Разследват защо крадат животни от зоопаркове във Венецуела

Властите на Венецуела разследват кражба на животни от зоопарк в западния щат Сулия, като подозират, че мотивът е да бъдат изядени.

Обратно в новината

Коментари - Разследват защо крадат животни от зоопаркове във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не изпълняваш желанията на САЩ ще бъдеш прегазен.

Комунизъм = Глад

на Венецуела!Скоро ще почнат да изчезват животни и от руските зоопаркове.

В зоопарковете в Донецката и Луганската "народни републики" са останали само силно отровните змии,които не стават за ядене.

"Май ще трябва да избягам при товаришч Путин,иначе тука ще ми изядат и мъдурите!"

Всъщност във Венесуела има демокрация. Изводът е друг: Демокрация == Глад

Мотивът е ясен-глад. Доказателствата са унищожени.

НО ПРИЧИНАТА НЕ Е!!! А ТЯ Е-ЦРУ ГОТВИ ПОРЕДНАТА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ В НЕПОСЛУШНАТА ВЕНЕЦУЕЛА,ОПИТВАЩА СЕ ДА ВОДИ САМОСТОЯТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!

САЩ подкопават демокрацията във Венецуела. Искат да вземат петролеца на хората.

хахахахаХАХАХАХАХАХАХАХ!!!

Какво смешно има?

Каква е разликата междо комунизма и ГЕРБ ? Ако не ни пускаха да работим в ЕС живо животно отдавна нямаше да има не само в зоопарка но и в гората щеха да са изядени

Комунизмът в целия му блясък. В страна, която лежи върху океан от нефт хората няма с какво да се нахранят. Коментарите са излишни.

Ембаргото и нефтената война, която водят САЩ са причина, а не комунизмът. Ако кладенците бяха техни медиите денонощно щяха да тръбят как нефтът свършва и цената му е все още 200 долара за барел. Войната е за монопол над нефтените запаси в световен мащаб, никой вече не го крие.

Ти изобщо чуваш ли се? На все някой ви е виновен.

Чавес национализира нефтените компании - взе ги не от САЩ, а от Испания. Дори след това САЩ бяха основен вносител и си плащаха по международни цени. Когато падна цената на петрола се счупи системата, защото Чавес не предвиди, че ще съоръженията имат нужда от специалисти за поддръжка и резервни части, а испанците след като са им ги взели не искат да дадат ... Мадуро бе изпратил преди година и половина гвардията в складове за техника и бе рекъл: изпразнете ги, нищо да не остане. Взимаш докато има от кого, а след това ревеш, че света ти е крив. Скапани комунисти ...

Също като при нас И ние имаме злато уран и цялата менделеева таблица.и какво от това ?

ПОВЕЧЕ ЗА ВЕНЕЦУЕЛА?! ГЛЕДАЛ ЛИ СИ ФИЛМЪТ НА ОЛИВЪР СТОУН ЗА УГО ЧАВЕС И НЕГОВИТЕ РЕФОРМИ?! ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО И ДЕТСКОДОМСКИ!!!ОСВЕН АКО НЕ СЕ СОРОСОИД,ТОГАВА ГОРНОТО НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!

ма мноо интелигентни драскачи ва... причината била комунизма, а не сушата която от години съсипва страната... дори петролът не се оказа достатъчен за да успеят да запушат дупките в бюджета

Свирчо, ти знаеш ли къде се намира Боливарска република Венесуела. Венесуела е страна, в която има екваториални гори, високи планини, савани. Южната и югоизточната част на Венесуела са заети от Гвианската планинска земя, една от най-старите земни плочи и малка част от Амазонската низина, най-голямата равнинна площ на планетата, които са покрити с гъсти ЕКВАТОРИАЛНИ гори. Венецуела попада в субекваториалния и в екваториалния климатичен пояс и може да се каже, че страната има много горещ климат с обилни валежи, които в екваториалния пояс са целогодишни, а в субекваториалния сезонни. В екваториалния пояс вали всеки ден следобед бе неграмотник червен. Каква суша те е ударила тебе, че толкова ти е изсъхнал мозъка бе недоучко? МАРШ! Марш ВЕДНАГА да учиш География, мързелив слабоумник такъв.

Заеби го. Прост и невеж комунист, крадец на кашкавал. Такива управляват сега Венецуела за това са толкова прокопсали.

Е вива комунизма и ла либерта... Пеят гнусните червени свине и веят знамена. Не, брагодаря.

Пекарите със сигурност не са откраднати за домашни любимци!