Марешки: Слънчев бряг трябва да остане място за забавление

Слънчев бряг трябва да си остане място за забавление, каза лидерът на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Слънчев бряг трябва да остане място за забавление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че какво пречи да се забавляват тихо, докато назаблявалите се спят ? Защо е нужен този шум ? До 23 ч. колкото танцували, танцували. После по двойки, музика амбиент и тихо да си шепнат ! След 23 който куфее на 110 дб или е надрусан или твърдо ще е на сухо тая вечер ...

и ще си остане такъв. Място за забавление е дискотеката в курорта до 23ч. Но когато човек е необразован, както е марешкия случай, той не може да вдене тези две прости неща.

Има ли по света курорти за забавления.Прави са хората ,че тим ти дърпат конците,грозик такъв

Наяла се въшка, изпълзяла на чело!

се подреди до другите мутри. Разликата, те избягаха от закона, той няма да има този късмет.

Доколкото знам, земята, където е построен Слънчев бряг, е била пустош, където са се въдели змии и костенурки, Когато решили да правят курорт, пуснали таралежи да изловят змиите. Това е държавна зема. Кой реши да я приватизира- нея и хотелите? Да каже мръсниикът Иван Костов, който е в основата на всички беди за България след промените. По едно време се дърлеха за инфраструктура, за алеи, за канализация. И драгалевския циганин само седеше и гледаше. Кога най-после ще го бутнат в дранголниика с цялото му крадливо домочадие.

марешки е мръсен богаташ, напълнил се с пари неизвестно как . Забравил е , както сам разказа веднъж, че в периода 92-93 годинане не е имал и лев и в цялото жилище можели да си позволят отопление само с една малка ел. печка?! Такова скоростно забогатяване след това е много, много съмнително.

...да му имам логиката на тоя клатикурец Магарешки!...

Ама защо чак до сега мълчахте по въпроса ? Трябваше като един истински народен трибун от този регион на прекрасното ни Отечество, веднага да изразите твърдото си становище по въпроса!

Българските политици падат все по-низко

дори няма образование. От един обикновен разносвач на лекарства се лепна на депутатския стол. Нали разбираме, че това няма как да стане по редовния начин.

Марешки, Хората се забавляват по различен начин. Едни отиват в Слънчев бряг да пият, други да се дрогират, трети да дават начална скорост на куРортистки, четвърти - да бият. Много малко са тези които събират тен и спят след 23 часа. Ако в този курорт има наистина нормален ред и липса на мутри, няма да е толкова пренаселен, а печалбите за всички по веригата ще бъдат незначителни. Та за какъв тип забавления говориш?

марешки се ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН и покзва ниска култура и желание за печалба! ОТКРИТИ ДИСКОТЕКИ В НАСЕЛИЕНИ МЕСТА ИЛИ В БЛИЗОСТ ДО ХОТЕЛИ РАБОТЯТ до 00:00!!! Закрити дискотеки да се ЗВУКОИЗОЛИРАТ и да бичат 24 часа ако искат! Италия Милано-Маритима курортче дискотеки дал Бог но излезеш ли отвън нищо не се чува! Италия - Римини същата бетонна клояка като Слънчев Бряг НООООО Дискотеките на открито са до 00:00 после засрити и то звукоизолирани! СЛЪНЧЕВ БРЯГ=ГОЛЯМА ЦИГАНСКА СВАТБА!

Сега ясно ли им е на волявите, за кого са гласували?

Всеки курорт е място за почивка и забавления но.......не и за пиянски,наркомански проститутски и музикални истъпления. Всеки има право да почива където пожелае и никой няма право да му определя мястото. И аз подкрепям идеята да има спокойствие за всички почиващи,без уродливост и разюзданост. Човек може да се весели и без да истерясва.... Някога комплекса беше прекрасен и с отбрани туристи. Във всички заведения и тераси свиреше музика,хората танцуваха и се веселяха,без да губят човешки облик.Това сега не е забавления ,а дрогирана зверилница.Проблемът трябва да се реши държавнически,а не решетарски като самозабравикия се Симеонов,по най- тъпия начин.

Да

А кой ще обезщети собствениците на АПАРТАМЕНТИ за това че държавата няма да гарантира да се спазват нормите за шум? Кой ще плаща ако(КАТО) НЯКОЙ ОТ ТЯХ ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА? М? Не е ли по-разумно ''бизнесът'' да изведе увеселителните зали извън населено място ,където НЯМА ЖИЛИЩА? Е ще трябва да се бръкне и за инфраструктура вярно. Стига сте гледали в паничката на държавата! Има начини ,НО СЕ ПРАВИТЕ НА ТАРИКАТИ.

Ето ви един с бизнес интереси в Слънчев бряг.

