Терор в Барселона, има много убити и ранени (Снимки, Видео)

В Барселона микробус се вряза сред пешеходци на историческата улица Ла Рамбла. Съобщава се за жертви и много ранени.

Обратно в новината

Коментари - Терор в Барселона, има много убити и ранени (Снимки, Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа точката на незавръщане либералният запад вече я премина. Сега е само въпрос на време не дали , а кога ще се появят конслагерите. В тях мирно ще съжителстват мюсюлмани и либерали. Колкото и да не ви се иска това е неизбежно.

Дай, Боже!

а бе защо виждам толко оскъдни новини, а тук в дира нищо, за петимата убити терористи? да не се окаже че не са били терористи ами обикновени пяни младежи попаднали на грешното място. били в некво ауди 3 - 5 има човека. ако искаш да вземеш много жертви едва ли ауди 3 е колата на избор. второ от къв зор 5 в една кола?

Дирници , жалки сте !!! Поголовно триете коментарите , които не пасват на продажната ви антибългарска политика ! Вие работите срещу България и българите слугувайки на еврейската клика , която цели унищожението ни !

Ислямът е диария.

вчера атаките са в Каталуния, но защо точно там

ще има терор я,щом ги закрилят и ги канят и им спазват "човешките права",те така си разбират "човешките права",убийствата на европейци,христяни,фанатизма,това са им културните особености,какво квичат тези ,които ги коткат.Абе смях,от една страна ги милосват и не дават прах да падне в/у "бежанците",от друга -терор им правели.Ами да свикват.Каква е тази патардия

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, 3-ма депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . . # от Уикипедия.

Тримата глупаци и ятагана!:)))))) Меркел, Макрон , Юнкер ......:))))

Мммм...- Криворазбраната Цивилизация ? (от Допуснатите В нея)

Аденауер, Шарл и Йосеб---знаят!:)))) Ама вече ги няма!:)))

...маймай Започва да Се формулира Необходимото : - Сигурност ! ...ама Адекватна&Ефективна !! и то Превантивна !!!

Поредните жертви на безумната идея за отворени граници и мулти-култи. На политиците естествено им е все тая. Пак ще са "дълбоко възмутени" и пак ще "осъдят" тероризма чрез ФБ и Туитър. Знакови сгради в ЕС ще светят в цветовете на испанското знаме. До следващият атентат на следващия Дрис. Името, на български звучи доста символично. Жалко за хората. Мисля си, че трябва решителен отпор на брюкселските чиновници. Инак този ужас ще продължава.

Дискретно : - Лавината виа ФБ и Т - Е Факт ! И ! - Е предимно от Най-Обикновени Хора .

рано или късно ,злото се връща там откъдето е тръгнало !

испанците са добри хора незаслужаваха това за втори път след аточа,интересно как цру отново излезе с новина че ги е предупредило преди месеци- клатят им държавата дано не се поддадат хората там такива неща не се казват по меиите господа разузнавачи били им казали

... Взискване за Всеобщо заграждане на Всички големи нас.места...и границата ... Новост ! - вероятно Директно прилагане в ЕС на транс-граничните спесифичности САЩ-Канада...

Пак добре,че 4 часа след Франс Интер,СNN .... и още купчина агенции разбрахте,че нещо се е случило.

Демокрацията не прощава.

Терористите правят тези неща, за да може антитерористите да вземат властта. Всъщност двете групи хора не могат една без друга и са скачени съдове - като ДПС и Атака.

на майдана ли научи това

Кога най-сетне Европа ще се вземе в ръце и осигури поне относително спокойствие в дома си?

...22:39 към Колегата 'рт'.

как да съжалявам говедо,изпружило врат под секирата!!!оправяйте се сами!!!дано някой ден ви дойде акъла(в което много се съмнявам).завършвам с призива -свобода за брейвик,нека поведем борба срещу мултикултуралистите,виновни за гибелта на вече хиляди невини жертви!!!Аз подкрепям японския и южнокорейския културни модели нито повече, нито по-малко. А нима Япония и Южна Корея представляват държави с терористични режими? Не, това са високотехнологични монокултурни страни. Тези държави са доказали, че могат да бъдат успешни и без масова имиграция, а още повече без размиване на националната култура и традиции. Моделът на тези две държави в момента е най-съвършената система от всички политически модели.

