МВР разби бардак във Варна и арестува 3 от ”жриците”

Три варненки са задържани за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Обратно в новината

Коментари - МВР разби бардак във Варна и арестува 3 от ”жриците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Жените са били задържани при извършената полицейска проверка. Те са на 19, 20 и 21 години, известни на органите на МВР, задържани и проверявани ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИДОБИВАНЕ НА ДОХОДИ ПО НЕМОРАЛЕН НАЧИН!" Ха, че то с този мотив тези трябва да арестуват цялото Народно събрание, правителството, президента и разбира се главния прокурор Цацаров с господаря му Пеевски и шайките им, начело с Доган!

Pesh0

:) Разби бардак ... Това значи че са чели обяви в интернет или са си купили някой вестник . И в двата случая е доказателство че могат да четат .... Или че вземат от дригите бърдаци пари и за това не ги разбиват .

задържат проститутки,а за арестувани сводници и сутеньори не ни уведомяват.Да не бе те да са някакви секретни агенти?

Какво им пречат проститутките? Те си имат цена .... примерно 80-120 лева и малко мъже могат да си ги позволят. Има жени, които не упражняват тази професия, но са с много повече безразборни сексуални контакти - защо тях никой не гони? Защото правят секс заради ботушки, рокличка или просто вечеря? Това какво е?

че и ти също като повечето мъже между 18 и 60 г. посещаваш проститутки?

Не са си платили на който трябва. Затова са ги затворили. Отваряш нета - пълно е с реклами. Ако всички ги арестуваха трябваше всеки ден да ги четем по вестниците.

първо D.J. Станчо , а сега и три жрици. Това си е направо успех !

Ба, и тия действия са малко в стил ,,Валерката,, ! Утрепаха им бизнеса на момичетата, какво ще ядат и сега ... в тяжест на Бюрото по труда!?

Леле, ако в България за проституция почнат да арестуват, ще ни се свършат жените

Еее,как разбили бе, в сайтът гепиме е пълно с курви от Варна

В сайта adamieva info има още повече курви. Защо ли шефът на "Компютърни престъпления" в НСБОП Явор Колев (който обича да се хвали с ударите си срещу разпространители на детска порнография и пр.) се прави че не знае за съществуването на тези сайтове?

Защото самото предлагане на такива услуги не е престъпление. Забележете за какво са обвиненията тук - склоняване към проституция, предоставяне на помещение за такава, сексуална експлатация. В НПК няма престъпление проституция.

Снимка от мястото на събитието. Тези медии, винаги готови :-)

Огладнели изпаднали социални елементи са виновни, че вместо да убиват и крадат - проституират? А нима не знаете, че всеки безрадостен, унизителен робски труд, при който правиш компромис със съвестта си, е също проституция?? В кое отверстие ти го слагат е без значение, ако си прее.ан. Заклевам се, повечето от нас са жертва на още по-срамни трудови отношения и търпят, за да могат нещо после да ядат. А ядат, за да са живи - да "проституират" и утре!

Еваала Батка! Поклон!

Тези,които допускат да съществуват такива "още по-срамни трудови отношения" кой ги е поставил на власт - марсианците ли са ги избрали? Затова,когато ходите да гласувате мислете с главите си,а не с нещо друго.

....задържани и проверявани във връзка с придобиване на доходи по неморален начин. .... Че има ли възможност за печелене на пари по морален начин в БГ ??? И въобще думата МОРАЛ отдавна не е присъща за българското население в което гейовете стават все по многобройни...

Двете не са от Варна, третата не я знам.

Някога бяха спипали циганки занимаващи се с подобни дейности в центъра на София. Една се обърнала към милиционера и му казала. "Какво се перчиш бе, моя си е, ако искам ще си я напълня с кибритени клечки и ще си я гръмна" Та кому пречат девойките.

Ако отидеш при някоя от тези "невинни девойки",тя се опита да те измами и когато възразиш повика сутеньора си да те пребие,дали няма да ти пречи?Преди време Dir публикува информация за клиент,починал в болницата вследствие на побой от сутеньор.Девойката го извикала поради възникнал спор за цената.

