Жертвите на терора - от 28 страни, сред тях дете на 3 г.

Испанските власти съобщиха, че убитите и ранените във вчерашния атентат в центъра на Барселона са граждани на 28 страни.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на терора - от 28 страни, сред тях дете на 3 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исляма е измислен от един изнасилвач на деца, педофил, убиец, военен престъпник, който сега е в ада. За всеки пострадал ще го пекат поне десет години на бавен огън, докато напълно се пречисти. Никакви джамии и никакъв Ислям в България.

... жалко е, че дори след написването на книгата "1984" на Джордж Оруел, то почти 99,9999999% от населението (пардон: пасмината) на тази планета вярва на "новини"! ... ама така е, "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!"

Снощи всички БГ телевизии побързаха са се "похвалят", че няма пострадали българи, дано да е така!

Постройте им още някоя джамия на тия мюсюлмански гадове.

ХАмерика дава пари.

Как да се отърват от мюслитата,а нашите дупедавци разрешават да им се строи ,,модерна джамия,,Това са безмозъчни същества за пари,всеки който поиска да прави,дори и атомна бомба

Зле прикрит сценарий изфабрикуван в "лабораториите" на ФАЩ и Израел ! След десетилетия либерална анархия прераснала в либерастия, топлите вълни в слабините обзели канцлерката Шмеркел и управленска немощ, безхаберие, и кражби обхванали самозабравиля, откъснат от действителността Брюксел американските и израелски служби постигнаха целта си: ЕВРОПА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА БЕЙРУТ И ЛИВАН ОТ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ! Атентат всеки ден; перманентно военно положение; забрана за нормална политическа дейност; държавни и корпоративни грабежи над населението и накрая война, разпад на държавите, тотален контрол и след това .... .... пустиня !

Мисля,че след като нашите експерти разказаха всичко за извършителите, да обяснят има ли у нас органи,които да ни защитават и до каква степен,кои са те,отчитат ли се пред някого за готовността си и т.н.Досега по ТВ виждам да тичат само полицаи, а при пожар,наводнение и др. аварии и пожарникари.Специалните, анти и нам кви си по данни на министъра на ВР били 3 пъти по платени от заптиетата.Стават ли за нещо или да се кръстим и молим?

Забележете, че терористите не удрят ушравляващите. лобисти или олигарси, които упрвляват и решават в държавите и по света, С ЧАСТ ОТ КОИТО ЯВНО СА ПАРТИЯ, а невинни и беззащитни хора! Тоест, целта ии не е война срещу отговорните, а всяване на паника и страх сред населението! Не ви ли прави впечатление, че тези "подготвени" терористи - или поне някои от тях НИКОГА ДОРИ И НЕ НАПРАВИХА ОПИТ ЗА АТЕНТАТ СРЕЩУ УПРАВНИЦИ, ПОЛИТИЦИ, ОЛИГАРСИ. И едва ли е сериозно обяснението, че те са по-строго пазени и по-трудни цели, особено ако се припомним, че в много случаи става дума за САМОУБИЙСТВЕНИ АТЕНТАТИ!

тревожните времена са плодородна почва за маргиналните идеологии а??? научихте си урока и комунизма и нацизма

Не спря да ръсиш "акъл" цял ден. Дано поне ти плащат.

На мен пък ми прави впечатление че няма атентати в САЩ. Защо ли??? Дали защото не могат да стигнат дотам ? Или защото не хапят ръката която ги храни? Кой ли няма да се сети...

