Австралийска дясна сенаторка пародира носенето на бурки

Австралийската крайнодясна сенаторка Полин Хенсън си навлече критики от правителството и мюсюлманската общност, като се появи с бурка в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Австралийска дясна сенаторка пародира носенето на бурки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да я изгонят от парламента и от Австралия изобщо. Боклук е тази никаквица. В цял свят се чудят как да ги ограничат тези пишман мюсюлмани, тя тръгнала в цивилизована държава да демонстрира простотиите си.

Да беше прочел статията ли...

Тук там макар и рядко се намира по някой умен, на който една сюрия тъпаци се смеят. После се случва така, че глупаците реват и викат "ние нали ви казавахме на времето..."

Най-интересното е, че такива хора биват остро критикувани. Значи в модерната демокрация има право да се иска многоцветност и многообразие на култури, религии, начини на поведение, а такива които искат запазване на идентичността или най-малкото се борят за собствената си идентичност са дискриминирани в това отношение. Те нямат право на това.Ня тях демократично им се отнема това право. Бах таз демокрация.

ПАМЕТНИК ЩЕ И НАПРАВЯТ,А СЕГА Я ПЛЮЯТ! ДОКАТО НА ЧОВЕК САМА НЕ МУ УВРИ ТИКВАТА...

ако ги направят задължителни за всички (бурки,никаби,чували...),без значение от религията ,ще е готино !

по тиквата сме разпознаваеми, не по оная ни работа - сещате се

И е права, но когато разберат,че е права, ще е късно!

Ясно, че трябва да бъдат забранени тези бурки и другите мюсюлмански глупости.... Който иска да носи бурки директно да заминава при арабески.

помните ли как преди 30 години всички се гордееха, че са модерни и не носят фереджета. Даже се бяха ориентирали към късите поли. Горовя за арабския свят. Сега даже на Запад се навличат презглава... като в средновековието.

ТОЕСТ, ако мюсюлманка носи бурка - всички я защитават. ако сенаторка носи бурка - навлича си критики от правителството КВИ СА ТЕЗИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ?

Ако нечия религия предписва да се ходи гол - как ще реагират същите тези хора? Дали ще проявят разбиране към тази културна особеност?

Тази е пич. За разлика от някои наши депутати, който са ...ки.

ПОЗДРАВЯВАМ ТАЗИ ЖЕНА ! БЛАГОДАРЯ И!!!

винаги проблем са тези, които веднага хукват да обясняват, че всяка мярка насочена към ограничаване на най-очеизвадните ислямски варварщини ще обиди малцинството, ще доведе до насилие и радикализация. така никакви мерки не се взимат а ислямските малцинства постепенно се превръщат във все по-радикализирани и нетолерантни мнозинства. с всичките произлизащи от това последици за самите толерасти, воюващи за правата на мюслманите

Като я гледам успешно би могла да пародира и травеститите.

И сам воинът е вийн.