Майка се хвърли с трите си деца пред влак в Румъния

Жена и три деца загинаха тази сутрин, ударени от влак близо до Букурещ.

Обратно в новината

Коментари - Майка се хвърли с трите си деца пред влак в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Да не би ББ да е почнал да управлява в Румъния ?

ДрОгарю, Вие сериозно ли, или ей така на базик? Вие милиционер-социалистите винаги реагирате неадекватно.

Не ни стигат нашите негативизми и трилър-новини, та започнаха и да ни пробутват и вносни! Защо не дадете статистика колко нещастници са загинали днес по света, за да ви олекне?!

Майка на 24 г дете на 10 г., че на колко е била в момента на забременяването, и с още 2 деца, че и бременна с четвърто??? А путлерастите реват за евроатлантически ценности? У нас искат циганите на сапун, а сега се загрижили? Бах маа му, баси отрепките....

ми то е ясно. глад, кредити, изнудване, роби на системата. предпочела е единствениа достоен изход. другото е живуркане, свеждане на глава, робство.

Бог да ги прости!!! Явно не от добър живот са го направили.

С колко км/ч се движат влаковете в Бг, след като в Румъния се е движил със 120?

Как с колко - с 60км/ч "круизна" скорост, на моменти спринтират с 80, а има една отсечка 20км м/у Ямбол и Нова загора, там фучат със 100км/ч 340км за 6 часа- 2017г. БГ (последното ми пътуване с БДЖ 340 км за 6 часа - 2001г БГ (тогава за пръв път пътувах с влак)

Евроатлантическите ценности започнаха да идват в повечко.. Бог да ги прости..

подходяща статия за пропагандните лешояди от москва да пируват със смъртта на дези деца! демокрацият и капитализма са виновни дир.ру трият възмущението ми от използването на тази трагедия за политически цели! нищо ново

Идиот

Боже! Каква трагедия! Как никой не можа да я спре поне дечицата да не убива...ужас

така се прави! когато една омъжена жена в япония не вижда изход от теглото - убива себе си и децата си. с което ОПОЗОРЯВА мъжъ и го принуждава да извърши сепуко.

Защо ни занимавате с криминална информация от чужбина, която и без това си имаме тук? Какво се опитвате да прикриете в последните няколко дни поствайки тъпи новини за случки от държави от които по принцип никога ама никога не сте поствали вътрешни криминални новини? И защо която и да е новина е разтеглена като локум и всичко в нея се повтаря по 3 различни начина?

Защото тези селски списвачи обслужват глутницата ГЕРБ!

Тези селски "списвачи" са все на служба на позитано и библиотекарския институт недоклатен селяк.....не ти дадено да знаеш,че иначе как ще те правят на маймуна за да храчиш тук по цял ден ако си доволен.....няма нищо по-лесно от това бедни тъпанари да ги връткаш на където пожелаеш:)))))))))))

Насърчават ни да следваме румънския пример.

Добре е да се знае, че нещактни случаи, убийства,самоубийства и дори пътни произшествия-у нас наречени "войната по пътищата" стават и в други държави.

като е решила да се самоубива,защо и е трябвало да убива и децата ?!? Самоубийството е най големия грях! А тази е убила още трима... УЖАС!

Излишна информация, макар и тъжна.

Как бе Гост от всичко разбираш!!!!

Не ще да е живяла толкова зле, ромейката, щом ги е народила толкова (съответно полагаемите социални парички). Сигурно е сбъркала дозата, купена с "деЦките".

Ееех....Бог понякога си прави странни шеги...ясно е за какво се е хвърлила жената, 3 деца, и още едно на път...а ние с моята 2 години се борим с инвитро процедурите за първото дете. Какъв е тоя баЩа, или тия бащи да го допуснат това? 4 деца! Неведоми са пътищата господни, дами и господа

Аз правя всякакви деца,срещу 50лв на дете,при близнаци 100лв,евентоално,ако нищо не стане връщам,парите,и остава само удоволствието:0)

Ама много си тъп бре. Не се подигравай с нещастието на другите.

ПИШЕ СЕ ЕВЕНТУАЛНО, АКО СИ И ТАКЪВ В ПРАВЕНЕТО.... МАНИ.......

Не му е тук мястото, под тази тъжна новина, но на вас пожелавам късмет. Лека им пръст на дечицата.

подновявам препоръката си дирските тролове да се самоубият.

Защо ли ми се струва,че тая е циганка-с 3 деца и бременна,а няма и 30 г.?

Бедност и безисходица.Светлото бъдеще на капитализма.

Жена, която не спира да ражда, няма да е добре при никакъв обществен строй. Фурната не трябва постоянно да е заредена!

Ако погледнете в собственото си родословно дърво, само шестдесет, седемдесет години по-рано и вашите предци са имали поне по 4-5 деца. По-малко не е било в културата на обществото тогава. За това е имало национално развитие и растеж. Младите са можели да гледат старите и перспективите пред човечеството са били добри. А сега двама души "произвеждат" едно дете и половина. Застаряване на нацията и отмирането и. Перспективите не са никак добри. Поне за такива като българите.

Какъв капитализъм, бе....Тази жена не е била в ред с главата, а Господ и дал сума челяд. Това е причината, а не твоите мокри сънища за капитализма. Всичките ви господари отидоха да живеят при капиталистите, а вие техните роби останахте тук и продължавате да отстоявате бившата им кауза. На това умните хора му казват СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ....

защо ме баннахте бе Лана Дирници а?

теб Господ те е "баннал" но ти още не си разбрал......поне добре ли пазиш равновесие или си с бастунче:)))))))))

Аз пък гледах как една циганка - пак така с три деца тръгна да пресича просто излизайки на платото, без ни най-малка идея да се огледа или пък, че колите няма да успеят да спрат заради нея. Пълно несъзнаване на опасността и незачитане на собствения ѝ живот! Като нищо щеше да си замине...добре, че колите караха съвсем бавно и успяха да спрат.

мамалигарски роми

Жалко за дечицата,бог да ги прости,да сте видяли циганин да се е самоубил някога а?няма и да видите,докато ние Българите ги храним,и от нашите пари им си отглеждат дивачетата,които като пораснат,започват да крадат убиват и изнасилват.Бият безащитни баби и дядовци,бият медицински сестри и лекари,бият непълнолетни момчета и момичета,бият даже и полицаи,Хуй за Циганите.

"Демокрацията" си е свършила работата в затриването на човешки животи.... сигурно са живеели "добре" и за това е посегнала на живота!

Прав си,родените и живели само в робстов не им понася демокрацията,че трябва да се бачка а с лозунги не става

Вероятно мизерия ще да е причината.

Егати влака......извънземен

Дирът е НЕКРОЛОГ !!! Единствено и само!

Жалко за дечицата!

Бойко е виновен,асфалта не се еде!

комунистите са виновни.. на всеки километър са..

Да бе! Те тези с патладжанения цвят се абонират щъркела да ги посещава всяка година, пък после някой им е виновен!?