Атентаторът от Барселона е избягал

Шофьорът на микробуса, който се вряза в тълпата в Барселона, убивайки най-малко 13 души, е все още на свобода, съобщи испанската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Барселона е избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тооо Барса бие Мека по Байрамлък,бе,

Преди голямата ни утеха беше, че са...камикадзета ! А този вече е избягал ? !

Извършителите са живели в северно мароко и в мелилиа:това е район богат на хашиш и където вирее търговията с дрога тоест престъпни организации.има опасения че в случая са замесени и марокански служби с неизвестна цел.няма доказателства но е много неприятно .

Да се разрушат всички минарета и джамии в ЕС. За бурки и забулвания да се на налагат стотици хиляди евро глоби. А хванат атентатор да се реже къс по къс и да се хвърлят в затвора цялата му рода до 5 коляно. Който е дошъл в Европа да се държи европейски!!!

Кой дърпа конците тука пак не мога да разбера... като с ИД когато започнаха... ама и аз съм еди албански реотан....

Бо Бо

То не бяха 11/9, Шарлита, Парижи, Ници, Мици, Берлини, Лондони, Манчестъри и къде ли още не! Изпълнителите са разни неориентирани араби с половин мозъчна гънка, а истинските сценаристи-кукловоди са ония с острите носове и шапчиците-ермолки на Уолстрийт и във Федералния Резерв! "Борците срещу тероризма" са всъщност негови поддръжници.

атентаторите не са избягали те са в брюксел

Продължавайте да ги викате да идват и продължавайте да се опитвате да ги интегрирате ....

Миналата година на централния площад в Барселона беше спуснат трансперант, на който на английски и испански пишеше "Добре дошли емигранти", ами добре ви дойдоха, но не ви чака нищо добро. Някой, някога това ще го разбере ли?

Еврогейските "служби" пак се осраха, а!

Сладко,другарю...

Друго си е да ти го каже чиляк, който е опитвал от ,,материята,, ! ?

Блъска се той в вестникарска будка, слиза от буса и никой, ама никой не се опитва да го спре или поне да го последва...

Зле прикрит сценарий изфабрикуван в "лабораториите" на ФАЩ и Израел ! След десетилетия либерална анархия прераснала в либерастия, топлите вълни в слабините обзели канцлерката Шмеркел и управленска немощ, безхаберие, и кражби обхванали самозабравиля, откъснат от действителността Брюксел американските и израелски служби постигнаха целта си: ЕВРОПА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА БЕЙРУТ И ЛИВАН ОТ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ! Атентат всеки ден; перманентно военно положение; забрана за нормална политическа дейност; държавни и корпоративни грабежи над населението и накрая война, разпад на държавите, тотален контрол и след това .... .... пустиня !

това се заформя като новия спорт по улиците а именно размажи тълпата , трябва да има награден фонд от някой петролен шейх и бонус за всеки 10 премазани

Наградата всъщност ще е от оръжейните производители и търговци, щото от цялата тработа те имат интерес.

мощна евро подкрепа за Барселона ... след малко на айфеловата ще запалят крушка ...wow

Големите печеливши от целият този ужас са...евреите и в частност ционистите! С няколко хитри хода успяха да накарат светът да мрази арабите и населението на целият свят да живее в страх!

Не знам кои са, но със сигурност всичко това се прави по сценарий. "Борците срещу тероризма" са всъщност неговите поддръжници.

Ха-ха-ха-ха-ха. А Меркел го търсеше за селфи и Папата като теляк доброволец...

Избягал ама пак си е оставил паспорта и акта за раждане на местопрестъплението като при атентатите на 11-ти септември.