Тръмп обеща помощ на Испания в разследването на атентата

Американският президент Доналд Тръмп осъди "терористичното нападение" в Барселона, при което бяха убити най-малко 12 и ранени над 80 души.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обеща помощ на Испания в разследването на атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено руснаците могат да свършат работа от изброените изказали съболезнования официални лица от различните държави, разбира се ако им се поиска помощ. Американците още не могат да се разберат КОЙ ИЗБРА ТРЪМП и ЗАЩО. За ЕС не ми се говори. Никой от тия бюрократи не е способен да свърши някаква работа, в това число е и Великобритания.

Каква помощ бе Тръмп-анар !?!?!? Тия терористи чие творение са ???? Не използват ли бежанската вълна за да проникнат в Европа ???? И кой организира разните там "пролети" , които я предизвикаха тази вълна !?!?!? Щеше да е смешник ако ги нямаше стотиците жертви на "хуманната" политика на собствената му страна ! За жалост невинни хора плащат сметките на САЩ !!!

Кой създаде ИД?

Бо Бо

"Борците срещу тероризма" са всъщност негови поддръжници. Истинските терористи НЕ могат да помогнат на Испания, след като продадат оръжие за милиарди на ИД.

След такива събития чуждестранните държавни глави започват да изпращат, разбирания и съпричастност към трагедията, но колко по-лесно би било, ако преди да се обърне каруцата бъдат така обединени и работещи заедно.

Ми да бомбандират барцилоната и гнездата на терористите,кат' са се загрижили толкоз,кой продаде оръжие за милиарди на саудитите...кой създаде алкайдите и ид...хммм май всички знаят,но никой не назовава...

е по обещанията. Видя го цял свят какъв е клоун.

И как точно, истинските терористи, ще помогнат на Испания? Като продадат оръжие за няколко милиарда на ИД ? Където се е появил американец да помага, освен жертви, страдания и унищожаване на държавата , друго нищо не се случва.

воините в днешно време след 2 ра световна са повина на америка милиони убити и оште толкова ще паднат завинаги но дано северна корея им го върне тъпкано и веднъж завинаги да замлъкнат

ИД = САЩ все повече доказателства излизат. И каква ще е помощта по точно - може би поне още 10-20 обучени от американски инструктори терористи /проникнали с фалшиви документи в ЕС разбира се/.

Лудото им чедо ИД отново се прояви. Всичкоим се пише на сметката ясно е кой е доставял оръжие и отровни газове на ИД за провокации в Сирия - вече е доказано че са западни /чети американски/ компании. Северна Корея ги направи за смях. С едно обещание няма да се разминат. Интересно е че са намерени и боеприпаси ново българско производство в Сирия доставени там от САЩ най вероятно.

Наркоман,какво ще искаш от Испания?

С една дума ... covfefe.

ИД е създадена от ЦРУ като нищо това е част от плана за сплашване на ЕС. Тръмпи ще се прави на незнаещ разбира се.

Тръмп да се извини за бясното отроче на САЩ ИД. Не да се прави на ощипан.

Не може да се отрече , че за много неща сте велика страна , но лошото е че където Вие ''помагате '' винаги страдат много невинни хора !!!!

Лицемери..... Жалко за невинните жертви! А политиците са наистина лицемери!

...в разследването на атентата... Хайде не се пъни, Тръмбъл! Всичко е ясно, няма нищо за разследване.