10-годишно изнасилено момиче роди в Индия

10-годишното момиче, забременяло при изнасилване, на което Върховният съд в Индия не разреши аборт, роди момиченце.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно изнасилено момиче роди в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според възгледите на средния европеец, това е характерна черта на техните бит и култура и ние трябва да уважаваме правото им да ги изживяват. Поне така се гледа на нашите индийци, на чаршафите и т.н...

Нямам думи ужас...!

наш'то манго е утайката на утайката на индийците. правете си изводите. също така, пакистанци са окоило 40-50% от 'сирийските бежанци'. пакитата са същите, но са муслимани. нещо като екстра идва.

Да...а аз си мислех нашите цигани за иновативни! Явно са олабили и са архаични индийци вече, а ето, можеше на 10 да раждат, на 20 баби, на 40 пра-пра-баби и кеф ти детски, надбавки, и тн....: и разбира се армия от берящи бакър и халумин около теб, да ти топлят душата на старини след 40тата година

Не е точно така.Знаеш ли за случай,в който ромки майка и дъщеря раждат едновременно. Как ти се струва???

20 и 35г. не е проблем. виж ако са баба и внучка, ще е иновативно

казваш, че изнасилванията в САЩ са много повече от другите развити страни. Не забравяш ли да ги сравниш със САЩ- има 300 милиона население. Сигурно е много лошо, затова и Нинова и Радева-втора са пратили децата си там, а не в Русия.

Само който не е запознат с индийската кастова система, може да генерализира за Индия и индийците ... по същия начин както се генерализира за България и българите въз основа на циганите и циганските гета.

Парапитеците така действат. Отврат!

Тез пък мангали, толкова много мангали имат, какво им прече да екзекотират някой и друг ч"ичо"? Обесване, както си е реда и готово, изнасилените деца ще бъдат по-малко за в бъдеще. Какво толкова го мислят ...

Това са ценностите на БРИКС

Циганите са с различна от нас Дни. Те винаги ще останат диваци!Дано не тръгнат и те да мигрират, че живи ще ни изядат.Те са си животни в човешка форма

Човек може да си помисли: Егати циганоиндията ... да правят каквото си щат. Но... това са деца и ранадлежността им към определена раса или етнос не намалява психическата и физическа травма или шока от изживените издевателства. В такива моменти си мисля, че за зверски престъпления си трябва зверска присъда, другото са бичи лаа.

Това момче на снимката ли е търпяло 9 месеца камък в корема си? Те това вече е новина, няма аналог, признах ви!

Този е чичото...

В държава с почти 1 МИЛИАРД жители има само 1 изнасилено дете под 16 г през ЦЕЛИ 155 минути? т.e цели 2 часа и половина в милиардна държава няма нито едно насилено дете? А в БГ на всяка кръгла минута поне едно "дете" под 16 г. прави доброволен секс...

А при нас индийките се купуват и продават. Има пазари за такива у нас и всеки ги знае. Има видеота в тубата за това и всички си затварят очите. Даже от по-малки им намират жених. Всички си затварят очите, а НПО-тата толерират това. И представете си не е Индия, не е Африка или някъде другаде, а тук в Европа. Даже в ЕС сме. А да говорим ли за търговията с бебета у нас? Всички институции си затварят очите, защото НПО дебне и а някой се е обадил и веднага му намират цаката. А същите тези индийци у нас, като направят тежко престъпление, незнайно от къде и с какви пари им се наемат най-маститите адвокати с хонорари надвишаващи средногодишна заплата. Има ли идея как стават тези неща и кой ги плаща и защо? Подмяна на нацията и индетитета ли има или просто на мен така ми се струва?

нашите индий(а)нки на 10 години раждат без да са насилвани - такава си им е природата; на 30 вече са баби с по десетина внуци

И тука индийките раждат на по 12-13 години! И бая от тях с изнасилване!

Мен друго ме чепетли. Кога забременя, и през юли са установили ,че е бременна, и Върховния съд в индия е успел да се самосезира и произнесе, и да събере доказателства, и да да даде съдебно решение. И нема и 1 месец, и момиченцето родило. Значи Върховния съд на Индия държава от мелярд и полвина нароТ, може, а наште проститутки не могат с години, на нема 2-3 мелиона граждани останали в страната. Мене ето това ме потресе. Иначе, съчувствия и на детето, и на родителите. Тоя чичо, ебаси чичото, според мен требе да го скопят. Изнасилвачите требе да го скопяват, това е моето мнение. Айде сбъркал, но да нема възможност пак да сбърка, саму това ми се види правилно. И ташаците също, не само пикалото. Кръф да пикае.

