”Гардиън”: Граждани на ЕС ще влизат без визи след Брекзит

Гражданите на Европейския съюз ще могат свободно да посещават Великобритания след Брекзит, без да са им необходими визи.

Обратно в новината

Коментари - ”Гардиън”: Граждани на ЕС ще влизат без визи след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сичкото мангал за Англия и като дойде Брекзита - въвждаме визи и решаваме циганския въпрос. Там е пълно с индийци, така че няма даже да забележат.

Във Великобритания за разлика от България , само можете да им завиждате. Българите там са уважавани и като те разберат... и веднага те издигат нагоре, но не и всеки се съгласява, а и носталгията също ги гони, и не всичко е пари без семейства, без деца, като роботи от работа у дома спиш ядеш(от умора храната ..) къпеш се и лягаш, всеки божи ден е така. Хубаво е , но да ти е твоя Родина, но все пак по-добре е там, отколкото тук-всеки да се бори за власт в нс, за пари на гърба на данъкоплатците. Кой разбрал, разбрал, кой не здраве да е. За мързеливите Великобритания много ясно, че не е добро място, а за работохолиците без пари в бг, за тях там е рай, спокойствие, а и работата калява, изкараха няколко казарми там, и не избират работа, а работят каквото им попадне, иначе тук в бг умират от глад, а и не всеки родител има тая възможност да им помогне. И като ви чета да раждат на 40-50-60 настръхва ми косата. Децата страдат, след това техните деца... Не всичко е пари, но малко, от малко. А то какво стана-парите отидоха само в едни хора на държавна работа, а останалите у дома. Това ли ви е справедливостта-права няма, свобода има, въздух не ядем, пиша от името на много оплакващи се хора, от тяхно и мое име. ББ да стяга редиците, да кове правилни закони и да идват на власт не гладни и бедни , а той не е малоумен , а и от другите партии-хора, които да пишат правилните закони, не зная вече дали и правилно се изразявам, но понякога на всички ни идва много, за което се извинявам, а и може без публикация. ей така да ни олекне на душата,

поне ще си гледат мъгливия остров и няма да ни четат уроци по демокрация, че са много досадни като все гледат да ти изкрънкат некой лев и да им станеш клиент...

гардиън е последния вестник, на които ще вярвам за брексит, това е ляв, либерален вестник, които мрази брексит и гласувалите за него, иска им се без визи, какво ще бъде е друг въпрос.

Ще се задържат само тези, които БАЧКАТ и плащат данъци в държавата. Ще го измислят те.

изобщо не е толкова лесно да получиш помощи, колкото си мислиш, не знам дали си наясно колко документа и интервюта в община и бюро по труда са нужни.

Но без съмнение, ще останат само квалифицирани и работещи. Другите ще бъдат узхвърлени. Търси се намаление намиграцията, и със сигурност ше има жертви. Ясно е кой ше бъде наритан да си ходи, и кой ше остане.

Много е лесно ако имаш чавета. Колкото си по-безполезен паразит, толкова повече те поощтряват