ВМРО: В центъра на София няма място за нова джамия

ВМРО ще се противопостави на всякакви опити за изграждане на нова джамия в центъра на София, заявяват от партията в декларация.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: В центъра на София няма място за нова джамия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато позволят градежа на църква в Мека, ще си помислим дали да позволим втора джамия в София!

нямаш работа в мека, а и те в софия....коjто иска да посети джамия - да ходи до мека.

предците ни когато не са искали някой да се засели при тях?! Правили са нещо твърде просто, но твърде ефективно, кое то се заключава ва следното. Денем, по принуда, са работили на строежа и са го "градили", но нощем доброволно и твърде усърдно са събаряли това, което е построено през деня! Та и с тази джамия така, денем ще се строи, но нощем ще се събаря! Така е било и така ще бъде! Впрочем, службите не си правете труда да ме търсите, защото ме знаете кой съм и знаете че по рождение съм войник на родната си и че такъв ще си остана до края на живота ми!

Повече никакви джамии не трябва да се строят в БЪлгария. А най- добре да разрушат и съществуващите... Всички европейски страни и Русия, когато освобждаваха Европа от Турците, изгонваха арабите и турците, както направи и Тодор Живков, събаряха джамииите и строяха на тяхно място- църкви... Между другото, вижте какво става !! Където се построи джамия, веднага има бомбен атентат от нападение на араби- Мюсюлмани( дори в Русия, някакви араби излъгаха Путин да строят джамия и веднага взривиха бомба в руското метро)... В България имало някакви афганистанци в лагерите в Лесово, Харманли и СОфия. Който не е ходил на война, като Христо Стоичков, нека да отиде и да убие някой афганистанец. Все едно да убие змия... Да знае как е създадена БЪлгария като държава и как е нараствала.

глупости, ще строят, кой ще им позволи? ние имаме нетърпимост към тази религия, поради историята. Най-много кенеф да направят, джамия просто народа ще я бутне.

аз не съм стъпвал в черква сигурно 50 години и си живея. Стига с тези черкви, джамии, минарета и пр. Гледайте си нормалният живот, че той е така къс! Между другото това е явно потурчване - на българска територия се строят и строят и строят чуждо на християнското.

Едно подходящо място за джамия в София е кв. Филиповци. Там така и така по цял ден са маанета, ходжата няма да им пречи и те на него.

съгласен съм да построят джамия ако към джамията има две прикрепени сгради. едната да е публичен дом а другата да продава свинско месо

Намериха си пак с какво да си вдигат рейтинга. Избори ли се задават? Що ли? В управлението са. От тях зависи какво и къде ще се строи, къде няма да се строи. Няма нужда от лозунги и пози. Не сме чак толкова изветрели.

Българи??? Пфу! Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство, нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета. Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода, или би се освободил. Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.

Скачай, скачай, ще дойде и твоя ред.

Де е ямболският онанист Болен? Де е Шкембе Воевода? Де е бургаската батка - спира дискотеки. Национализъм по български??? Няма по-жалко нещо. За българинът да си националист значи да се подложиш на чужда държава(и), защото мразиш или те е страх от друга държава(и). Защо пишман националистите ни веят руски знамена, но няма да ги видите никога да веят български? Защото ги е страх. Защото са мъже колкото аз съм подводница.

В България националисти и патриоти няма, това са продажници и помияри. И тримата горе до преди няколко години бяха на доларова хранилка, сега се правят на русофили, но просто са минали на копейки. Специално Болен Турчина помня как ни убеждаваше в светлото евроатлантическо бъдеще.

И повече бежанци да идват и да се заселват, че да си оправим демографията. Че този ла/нян народ скоро няма да го има.

Абе, ще ти се, ама го има отдавна и ще го има дълго не само след османската империя, ами и след американската, и след неоосманската.

А, ще се намери ли в центъра на Риад място за една модерна християнска църква?

не ти трябва в риад църква.

нали преди изборите ни беше обещал че като влезнеш във власта и ще вкараш оня от САРАИТЕ ДОГАН хайде чакамете иначе не чакай наши гласове за теб

ха сега да те видим дали ще го вкараш в затвора ако не можеш отй ще те вкара

Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече. Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност... Мразя ви и не го крия. СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Какво ми се правите на християни и на вярващи бе, фалшивляци! 3/4 не сте и стъпвали в църква, а ако сте - като туристи, да видите какво има. Тези, които са ходили, ходят само защото "било модерно". Половината ви обичаи и фолклор - варварски и езически. ПФУ! Псевдо-християнски народ от грешници и фалшивляци!

