Пътят Пловдив-Асеновград ще е 6-лентов с 5 пътни възела

Пътят Пловдив - Асеновград ще бъде шестлентов, по него ще има локални платна и още един възел за летище "Пловдив", съобщи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Пътят Пловдив-Асеновград ще е 6-лентов с 5 пътни възела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-после ще разстрелят всики асфлатиращи, бетониращи, магистрализиращи, пътизиращи, стадионизираши и прочия асфалто-бетонни предатели, а? земята ни не е за да се асфалтира, бетотира, магистрализира, паважозира и т.н. вън европата от балканите! да живее балканката федерация!

Кога ще доживея БСП да направи барем 1 км макадан,заеби магистрала - само с руски рубли??

Абе нищо не направиха, ама парите ги взеха. Станишев и Доган, какво да чакаш от тези

На тази магистрала ще са кабинетите на дрогарките нинова,йотова,йончева,буруджиева и дърева ,когато загубят пак изборите от Непобедимия Б. за 17 път!!

ББ ще ни прави Германци , 6 лентов път !

Кво лошо има? пловдив-асеновград-садово-пазарджик-карлово си е една типична градска агломерация.

само за сведение на посрещачите от партийния клуб на рапона в асеновград, съселът станишев чисто статистически, освен, че ни вкара в ЕС, има повече километри построени и рехабилитирани пътни отсечки от бай ганьо от банкя, но е прерязал нула ленти. разбрахте ли, каиши неграмотни.

Разбрахме че тъп педал. Да не си интимно близък със съсела?

Васко Коцев, агентите май са и те е...ли в ареста?

Бойко ще отвори сега много работни места за рускини и тем подобни..ха.ха.ха

да са рускини,ще са мангалки от Столипиново и Шекер махала. Няма да е зле и ти да се включиш,ще сте си лика прилика:))

На хубовото не може да се мръщим - тази отсечка наистина беше много опасна и е добре, че се разширява. Досега имаше нещо като неформална средна лента, която се споделяше от изпреварващи и в двете посоки и си беше страшничко да караш в лявото платно.

пич, платното е едно. ама то вие от ГЕРБ сте си простаци и неграмотници, може.

пътувал от 81-ва. Може би е строен като самолетна писта за изстребители,прав и широк. Само че при 200 пътят става много тесен.....

По Бай Тошово време през 1982 година е направено едното платно заедно с надлеза в Пловдив, сега евентуално другото. В България се строи бързо.

През 1981-ва може и да е бил широк - една кола на минута. Ама днес, в часовете пик колите са хиляди. И има поне 4 кръстовища, където чака колона коли за ляв завой. Долни Воден КЦМ Летището околовръстното

.... 6 лентов и това само за колоездачи, а за колите ще бъде чудо не виждано,..... и всичко това до първия дъжд. гарантирано от партия на суджуците.

ми да бяхте я направили вие ма курнелия. колко време бяхте на власт?

от партийния клуб на суджуците вземете да се уточните кога корнелия е била на власт.

Не харесвам ББ и не одобрявам политиката му, но тук няма как да не се съглася с него. Този път е изключително опасен. Преди години, на шофьорските курсове инструкторите го даваха като пример за силно конфликтен, заради трите ленти, с равностойна средна лента за изпреварване. Радвам се, че най-сетне ще бъде сложен край на многобройните катастрофи, в една от които загина и моят баща.

това, че хората карат плътно в дясно и идиотите се бутат между тях не значи , че има три ленти пътя!

А кой ще оправи Стара Загора Раднево

Аз.

А кой ще оправи Стара Загора Раднево

Борисов, асоцияцията на свободните роми има по-добра идея. Да има 12 ленти =6 ленти за бели шофъори и 6 ленти за мургави.

мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, издислав от банкя с яката пърдяга, цитира закон. кой закон, бе, каиш малоумен, чул нещо недочул, ти от 2001 нормативна база не си отварял, всичко ти е пинизи, чалъми, лафчета и моабети и просташко бабаитлъшно тупане, като с тоя чичак на фотото. и как инспектира празната кратуна нещо, от което хал хабер си няма. а, сетих де. цъка джобен билярд и гледа намръщено, боботи и партийният селски елит от крадци и некомпетентници се насира. барабар с ибрикчийските средства за масово дезинформиране. във всички случаи тиквокъл суджуков троши бадева държавна пара, снишил се е и не взима отношение по актуалните проблеми, по които държавата се друса ката ден, и малоумните скотове викат евала и го преизбират, та да продължи да ги ебе и краде, да се гаври и подпичква с тях. такава извънземна тъпота като мащаби и честота на проявление няма нийде в галактиката. приятен ден.