Имало е атентати и в САЩ, както и много повече предотвратени опити за атентати. Но истината е, че тук службите се справят като че ли много по-добре в това отношение отколкото европейските засега. А и много хора твърдят, че САЩ е полицейска държава и в това има истина...Но това е друга, доста дълга тема. После има и друго - в САЩ огромна част от населението е въоръжено, вкл. жени и дори старци и бабички, и при посягане на полицай или дори при опит нерядко се стреля на месо, и не за да наранят, а направо да убият потенциалният престъпник или терорист само ако не изпълнява заповедите, особено ако прояви враждебни действия или има оръжие! Точно затова и има мого случаи които са много дискутирани и оспорвани от хората на убити, за които има съмнения е е употребена прекомерна сила. Струва ми се, че самото население в Америка като че ли е по-осторожно като цяло, може би защото терористичните атаки на 11 септември разтърсиха много хора и ги направиха много по-подозрителни. Не забравяйте, че именно от САЩ тръгна т.н. война с тероризма, обвена от Буш на времето, която бе обявена за глобална, бе приет и специален закон...

до 1 Коренът на злото е посят в Авганистан, когато СССР го окупира. После великите западни държави го поливаха. Що се отнася до тероризма, той е роден в България от БКП- припомням ти Света Неделя. За това първо мисли, после пиши. Нищо не е забравено.

БКП били измислили тероризма??!!!А случайно да са октрили топлата вода ?. Много бастун, много балатум в тоя форум

не е толкова далече от истината не е БКП но първите политически атентати идват от анархистите и комунистите в русия разбира се убийства на владетели е имало в цялата история може да се спори но човекът изобщо не е далече масовите атентати дойдоха с комунизма чалмите просто са ученици

Сигурно запада затова си хареса БКП номенклатурата за обслужващ персонал. Терористите се намират през девет баира като краставите магарета.

А кой измисли и направи първото антифашистко въстание от 1923г, когато и фашизъм не е имало. А сеги де, кво ша каеш

Това Шорош ли ти го каза?

Случайно да си чувал за Солунските атентатори?

що е маке се е юнак

плюсовете ги пишат съпартийците на тролчетата печелбарчета

За 24часа може да се започне и сложи край за тези смъртоносни терористични атаки. След залавяне и установяване самоличността на застреляните терористи. всички близки и роднини на тези изверги да бъдат екзекутирани по същия начин и то пред очите на тези убийци. След 100дни и той да бъде смачкан по същият начин ;бавно и внимателно; Мъка и гняв изпитвам,аз лично живота бих си дал, живот човешки да спася и не само човешки. Може ли да изживеете мъката на близки и роднини на загиналите при тези атентати, ТЯ Е НЕОПИСУЕМА.

Де да ставаше така... Ударът трябва да е по корена на злото, само с косене, бурени и тръни не се унищожават. А този корен е в централната част на един континент от Западното полукълбо.

точно тва плещи и аятоллахът в иран: сащ са сатаната смърт на сащ нивото ти е на промит от иранската пропаганда немощен мозък който дори не може да сметне че интернетът - най-свободното нещо в историята идва от сащ не може най-свободното нещо да дойде от злото! рока също музиката на свободата идва от сащ ти си жалка глупачка

абе за никой не е приятен фактът че има толкова бежанци и мигранти сега в европа ама вие изобщо отчитате ли другият факт че атентатите се извършват почти изцяло от второ поколение мигранти??? такива като вас повечето дето не си гледат мръсния задник а са тръгнали да поучават държави като германия и франция???? такива са и повечето атентатори не гледат че са дошли в европа от някоя тоалетна в азия и вместо да са благодарни са недоволни от системата в европа и вие сте такива тъпаци дето учат гениите на света

А на теб, "гениална лельо" не ти ли стига ума, че емигрантите второ поколение са деца на тези, които някога са били първо? Не се ли замисляш, че от децата, на днешните "емигранти", ще израстнат още по-страшни терористи? Кой докара тези емигранти в Европа?

Ей смешко , ти си от типичните чуждопоклонници! Като са германия и франция и какво? Видяхме им и службите , видяхме и грешките им. Айде малко по-уважително за България! Седнал си да ми говориш и превъзнсяш държавите, които доведоха всичко лошо в ес-то, та чак ми се иска дс ни няма там, защото не ми е приятно да гледам примати, на които месечната издръжка гони хиляда лева. И като се превъзнасяш по онези, как би коментирал ей трзи примери, защото ако се бяха случили в България, знам какво щеше да напишеш, ама понеже е германия може: - болното момче пилот, което поради немърливостта на немските лекари, не е спряно от полети. Резултата стотици очернени семсйтва - умишленото манипулиране на показанията на колите от ваг групата, официално доказано, за другите производители най-вероятно и за тях... Айдр поясни ни как това се случва във великата германия, а лошата България трябва да бъде очернена. Аман от предатели!

