Русия: Нападение срещу Пхенян ще води до колосална трагедия

Русия предупреди, че военна реакция на напрежението на Корейския полуостров ще доведе до колосална трагедия.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Нападение срещу Пхенян ще води до колосална трагедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направете една локална война да видим кой кое.

Отишъл подпоручик Дънфорд да пита китайците дали може да им организират един як азиатски въргал и китайците му отговорили: ибисимайката! Това е накратко превода от дипломатическите словоблудства...

Хахахаха... точно, ТОЧНО... Въпросът е, какво следва от тук нататък. Китай и САЩ, колкото и да не им се иска, са свързани като скачени съдове. Проблем в едната държава, НЕМИНУЕМО води до проблем и в другата. В крайна сметка, си мисля, че САЩ ще ударят С.Корея. Дори и с цената на 20-те милиона очаквани жертви в Сеул. А китайците просто няма да имат избор и ще подкрепят САЩ.

До малоумниците, които опитват да кажат колко са велики:Ако още не сте разбрали,че независимо ,,кой по кого стреля" ,в крайна сметка ще остане РАДИАЦИЯТА, която ще довърши много успешно и ФИЛИте и ФОБИте на С.КОРЕЯ.А може би и живота на планетата Земя.....

За твое сведение, за периода 1950-1960 само американците са детонирали 1030 атомни бомби в атмосферата при различни учения. Познавайки руснаците, при тях вероятно количеството е било двойно. Е, още сме живи. Но след 10 нюка, няма да е така със С. Корея.

За всеки нормален човек, това е очевидно. За тия, които искат да воюват със Северна Корея си е електронна игра. Те са сигурни, че тяхната ПВО е в състояние да свали всички корейски ракети. Дали? Ако бяха толкова сигурни, до сега щяха да са се разправили със Северна Корея. А те, не са! Защо?

Време е да видим опърлени кожи на луди крави.

Добре е едни луди дето пишат по нашите форуми, първо мъжките на кравите да ги опънат здраво на мегдана, след това с сърп да им одерем кожите и с чук да ги заковем около петолъчката на партийния дом

Русия и Китай да си държат пинчера ,защото ще бъде изпарен от САЩ и ще им остане каишката.

Китай може би да ,но Русия какво общо има със С. Корея? Никакъв пинчер не й е бил, никога. Виж,с Пекин бяха близки до скоро...

Цялото въоръжение на КНДР е или от Русия или от СССР. Танкове, артилерия, кораби, подводници, самолети, ракети - ВСИЧКО е руско.

...вах ..не думаи ?!?..ма верно ли ?!?...то те краварите така си процедират...ако някои не желае краварска демонокрацiя и те хоп и го изпаряват ...еи на това мy се вика подход !..наи -вероятно за това им горят флага навред по земята !

Дано все пак здравият разум надделее, дано! Не вярвам някой да не знае, че ако започне ядрен конфликт някъде, това ще запали целият свят. И ще се приключи веднъж завинаги с всичко :/ Дано се размизне поне тази велика глупост!

Абе, нямаше ли Килари да запали 3-тата световна войната, и затова било толкова хубаво, че оранжевия спечели? Русофилките тука даже и "тръмп общество" си направиха... :))) Какво става закрихте ли го или се събирате и изключвате и осъждате строго тръмп всеки път? :)) п.п. Какво, Русия, ще стреля срещу САЩ, заради КНДР ли? :)) Верно ли? :)) Толкова ли са го закъсали от санкции вече, че по-добре да умират? :))

И защо Русия да стрелят по американците заради СКорея? Та корейците сами ще си стрелят. Я по Япония, я по САЩ...

...парсата, Колеги ! - Е ли възможно с ок.3млрд щ.д. Сами и при ТоталнаКапсулация да развиват Такова ядрено оръжие ?

TIREX

значи никой и опит не прави да сдържа американските изроди но санкции на Корея бол?

Едва ли сте Изрод, Колега...ама Имайки предвид че НЕ сте вдянали кой-кого Иска да удря - Ретардент би било възможно...

...малко Данни : а. Сев.Корея има Поне 1К ракети с Потенциал за ядрен заряд б. Някои от тези ракети Е възможно да достигнат Аляска.. в. Ежегодно Се харчи около 25% от БВП за Военни цели ...БВП=503 щ.д.пер капита, при ок.26М =>503х0.25х26М = ок. 3 милиАрда щ.д. ...и СамоНякои въпроси : - Е ли Възможно Сев.Корея да разработва СамСамичка ядрена Програма ? ...и да Преценява Докъде Биха стигнали ракетите ? ....а какво Е т.нар. Обикновено въоръжение ?