Си 'сверете часовника', Редник ! - В Япония - Има Немалко Мюсюлмани ! - Ако съответният Стриктен Данъкоплатец НЕ е Вагабонт, а Е Съзидателен Поданик - ОтдеНакъде да Се такова я ?!

В Япония, драги ми смехурко, въпросната религия е ЗАБРАНЕНА. Трябва и да чете човек, не само да драска алабализми!

как толкова добре познаваш ,,стриктните"!!!???дървосекач-мюсюлманин???в япония исляма е забранена религия-ааа,колко е часът-не е ли време за лягане!!!

Накараха ни насила да ги приемаме директно от бойното поле с ношници да не ги познаем. Сега да тъгуваме ли с вас или да продължим да ги пущаме?!?! Джамия ли да има направим, най-голямата на балканите!

Не разбира се ! - а какво Бихте казали на въпроса-ми към Колегата 'рт', Колега ?

Това е Шенген. Мароканския скакалец от Африка,си отива в Марсилия,от там в Барселона.Какво е това безконтролно ходене из държавите в Европа на съмнителни типове?! Никакъв Шенген,и мигранти в БГ.

Приятел, ти не си разбрал. Те са добре дошли за ЕС и това ни карат и нас да правим. Как да ги съжалявам? Вярно тези хора убити може да не са виновни директно но индиректно са виновни, защото са гласували за такова европейско правителство.

и ти не си разбрал добре, ЕС ще е добре...ако има СС !!!

и ти не си разбрал добре, ЕС ще е добре...ако има СС !!!

и ти не си разбрал добре, ЕС ще е добре...ако има СС !!!

О-о ! - И Вовката с Официално Изявление ! --> а Ся де, 'наште' ?!

Ето защо в Сирия военните на Башар Асад такива ги режат на парчета! Джагали се озаптяват само с твърда ръка и никаква милост! За жалост, въпросния боклук няма да е последния обгазен, който ще срещне аллаха, повличайки със себе си бог знае колко невинни, бели и образовани европейци!

Съгласен съм с теб, но ЕС все пак го иска това! Как да ги спреш?

Вероятност ЗА Решение виа Започващият В Англия Модел ?

Жалко за хората. Джихадистка атака. Убити - до тук са 13. ранени - над 80. Един от нападателите е убит при престрелка. Заловеният (той е и наел вана) е Дрис Укабир - 20-тин годишен, от марокански произход. Профилът му във Фейсбук (вече го премахнаха) - пълен с ислямистки лайкове и материали (видях снимки на такива). Преди около 2 месеца ЦРУ е предупредило каталунците за възможни атаки в Барселона.

Марсилец. Родители Мароканци. ...и Има фиш еС във Франция ...и ЯсноЗащо Се релокализирал в Испания.

Даа, поредният подарък от баба Меркел! И не само, след като: "ИДИЛ заплашва да изпрати 500 000 мигранти в Европа като психологическо оръжие оръжие в смразяващ отклик на пророчеството на Кадафи, че Средиземноморието ще се превърне в море от хаос" е неслучайно заглавие от 18 февруари 2015г. в британския Дейли Мейл ("ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a 'psychological weapon' in chilling echo of Gaddafi's prophecy that the Mediterranean 'will become a sea of chaos'", 18 February 2015, Daily Mail), а кой стои зад ИДИЛ бе заявено на най-висок официален форум: "...Генерал Венсен Депорт...Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Да го заявим ясно, защото това има последствия: това са САЩ...", ("...Général Vincent Desportes... "Quel est le docteur Frankenstein qui a créé ce monstre ? Affirmons-le clairement, parce que cela a des conséquences : ce sont les Etats-Unis..."), заявява в прав текст дивизионен генерал Венсен Депорт пред френския Сенат, което може да се намери и прочете на сайта на Сената като се напише в гугл: Général Vincent Desportes Quel est le docteur Frankenstein Всъщност, немалко медии разясняват кое какво е: "Даеш, новата тайна армия на НАТО. Връзките на САЩ, Франция и ЕС с Ислямска държава и Ал-кайда" ("Daesh, la nouvelle armée secrète de l'OTAN ? les liens des USA, de la France et de l'UE avec l'Etat Islamique et Al-Qaida", lundi 1er août 2016, AgoraVox).