Докато дишам, ще се зова българин! И не е вярно това за църквите. Просто наследство от соца.

Затваряй си мръсния плювалник, НЕ ТИ ще кажеш кой колко е вярващ и кой не.

"Руский", ама друг път - най-обикновено соросоидиотско мекере, дето се мисли за, ама ноу голям тарикат.

Соросоидно мекере викаш на майка си на син, гад!

Който посмее да разреши ново "Минаре-Ибрик" в София да се строи . да Му изсъхне Ръката и Цялата му рода да си отиде в мъки...

забравя, че през 1874 г. от всеки четири българи, трима са били мюсюлмани.

пак нарушава конституцията. България е секуларна република, което ще рече, че държавата е отделена от религията. Какво може да се очаква от тези неонацисти?

Останало ни е само да се върнем към корените си - само това ще ни спаси като нация. Турците и циганите сега злобеят. Но българският дух е несломим! Не случайно сме оцелели 1300 години до две Ввелики империи.

Българският дух е синоним на помиярщина, проститутщина и мерзавщина. По-долни сме и от най-долните, а търсим кой да ни е крив. Мислим се за много велики и смели, но сме едни страхливци и мижитурки. Срам е да си българин, по-долни сме и от най-долните.

Себе си ли припознаваш в тези истерични изблици? Ами ти си долен и долен ще си останеш, то е ясно, но не прави такива обобщения за останалите българи антибългарино.

Но иначе гадовете от дирника не дават лоша дума за циганин да се каже, не дай, Боже, за евреин. Веднага трият.

"Огледах се и видях хиляда българи и десетина турци. И помислих, че българската войска е тук, само че няма коне и копия. Викнах с все сила: - Братя, ние сме много, а турците малко. Да отървем войводата. А народът се отдръпна от мене, както калта се отдръпва от хвърления камък и както се бяга от чумав. И аз останах сам и с отпуснати ръце в средата на площада." (Антон Дончев, "Време разделно")

е, във всяко стадо има и мърша. Обиколил съм много страни и добре си живях там, ама - на Родина! Много искам да с еоправи държавата и много хора са като мен- насякъде си чужденец, домът да си оправим.

Чети документална литература, а не съчиненията на масона Антон Дончев.

И една е много за център на християнски град.

Християнски град?!?!?!?!?

Да, християнски е, а ти скачай в шалварите и беж в Анадола, там да се гъзуриш и да виеш по пет пъти на ден.

Няма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива. Жестоки, безсърдечни, грешни... Ходите на църква, но Христос не е в сърцата ви. Затова българите сме псевдо-християни. Покръстен, но нехристиянски народ. Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

Хайде заври си платения срам в джоба идиот. Изкара за дюнер и биричка продължавай да се "срамуваш" боклук.

Дръпна ли си акото, българченца? Нема го Тато да лиже кремлски седалища, а те да ви снасят "братски, социалистически помощи" и да ви вързват гащите. Лизнахте западните седалища, белким там ви огрее - ама йок ефенди. Виете сега като гладни пста срещу Луната. БЪЛГАРСКИ ПОМЯРИ!

Иди се лекувай, кретен.

Джамия ще има. Колкото и да не им се иска на разни отпадъци. Българите сме минало, и то жалко и безславно минало.

Размира се, че ЩЕ ИМА. Иначе нашият благодетел и създател, агент Сава (Доган) ще ни спре кранчето.

Сериозно, оня Болния къде изчезна?

П.ук.ни дано резнак! Цяла Европа ви мрази.

Закон от физиката: "Гявурското дупе приема формата на рязаният кОр, който го наниже." Петвековен закон от физиката.

Българи, питайте мангалите- джамия ли искат или църква?

Е и кво?...Една джамийка повече ! ...

Путин ще ни я направи в...руското посолство! ?

и мъжко ще ти направи. Ха Ха Ха

Че малко са в Русия...

Никаква джамия, всички джихадисти -атентатори са такива дето от джамията не излизат. Файда няма от такива.

