Черна равносметка: Поне 12 убити, поне 80 ранени в Барселона

Двама души са арестувани, 12 са убити, а 80 са ранени след атентата в Барселона, съобщи регионалният премиер на Каталуния.

Обратно в новината

Коментари - Черна равносметка: Поне 12 убити, поне 80 ранени в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джихадистите и организаторите и изпълнителите на арабската пролет - ДО СТЕНАТА!

Цивилизования свят трябва да започне нов кръстоносен поход на изток и да изтреби до крак ислямистите, никакви джамии, никакви бежанци, никакви емигранти. Днес бул. ВИТОША в София бе пълен с араби, не се чуваше българска реч, не ни стигат циганите, сега и араби ни налазиха. Управляващите путьовци са предатели, клито съсипват страната ни. Нужна е твърда и жестока ръка да изчисти България от паразитите и хищниците.

Продължавайте да ги спасвявате в Средиземно море,а те ще продължават да ви избиват и да ви се подиграват след убийствата!!!

И сега какво,пак ще има ние сме Барселона и шествия по улиците,цветя и заричания,че демокрацията ще победи до следващия атентат с десетки жертви... И така до кога,докато ни изтребят до крак ли?!?!? Толерантност на малоумниците! Няма да спрат докато не бъдат изгонени завинаги от ЕС всички различно мислещи вярващи в Дявола Аллах!!!!

ПЪРВИ ВИНОВНИК ЗА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ Е САМОТО ИСПАНСКО ПРАВИТЕЛСТНО, КОЕТО НАПЪЛНИ ПРЕКРАСНАТА СИ СТРАНА С ВТОРО КАЧЕСТВО ХОРА. ЗАЩОТО, ДА ТЕ ПУСНАТ В ДОЛРЕ УРЕДЕНИЕТ СИ ДОМ И ЗА ЗАПОЧНЕШ ДА УБИВАШ ДЕЦАТА НА ДОМАКИНА, КАКВО КАЧЕСТВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДОБЕН ТИП. ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЛЕД ВСЕКИ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ, БРОЯТ НЯ РАСИСТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВА.

Определение за "Расист", моля!!!

определение за расист: тоси който е циганин, негър или джихадист :)))))))))))))

Абе братче по една и съща схема се повтарят събития в различни европейски градове. То не бе Марсилия ,не бе Франция ,Англия сега и Испания. Който не е поискал,той не е взел камион да мачка хора на централни улици! Ами сложете бетонни прегради бе!Ограничете достъпа на превозни средства до улици, по които има струпване на голямо количество хора! Спрете движението на всякакви превозни средства в близост до музеи,търговски атрактивни площи и други с риск за терористично проникване и удар!

жалко ,че няма да доживеем до истинския хол.окост .

По-важното е, че тези, които предизвикаха цялата тази вакханалия ще го доживеят, за да го преживеят поне веднъж и за себе си, както го бяха приготвили за другите евреи..

В Барселона преди време кметицата поведе многохиляден митинг за увеличаване на броя на приетите имигранти, не дърпай дявола за опашката, казва народът.

че не всеки е чел гьотевия "Фауст" или поне чул в кратък преразказ

Въпросът, който винаги е бил актуален при тази безразсъдна политика не е "дали сме расисти?", не е дали и на нас може да се случи да сме жертва на атентат, а кога? На европейските политици не им пука, защото те се стремят само и единствено към властта, която им осигурява охолство, възможност за измами, лобизъм и дебела охрана. За нас е осигурено само дебело следене, като в Биг Брадъра, в който терористите са отдавна познати на службите, които подкрепят тероризма, за да може да се разширяват правомощията им за следене на народа. Фашизъм под маската на "демокрация". Като гласувате, кого "избирате"? Помислете върху това!!!

когато еврейските съюзници нападат и убиват мирните хора в арабските държави дори не го казват ! ирак,сирия ,либия ,афганистан ... са разрушени с милиони убити пред очите на целия свят в името на коя справедливост ??? кой ще спре алчните и наглите безумни лицемери ,никой ?!?

Мир на праха на загиналите. Най-доброто, което можем да направим срещу терористите, е да живеем като добри хора и пълноценно.

С цветя и мечета няма да се промени - нищо !

Пълноценно, викаш? Като банкер, като мантраджие, като политик или като безработен?

Man tut stark übertreiben. Keine Frage. az Ni misa verva dasa pove4e od 4-5 obitite zhertvite.

В Лондон всеки си татуира по една трудолюбива пчеличка Мая на любима част от тялото си и тероризма побягна към Испания. Сега е ред на нашите испански Кончити да изтатуират нещо на любима своя част от тялото си и тероризма ще хукне пак да бяга! Меркел трябва да направи още едно интервю с младите ютубъри. И повече мечета, протести за willkommen, свещички против запек и въпроси ЗАЩО?

ЕС е безсилен , никой не е в безопасност ! И никой не променя нищо ! Остани да се молим да не сме ние в следващия атентат или наши близки , а иначе ще сложим цвета и мечета !

Насименто, честно ама. Добре, че поне черните статистики са ви точни на вас - манипулиращите джурналя!

Продължавайте да ги пускате,те ще продължават да ви избиват!!! Меркел на бесилото!!! Заради подобни политици,като нея загинаха хиляди невинни!!! Изгонете всички бежанци влезли в последните 50 години от Африка и Азия,марш на всичко вън!!! Тези са психопати,спрете ги,спрете навлизането им,спрете ги!!! И ще ми говорят за строежи на джамии в София,за нищо на света това няма да го позволим,джамии в България няма да се строят!!!!

Вече няма как да стане. Обама и Меркел отвориха кутия на дьявол.

Ислямът е най-мирната - като агне, благата - като баклава, толерантната - като баба Меркел, меката - като памук, религия. Е, сегиз-тогиз на някое по-кибритлия момче от нашите му възври келя и току приколи някой и друг човек, блъсне 10-12 туристи ама за такива дреболии ли да им връзваме кусур. Разбрахте ли или да хващам сатъра!

Докато най-после не си погледнем ПРАВО в очите , и не си кажем свещената ИСТИНА ; Мюслитата ще продължават да ни трепят , ние ще си затваряме всичките сетива в името на някаква странно каква точно ЕвроГейска " ценност" и ще се правим на Ни суджук яли , ни суджук мирисали ! А истината е проста като Патока Доналд : ВЪН всички мюслита от континента ни ! А начините това да бъде направено , може да бъдат облечени в достатъчно лъскав демократичен целофан ! Това последното със сигурност западните лицемери го могат в съвършенство! ДОКАЗАНО !!! Хайде да видим сега ще има ли някакво действие , или пак кервана на убийците ще си върви , а Шарлитата ще си блеят ! До следващият атентат ...

Наистина нещата опряха до: "или ние или те". Не ме интересува, че ще нарушим правата на някой, вече е важно да защитим нашите права и тези на децата ни. Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

Направо не знаете в какво се забъркахте! Сега като ви почнем с едни песни, едни свещи, едни цветя, едни флагове във феѝса, едни декларации, че страхът няма да ни победи и пак свещи, молитви и балади та... жална ви маѝка!!! ДА Е СКАПАНАТА ТОЛЕРАНТНОСТ !!!

И какво, след като е "поела отговорност" ще ги носи на гърба си ли? Това какво променя нещата? Празнословие и цинизъм в действие.

Равносметка: 12 убити, 80 ранени в Барселона. За днеска - очаквайте 2 сезон на умерената опозиция.