Брижит Макрон в първо интервю: Ще харча прозрачно

Първата дама на Франция Брижит Макрон, която другата седмица ще пристигне в България заедно с президента Еманюел Макрон, даде първото си интервю.

Обратно в новината

Коментари - Брижит Макрон в първо интервю: Ще харча прозрачно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е Макрон да припомни на Бриджит, негова съпруга и учителка, крилата фраза "Пътят към ада е покрит с добри намерения". Явно някои "уроци" се забравят.

Де факто тази квачка е истинският президент на Франция.

Леле, тази с торбите под очите какъв език се готви да му пусне, мани, мани...

Тази е направо плашеща с грозотията и мършавостта си.

много е важно къде си се родил, а бай ганю нека си плюе. де да бяха българските политици като Макрон и сие , а да видим дали БГ нямаше да е една просперираща страна, ама пусто крадене, те не мислят за народа, за правилните закони, а и сега тия от бсп и дпс ще оправят, какво ще оправите, оправете социалните неща, иначе не ни интересува лявото , дясното, центъра дпс и дост. Здраве, Успех и Късмет, Франция!

ХАРЧИШ-ВСЕ СИ СИ БАБУШКЕР,КОЙТО СТОИ НЕЛЕПО ДО ТОЗИ МЛАД МЪЖ!!! ПЪК И ЩЕ ХАРЧИШ ЗА КАСТАНЕТИ ПРЕДИМНО,КАТО ГЛЕДАМ!!! НО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ИЗОБЩО,БЕЗРАЗЛИЧНИ СТЕ МИ,Е, И МАЛКО ПРОТИВНИ!!!

Наистина са гнусни! Трябва да скрием децата да не получат стрес, ако наистина бабушкерникът идва в България.

Много симпатична история.

Въпреки опитите да представи връзката като нещо нормално, госпожата не е убедителна. В първата година от моята практика имах ученик, който открито демонстрираше, че е влюбен в мен. Бях много млада, но вече омъжена, с дете. Приемах всичко като шега. Младежът ми се обаждаше дълго след като беше завършил училище и какво от това? Убедих го, че такава връзка е противоестествена и невъзможна. Със сигурност това се случва на много млади учителки - детско увлечение, което не бива да се взима на сериозно. Е, може за французите да е иначе, знам ли...

И аз не ги разбирам французите, не че ми пука. Зълвата хвана готин и богат французин- дипломат, преди години! И до днес обикалят света, тя не работи. Той е красив мъж - 1,90 м, а тя 1,60, грозноватичка трътка. И кво, сигурно умее други неща, то и за това се иска талант и умения! Нал тъй!? :>)

По принцип им геронтофили които се възбуждат от увиснала плът. Не ми се вярва случая да е такъв обаче. Подозирам че Макрон е най-обикновен хомосексуалист който е приютил бабата заради кариерата и парите и. Малко ми е мъчно за бабата може би истински го обича.

Е, не е чаак толкова обикновен. Предидент е.

Абе важното е французите да си го харесват а нашата преса да не ни занимава с него както е казала Ленчето по-долу.

И докога ще ми натрапвате такива!? Дреме ми за тази! Откога не съм чела нищо от вас за прекрасни и умни българи, Стефан Цанев и Доротея, Стефан Димитров и Богдана, Татяна Лолова, Стоянка Мутафова, Ицхак Финци и още много. Срамна работа!

Случайно ли включихте в списъка Ицхак Финци? Скоро четох, че и той е станал млад татко, в което няма нищо лошо. Нека хората да се обичат!

Не е случайно! Скоро пак гледах супер готиния бг филм "Вилна зона". Артистите ни са уникални. А, на Ицхак и на всички, които и до днес топлят и пречистват душите ни, БЛАГОДАРЯ!

Не става въпрос за недостатъците на съпруга й, а за парите на една Велика Държава!

Моля, моля, баба ама знаете ли какви може да ги върти....

