Борисов се извини на привикания в ГДБОП заради ”заплаха”

Премиерът Бойко Борисов се е извинил на софиянеца, който беше привикан на разпит в ГДБОП заради публикация във Фейсбук, сметната за заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се извини на привикания в ГДБОП заради ”заплаха” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски-това са най-важните лица на моделът КОЙ!!!

НИКАКВИ ИЗВИНЕНИЯ!

Не те разбирам,Борисов,защо се извиняваш на олигофрени.На такива като тоя е простено да дрънкат глупости и не разбират от извинения.

Когато ГЕРБ дойдоха на власт през 2009, обещаха да въздадат справедливост и да накажат виновните за корупционния преход. Да се сещате да са вкарали някой виновен в затвора?

Каде са, Глафчо, Карацвета, Мунда, като се разлаят, в Парламента, и да предизвикат Цвко да стане и мамата на опозицията, да натакова, вгзеца!

Диражии, 5-ти ден премятате по страниците си главата на този урод.

да не би,да е брат'чет на др.Зарков?

Боко пак лъже като "възрастен ром". Вярно, че е накарал на полицаите, но за това, че са позволили информацията да се публикува по медиите. Иначе, защо не си признае, че сам е наредил да се следят и сплашват хората, които пишат срещу него. И това не е единстния случай на полицейски произвол заради суетата на Дебелака, но другите не са достигнали до медиите.

айде стига евтин пиар за жълти стотинки скалъпвате тъпотии

Този само по снимка бих го вкарал в лудница

само този ли

"и да не съм виновен се извинявам, така...за обществото..." :-)

и така до края на света, българия е била на кръстопът и ще бъде във вековете така

НЯКАКЪВ "СОФИЯНЕЦ" СПОРЕД СТАТИЯТА НА ДИР. БГ//КОЙ ЗНАЕ ОТ КОЯ ПАЛАНКА ИЛИ ИЗОСТАВЕН БАИР НА БЪЛГАРИЯ Е ПРОИЗХОДА МУ// ЗАНИМАВАТ ОБЩЕСТВОТО СЪС "СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ"

това си е ежедневие по тези територии

Бойко се извинява на един жалък педерунгел, направа да падладеиш.

,,пушки и сопи"-???твааа,...ъъъъ,...прайда не мина ли бре!!!???

Откъде борисов е научил телефона на човека?

от донос сто %

премиера ще си купи билет за градския транспорт, в знак на солидарност с бедните му подопечни.

пиар, ама кой ли чете?

Не е лесно да се следва линията на Ердоган, който е натрупал цяло състояние от дела за обида.

"Дръжте го! Княза попържа!" А на големите ербапи-дегенерати тук пожелавам да се срещнат с мен, най-вече като съм в лошо настроение. В тая държава явно оправия няма, но боят е цар.

кракозияяя, кракозия! сеега сме над кракозия! ха хаха хаха хаха !

Тоя дали е добре психически защото като го гледам в интервюто по телевизията май беше кандидат за 4-ти километър.

Още по-зле тогава, че загубените БОПаджии са го привикали.

добре е, недоумява, че се следи по ключови думи! и са го намерили по айпи адреса! изненадал се е! ха хаха хаха хаха !

ПОВЕЧЕТО СИ СЕДИМ на гъза, а някои само на ай-Пи314 АДРЕСА...

Имаме право на мнение и свободно изразяване, но само, ако мислим правилно. Можем свободно да изказваме благодарности и симпатии към управляващите и главно към другаря пръв ръководител на партията и държавата др. Б.Борисов. Всичко друго е опасно и нарушава сигурността на страната. За да не грешим в мисленето си за нас се грижат медии, политолози, социолози. Но това не е достатъчно. Трябва да ни задължат да ходим на лекции, събрания, трябва да се образоваме политкоректно. Трябва да се борим с нокти и зъби за стабилността на правителството, защото......

Мххххх, ТЪПНЯ.

доколкото разбираме от статията може и да го напопържаме

не, не може, тебе кат та напопържат тука и ти предлагат вазелин, как е! а!!

the Circle - Кръгът...в тази връзка

Аз едно мога да кажа: Когато някой може да заплашва трябва да има дупце когато заплашат него. Другото е поговорка" да бе мирно седяло, не би чудо станало".

абееее въобще някой обръща ли внимание на това което си плямпаме тука. оказа се обаче, че се следи! щото си мислех че е като махленска приказка и не го смятат властимащите за опасно! еби му майката!

Това момче Василчо видимо му личи че не е добре какво ни занимават с него? А бат бойко кой каквото и да говори за него е рекордьор по задържане във властта,той не е случаен,не се знае кой седи зад него но той е играч който знае как да маневрира тук в България и навън в Европа.Много е взаимствал от Живков,но има една подробност за разлика от него Тато мислеше и за народа!

Като си се правиш на мъж във фейса,бъди мъж до края понеси си достойно простащината,кво пищиш,като женчо!

кой пищи бе маймуно! кой пищи! тебе да та дръпнат за заплаха за убиство за това че си се напил и си писал как си ебал шефката си и си я заплашила че ще й скъсаш главата ако следващия път не ти пусне отзад! а! , ... амаха!