Не си плащат

си платил за 1 час,а проститутката след половин час ти каже че приключвате? Ако ти й възразиш,а тя те заплаши че ще извика мутрите,тогава какво ще правиш?

Хайде не се правете на ислямисти и на света вода ненапита.Тези момичета имат нужда от закрила ако я искат.А за изнасилването на цял един народ кога ще се заговори и кога ще арестуват изнасилвачите?

Нарочно законодателите се правят на толкова морални и не легализират проституцията защото от това беззаконие се вадят най-големите пари на тъмно.Ако всичко е законно и клиентите ще са доволни и труженичките защото ще им тече стаж и начисления за пенсия ще си правят.Има доходи и то големи и трябва да се плащат данъци .Дори и магистралките могат да издават касови бележки за услугите си .Никой обаче на власт и в опозиция няма интерес от това.

Ама как да не е законно има патентна дейност "Компаньонка". Колко по-ясно да го изпишат. Само че май регистрираните лица са под 10. И цялата дандания е за укриване на доходи. Борба със сивата икономика. А журналистът така е написал стаята като дописник на "Работническо дело", че звучи помпозно смехотворно.

Ехей, да вземат и първа категория да им дадат, че професията е тежка и амортизираща, сходна с миньорската но не съвсем.

Нямат сводник или гръб. За това са ги хванали. За да държат другите в страх.

Невъзможно е да са без сводник.Друг е въпросът този сводник дали е натопен от конкуренцията или пък не си плаща достатъчно където трябва.Преди години (кмет на София по това време беше Бойко Борисов) имаше взрив пред софийски публичен дом.Тогава той препоръча на парламента да приеме закон за проституцията.Защо сега си мълчи?

И почти всички в "модерните" заведения из страната, ако не работят, то поне имат вид, че са от занаята :)

По този казус ПРИДОБИВАНЕ ДОХОДИ ПО НЕМОРАЛЕН НАЧИН само в парламента могат да арестуват десет пъти повече нарушители и нарушителки. Ако не е изрично записано, чрез заден или преден функционален орган, МВР да се самосезира веднага!

съобщават за акции във Варна,а софийските бардаци не ги закачат?

Като ще правят показни във Варна да се разходят на успоредния на магистралата път до Девня, ама този път без да ги предупреждават. Няма да им стигнат автомобилите и цял влак да ги приберат, защото са буквално всички мургавелки в областта на средна възраст 15г.

На тия офиси кусура им само е че не слагат истински снимки. Ама не е голям проблем

А бе що сте дали само една снимка бе!

мвр и бардак в варна ? да почнат в софия , площатка Съединие .

Значи на Варна рядко и прикипява ама кмета после пада.

'80г на миналия век труженичките в Холандия стачкуваха и о ужас за целия Западен свят исканията им бяха за УВЕЛИЧАВАНЕ на работния ден и естествено манифестацията беше с пълно РАБОТНО облекло.Демек дибидюс голи по токчета само. Да ви светна по това време стачки в соц. лагера нямаше.

А тези, които всяка вече са на Владислав заедно с травеститите кога ще ги приберат? Или те си плащат и не ги виждате?

На празника на Варна докарали разни военни фрегати. Вход свободен. Горди майки и бащи взели невръстни дечица да разгледат военната техника. В те като взели да влизат в торпедните апарати, наскачали по гранатометните установки, влизат в оръдията, яхнали бомбите за борба с подводници, едното взело картечица другото се взира в оптиката на снайперова пушка и инстинктивно я насочва към хората на плажа. Питам единия от военно служещите, а бе що днес няма отворени врати в някой Дом за майки за деца. Да пуснат децата и татковците да разгледат? Оня ми се пули и се съгласява с мен. Ми да що няма? И аз не знам отговора?

A маман арестувана ли е?

Не е арестувана, защото се е отчела на герп.