Мангали

Като нашите. Всъщност те идват от там

Демократизма извращава.

Б'аах ма'аму КОЙ ЩЕ ГИ 'РАНИ ТЕЗ ЧАВЕТА - вече станаха 2 милиярда!

Горкото дете. Животът на жените в Индия е ужасяващ. И нека не забравяме, че точно тя е родината на циганите. Вкарани са от там.

Значи някой от долу бърка йогата и вегетарианството с изродщини, като тази. Не е лошо да се направи малко ограмотяване и да е ясно, че не всеки японец знае карате, не всеки китаец Кунг Фу и йогата не води до изнасилване. И ме стресира да видя плюсовете които се дават на това мнение. Явно грамотността е липсва повсеместно. Индия... Ми там няма никакъв респект към жената, не знам дали е на ниво човек. Там се женят за да вземат зестрата и след това уреждат едно бързо инцидентно заливане с вряла вода и вземат следващата а полицията си затваря очите. Нормално е жената да бъде пратена да се проституира и тя да смята това за нормално и, че бракът се състои в това. Не знам защо хората бъркат географията с духовното търсене или с развитие на личността. Не всеки индиец е йога, както не всеки китаец.... Абе масите са нещо тъжно и тук и там, нема мисъл, нема интерес. Ей тука от няколко дена гледам една мургава индийка с вид на около 12-13 години и с бебе и как пали цигара от цигара и седи с родителите си и с бебето по заведенията и пушат и тримата. Ма това са особености на мултикултурната и на националните особености. Масите баце

Масите са в това състояние заради онези на върха. Индия е типична фашистка държава където всичко се държи от най-висшата каста,всички останали са долу в йерархията.

Баси диващината!

много момиченца в Индия пуснати на произвола. Как така дете на тази възраст няма да е с възрастен. Браво на САЩ - законите там са бетон - ще вдигаш шум над регламентираното време, пък и ще се жалваш - леле майко - веднага идва кола - ръцете на гърба и в пандиза и седиш там докато не те осъдят или освободят. Дете на вън или в къщи до 14 годишна възраст само - немислимо - глоби по-големи от ако си наемеш две детегледачки.

Статистически на глава от населението изнасилванията в САЩ и всякакви други престъпления са няколко пъти над тези в другите т.н. развити страни. Аз не бих ги дал за пример.

индия е най-гнусното място на планетата, който не е ходил, може да прочете какво пишат по темата тези, които са имали нещастието да попаднат в тази помийна яма. Сега с много измислени пари и подставени правителства, европа се превръща в същата помийна яма. "Инвестира " се в същите "традиции, права и фалшиви ценности" за да се бетонира статуквото на политикономическата каста, както е в индия.

dobrin

и ниж си имаме дупки за запулване

Най-отвратителното място е Индия, ама цял свят се е втурнал да практикува йога, да вегетарианства и какво ли още не. Вижда се до какво води.Там е една от най-потресаваща беднотия сред населението.

Помисли малко! В грешка си :)

Тук има кръвосмешение и педофилия. Отвратително ми е даже да слушам. Гнус.

Посочената статистиката е повече от патресаваща.

Чичата просто го е ограмотил. Няма ли някакъв расизъм в тази статия? Бива ли така пристрастно да се отразява ежедневието на определени етноси? Преди няколко дена в Габон деца пиели кръв! Пак расизъм!

Нямат чувство за хумор тези. Пак Дарвин нещо не измислил.

Дааа, все пак факта на изнасилването е отвратителен. На ебеца колкото и да му дадат все ще му е чалко.

Гати сензацията. Та у нас 11-12 монголки раждат и при това много добре знаят, че в коремите им няма камъни, а чавета. И изобщо не са изнасилени, а съвсем съзнателно са си играли с "помпата".

Пардон поправка: Та у нас НА 11-12 монголките . . .

Циганска работа

Не мога да разбера защо решението на съда се окачествява като нещо лошо! Бременността е установена в 8-мия месец! Това е бебе - съвсем оформен малък човек. Аборт в 8-мия месец е равносилен на убийство и не би трябвало да има лекар, който да го извърши! Всичко друго около този случай е отвратително...изнасилване, родителите, че са проспали всичко и изнасилването и бременността...ужасно е!