Прокуратурата проверява замърсена ли е р. Тунджа

Прокуратурата постанови проверка, по повод разпространена в медиите информация, в която се посочва, че след водопой в река Тунджа, са умрели животни.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява замърсена ли е р. Тунджа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на ДИР-журналистите,които списват новинки,от 2011 г. насам няма служба РВМС.Тя беше превърната в Агенция по безопасност на храните.Като пишете и си измисляте,правете справка поне за службите,които впрегнахте тука...

Ха на бас, че водата в Тунджа е чиста. Не само чиста - ненапита!

Не. Горе в Балкана при извора.

са тия от прокуратурата.Сякаш могат да преминат два пъти през реката в една и съща вода. Реката си тече бе смотаняци,днес може да е отровена след 5 часа може да е чиста.

Кога измряха кравите на хората, след като пресупредиха виновните че идва проверка защото договорките трябва да се спазват, кога изтече един куп вода цацаратурата реши ''да проверява замърсяване''.. Та какво по елементарно от това да се направи изследване на кравите и да се установи причинителят???вместо да газят водата на Тунджа сега??

Цялата държава е глобално замърсена с безотговорност и безхаберие. Естествено когато няма справедливо действаща правосъдна система.