ГДБОП и Асоциация на банките ще борят кибер измамите

Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ и Асоциация на Банките в България (АББ) подписаха меморандум за сътрудничество.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП и Асоциация на банките ще борят кибер измамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А циганите от павликенско,левченско и горнаоряховско по телефоните кога ще защипят...лицемери ,подлоги ,слуги неориентирани към нищо освен към далавера ,без морал и съвест...

#искаплаче

Se taia

А с телекомите кога?

ползвайки биткойн убиваш октопода на ротшилд и компания, осигуряваш бъдеще в свобода! никой не може да те притисне за нищо. няма сметки с лъжливи договори, следене, изнудване, забрани, продажби на данни, крадене на данни, лъжливи кенефаджии които да те "пазят"..! нито цент данък за боклуците, нито секунда работа за боклуците! нито цент в банката на циганизаторите, които назначават власт и "опозиция" целящи да те заличат от този свят!

ше ми продадеш ли един, да видим как става работата че не ми е ясно дали по всяко време ако искаш да продаваш ше успееш. въобще процесите с покупко продажба на биткоини са малко тежки меко казано.

Ами всяка втора борса продава. Правиш си банков превод и зареждаш. После играеш на брсата. Ако я окрадат губиш :)

Защо ЛИ си мисля , че и ТЕ са в схемата ?

Aми гдбоб е време да пломбира целия феисбук и целия интернет напоследък ми върви какво ли не даже и саитове с име е питам аз като потребител тоя които е създал това не може да не се знае мислех за един подобен в теленор ловеч злобен човек щото аз знам ли как се прави

циганите дето лъжат старците не ви бива да хванете.

Най- големите РЕАЛНИ крадци и измамници - лихварите ще борят ПРЕДПОЛАГАЕМИ кибер измамници!

Аааа, не такаааа!

Ако крадат от тях са хайдути, ако крадат от нас са хайдуци. Народната мъдрост е безкрайна.

тотална гавра²! точно тези, които крадат от влоговете чрез мутроадвокатите на майчето галева и боклуците, които пазят кражбата, щели да борят "престъпност"... боклуци!