Симеонов: И в Ибиса правят като мен

Вицепремиерът Валери Симеонов извади статистика за лошите резултата в туризма у нас, за да защити своята акция "Тишина" в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: И в Ибиса правят като мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите и наркоманите да си построят бетонни бункери с дебелина на стените 200 см и там на воля, докато напълно оглушеят, да се кълчат на чалгите.

ибиса Бодрум Слънчев бряг са изпуснати курорти .Там ходят само пияници и наркомани .Не знам какво правят семейни и възрастни там .

Снощи пръв заговорих за Ибиса по тази тема. Явно Валерката чете дир.бг и е прочел коментара ми ;)

Не е верно яз писах още по светло за мерките...а по радио нова го съобщиха официално,...колега!

А бе, Магарешки, какъв е проблема Слънчев Бряг да е място за забавления и да има партита до зори? Просто, трябва да си направят клубовете да могат да се затварят нощно време - толкова е просто и близко до акъла! Просто им се свидят пари на кожодерите, това е истината!

дкми

Господин Симеонов... вместо да търси под вола теле и да говори как туризма бил нееефективен да се замисли: Не е виновен шума за това, не са виновни клубовете, дискотеките или както там им викат, напротив - те привличат туристите, защото там ходят предимно млади хора. Проблемът е, че той (Симеонов) гледа официални статистики... а според тях доходите от туризма клонят към нула - защото собствениците на заведения, клубиве, дискотеки и т.н. укриват оборот. От работещ на "вървежното" заведение "Корнер" знам, че оборота на ден само от пицарията е между 7 и 10 хиляди лева, а от целият им комплекс - барове, дискотеки и т.н. минава 100.000 лева НА ДЕН! Това обаче не пречи на собствениците да отчитат средно 10.000 на месец. Ей за това според статистиките (или стъкмистиките) туризма не носи доходи. Всъщност, той носи... но на определени хора. Но не и на държавата.

Тук вече спор няма - държавата трябва да си събира данъците, даже и от Слънчев бряг, даже и от лукойл.

Мнооого сте умни в тоя форум; акълът ви изтича през ушите. И като ви светнат по една полицейска палка, започвате да квичите на умряло и да се жалвате в Хелзинския комитет.

Гледам и ти пращиш от акъл милю.

и накрая - извинение от ББ

Ибиса, Валерка, ибиса отзаде

Не знам как е шума в Слънчака, но нощем на яз. Порой / в планината над Слънчака/ не може да се спи при нощен риболов, така силно се чува думкането!

Само така симеонов! Все някой трябва да почне да слага ред. Е защитаваш мангизите на собствениците на големите хотели ама и това е нещо.

Тоя симьоноф не знае точно какво бори в момента. Тръгна за борба срещу шума в дискотеките. Като го нагънаха и разкриха и му поискаха оставката, взе да се прави че е агент на НАП, НОИ и АНС. Важното да е в прожектора на саморекламата.

Валери, остави Ибиса! Не знам там как е, но иди в курорта Магалуф, в Палма де Майорка! Там виж какво е - Слънчев бряг ще ти се стори като детска градина! Там всеки ден стават убийства, по-точно всяка нощ може би. Полицаи има много, но те нищо не могат да направят, щото се разхождат през деня, когато всички спят или борят махмурлука. А единствената полза от бобитата командировани там от Лондон е рекламата която правят, щото туристите си правят селфита с тях. Гледах филм на BBC и преразказвам с мои думи какво казаха във филма!

Кога се е случва това до преди една седмица бях там но такова нещо няма какви филми си прожектираш но недей да ги внушаваш на други хора спи по спокойно

Браво, Симеонов! Чезаре Мори би ти завидял! Сега що не отидеш в Сицилия, в Палермо, да въведеш там малко ред, а? Местните власти сигурно много ще ти се зарадват!!!

Ма къде го пращаш чак в Сицилия бе ? Прати го в Северното Черноморие , пък му гледай сеира ! Най-много до 20 минути и ТИМаджиите ще го сложат в някой багажник ... Вицепремиер бил той ВЕЧЕ ...