Това е правилно.Вземи една Турция,всички шумни заведения са в места къдета не са жилищен район.Всички са доволни.

gonzales

и аз искам да се забавлявам - да мачкам хора с колата. на слънчака ли да отида да си правя кефа? има закони както за мен , така и за купонджиите. никой не им пречи да се забавляват до зори спазвайки законите. а младежта нека с доброволен труд си построят курорт за забавления. държавата да им отстъпи място и да им съдейства. от тях се иска само трудова ръка. може в морето да направят изкуствен остров- няма да пречат на никой. има една открита дупка на Асарел-медет. стои неизползвана. идеално място е за купони. може да повръщат и серат на воля докато я запълнят. :-)

..стига с тоя слънчев бряг и нарко дискотеките---ами в софия до болница чалготека-хора берът душа до тях преяли препили и по масите---ЕЙ УРУНГЕЛИ НЕ СМЕ ХОРА!!!!ЖАЛКИ ГНИДИ СМЕ----МАГАРЕШКИ ДО ВЧЕРА СЪС СГЛОБЯЕМА КЪЩА ВЪРХУ ПЯСЪКА....пълен урунгел

Слънчака е идиотизъм, замислен от идиоти и посещаван от идиоти. Какъв е проблема на хора с нормално мислене да го избягват? На мен не ми пречи, защото да ми плащат няма да стъпя там. Но пречи рекета на плажа. Нискочели орангутани са набили навсякъде шибаните чадъри и ни рекетират със продажба на сянка за по 20-30 лева. Това е рекет върху народа , възможе благодарение на съюз между мутри и държава . Дерат народеца , мамичката и да еба алчна , проста при положение ,че плажната ивица по закон е общонародна собственост и после делят мангизите с дебелосери политици . Ето това е проблема на нашето море, а не изпаднали из гащите наркомани и пияници, фенове на Слънчака

у нас, няма различни закони. Кой си ти бе грознико да ми казваш какво да стане със Слънчев бряг - да бе - свободна територия - това у нас го няма. Нещо много си сбъркал ако искаш да печелиш електорат от пияници и наркомани. Да те открехна - те не гласуват.

Под "забавление" разбирате - дрога на килограм, алкохол-до безпаметност, децибели - на макс, секс-на публично място и пр. "забавни" неща? Не, благодаря! Мястото на оскотелите е в зоопарка! И нормални хора искат да почиват в Слънчев бряг...

Светле, Светле, докато някой не те осветли каква тръпка е да правиш секс на публично място, се въздържай от инфантилно-пуритански изказвания.

Хайде на бостана при добитъка! Ако ви е нужен ексхибиционизъм за да правите секс, проблемът си е ваш....

марешки в случая е прав. Нека Слънчака го оставят на мира, но валерката да хване да оправи останалата част от черноморието. А ако е толкова силен и могъщ, нека да се захване с дрогата. Да, ама не му стиска :D

Не му е достатъчно голяма...ръката за това.

За проблема с дрогата ще се оправи само Президента на Филипините.С бандитите -по бандитски начин!

да лапа сеното и да не дава акъл като не му го искат. И за знае, че ще му се ебе мамата, вече са го почнали от прокуратурата.

Какво им пречи да се забавляват с по намалена музика,ако спазват правилата какво ще им стане

А Марешки трябва да го изпратим да спи в това "място за забавление". Ай сиктир!

Да не забравим Кранево , руски курорт с голяма плажна ивица и хубави ресторанчета .Там наистина живота свършва към 23.30ч. Дискотеките са импровизирани .Иначе семейства ,деца , лагерници и др...

Човек, не ми напомняй. Имам прекрасни спомени от ученическите години там. Вече след 20 години решаваме да отидем там с жената. Тя не е ступвала на северното черноморие. Хващаме един път и гледаме хотелчета. Решаваме ей така, влизаме в някое и питаме за свободни стаи. Не знаех какво ме чака. Българин ме гледа като проказа щото съм българин. Ама ме гледа с физиономия сякаш смърдя на мърша от 5 километра и ми казва "Ти нормален ли си?! Я марш от тука!". На по-късен етап ми стана ясно. Българите там да се изнасят в перифериата на Кранево. По най-наточените места територията е частна, собственост на Русия. Ама като не знам... на времето сякаш не беше така. Накрая, след 2-3 часа миткосване, се намърдахме в нещо средно между хотел и къща, на майната си от плажа. Кво да правиш?! Щом си българин и на това трябва да си доволен. Жената, естествено, ме закле повече кракът ни да не стъпи там. Аз леко засрамен, тя отвратена от отношението. Ще я карам на детски спомени за Кранево, няма как.

Марешки, между град за забавление и чалга-кочина разлика правиш ли?

Отговорчето е елементарно. Търсене и предлагане, свободна инициатива, май искаш да пречупиш гръбнакът на инвеститорите, кръвната система на капитализма, пардом демокрацията????

Най-много да се пречупи гръбнакът на най-големите олигофрени и простаци в държавата ни.

А аз се сетих за "бунгалцето" му на кабакум което е на плажа нали щяха до го бутат,че е незаконно.......КО СТАНА,а и до него са паркирани няколко луксозни коли,джетове и лодки......направо си е частен имот и никой не смее да е около него......мутрата магарешки защитава разбира се другите мутри,че след слънчака може пак да се сетят за него

Курорт означава място за лечение, за почивка. А не място за подлудяване на хилядите, които не са на дансинга в дискотека. Няма спор, че забавленията са хубаво нещо - но когато са с мярка, в подходящо време и на подходящо място. Когато нещо стане прекалено, то вече има обратен ефект, включително и за рекламата.