Обратните са такива, не се учудвай. Просто са такива. Всичко им е сбъркано, вкл. ценностната система.

Меркел с какви очи ще погледне тези убити и ранени млади хора, европейци? Да си завре политиката и джамииите от...ад. Тя е причината да се ислямизира Европа.

Не, не е тя. Тя е само изпълнителят, инструментът. Основната вина е на тези, които и дърпат конците.

демек дават парите

Слушайте малоумните еврогейове: Няма да се уплашим, няма да се предадем, ще ви борим с любов! Малоумници, хора биват убивани по брутален начин а те ми демонстрират толерантност! Не става за нищо! Вкарахте вълка в кошарата и разбихте ЕС! Европа никога повече няма да бъде спокойно място! Пък ви си говорете за любов и бла бла... така ги насърчавате повече дори! Трябва твърда ръка, глупаци такива!

Твърда ръка имаше по времето на ИРА и баските сепаратисти - най-бруталните терористични актове с нула връзка с кафеви човечета. Но винаги е лесно да посочиш някой външен, никой не се замисля, че тия 15 жертви не са нищо в сравнение с ежедневието ни - 600-800 души годишно жертви на БГ пътищата. Но това второто изисква да погледнем в собствената си кочина, по-добре вместо това да сочим с пръст някой друг.

Такива-на косъм сме ге виждали.

Всички терористи са мюсюлмани. Мюсюлманите мразят всички други и ги смятат за врагове. Да се убие друговерец за тях не е престъпление. Единственият начин да се ликвидира ислямския терор е да се удари безмилостно човешкия фактор. Преследване, прогонване, унищожаване. На война като на война. Ако не атакуваш и не унищожиш противника, си обречен. Той ще те унищожи.

терористите използват бомби за да нараняват ЕС вие използвате пропаганда и направо лъжи за да наранявате ЕС работите в една посока с тях сигурно заради това никой не псува атентаторите а само меркел!!! нищо не можете да направите! може и аз да си губя доста от времето тук ама вашите усилия са напълно безмислени АЗ ще победя! (метафорично аз) :) приятно тролене мижитурки

*безсмислени

Човек,обясни ми защо тогава ЕС постоянно реве да приемаме милиони бежанци нелегално влезли през границите ни от Африка и Азия?!?!?

Раздайте новата партида плюшени мечета! Направете флаш моб със запалени свещи! И треперете докато на някой примат му дойде реда да се вреже в поредната тълпа. А еврогейовете и чуждопоклонниците българи ще ни обясняват как зме били примитивна нация и не приемаме различните, и то какво различни - джихадисти, гейове, наркомани. Даааа с помощта на независимите медии

И защо се създава допълнителна паника като се спира метрото и общ.транспарт? Та терористите си ползват личните коли. За мен това е допълнителен ужас за хората - да не могат да се приберат по домовете си защото няма с какво.

Може да се намери юридическо основание, всеки гражданин на сектата "ЕС" да заведе съдебно дело срещу онези нейни институции, структури и лица, които адмирират, насърчават и съдействат на "миграцията", както и изнудват, заплашват и притискат правителства за приемане на "бежанци". Не само пострадалите, а всеки гражданин на "ЕС". Защото същинските виновници са управляващите тази мафия. Извършителите са просто нелепа и зловеща сила, виновните са онези, които ни подложиха на риск и опасност.