много си тъп

за човек, дето не си слага точката на изречението, заслужаваш само мутрата се ти сере у устата и да те краде още повече.

(същ.) ревизия, надзор, контрол, проверка, обследване (същ.) обиколка, тур, патрул (същ.) преглеждане, инспектиране, проучване, ревизиране, преглед извадка от речника с въпрос към клуба на ГЕРБ в асеновград. по коя от темите рапона е компетентен, че да извършва посочената дейност "инспекция". ла кестион е риторик, ву, ле мизерабл.

И ти си много тъп. ама си на всяка теме мерудия Нали бе тъп?

Браво на Бойко. Сега България почна малко да прилича на европейска държава не на текезесарска руска губерня.

да грухтиш от кочината:))

Върна се от гастрол в слънчака. Първа била на пилона и протеста.

Щерев(а) ще я тикат в 6-те писти. Безплатно.

ти някакъв такъв дебил ли си, що ли

Да не забравят да направят специална лента за дрогирани,пияни и много бързащи....

да оставят един парцел до КЦМ-то,който падне от коня да си знае мястото.

Ти да видиш какво може Бат Боко.

го знаем какво може,с чужда пита помен. После се тупа в гърдите и казва"АЗ го направих" Толкова години стоя зад гърба на Тато как не се научи кое как се прави и кога какво се говори.Тиква.

Внимавай какво пишеш, че да не подписваш протоколи после! В Р. България е по опасно от Турция, Венецуела, Колумбия, Сирия, Судан, Джибути и т.н Просто ако искаме да кажем нещо по- различно, да внимаваме. Който не е съгласен с априлската линия на партията, той е враг на народа!!!!!!!!! Е, това ако не е едноличен авторитарен режим, десетократно по страшен от този на Тато,здраве му кажи.

"Разбира се проектът ще се оскъпи с допълнителните локали и възли, но каквото трябва ще се даде, каза Борисов. Само не разбрах, защо трябва и питейни заведения да им правят?

Пътят няма да е шестлентов! Той ще е пак четирилентов, с две локални платна. Е, и! Това не са ли функции на една нормална държава. Сега какво очаква, да му ближем задните седалищни части ли?

Първоначално включваше и аварийни платна, сега пък да не станаха локални?

ЗА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ ! ЯВНО ОТИВА НА КОНЦЕСИЯ :-)

те да го разработят това летище, да отива на концесия

ще се изфука ли с рязане на лентата преди да даде проекта на прокурор ???

Всяка ЛЕНТА НА ОТДЕЛНИ ВЪЛНИЧКИ ли ще бъде? Или ще са на еднакви?

Доживях най-натовареният път в Пловдивска област, а и в цялата страна да започне да се прави. Това са 30 000 коли дневно, целият трафик от Южна България за Пловдив, магистрала Тракия минава от там. Колко хора загинаха на този път. Да е жив и здрав Борисов и партията му. Дано хората оценят понев веднъж какво се прави и спрат да мрънкат поне за това!!

и как бре пич минава магистралата?от ляво ли, от дясно ли? магистралата е на 20 км от този път. и тези 20 км. околовръстно шосе ще го разширят ама в някой друг живот!!!

"Майна" при лекар. Оплаква се от доста болежки. Лекарят го съветва за всекидневен крос до "Асановград". - Докторе, няма ли нещо по-леко? - Има, ама няма да ти хареса. Всеки ден по три пъти секс с женати. - Е-е-е, че то колко ме е до Асеновград, някакви си 15 км.

От Смолян и Кърджали за да стигнат до магистрала минават точно по този път, а околовръстното е на община Пловдив.

от мен ще събереш 0,00 лева и 100 патки отзад

Всичко се прави, за да се усвоят едни пари. И някакви потоци да потекат към едни хора. Мостовете се разпадат, магистралите се къдрят. Нищо не се прави както трябва, всичко е пълен боклук.

А едно време при нас нищо не се правеше, пак си се усвояваха парите и хората си бяха доволни!

ОСТАВА ДА НАПРАВИШ И МЛЕЧНИЯ ПЪТ ШЕСТ ЛЕНТОВ. С това натоварено движение в посока към отвъдното асвалтирането му просто е задължително.

А нещо срещу малцинствената престъпност и племенните набези ще предприемеш ли, бащице?

Това го оставям на Валери !

Пътят Пловдив-Асеновград ще е 6-лентов с 5 пътни възела Това напрово ще се използва , като писта за "излитане" от селските джигити в района.

мислех да напиша и аз. Произшествията с фатален край ще се увеличат като на магистралите. Газ до дупка и дрогираната свиня си заема мястото.Само да не повлича и невинни.

Споко за дрогираните - пенсионери няма да допускаме на пътя.