Бойко Рашков: Подслушват политици и магистрати за сплашване

Председателят на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства Бойко Рашков разпространи чрез БТА становище относно злоупотреба със СРС.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Рашков: Подслушват политици и магистрати за сплашване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в прокуратурата, и в ДАНС, и в отделни съдилища та чак до ВСС има устойчиви добре известни на хората ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ обслужващи най-високите етажи на властта и обръчите и кръговете зад тях, които са ги монтирали там за тази цел! Между тези ОПГ има нелегитимни и конспиративни, престъпни връзки и зависимости, това е паралелна на официалната и публичната власт и обикновено се нарича МАФИЯ! Тоест ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА! Която обира страната и народа ни и руши държавата и държавността ОТВЪТРЕ вече близо 30 години!

ДАСНС и прокуратурата се занимава с държавните дела за изгода на тия, които ги поставиха там. Въпросът е защо изобщо съществува ДАНС, на кого се отчита за своята дейност и тя ефективна ли е.Същият въпрос стои и за българската прокуратура. Те внасят обвинения, които могат да издържат в съда, а могат и да не издържат в съда. На практика те съдят или не някого. Много, много безконтролна работа, която всички виждат какви огромни щети нанесе на държавата. Отгледа престъпност, която е държавата.

Държавата втвърдява тона по всички посоки и маха демокрацията. Това , което казва Рашков не е вярно. Той е част от същата машина, която гони икономически престъпни цели. Куки участват в организираната престъпност, която е завзела етажи от МВР и ползва властта за тези цели. Немислимото се е случило още през 90-те. Сега просто си държи властовия ресурс и гони подозрителните.

Бойко Рашков станал демократ, чета и не вярвам на ушите си.

Б. Рашков е прав! Нещата са свързани с политическа поръчка, като в изпълнението се включиха прокуратурата и ДАНС! Някои ще трябва да подават оставка, а може би ще носят и наказателна отговорност ! Поне така се прави в правовите държави!

И ся ко излиза? Аче магистралките не могат да осъдят никого, щото били подслушвани и сплашени.

че има подслушване и тотален контрол не само над политици, магистрати, бизнесмени и всякакви по-изявени личности, но това се прави тотално и за всички от населението на държавата ни! При това всичко това се прави не само от "националните" ни служби, ами се прави поголовно от спец службите и агенциите в цял свят, които не само подслушват и следят собствените си сънародници, но го правят и с гражданите на други държави, та дори и с правителствата, парламентите и всички структури на самите чужди, за тях държави! Та какво, в случаят, е новото?! Просто се дава гласност на това, което е ежедневие в живот на държавата ни, и не само на нея!

Защо ще трябва да ги подслушват, като те доброволно си изпяват всичко в социалните мрежи?

В тази връзка напишеъв тубата: полк Николай Марков - кой управлява България. Изгледайте всичко с него. Свят ще ви се завие.

тоя напаво хвърли бомба в кацата с лайна

Рашков знае какво прави червената мафия и той се включи в помиярската игра!Всички подмолни сили са включени за събаряне на правителството,но този път няма да успее те!

Колко много са огладнели червените лумпени има за крадене,вчера изкараха падналата маса в слънчев бряг днес Рашков със зле скалъпени глупости,ама нали е от Виденовото правителство-льольовци!

дкми

Е, какво чудно има? Това са нормалните похвати на бойко

Загуба на усилия и ресурси. За какво да се подслушат такива престъпници и калинки? Всеки по-интелигентен човек ще сглоби картината след 15мин ровене в интернет.

Шило

Нищо ново.

Рашков дължи кариерата си на шеф на следствието на Виденов и това обяснява много неща.

Рашков е:Абсолютен Професионалист!

Партията се активира да завземат властта,видяха,че има за крадене и мръсната игра започна!А пък рашков е парашутист не е профисионалист!Виденов му видяхме професионалистите!

Луд умора нема, като Бойко.

Всяко момиченце на касата в пунктовете на операторите може да ти каже кой е абоната на даден телефонен номер.За да научи това, обаче полицай работещ по тежко престъпление трябва да иска разрешение от съда.Луда работа!

Борбата е как Винетков да не може да бъде сменен още 45 години, за което си плаща на определени служби и хора.

Sm3hurk0

ДАНС да се страхуват от хора без телефони ! ..., че тогава ще ми слушат....

Цеко ухото пак се е проявил...

Гатев се е срещал тайно с корумпирани магистрати и им е помагал да пишат жалби - тоя ли е невинния - хахахах! С какво ли друго им е помагал? Сигурно им е казал че са подслушвани също и е провалил разследванията срещу тях, щом като толкова много иска да им помогне. Виновен отвсякъде! Нищо чудно че тоя соросоид Бойко Рашков го защитава!

Соросоид номер едно в България е Боко Тиквата! Нещо против? Това е истината. Зависим от миналото си бандит - сега пионка.

Къде точно тук е престъплението, бе идиот, и ако има такова защо прокуратурата не го разследва и предяви обвинения, а кара (нарежда) ДАНС само да му отнеме допуска, за да не може да контролира и препятства НЕЗАКОННИТЕ ПОДСЛУШВАНИЯ И СЛЕДЕНЕ, КОИТО СА МАСОВИ В БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВАТ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ! Обясни с думи прости къде тук е нарушението или престъплението, бе евтин трол и кретен? Още повече, че се разбра, че поне при единия от обявените трима магистрати не само че Гатев не му е помагал, но ДОРИ И НЕ СЕ СРЕЩАЛИ, тоест прокуратурата отново си позволява откровени лъжи за да оправдае ПОРЪЧКОВИТЕ СИ АКЦИИ!

Интересна държавица! СРС-та изтекоха от данс,но наложиха пречки да полицията да ги използва, а за данс няма контролРазрешенията за СРС дава съдът,но пък контрола се осъществява от някакво бюро на квотен принцип.Добре платени търтеи!

не почнат да ги разстрелват, няма полза! Това със сплашването означава само едно, раята не е наясно, че политици и магистрати са си разделили територията и я ползват както им е угодно.

Политици и магистрати се подслушват взаимно за сплашване.Така звучи по-точно и правдоподобно, Рашков.

Абе съсипват ти живота. Психопати и всичко идва от егоизъм и желание за власт и контрол.

Само тях ли? В БАН някакъв полуидиот, мислещ се за спец ми сложил програма за записване на всеки клавиш и директно да се изпраща до него по пощата - още 2009. После започнаха закани за сплашване при всеки опит за сводобомислие. Най-обикновен простак, но нагъл и хитър и по върховете господарите на този са като него- от породата.

тоя се позна. Гад мръсна.

Те хубу подслушват, ами кат не разбират нищо ко прайм ся?

Червени боклуци, Колкото и да лъжете и да пускате димки, времето ви изтече. Народът ви разбра.

много плоско, на нивото на Винету. /Какъвто вожда, такъв и трола /

Цецко, ти ли си? По-малко червен ли си от него?

ДИР ЩОМ ТАЗИ НОВИНА Е В 19:12 ЗА БАРСЕЛОНА НЕ ПИШЕТЕ ОЩЕ МАЙ !!! БТВ ТРИ-ЧЕТИРИ ПЪТИ ПРЕКЪСВАТ НОВИНИТЕ С ТАЗИ ТЕМА.