И сега,какво,мрън,мрън,мрън,мрън и да чакаме следващият атентат?!??? Ще има аз съм Испания,три дена траур,цветя и букети,свещи и жалейки,от които даже някой фирми ще спечелят и после да чакаме следващата цел със скръстени ръце,като заявяваме ,че демокрацията ще победи тероризма,да сме толерантни към прииждащите орди от Африка и Азия,да ги приемаме в домовете си и да чакаме да ни изтребят до крак?!?!??? Това ли е целта,това ли да очакваме,така ли ще се борим с тероризма?!?!?!?!?

от тук нататък има хора които се бият с терористите и които вие само плюете единствено което правите всъщност е да рутите ЕС като настройвате народа срещу всички лидери на ЕС който и да е лидер всичките са скапани според вас но сте много нищожни няма да ви мине номера

Има всякакви хора, ти пък само спамиш.

всеки втори пост е против меркел и против западните политици искате да ми кажете че това не е умишлено??? няма да ви мине номера жалки продажни същества ЕС е супер! няма да го срути един изперкал кагебейски гном! няма факти които да говорят че путин е виновен за атентатите но е много очевидно че има тролски пропаганден натиск против ЕС и неговите лидери! който се възползва от тези трагедии! ГНУС!

Да, Путин е Дарт Вейдър и в същото време се смееш на конспиративните теории...

Ние сме единни, ние сме съпричастни. И чакаме следващия път, когато отново ще има десетки убити и осакатени. Убиват хора с всичко, което имат под ръка. Не е нужно специално въоръжение. Никой не знае кога, къде и как. Чакат терористите да избият хората и после ги търсят. Така това никога няма да спре.

Най-сигурният отговор е да раздаваме все повече плюшени меченца

дали в Европа, дали в Русия, дали другаде убийствата и тероризмът си е шибана работа.....но явно някой има интерес от това . Това е свързано с много пари, влияние и т.н. Тъка, че да ние се дърлиме кой е за запад кой за изток. ТРЯБВА ДА ИМ НАБИЕМ КАНЧЕТАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ !!!!

Западните политици да кажат, за кого тъжат,за жертвите на терора или за самите терористи!!!!??? Защото хората все повече се питат,дали на политиците им пука за тях и дали всичко това,което се случва не е организирано от политиците на запад! Доверието в политиците,които в момента управляват Европа е сведено до нула!Имаме чувството,че ЕК,Ватикана,Папата,Европейския парламент и всички политици изобщо в Европа в момента тъжат за убитите терористи,а не за избитите от терористите невинни душици!!!!!

какво по-уместно от това да порицаеш жертвата! какво е направила испания на чалмите? защо всички говорите против жертвата а не против терористите? искате да ми кажете че това не е умишлено??

Терористите не са атакували самата Испания,а са целели да избият повече хора на главната улица в Барселона и курортния град,където те са знаели ,че има туристи от цял свят! Целта не е била Испания,целта е била туристите!!!

Ти си този който отклонява вниманието от истинските поръчители като резделяш българите на фили и фоби.

За никого не тъжат всичко е интереси. Тероризма е инструмента за тия интереси.

В европейски стил, би трябвало сега нашия премиер или външен министър да порицае ес-то и испания, за това че не са се справили достатъчно добре с интеграцията на извършителя. Нека им е, нали все България и българие заемат челните места в критичините доклади, а подчовеците биват канени с добре сте дошли. Сега може европейските лидери да се хванат за ръце и да скандират нас не ни е страх. Не ви е страх, ама нещо доста сте зацапли гащите -из всички европейски столици постоянно обикалят тежко въоръжени полицаи. Следвия път ще видим кога ще бъде и къде ще бъде. А забелязали ли сте че същиъе еврогейове и независими журналисти след всеки атентат бързат да покажат араби и забулени жени които ужким страдат. И постоянно ни се внемява някакъв изкривена мултикултура и това да си националист в умерени граници е лошо.

Статия от преди малко в днес.бг: "солидарност , мохамед превозва ранени от площада"...... Довечера обърнете внимание на новините какво ще ни покажат и как камерите ще се насочат към мюслита, които плачат за жертвите.