я кажи твоя бвп колко е? и дали произвеждаш нещо? и тогава се сравнявай

Вашият невменяизъм е Втрещителен...

абе и ти с балтиаата си нацепил дърва та чак са такива сурови че не горят !!!!!!!!!!!!!1

Ами Помогнете ! ...очевидно че въпросите Са много.

...за Обикновените : а.морски - от ок.1950-1960 ...производство югославско, съветско, китайско и някои локални на база китайски б.въздушни - Изцяло китайски и съветски...МД китайска модификация в. огнево - Изцяло съветско и китайско ...и Сериозни твърдения че на парадите СА с макетни ------- Е ли Възможно Цялата севернокорейска незнамквоси да Е 'балон' ?! ...но поради Очевидната ТоталнаКапсулация, респ. Липса на Всякакви РеалниДанни - който 'балон' Си върши 'работата' ?!

Когато фактите говорят, политиците трябва да си замълчат. Южна Корея е рожба на САЩ, Северна Корея на СССР/Русия. Няма нищо да сравнявам, защото няма и нищо за сравняване в живота на обикновените хора !

Прав си. Броят на гладните в Южна Корея е далеч по- голям от броя на гладните в Северна Корея. Броят на бездомните в Южна Корея е безкрайно по- голям от броя на бездомните в Северна Корея, защото на нула не се дели, а в Северна са нула. Броят на самоубийствата в Южна Корея е 4 пъти по- висок от броя на същите в Северна Корея. И дума не може да става за сравнение.

и като се събуди един сергей ти увиваше курниновата в станйол ли, ма, бурсук, хахахахахахахахах!

А колко пъти е по-голям броят на убитите в Северна Корея за това, че не ръкопляскат на Вожда, за това, че някой бил задрямал някъде и затова, че си трето коляно роднина на някой от предните?

не пиш бе отрепка голямо лике си

ще рече, може да се напада крим, украина, грузия, молдова, в скоро време и беларус, ама северна корея не можеее! пачему тъй дрозя товаришчи и товаришутки??

ами нападайте я бе,ама то не става с тръмпизми,трябват си топки за тая работа,а при вас соросите в пенсионна възраст те са кът

просто е, защото си п...а.

Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, преди това Иран, пак Ирак, Ливан, Сърбия... Нали знаеш, че има още много

преди 8 години фермата беше в дълбока рецесия завещана им от един треторазряден артист със усран паметник в бг

Плашат гаргите да отклонят напрежението в Сирия,ама никой не им вярва.

а бе днес да не са раздавали бали със сено за зимата от козяк,бая е активно протестъркото стадо

ако заличаването на фермата може да се нарече колосална трагедия или комедия

Никой не може да помогне на Жужето, то толкова си може. Даже и Захарова със захаросаните лъжи не може да помогне.

Не си мислете, че ако стане патакламата в Северна Корея, радиационният облак ще подмине България! Тъпаци!

Точно на Путин трябва да направят САЩ показно какво се случва с тези които дрънкат оръжие и нападан чужди държави.

абе вас с конкурс ли ви избират кои попо наи тъп !!!!!!!!!!!!!1

С конкурс разбира се, там няма нормални.

А вас в тролефермата в Питера как ви избират? С конкурс сигурно. Българския си го понаучил, но не достатъчно, че да не си проличи какъв си.

Скоро, скоро ще му обяснят някои икономически правила, както и физиологически такива.

Русия къде се набутва и тя,като световните проблеми се решават от великите САШ и Китай!Мнението на Кремъл е без стойност и няма кой да се съобрази с него!

големите велики говеда станаха мижитурки в черно море да обяснявам ли или сами ще намерите отговор !!!!!!!!1от вчера китаи е наиголемият банкер на говедарника така че даи на зад с дивотията си дето си написъл !!!!!!!!!!!

за говедата не знам, ама да не ти разправям едни ОВЦЕ кво направиха в черно море. хахаха

Абе байно, стига с тия говеда ами кажи колко струва днес свирката. :)

бе нещо последните мераци бяха ким да напада САЩ (Гуам). Не обратното

За да си даваш мнението за световни проблеми първо трябва да имаш авторитет,да си велика сила и другите народи да те уважават. С РУСИЯ НЕ Е ТАКА!!!

Ти преди да береш грижата на Русията , вземи се огледай наоколо , щото теб не само , че никой не те уважава , ами си станал за посмешище даже и на домашните хлебарки !

Просто като фасул ! Говедата така и не разбраха , че посегнат ли на КНДР , то неминуемо ще си имат работа с Народна Република Китай ! А намеси ли се братският Китайски народ , немедленно следва и намеса на Братският Съветски такъв ! Честито ! Война с Три ядрени държави НАКУП ! Даже патока Доналд НЕ Е толкова тъп , за да се върже на това ...

