от ЕС по германско усмотрение, в частност на Меркел без никой да й е делегирал такива права. 3. Започнат да произвеждат и търгуват без да упражняват т.нар. "нелоялна конкуренция". Особено в сектор "производство на автомобили", енергетика и др. 4. Спрат да изнасят производства в Китай, докато нас ни ползват само за пазар. 5. Сложат край на трудовата експлоатация на източноевропейци, които работят при условия съвсем различни от установените в трудовото законодателство. 6. Премахнат протекционизма в отделните държави. ЕС е структура, в която има равни, но има и МНОГО по-равни. Поста стана дълъг, но няма място за примери.

Целта на ЕС и САЩ беше да махнат Кадафи за да може да влизат бежанците свободно към Европа!!!

Хубаво е да изпратят войници на границата. Само че къде да ги настаним? Може би някъде край Малко Търново има подходящ мотел?

Какви нарушения на човешките права,бе? Скакалците влизат като нашественици,насилват,правят атентати и проливат невинна кръв. Накрая пък при адекватни мерки им се нарушавали правата. Пълно безумие...... Не ми е жал за тия. Те получават това,което заслужават. Да би мирно седяло,не би чудо видяло. Затваряне и строго охраняване на границите,преминаване само транзит и май....ната им на ония,които нарушават нашите човешки права.

Истината е че ако не дадем отпор на тези евродебили, ще ликвидират държавата ни окончателно в най-скоро време. Крайно място е да се замисилим ако нещата там не се променят към добро, да изчезваме докато е време. С идиоти, които докато им режат главите подаряват на палачите си плюшени мечета, работа нямаме. Още хан Тервел е спасил Европа от тая паплач, като е избил до крак всички, които са стъпили тук, ние сега доброволно ще ги приемаме и разселваме. Стига простотии. Която си държава се прави на състрадателна, да си ги приема. Няма такова положение някой да те задължава да си пълниш къщата с мангали, джихадисти, престъпници, главорези, ислямски откачалки и каква ли още не паплач. Ако се опита да те принуди, бий му шута и толкова. Великобритания се усети на време.

"Грабвайте камъните!" - добре е казано! А състрадателна държава няма, не е имало и няма да има! Има ПРЕДАДЕНА държава! Толкова за Германия и ЕС!

Toчно и ясно казано.

ТАзи идея за разделяне на границата на зони и военни части да си поемат зоната не е нова. В една стара концепция за армията от преди повече от 20 години беше заложено мисля точно това. Всеки батальон според локацията си отговаря за прилржащата част от границата. Нещо не стана. Вероятно някой реши, че така няма да може да съсипе армията и да я намали много, много пъти. Освен това вероятно това е една доста ефективна концепция за посрещане на агресия в първите часове - предполагам. Някой не е искал това да стане. Така, че нищо ново. Дано само се направи както хората. Армията струвала по-малко от полицията - добро утро. Реотана български загрява бавно. Сега остана и да стигнете до старата добра идеа за гранични войски подчинени пак на МВР, но като отделна стриктура.

Почти всички, които са участвали в терористичен акт в Европа са родени в самата Европа, т. е. местни. Внедряване в организациите им, разузнаване, междинна родна солидарност, непрекъсната информация и следене на всеки съмнителен... и т. н. И Бог да Ни пази

Тия глуп.ци от ЕС бъркат кардинално какво е бежанец и какво е мигрант! Единия отива в официална институция каквато е граничния пункт,представя документи и кандидатства за закрила а другия минава нелегално границата, което се води престъпление и трябва даже да бъде разстрелян без предупреждение! А тия чаршафоси даже се оплакват, че им нарушаваме правата.....какви права имаш ти като си престъпник???

Немците се подиграват с южните страни в ЕС щото са богати и могат да си позволят да харчат милиарди за "имиджов хуманизъм" и процедури, а после да си субсидират с поръчки авиокомпаниите за да връщат мигрантите в Афганистан. Бедните страни, обаче, не могат да си позволят тези гимнастики и няма да признаят тези измами за хуманизъм. Прав е Каракачанов, че си има граница и си има ред да се спазва. Състезанието на големи пари скрити зад хуманни фрази не е нашия спорт.

Преди много години нещата бяха ясни и детерминирани.Границите на България са свещени и неприкосновени.Всеки дръзнал да наруши границата на държавата ,независимо от посоката на движение ,подлежеше на задържане , а при оказване на съпротива или неподчинение ,граничаря беше в правото си да употреби по свое усмотрение личното оръжие след подаване на предупредителни сигнали.,от тива "Стой,Стой на място ,Стой ще стрелям " и предупредителен във въздуха.Много малко дръзваха да не са подчинят .А сега ,границата е като булевард Руски ,движение напред -назад и някаква скъпа бутафорна ограда ,която не върши работа.Кой знае колко такива саморадикализиращи се бежанци бродят по ул "Цар Симеон" ,"Вашингтон", "Пиротска" "лъвов мост.Просто е въпрос на време някой да се изяви , в Халите , я на женския пазар, я в метростанция Сердика

Защо не искат да спрат бежанския поток,защо!!!???????? За да започнат най големите гонения в човешката история на християни ли и да докарат Рогатия на власт ли?!? Европейските политици заедно с Папата са замесени в този огромен Ад,който се случва напоследък!!! Европейските политици въпреки хилядите вече загинали,изнасилени деца и жени,въпреки мародерствата на ислямската сган продължават да реват в защита на бежанската измет и да задължават държавите да приемат мечката стръвница в дома си!!!! Хората трябва да се надигнат и да сменят сегашната власт,която е виновна за хилядите човешки жертви!!! Алчността на сегашните правителства вече съсипа Европа,но ще съсипе и всички ни,защото заради тяхната алчност за евтина работна ръка те ни докараха Ада!!!!