МАЗОХИСТИЧНОТО ПРИЕМАНЕ НА ТРАГЕДИЯТА ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ ВЛАСТИ, КАКТО И РАЗЛИЧНИТЕ НПО ! А ТОВА Е РАФИНИРАН САДИЗЪМ СРЕЩУ НАРОДА !!!!!!!!!!

няма да ви мине номера ;) кажи го на офицерите от кгб ЕС е най-доброто място за живот в света

Малко ли офицери от ДС станаха първи "антикомунисти"? ДС е филиал на КГБ.

А между другото някои "умни и красиви", които днес "жусуисват" Барселона, се радваха като малки деца на шоколад, на изгорените живи мъченици в Одеса, да да, едни и същи хора са.....

а някои грозни и тъпи и зли се радват постоянно когато има жертви в ЕС и сащ а и с голямо удоволствие изтъкват колко е лоша демокрацията за България въпреки че очевидно демокрацията е много добре за цяла европа и сащ и австралия и канада и т.н. да не се окаже че проблемът е точно в големия брой русофили(слуги на путин)

Така един, който се мислил за Наполеон...............................

Ти да не мислиш, че западните политици дето сега леят крокодилски сълзи не се радват?

Да се разрушат всички минарета и джамии в ЕС. За бурки и забулвания да се на налагат стотици хиляди евро глоби. А хванат атентатор да се реже къс по къс и да се хвърлят в затвора цялата му рода до 5 коляно. Който е дошъл в Европа да се държи европейски!!!

Без погроми в арабските гета няма да стане! Насилието над невинни ражда насилие! Изродите трябва да ги е страх и за семействата им!

Не се ли премахне злото джудже така ще бъде. Цял свят разбра, че зад ИДИЛ стои Путин. Време е НАТО да действа решително.

Чакам САТАнато да нападне Руската федерация. Този път смятам да закачим знамето ни над бЕлата колиба...

има да чакаш

Ако зад зад ИДИЛ стои Путин значи западните държави са много доволни от това.

Дир-а, сверете си часовниците - за жертви се говори, когато хората са загинали. Засега са загинали 13-14. Всички други са пострадали и не следва да бъдат третирани като жертви.

Зависи. Според тълковния речник: жертва, ж., мн.ч. жертви, 1. В религията живо същество или предмет, принесени в дар на божество. Принасям жертва. 2. Който е пострадал от природно бедствие, насилие, злополука, пороци, клевети и под. Жертва на наводнението. Жертва на предразсъдъци. Жертва на алкохола. 3. Прен. Доброволно отказване от блага или лишаване от живот в полза на някого/нещо или в името на идеали или принципи; саможертва. Науката иска жертви.

всеки се опитва да използва жертвите в някаква негова си посока за да докаже че е прав или за да прави пропаганда нищо няма да решите има хора които ще се погрижат по-добре споделете състрадание и млъкнете щото се излагате яко

защо си заел една страница

защото съм голям :) а виж дребната ти душица какво я интересува

Защото е един платен трол...

защото съм голям :) педал а виж дребната ти душица какво я интересува

защо сега не покажете убитото дете

неудобно е някак да слагаш минус защото снимката на едно друго дете обиколи света, но каква е разликата

Когато едно дете се удави, в опита на родителите му да достигнат нелегално Европа, снимките му обиколиха света и всички европейци трябваше да изпитват вина за грешката на родителите му (грешка, защото те не бягаха от място на военни действия, а от бреговете на мирна Турция). Сега когато едно дете е жертва на умишлено нападение от страна на безмозъчни изроди, моля медиите да разпространят снимката му, за да постигнат това, което целяха и тогава - обединение на европейците , в техните (този път правилни) емоции.

нагли тролове да търсят дивидент по форумите от такава ужасяваща трагедия е абсолютно недопустимо

ДЕТЕНЦЕ Е СИМВОЛИЧНА ЖЕРТВА В ИМЕТО НА ТОЛЕРАНТНОСТТА КЪМ НАДОШЛИТЕ АГРЕСОРИ . НЕКА ЖИВЕЯТ С ЧУВСТВО ЗА ВИНА!

