Най-младата нобелистка Малала Юсуфзай ще учи в Оксфорд

Носителката на Нобеловата награда за мир Малала Юсуфзай ще бъде студентка в Оксфордския университета, където ще изучава политология, философия и икономика.

Обратно в новината

Коментари - Най-младата нобелистка Малала Юсуфзай ще учи в Оксфорд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А след Мичиган съветник на Тръмп или английската кралица. Най много да се върне в България и да почнат да ни я пробутват по партиите

смее ли някой даскал да не и пише добри оценки, и да не я приемат в Оксфорд?! веднага ще ги подведат под отговорност за престъпления срещу мултикултурализма и евро-атналтическите ценности.

Смешници! Щяла даизучава политология, философия и икономика. Това са коренно различни науки и за изучаването на всяка една от тях отиват години. А тя - наведнъж! Всъщност - може, ако е в някой ПУЦ или по съкратената система - както на времето праведните комунисти учеха в РАБФАК или в АОНСУ. Толкова и ще ги изучи.

Абе този Нобел за мир, от както започнаха да го дават на хора извършвали геноцид, напълно се обезцени. Като цяло целия Нобелов комитет загуби много от класата си, след като започна да се съобразява с полит-коректните течения в политиката.

И едно наше ромче ще учи там и вчера правителството му отпусна пари даже! Браво!

Неккъв пакистански соросоид. На читав човек, кой ще му даде нобел.

а тази девойка ... вярва ли в аллах