Пожари бушуват в Сакар планина, помага 60-тонен булдозер

Втори ден продължава борбата с пожарите в Хасковско. По разпореждане на премиера 60-тонен булдозер тръгна към огнищата на пожарите в района на Сакар планина.

Обратно в новината

Коментари - Пожари бушуват в Сакар планина, помага 60-тонен булдозер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиера - огнеборец ли е, или мутра?

И ЗАХАРЧЕ...

Международната дървена мафия в действие. У нас манговците наети да правят пожари дали са на трудов договор с тази мафия и дали са соц и здравно осигурени

като изгори каквото има да гори огънят сам ще угасне

Премиерът на една държава е длъжен да направи всичко необходимо така,че обл.управител може да не се натяга с благодарности.Техниката не е дошла от Гърция.

Добре де нали имахме два самолета за гасене на пожари, които нашия вожд щедро предлагаше и изпращаше в съседни държави да помагат. Къде са те сега, когато се налага да си гасим собствената държава???

счупени щото няма мангуизи за подръжка, а има и друго може да няма подходящо място за зареждане. В този случай въртолет е най подходящ! Май имахме такова чудо?

"""""Със съдействието на премиера Бойко Борисов 60-тонен булдозер тръгна към огнищата на пожарите в района на Сакар планина"""""Пренесъл го с малкото си пръстче.Алилуя

за съжаление е непобедима. Не че някой се бори с нея ...

Пожарите всяка година се палят умишлено от цигани ! След като стихнат пожарите , мангасарите започвар "беритба " на обгорели дървета ! Основно изгарят тънките дървета и храсталаците . Масивните дървета само обгарят , но са мъртви след огъня !

Може да има и друга причина, пак свързана с "келепира". Скоро разбрах, че в изгоряла гора на следващата година имало много гъби от някакъв скъп сорт. Може да подготвят почвата.....

Почти всички такива големи пожари са все умишлени! Мотивите могат да бъдат най-различни. Не само за пасища или разчистване на терени, но някои пожари се палят и от мигранти, но Бойко го е пропуснал това някак си!

не дай си боже се случи нещо с боко, дали в РБ ще грее слънце?

Бойко поне от пожари разбира... Дори чух че са го загасили веднъж с негова помощ, вчера... днес пак се е разгорял. А бе знае премиера!

пак си играе джобен тенис,ама като гледам коремчето може и да е в 7-ми месец:)) Пратил 60-тонен булдозер....това е работа на селските кметове. Впрочем какво значи 60-тонен булдозер,толкова тежи или толкова му е КПД-то.

Толкова тежи.

Добре дошли имигтанти ! Ако не друго запалете Ни !

Жив и здрав ,разсмя ме от сърце ,аз питах за хеликоптера!

ЗАБРАНЕТЕ ИЗНОСА НА ДЪРВЕСИНА

това мислех и аз - прочутия хеликоптер , който обиколи Балканите!

А къде е Бойкокоптера?

Пръска бостана.