Само делфините и човека правят секс. Когато питах една труженичка къде гледа Господ като правим такива неморални неща тя ми отвърна: "Господ си затваря очите когато правим хубави неща" Ало управляващите не се месете в божите дела гледайте си войните да не направите някой зулум.

Не само. Прочети за бонобо :)

Явно не са си плащали някъде. Аз като съм ходил по бардаци никакви проблеми не е имало. Гледаш обявата в интернет, звъниш, казват ти адреса и отиваш. Затова и ми се струва много нелепо да пише, че полицията е разбила бардак, все едно са правили някакво разследване, при положение, че е достатъчно просто да набереш един телефон и да ти кажат адреса си.

или до няколко само дни ще си намери нови жрици.

Не са си платили на когото трябва :)

А бе куките са ги прибрали и те да топнат чушлето докато са на работа скришом от фригидните съпруги. Лошо няма не ги упреквайте.

Sm3hurk0

"придобиване на доходи по неморален начин. " Що, да не би кражбата да е морален начин за набавяне на облаги или заблудата... Ако знаеха от МВР колко момичета от България предполагат неморални неща в нета - камери онлайн..... и к'во... събличат се... парите си ги получават в чужбина, а тук ползват дебитна или кредитна карта издадена от държавата в която им превеждат парите.... Нещо// евро правила няма ли за тази дейност..... :)))))))) И мъже също правят подобно нещо....

какво пречат тези дет ни празнат редовно не знам,нека стоят или са гиарестували да ги поизпразнят тах малко и после ше ги пуснат

Де ще еба сега?

Обвиненият са толкова абсурдни, че ще ги пуснат. С тази акция искат да покажат на DJ-те от Слънчака, че акциите не са само по южното черноморие.

Политиците погнаха труженичките за нелоялна конкуренция.

Има само един неморален начин за печелене на пари и това кражбата. А както знаем - това е основния начин за забогатяване в НРБ. Следователно не е зле цацаратурата да започне да си върши работата а не да е съучастник в неморалните действия на политиците.

ул."Д-р Пискюлиев", ама кой номер че, са няколко там......

така бърдак има и в хотел Хемус в София и се води еротичен клуб"Клеопатра" цена на услугата плюс такси до хотела където се ебат момите 250 лева а и между другуто всички еротични заведения в София са публични домове ама смее ли някой да ги пипне:))))))))))))))))

от години не се казва "клеопатра" , а "еротик бар"

Боже, кога ли ще прочета тази щастлива новина: "МВР разби бардак в София. Всички депутати/жрици са арестувани"

не само че не го разбиват, ами е ограден с железни огради от народната любов.

ето още находки: adamieva.info

А бе що не арестувате тия дето пушат в училищата.

В Наказателния Кодекс няма понятие 'придобиване на доходи по неморален начин' и слава Богу, че мнозина биха били за арестувание...

не са издали касова бележка на клиент? защото си има патентна дейност "компаньонка".

Случайно да арестуват някой от сводниците дали е възможно...

Ако арестуват сводниците,те ще натопят полицаите,на които плащат такса "спокойствие".

Ма тва да не е акция на Морския лъв, Повелителя на океана Валерката - Винкела от Варна, ей баси човека, пребори шума, а сега бори и труженичките на тихия фронт, мачка ги яко, баш с такива хора ше се оправи България!!!

Ми като са отказали, да се "регистрират" в полицейския синдикат, ще го разбият!

Е то пък всичко уредиха в държавата,таточно секс-услугите са им проблема

Колко по-добре ще бъде да легализират проституцията. Тогава ще има и не малки постъпления в хазната.

Акция "Таен клиент" за касови бележки, в хор хауза, майна.

Тя проституцията не е нелегална. Нелегално е склоняването и свеждането (в НК има членове за сводници и сутеньори). Самите труженички/труженици даже си имат място в Националната Класификация на Професиите и Длъжностите - раздел 5162 Компаньони и камериери, код 51620005 Компаньонка

между склоняване и свеждане?