И китайците ли ти станаха братя славяни християни. Дали те з наят къде си на картата?

напиши "прощание славянки китай" и зяпай и после виж кой е композитора:)

да ама соросоидалният болен мозък това него мисли а мисли че са в времето на спаидърмен ирон мен супер мен и човека прилеп все големи боици за мир на марс

много американски филми гледаш ми се струва

какъв съветски бе? СССР няма от1991-ва. Вие русофилите сте тотално тъпи. Неслучайно си мятате пенсиите през терасите.

Абе той ким да изстреля нещо към Гуам, дори и пиратка да е, пък ще видиш за какво "пип" ще стане въпрос

днес маи мънки бои е раздал курабии та така се драска че клавиатурите са запушили от това да се осира всичко което нене краварско мнение !!!!!!!!!!!1

"президентът Доналд Тръмп е разпоредил на военните да разработят "изпълними военни варианти", което разпореждане се изпълнява." - Само това е достатъчно за да се разбере, че САЩ са управлявани от болни мозъци! Мисля, че използването на сценария, който използваха срещу Ирак, Либия, Афганистан, Сирия и др. е вече изтъркан и компрометиран с цената на милиони жертви и разбити човешки съдби!

И Ирак се репчеше с 1,5 милионна армия,а ко стана? 10 дена търчаха боси щото немали обуФки и дигнаха байрака. Та ще видим и Китайската икономика без Щатския пазар, Ще видим и Могучая без чеченци,арменци,казахи и другите отцепници. Гледах руски анализатори - гоогле.ру - Китай/Русия,война. Та там казаха интересни данни за Хабаровския край напускан панически от руснаците. Казаха че китайските ракетно-ядрени сили били дислоцирани на 200 км от руската граница. Не напразно по времето на "сивите учтиви отпускари в Украйна" се проведе най-голямото военно учение на руската армия и прехвърляне на цяла дивизия със самолети. Къде? На о-в Сахалин!! Та кой трябваше да бъде укротен там? Единствено Китай, никой друг. Който разбира за какво говоря ще гледа тези ТВ предавания на любимите руски телевизии.

Много взеха да си вярват задокеанските говеда. Повлачиха крак след Втората световна, когато се оказаха единствената неразрушена държава. Само че, оттогава минаха 70 години. Поне от 20 години отчетливо се забелязва гонеждия упадък, който съвсем естествено следва възстановяването на останалия свят. Корея също преживя война и също се възстанови. А говедата нека си квичат.

Ти къде живееш мидо?

Където искам.

пак ли ви пуснаха отпуск от 4ти км бе? Или имате интернет и вътре вече? Я марш в землянката при другите венсеремоси

Откакто се разнесе вонята че голямата ферма ще потъва,наште говеда на щат към яслите се втурнаха да събират сено,че не се знае дали ще могат зимата да се преборят с циганите за кофи

Путя е пътник, брат. А ти си пиши глупости тука.

Имаше една приказка за мъдата на овеня,и вие чакате ли,чакате

ДИР какво става, за Барселона не пишете. Към 18 часа започват да пишат, а вие много време не търпите! Националите телевизии съохщиха по три пъти прекъсбато в новините,

A нападение на "великото ръководителче" срещу друга страна до какво би довело?

До заличаване на фермери

Северна Корея е ясна нещо за Барселона да пишете какво става ?

Каквото и в Масква всяка година. Атентат.

Колосална ще е личната трагедия на Ким Чен Ун. За известно време ще пореват и част от робите му. След половин денонощие ще им мине и ще започне всенародно веселие.

Потресаващо ! Страни като Русия и Турция, които никой не ги пита, изказват мнение по конфликта...Бай Уйййй нема ли и той нещо да каже, ами Льотчика от военно космическите сили на БГ ?!

ха ха ха ха хааааааа е тва е! 10000000000 +, браво!

Кой е тоя никой, който трябва да пита? Гледам като специалист по мании за величие, може да го познаваш. Боленоидите за всичко имате отговор.

са по руски модел! От години Раша блокира резолюциите на ООН срещу Ким. А сега се загрижили за останалия свят, защото Ким имал оръжие!

Вчера казаха, че ще има яко магнитни бури, по соросоидите личи това. Абе соросоидите, поне пийте хапчета, че вече откачили тотално.

ти на някакъв полуруски, полубългарски пишеш. почему?

Защото пише от фабриката за тролове в Ленинград (или в Москва, една от двете).

Кутев такива си ги търси - прости и предани на партията. Щото ако са умни - сеш'се.

стига си мечта да бъдеш лечитель...за това трябва акъл.