Глей ся, Валерка! Сам го казваш - "общината" въвела и наложила нещо... Сиреч, ОБЩИНАРИТЕ Валерка, не вицепремиерът на Испания! Капиш?! Ако ти се кевиш,че правиш като тях - значи си най-много за общински съветник! Толкова - това е максимално възможното за тебе ниво. А иначе, от гледна точка на управленческиски капацитет и (хм!) интелектуални възможности, дори и това ниво - общинското, и то ти е много.

А ти не знаеш ли че мутрите са превзели всичко и а се обади некой общинар а му пукнаха капачките, анадън? Така че ва ерката правилно прави. До там сме се докарали в кочината на тиквата.

О, за мутрите и общинарите по Черноморието си абсолютно прав. Но за другото не съм съгласен. Работата на Валерката е да подгони общинарите и заедно с приятелчето му Търбух Каракачанов (вицепремиер по обществения ред и сигурността) - да подгонят и МВР да си свършат работата. Но не виждам, как Валерката и Търбухчо ще настъпят интересите на Маджо, чийто верен паж и лейтенант на времето бе БоБо...

"Община Сан Хосе в Ибиса е въвела ограничение на звука на плажовете от 65 децибела. На клубовете са дадени 6 месеца да се адаптират към новата регулация." Валерчо, селско чедо недоносено. Хубаво помисли над това, което си казал. В Ибиса има закони и регулации. Не правят циркове по средата на сезона, за да хвърлят прах в очите на хората. Дава се срок, ако не се спази - жестоки глоби. Глоби важащи за всички. Не само за неудобните нам хора.

Симьонов в ибиса не правят като теб а ти се опитваш да правиш като в ибиса ама не ти се получава нещо...

Винкел, Шумен кога ще го прекръстиш?

:))) - Как кръстихте детето? - Тихомирчо, на Валери Симеонов!

А бе пич (В.Симеонов) в Ибиса да не е отишъл испанския заместник-министър председател да гони ди-джеите? Много си прост, мнооого, или те е яд и вършиш простотии като колегата ти Сидеров във ВИТИЗ, сакън да не останеш по-назад?

Ми не е отишъл бе пич,пама там има ред, а в кочината на мутрьо няма никакъв ред и се налага симьонов да се прави на пъдар.

Партитата да продължават до зори...но на ЗАКРИТО. Точка.

-Как кръстихте детето ? -Тихомир. -Ама защо Тихомир бе , На кого ??? -Как на кого бе ! На Валери Симеонов !!!

ДеБа тъпото селско парче стана циганин и гъзът му моментално почерня.Взел селянинът да се състезава по туризъм с Испания! А, бе, селяндур, не си ли виждаш посрания мафиотски задник, бе?

И кво...да си продължаваме по селски с посрани задници така ли?

Какви хора се веселят на тези партита и откъде накъде да са толкова важни техните веселби? 17 годишни мамини златни, които ненса изкарали и лев през живота си. И няма и да изкарат. Цяла нощ трябвало да им дъни тупа-тупа-тупа, щото било кул и мега адски фешън. Цяла нощ се лигави с едно кенче монстър и всички трябва да му треперим, защото големи приходи от неговата дискотека. Голямо потребление и данъци. Добре прави Симеонов да разкара тия безплатни детски градини. Важни са хората с парите. Не тези, които ходят на стоп на море с пет лева и имат огромни претенции за палатки по ливадите и нощни музики.

Ми така е, след като майки с бебета явно ходят по дискотеки, без да знаят, че там е шумно ...

Освен дискотеките да минат на боза и пасти.....-:)

Да продължават на коз и амфетки ли?

Омая се от властта - като го гледам в Парламента - още малко и ще изпадне столът му от парламентарната трибуна.И кво прави на нея?Стои като изтукан - за мен е пълен глупак - пази Боже сляпо да прогледа.

Симеонов, Ибиса ти, ние ходим в Гърция.

С консервите ли и пълен багажник с провизии в някое евтино студио?

Симеонов го каним на парти в Ибиза да види watch?v=1okDfFXUll4

Този си е направо заИбиса ...

чонека иска дял. и им показва, че ако не го включат - ше бие...........

Така ли бе Валерка правят и в Ибиза? ГУГЪЛ ВИДЕО Bora Bora Ibiza On Tour 2016/2017 by WDR и още Ibiza Sexy Hot Girls Amnesia Club Dance Party

watch?v=1okDfFXUll4

Фадроми и Булдозери към Лайнънчев Брег. Само тогава, ще поверваме

И 6 милиарда приходи по-малко.