Това не е Испания ,а Каталуния-моля,моля градът на Гауди и Салвадор Дали. Правителството на Испания не знае къде се намира-оня ден и ме стовари лодка с весели Африканци на Плажа,а те с ръце в джобовете.Затова там хората взимат само Каталунските мотриси и дават среден пръст на Монархията. Баските и ЕТА също.

"Каталуния", защото така и' казва великият езиковед Стоичков ? На български е Каталония и винаги такава си е била.

очевидно е нужна съвсем радикална политика на европейските институции, обаче не е нужно да се правят неадекватни призиви във форума с цел печалбарство от тролчета и техните спонсори

по минусите ще ги преброите по името ще ги познаете

Докато не хванат да ги трепят по улиците така наречените уж бежанци няма да се оправят нещата!!!

Страхливи кучета, много са силни срещу туристи по джапанки..куршуми със свинска кръв за вас

Тероризмът е инструмент зад който стоят интересите на глобалните фактори. Тия са просто малоумни изпълнители.

Всъщност изобщо не е имало напоени куршуми със свинска кръв. Иначе решението е куршуми в главите на тия джихадистки маймуни де.

Може и да е нямало, ама звучи много приятно. И не пречи да се популяризира. И може и ефект да има срещу първобитните диваци.

Еми няма да пострада някой оръжеен магнат въоръжаващ терористите.

За съжаление от подобни престъпления страдат невинни хора. Нека си припомним обаче каква е позицията по отношение на мигрантите на всяка от европейските страни, чиито граждани са пострадали. И това подсказва решението. Европейските народи трябва да се събудят и освободят от либералнотолерасктата наркоза, за да принудят своите правителства да променят политиката си в това направление. При сегашните обстоятелства ми се струва, че и нашите управници няма да могат дълго да издържат в разкрачено положение и ще трябва да се определят. Накъде - зависи от всички ни. В Европа вече има, макар и слаб, център на съпротива- това е Вишеградската четворка, където е естественото ни място. И колкото по-скоро, толкова по-добре!

Вчера някой искаше да строи огромна джамия в центъра на София. Като знам колко е продажна политическата ни класа няма да се учудя да пуснат тези примитивни диваци в центъра на София. След джамията следва промиване на мозъци и серия от атентати.

Забрана на Исляма в Целия свят Веднага! Един от терористите бил Мароканец. Мярката е - Депортация на всички Мароканци от ЕС!

След подобни престъпления винаги се намира по някой брадат, който ни обяснява, че ислямът бил мирна религия. Факт е обаче, че всички тези зверства се извършват от ислямисти в името на исляма, а досега нито един световен религиозен ислямски духовник не ги е осъдил - или обявил за грях, което би имало най-силен ефект върху подобни примитиви. Точно това би трябвало да се изиска от страна на нормално мислещия свят или исляма да се обяви за терористична религия с всички произтичащи от това права за засегнатите страни. Само че няма да се случи най-малкото по две причини: Сделките с оръжие за арабските режими и зависимостта на света от техните петролни доставки и капитали. Ако тези фактори се неутрализират и вече не е късно, вероятно светът ще стане по-сигурен.

ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ !!!

Едно време, когато карахме роби в Испания пак ги тъпчехме в трюмовете на корабите, но поне не ги карахем да си плащат за това.

Ръжен на Америка. Западът сърба това,което надроби с криворазбраната си толерантност към нещастните бягащи от войните. Нашествието продължава,атентатите също. Вива Америка,вива демокрацията и Бог да прости невинните жертви. ! Бог да пази България от нашите и чужди врагове !!!!!!!

През февриари тази година 500 000 испанци протестираха в Барселона и искаха повече бежанци. Майната им сами си ги изпросиха. link/news/view/2017/02/19/174355/500-000-протестираха-в-барселона-искат-повече-бежанци-видеоснимки/