Ами тогава да бутнат всички семейно ориентирани хотели. И без това мястото е презастроено. Обаче следва да се гарантира, че шумът от бордеите няма да се чува чак в Несебър и околията и да пречи на почиващите извън границата на Слънчака.

И това е решение, но нека г-н Марешки ДА УБЕДИ хотелиерите да си сключват договори за клиенти САМО младежи до 20 години и ДА ИЗСЕЛИ жителите от НЕСЕБЪР И СВ. ВЛАС, които искат да има ЗАКОННОСТ и да спят на тишина!!!! Ето като един "ОТГОВОРЕН депутат " Марешки може ДА ВЪВЕДЕ ПОРЯДЪК в СЪЩЕСТВУВАЩИЯ БЕЗПОРЯДЪК.... на Слънчака нали така? Хайде жителите от Несебър и т.н., СТЯГАЙТЕ СИ БАГАЖА и да се ИЗСЕЛВАТЕ на СПОКОЙНИ ЛИВАДИ..

Не може така, само до 20 годишна възраст, а тези над 20 години нелегални ли да са???? А другото е смешно, май няма нужда управителите да убеждават когото и да е, защото комплексът е запълнен.

Защо не ходят в Албена , само входа в курорта е 10 лв. Тихо , спокойно , семейно....идилия. Забавленията са аква парк , езда , колоездене , тенис на корт , мини голф ,плажен волейбол и др .

Ако под забавление се има предвид ... да пречим на другите, да са напиваме до отравяне, да се дрогираме, да се бием и да не знаем на кой свят се намираме ... НЕ не трябва да остава такова място за "забавление". А ако чужденците искат да го правят, да си го правят в Англия например. Само че веднага ще им потрошат задниците. Не трябва срещу никаква цена да допускаме такова "забавление". То е вредно за здравето както физически така и психически.

Искат тишина ! Няма проблем , Шабла,Каварна , Камен бряг ,Дуранкулак е все тишина !Защото никой не ходи там .Плажната ивица е огромна и празна .Цените са народни, няма барове, няма дискотеки , ресторантите са нещо средно между селска кръчма и столова .Спокойствие и тишина

50 000 купонджии дали ще осигурят нормални приходи в хотелите с 300 000 леглова база? Няма да стане. Ще трябва да се приютят още 250 000 нормални летуващи, обичащи тишината. Иначе курорта ще се върне 20 години назад. В Испания го преживяха това. Нищо не пречи и ние да го разберем по трудния начин.

Прав е защото това са само 2-3 месеца а на който не му харесва има други места. Хвалят се с някакво ''повишение'' на приходите па макар и да не отчитат повишението на цените а пък в същото време искат да няма музика забавление

поредното недоразумение в парламента.

не е важно.

Следствен, не значи виновен. Невинен е, до доказване на противното.

той трябва да обяснява въпросите, които са му зададени, никакво появяване в ролята му на ни лук ял, ни лук мирисал няма да се приеме от хората, които чакат отговори за тежки обвинения към него, предвиждащи затвор от 8 до 12г.Това му е темата. Единствената. Наглостта му няма да я промени.

Не мога да разб3ра как хора в парламента може да се изказват против еда и закона в държавата?! Пълен абсурд!

ПРАВ Е .ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНО ТАКОВА МЯСТО.И ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ.ДАЖЕ КОЙТО НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗНАЯТ СЛЪНЧАКА.ЗА ТОВА ИДВАТ.В ТОВА МУ Е ЧАРА.НЯМА ТАКОВА ДРУГО МЯСТО.А НА ДЪРТИТЕ КЛИМАКТЕРИЧКИ КАТО ИМ СЕ СПИ ДА ВЪРВЯТ НА КАЛНИ БАНИ НА ТУЗЛАТА ДА ВЪРВАТ КАКЪВ ГО ТЪРСЯТ ТАМ.НА МАЙМУН ДЕРЕ ДА ВЪРВЯТ.ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НА НЯКОГО МУ СЕ ИСКА ДА ДОЙ ОТ ДВЕ ЦИЦИ.

Друга безмозъчна мутра /зам. председател/на клоака се изказа.Да ще остане сборище на мутри и наркомани ,вашия бизнес да върви.Как се намърда и това нещо на държавната хранилка?Престъпник до престъпник,един читав няма там.

Само не разбрах, КОЙ обяви "Слънчев бряг" за "шумен" курорт и КОЙ обяви "Слънчев бряг" за район извън закона???!!! А, Марешки, нещо да добавиш, че не разбрах???!!!

Тоя дето го направи бардак циментиран и не закача толкова време аверите си там защото явно снасят добре..Кой е той не е трудно да се досети мислещия...Кой иска да завземе още малко територия на комисионни също не е трудно да се досети мислещия.. Всичко друго е патаклама за пред хората

Валери Симеонов го обяви.

... не, ще продължат да търсят проституция и наркотици :(