Путкин и останалите жидо-муджахидини от Кремъл да си гледат полу-фалиралата кочина и да не се обаждат където никой не ги пита. И без това с темповете на развитие на технологиите умрялата им бензиностанция ще е напълно фалирала до 20 години.

моля, пояснете ми. какво значи трол, проруски трол? какво му е лошото на тролът?

Години наред Расия и Китай пазеха поредния Ким като светец- блокираха почти всички санкции на ООН. Сега предупреждават че щяло да стане опасно!? А добър ден! Нали затова трябваше да се унищожат ядрените им инсталации с прецизни удари преди да направят междуконтинентални ракети!Ама вече и на тях им припари май!

Глупости. Прецизни удари, а?? Та те говедата на изток стрелят, на запад бомбардират бе, каун!! Убиха китайския посланик в Белград, щото никой не знае къде ще паднат ракетите!!

Ако се гордееш с лъжите си 'бах та в европееца! Посланика си е жив и здрав.

Това Т си го сложил грешно другарю ПариОТ! Колко държави станаха ядрени сили след решението за неразпространение на ядрено оръжие? Една да са ударили прецизно?

А патос е болест и е трудно доказуемо за държавен лидер и лесно доказуемо за обикновен дираджийски трол.

Психопата в Кремъл ли е обградил цял свят с базите си и занимава света с проблемите си?

фобиите са психосоматични състояния на индивидите предшестващи Вашето състояние към момента

Те и самолета не бяха свалили ама скоро ще седят оковани в Хага, освен ако не висят от спаската башня с главата надолу.

няма страшно краварите вече дадоха задна , никога няма да нападнат северна корея .

а дано! ама надали!

как ще нападнат, като занят, че влязат ли в Северна Корея ще се изправят црещу Китай. Китайците никога няма да разрешат обединена Коря под егидата на САЩ. Северна Корея им е буферът.

Изпълним военен вариант за американците е да се дървят от 600 километра, да осерат океана и да се върнат в базите си. Дано Кимбата ги изтърпи и да не опука някое корабче, че на истина ще започне патаклама и от НАТО ще останат само угарки.

вашта мама мръсна, само висите тука и пишете! кой ва научи да пишите! ше ви отрежем пишките.

Твойта мама неграмотна, как не те научиха да пишеш!

хааа ха ха ха мерси, най-после свежо мнение, ... давам отговор: искам да псувам! искам да попържам, яд ме е на всичко! яд ме е на наркотиците по дискотеките, на ниските пенсии, на ниската минимална заплата, нависоките цени на стоки и услуги - срваним с тези е вропейските страни, на размножаващите се цигани /роми/, които вървят по улиците и се хранят от варелите и стават по 100 кила, на неграмотността на техните деца, живота ми, който минава в постоянна несигурност и безбъдещност!

Злата магия против човечеството се забърква в Кремъл. От там трябва да почне цивилизованото християнско човечество...

Щерев, що не се прегледаш при специалист по фобиите? Каква Русия намесваш в този измислен проблем, целящ единствено изнудване на едни държави да закупят ПРО-системи. Проблема го надроби САЩ, който взе ракетни двигатели от Украйна и ги продаде на Ким, а последния си заработва комисионните с ентусиазъм.

всички терористи по света са с руско оръжие.сега защитава корейския терорист!!!!Какво да се чака да избие милиони ли?

Какво да прегледа? Това, което му липсва е централен процесор.

Браво Щерев ... А сега утивай бързо при чичко лекарь, че отдавно ти чака. Стига толкова за днес :)

Русия помага на Тръмпи да излезе от неудобното положение на "Туитърско кречетало" в което изпадна

Никой не може да помогне на Блондина, той толкова си може.

Абе каква опасност ким чен кур е насред едно гробище като аушвиц пълно с гладуващи.за да преминеш от едно село в друго кмета дава открит лист.за това китай и русия мълчат

Прави впечатление, че когато някой се опълчи на говедата, веднага го изкарват гладен. Севернокорейците пасяли трева. В Донбас нямали какво да ядат. Във Венецуела даже тоалетната хартия свършила. В Русия нямали какво да ядат, били пред припадъци. Изобщо, ако слушате дефектните сперматозоиди, пораснали като соросови послушници - ако не сте със сорос сте живи за оплакване. Да, ама - не. Хората ходят насам - натам и виждат с очите си. Което не пречи на дефектните сперматозоиди да повтарят до припадък тези лъжи.

Абе спомням си, че точно ти разправяше, че някви си грантове щели да спират и соросоидите щели да мрът от глад.

Това се знае от целия прогресивен свят. Не се разбира само от колониалните говеда.

И от подконтролните им индианци от поуни, шошони, абсарока и соросорока...

Първите три племена са история, за жалост поднесена ни от демократи.