Този не е наред май,след като е взел бабата,просто отврат......

Да не ти е баба, бе, че я наричаш така...Можеш само да се молиш жена ти да изглежда по този начин като г-жа Макрон...представям си каква тьотка е жена ти, па макар на 20-30 години да е...

Когато отидохме във Франция, с майката на дъщеря ми, и дъщеря ни, ни представи във фирмата дето работи , никой не повярва, че е истинската, а не мащеха.Не можеха да повярват че е на 59 години. Французойките се състаряват рано.

му е изпила мозъка,изглежда толкова постен.Горката му майка - изтинската

Пишете правилно!

Първият Държавен Глава в Света, който развежда баба си все едно ,че му е жена. Поне майка си да беше взел

А какво щеше да стане ,ако Макрон беше на 40 и опъне 15 годишната Еманюел?Щяхме ли да имаме президентска двойка или само пандизчия педофил??

"ЩЕ ХАРЧА..." - после не но четох.

Много обикновена история,ученика е..бе другарката с разлика от 30 години и на 15 осиновява сина и,негов връстник!От обикновена по обикновена история! Италианския президент преди месец за тези двамата каза,че ако това се случи в работническите квартали на Италия,Макрон отдавна да е даден в приемно семейство ,а дрогарката още да лежи за педофилия в каторгата на остров лампедуза!

На снимката: - "На мама момчето. Колко далеч отиде, мами. Мама се гордее с теб."

Н Я М А статут на "първа дама"и няма и да има -каквото и да значи "първа дама",а вие рупате ли рупате.Ограмотете се опомнете се.Най-вече в България няма дами ,камо ли "първи.До вчера били най-обикновенни работнички и изведнъж "първи"е някак си не си отива.Ако съм ви началник за всяко написване "първа дама"ще ви отдържам от заплатата.Само тогава ще спрете

Ами вади ги от джоба си тези мангизи за харчене защо искаш данъкоплатците да ти плащат разходите защото колкото и да са прозрачни все са твоите разходи за чужда сметка..

Макронката не е майка на Макрон , а баба му .

Написаното не се побира в чугунени глави.

Господ , на едни взел , на други дал , а трети ги УТРЕПАЛ . Не съм виждал такова чудо !

Демек, ще ходи по магазините с прозрачно пормоне и прозрачна чанта ли ...

Амчи, тя все едно му е майка. Как ли се чувстват първия й съпруг и децата й, които тя е зарязала без повече да потърси.

Макрон осинови децата й и внук й. Тя не само поддържа контакти с децата си, но са и много близки. Участваха активно в предизборната борба на Макрон.

...а как възприемаш Тръмп и Мелания ...

Кога ще ражда ?

Ин витро ли?

Интересно, той как си задоволява сексуалните си нужди. А може би с една дъртачка по-лесно потиска нагона си и така има енергия за велики дела.

След много як запой по руски , и в много тъмна стая , друг начин не виждам .

Сигурно е импотентен или е мастурбант.

Тези хора се обичат и са полезни за страната си! Напук на всички тясно скроени, сиви и некадърни хейтъри! Света върви напред и ще подмине всички, които живеят с омраза в душата, завист и мързел, като верую!

СВЕСТЕН КОМЕНТАР...И няма как да е иначе-съотношениетом/у плебс и широкоскроени хора си е константа във всички области!

ПЪК НА МЕН МИ ИЗТРИЛИ МЕЖДУВРЕМЕННО КОМЕНТАРА,А ТОЙ Е: ПОЛЕЗНИ ИЛИ ВРЕДНИ,ЩЕ СЕ ВИДИ СЛЕД ВРЕМЕ,НЕ ХЪЛЦАЙ ТОЛКОЗ КАТО КОМСОМОЛЕЦ! АЗ ОТСЕГА ЗАЛАГАМ НА"ВРЕДНИ",ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЛОБИТО СТОЯЩО ЗАД НЕГО!!!