...добре че Данните НЕ напредват че Човек да им отговориСъобразно на 'наште'Тук... Към Момента : - докъм 80 ранени... И деца... 15 тежко - неясно койТочно Е такован - този който Е 'успял', или другият от другия миниван... - Реална обработка от Глобален екип на видеокадрите...чрез което Е идентифициран и Вече задържан единият

е па кво? евипата уби на балканите 10 милиона и осакати 10 милиона! и кво? ами нищо! продължава да краде, убива, осакатява, отвлича, лъже....

Случилото е се просто проява на културни особености на определен етнос , след като ЕС не показват адекватна твърда политика спрямо тях ще се случват постоянно подобни инциденти от които страдат само обикновените хора. Политиците които причинаха това стоят високо и няма да понесат никаква отговорност.

Марсилец. Роден. ... Тогава ?!

Поредната ти инсинуация, колега на атентаторите.

Няма значение къде е роден , полицията такива само ги следи и слуша докато направят атентат и после отчитат само че имали инфо за него. При съмнение само за съпричастност към терористична организация задържане в мазето на някое районно и бой докато счупят поне 3 палки в него , така ще се извлича инфо и предотвратяват тези инциденти още в началото.

Джамия ще строим отново!!!! Супер джамия на пъпа на София!!! Щото било тясно и несправедливо!!!

i evropa.ostava samo da chakame vtoroto prishestvie .

Да ви имам и ЕС да ви имам!!!

улезне Вуте,че улезне гаче и теп че оноди..

Уж Русия беше врага, а умират от съюзниците си ИДИЛ!!!

още ли обвинявате тато за възродителният процес ... овчарчето от правец май е имал повече акъл от цялото брюкселско стадо

Направете супер джамията в София и приютете шофьорите от близкия изток, че там сега им е напечено.

И да не забравите да отворите школа за категория С до джамията.

Кадафи беше прав, идиотите не го послушаха...

Проблемът е, че забогатявайки европеецът отказа да си коси сам ливадата, европейката отказа да чисти къщата си и да гледа децата си. Затова Европа вкара хора отвън, за да им работят и прислужват.

Зашо все оше има араби мюсли в Европа? Крайно време е да бъдат изритани от Европа начело с бабишкера....

дедо ..явно не си щъпуркал скоро из европата ... няма гонене това нещо ... повече от европейците са ... скоро ще става работата

Искахте мюзлими в Европа, ето ви ги. Радвайте им се!

...въведено Образно/face Разпознаване на база обработка кадри от камери в Глобален Екип...

Разпознаха ли те изрод? Вашите ислямистки приятели вилнеят из Европа, също като вас, но няма да е дълго. До всеки обесен ислямист трябва да виси и платен продажен соросоид.

Ало петата колона ! - КолкоПъти да Ви поЕнторявам че Инсинуациите-Ви НЕ минават ?! ...и Следва да Имате Съответни Процедирания.

Твоят ник ни показва, че си от зелените, които най-много подкрепят вноса на атентаторска работна ръка.

Ви казва Човек че Е задействано Нещо за Първи път !...- а Вие - Инсинуирате ли Инсинуирате...

Протестъри и мюсюлмани, това е основен вътрешен враг на всяка една християнска(бяла) държава по света, все се надявам това нещо да стане ясно някога на потърпевшите, и дано е по-скоро...