60 милиарда

песни вече на слънчака...Валери си пада по тях.

Нашето черноморие не е на това място заради шума, а заради съвсем други фактори като основната роля играе обслужването. Защо никой досега не го е забелязал? Сега ще имаме лоша услуга придружена с липаса на забавления. Чудесно. Тоя народ кога ще прогледне, че ни управляват дебили от доста дълго време?

то щото вие управляваните не сте дебили.

ok

Поръчкова акция. Въпросът е кой е тоя поръчителят, толкова як, че може да си позволи да ползва министър за тормоз над конкурентите.

да кажеш? Как е в Ибиса????

"по закон шум може да се вдига до 23 часа и за да се промени това, трябват законови изменения." Да ги правят тези промени и те да важат за туристически места с преобладаващо младежко присъствие, примерно. Слънчака го отпишете като курорт за семейни почивки с деца. Има напъни в тази посока, строят се аквапаркове, скъпарски ол инклузив хотели, на които не им е там мястото и така само подлъгват неподходящи туристи в неподходящо място. Погледнете там какво е презастроено, разнородно, с тесни и криви улички. Младите нямат претенции към това, на тях им стига плажът денем и купонът до зори с някое парче пица между другото. Но да се нахакат там и туристи по висока категория е глупост.

В чужбина например има хотели adults only. Без деца. Има туристи, които искат, които искат да почиват спокойно, без детски крясъци наоколо. Не всичко микс на едно място, както е у нас.

Е нямат спирка тия дебили ама и подложените им медии нямат спирка да ги лансират...Ха погледни в Ибиса така ли се закриля наркопазара там от властващите пък тогава ми говори за ''тишина'', погледни какво е там и разбери че сравнение няма как да правиш защото ще да си 73 пъти по зле от там

Е, имаме и първи места , по : --- НЕГРАМОТНОСТ! --- СМЪРТНОСТ ! --- КОРУПЦИЯ ! --- БЕЗНАКАЗАНОСТ ! --- БЕДНОСТ... Тия управници , не разбраха ли , че трябва незабавна реформа в СЪД. СИСТЕМА ? Всичко опира до съда , и там ....СЕ РАЗМИВА . Ето и отговорът , които се намира във въпросът : ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' ! Въпрос :Защо сме НАЙ-БЕДНАТА държава? Отговор: Защото сме НАЙ-КОРУМПИРАНА държава!

винаги си бил най-бедната държава в ЕС. Е, и за корупцията е така. Манталитет.

,...но е вярно !

Валери Паша, аферим за ти за труда, ама да питам след като се целите в платежопособните туристи, а българите са бедни, те ще може ли да ходят на море.

Така се започва като Симеонов,бавно и методично! Сега ще бъде музиката по Слънчев бряг ,утре ще са хотелите на Иван Костов,оп извинявам се на Славчо ОлимПиеца на Златните пясъци или пък Русалката на Баневи! Много се надявам този път Борисов да стигне до края!

Виж бе манги кво ще ти кажа! Остави хората да работят по морето,а се захващай с твоите събратя в гетото! Като искаш тишина върви я осигури в Пловдив,хората от кога пропищяха от циганската музика,ама стиска ли ти да се изправиш срещу тях,да ева циганина ти да ева!!

jingiby

Въпреки отчетените от министърката високи резултати в туризЪма, сухата статистика не сочи подобни тенденции. Неслучайно вече все по-малко местни жители почиват в Чалгария...

и? спирането на музиката в 23 ще ги върне ли?

по-малко местни на морето означава по-малко чалга

Ако валерката вземе да забрани и: -медузите -водораслите -мъртвото вълнение и все за него ще гласувам

Група глупаци правили закон до 23-часа ... после решили да правят показна акция, да тормозят народа. Просто е трябвало, чиновниците да не спят, а още при желание за отваряне на дискотека, да обяснят на собственика какви са му лимитите. Има места където партито ако спре, икономиката умира. Министъра дето не може да бъде спрян и от бай, каза ли заплатите от къде ще се появят за ощетените?

Ах сегааааа. Ами че тя Ангелкова съвсем друго говори. Кой лъже сега? Валерко или Ангелкова?