Проблемите ги създават тези, които дават парите. Добре известни са. Турция и разните му там шейхове от саудистан, катар, кувейт и емирствата. От тези страни никога нищо добро не е дошло. Ислямския тероризъм в цяла евопа се крепи на парите от тези страни.

Декларацията на ВМРО ми звучи,като : В центъра на София няма място за джамии,но в останалите квартали има или в останалите градове и села... Джамии в България няма да има повече,ако не погроми,ще ни лови полицията,ще ни вкарвате по затворите,ние пак ще излезем и пак погроми,но няма да позволим джамии и терористи да се настаняват на територията ни и да стават заплаха за семействата ни!!!! Джамиите в мюсюлманския свят,който иска да се моли да си заминава за неговия свят и да се моли там на неговия си Бог... В България място за джамии и терористи няма!!!!

Само в центъра на София ли?!? В цяла България няма място за джамии!!! Който иска джамии да заминава за Анадола!!!!

Алаху акбар! По-добре джамии, отколкото евро-проекти! Амин!

пишман патриотите както клекнаха на боико ще клекнат и на радикалния ислям зависи за колко нули говорим,а облика на софия,гражданите и и фандъка кучета ги яли,като помним копелето яне янев през какви метаморфози мина от "аз ще уволня боико" до "съветник на боико" и тука цирка ще е пълен и клоуни няма да липсват

А бе резан пейзан,руснаците са православни хора и църквата им е християнска,а вие си имате една джамия в идеалния център на София и не предявявайте повече претенции,защото може и тази джамия да изчезне!И не плямпай простотии,че ми омръзна от глупаци!

Има ли български мюсюлмани?-ИМА! Следователно Исляма е българска религия. По уместно е да се махне например руската църква. Тя не е българска.

а в руската църква няма българи, нали!? ..теба в кенефа прост, смрадлив

преди време им забраниха да влизан българи в руската църква:Калин Янакиев кипеше от възмущение срещу настоящия управляващ руската църква в България още преди два месеца. Игумен Филип погна българи и несъгласни с идеите му руснаци, въведе военен режим и експулсира двама наши духовници далеч от църквата, само защото не са родени в Русия.

Има да, некви българи от петата колона. Прав е Исмаил. Джамията не е турски религиозен храм. Друг е въпросът къде да бъде построен...

А бе резан пейзан,руснаците са православни хора и църквата им е християнска,а вие си имате една джамия в идеалния център на София и не предявявайте повече претенции,защото може и тази джамия да изчезне!И не плямпай простотии,че ми омръзна от глупаци!

по добра да махнем исмаил и другите исмаиловци и проблема е решен

Кой точно вид ислям /с малка буква/ е българска религия?

Ами този който се изповядва от векове в планините от българомохамеданите. Ти българин ли си, знаеш ли историята или си шибан рускосърбоман?!

Исмаилчо, кротни съ малко!

Не е нужно само ВМРО да реагира адекватно и да се противопоставя на подобен антихристиянски проест в центъра на София!Редно е всички политически сили,независимо дали са от ляво или дясно да се обединят и противопоставят на това нагло предизвикателство!Това е равносилно ние да искаме да построиме гигантска православна църква в центъра на Истамбул,или Кайро,Риад,Доха,Абу Даби или Техеран или в която и да било мюсулманска държава!Трябва да се разнищи отново въпроса с царските конюшни и да се осветли техния статут и притежание!Далаверата трябва да излезне на яве и да се огласи и да се потърси сметка на Кемил Рамадан,който всява смут и размирици в християнска България!

преди малко в барселона поредните боклуци мачкаха хора с бус за доставки. Нека познаем дали са учили или са били сдухвани в джамия..

Не само че няма масто за нова джамия, но е време старата джамия до халите да се обяви за паметник на културата като Света София. Я ги вижте гърците, в Атина нямало една джамия и не само там, но и в Солун, Патрас и другите големи градове също няма джамии. Това е европейския стандарт, който трябва да гоним.

Никой не задължава вярлващите да се можлят в храмове. Напротив: даже има указания, ако няма джамия наблизо как и къде може да се молят мюсюлманите. След като не им стига мястото, да бъдат така добри да се молят вкъщи, или да отидат в наличните джамии по-рано, за да си намерят място. Не може да се тръшкат по тротоарите наоколо и да създават неудобства на всички останали, а онзи от викалото да вие през уредби, които озвучават градовете двойно и тройно по-шумно от клубовете из Слъчнака. Не на мюсюлманския терор под какъвто и да е начин! Не е "мирен път" агресивното печелене на пространство, включително и ефир от страна на разните вярващи. Вярвайте си в каквото си искате, но без да налагате вярата си над другите. Иначе се превръщате в същите наглеци като педалите, които агресивно демонстрират алтернативната си сексуалност чрез разни прайдове. Това е недопустимо в демократичното ощество. Ако не ви стигат религиозните храмове и символи тук, вървете да живеете там, където ги има в изобилие - има места, където те са повече и от вярващите ...

ВМРО , ...а БСП какво се спотайват ?

ВМРО, БСП какво се спотайват ? а ГEРП къде се крият като мишки или буда пие кафета с лютив местан?

няма да ги стимулират да се образоват, а им строят джамии в които им промиват мозъчетата, карат ги да вярват в идиотщини и превръщат хората в комплексирани и мразещи полумаймуни. Религиозното индоктриниране на деца трябва да се криминализира и да се преследва от закона със всички средства, а образователната система и медиите да не допускат хората да не са информирани и да стават жертва на, или да се превръщат в умствени изроди. Но циганизацията и тоталното опростачване на електората, гарантират вечна власт на боклуците. Така, че няма никакъв шанс за нещо реално и по-различно от ПР-девиденти около поредната тъпа интрига.

аз мисля че и за старата няма, не знам за какво не е била разрушена още през 1878 тая до банята? Турците са разрушили или превърнали в джамии достатъчно църкви но ние като супер толерантни трябва сега нови джамии да вдигаме? що си не .€% м*

Не достатъчно, а всички при завладяването на Балканите. Дори в Цариград, само една година след завладяването му всички църкви, с изключение на една са били превърнати я в джамии, я в конюшни и т.н.

Чак не вярвам на написаното - та значи са ни принудили да си строим Църквите едва ли не, като "бункери" вкопани в земята ... Каква нова "ибрикчийница" в София, това е Гавра с Нас и с Най Геройските Мъченици в борбата с Турчина Нашественик и Изнасилвач. И не си спомних за Левски, а си спомних без да искам за Кочо Честименски и неговото Семейство...

нито в центъра на София, нито в София, нито в България. Има над 300 джамии в малка християнска страна. Територията на България е подобна на Холандия, Дания, Чехия, Словакия. Там има много по малко джамии, отколкото у нас.

За протокола: всички тези държави, а и 2/3 от европейските са по-малки от България. Дания, Холандия и Швейцария например са 2,5 пъти по-малки от България. Обаче през цялото време се повтаря, че България била малка страна, демек незначителна, така че да се снишаваме и да си траем.

Всички етноси и религии си построят каквота си искат ние сме демократична държава Но да не правят шум даже и църквите Тогава няма проблеми

християнска страна. Минаретата, не. В мюсюлманските страни камбаните на църквите са демонтирани, за да не бият. В християнските страни викането от минарето е забранено, а да не говорим, че има християнски страни, в които строежът на джамии е забранен.

Държава, в която се регистрират антибългарски партии на етническа основа и се месят недопустимо във вътрешните й работи НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА!!!

Има си кмет архитект и тн И да пишем и да не пишем никой няма да ги чете даже и да ги чете няма да ги види има си закони в БГ

Хора, в ж.к./"град"/Люлин има една, повтарям, една православна черква! Редим се на опашка и чакаме с часове на големите християнски празници, за да запалим свещички! А в центъра на София, колко джамии ще има, кво става, бе!?

Докато "мислите" за България, гледайте да не я запалите от четирите и кьошета

Кой е по тежкар Ахмед Доган или Каракачанов

Да се построи до къщата на Каракачанов или да е някъде на далеч но да има тонколон до къщата му Но най добре е да е близо до сараите в банка там са всички политици и да се увеличат децибелите им

"ВМРО: В центъра на София няма място за нова джамия" Не само в София. В България, НЯМА МЕСТА ЗА НОВИ ДЖАМИИ. Който иска да се дупи на алаха си, да заминава в Турция. full stop