Айде тогава като си голям мъж във форума, навеждай се като мъж да си понесеш достойно каквото те чака! Вазелин няма да има, тъй че внимавай да не се разпищиш като женчо!

А бе стига сте се занимавали с тоя олигофрен пляска глупости,а после,като ощипана мома пищи!

Един въпрос към Васо Коцев. Беше ли нацапал гащите като дойде БОПа? ))))))))) Ревулуциунер!

снимани са и са сложени на стената му!

...СМЕШНИЦИ!

отвличане на вниманието за много по-важни неща и точно сега става пълен хаос от учените, рекет

тоя гнусен русофил прави театро в комбина с ББ

Абе диражии, тази гадна мутра още (4-ти ден) я търкаляте по страниците си? Толкова ли няма какво друго да покажете?

този "мутра" ли е ве!

Това извинение ми прилича на признание за нещо...

Така да реагираха и на сигналите за домашно насилие, пребити старци за дребни стотинки, цена нямаше да има. Ама...

Ма много ясно, че ГДБОП ще дебнат кой какво пише за премиера във фейса. Като са ги спряли да не работят срещу наркотрафик, изнудвания, убийства, отвличания измами, точене на ДДС и т.н. ми тия хора се чудят как да убият времето бе!

Айде стига сте ни занимавали с този олигофрен, какво писал, какво искал да каже. Че и във всяка медия, като звезда от Космоса. Няма някой интелигентен човек да покажете, ами все с боклуци ни губите времето.

+100

От цялата тая поредна дандания, става ясно едно: Всичко се следи в интернет пространството и всеки коментар срещу властта внимателно се преглежда... Ами правете си изводите, дами и господа... Иначе, сме "демокрация"! ;-)

Поредният тотален резил за ей тоя Борисов :)) Какво жалко чучело е - първо си праща пазвантите по сталински маниер да сплашват човека, после, когато в обществото се надигна гневна реакция срещу действията му, уж се извинява и обвинява пазвантите си за това, че са му изпълнили заповедта :))) Е наистина няма по-жалко и презряно същество от такъв като Борисов :)))

Цитат от скандално.нет с ключови думи "Маргините и Байко Борисов": На снимката: "1995 г, официален коктейл на набиращата популярност застрахователна компания СИК. Бойко Борисов е на предна линия като личен бодигард на братята Маргини. На кадъра Борисов е с най-видните представители на групировката"..."В средата на 90-те години антимафиотите от тогавашната Национална служба за борба с организираната престъпност са изпратени в акция. Атакуват голям строителен обект, за който се знае, че е на скандалните братя сикаджии Маргините. На строителната площадка ченгетата виждат джипа на шефа на Ипон Бойко Борисов. По това време неговата фирма се занимава с личната охрана на скандалните братя.".

".Акцията беше по-скоро, за да ги респектираме обяснява участник в нея, вече пенсионер. Знаехме, че Ипон неофициално охранява Маргините, които пък за нас бяха оперативно интересни лица. Тогава някои работниците на строежа ни посочи един бетоновоз и ни подшушна, че Бойко се е скрил вътре. Не е за вярване, но се оказа, че Бойко се е напъхал вътре в камиона, само и само, за да не го засечем в двора на Маргините. Стана ни смешно, защото така или иначе добре познавахме джипа му."...По това време Борисов започва ударна кариера в силовите структури. И до днес има лица, които свидетелстват, че Бойко е връщал коли за откуп като един от най-приближените хора на трибуквената силова групировка."

Ама и тоя трол един кухар. За друг път да си направи фалшив профил и да влиза през ip changer, за да не го хванат.

Бетина Жотева каза: " Ще видиш какво ще се случи" и цял месец я дъвка кой ли не. Тоя чикиджия написа черно на бяло, че щял да режа главата на министър председателя и всички скочиха да го защитават. Даже и Дайнов хукна да го брани, сакън да не остане по-назаде. Това ако не е двоен стандарт, здраве му кажи.

да си гледа и пуска вибратора и задоволява..

Тоя не Ви ли прилича на Олигофрен! Обижда Бойко!

Не.

Ако случката не беше станало медийно достояние и ако потърпевшия нямаше познат журналист, дали щеше да има извинение?

Иначе може да подавате сигнали срещу корупцията, но първо трябва да си дадете личните данни, за да знаят откъде да ви привикат.

НАЩА ПОЛИЦИЯ НА УМРЯЛО КУЧЕ НОШ ВАДАТ А СЕ КРИЯТ ОТ ИСТИНСКИТЕ СЛУЧАИ КОИТО ТРЯБВА ДА РАЗРЕШАТ.

ко каза ко ? ко вади полицията ко ?

Бе бъзикате се вие, ама всеки има кирливи ризи. Та в тоя ред на мисли, извинявам се ако съм засегнал някой с параноята си.

Айде, евтиният ПР да започне СЕГА!!!

Испадам в паника. Некой чука! Требва бързо да изтрия снимките на бабаПена. Нема време - ще пикая директно върху лаптопа. Нема да се дам лесно - ще се моля до последно.

Терперете, Джаро идва по море!

И защо ще триеш снимките на баба Пена. Да не си я снимал докато си я изнасилвал? :)) Между другото психологията на въздействие в един форум е идеална за дипломна защита, особено като е пълен с психопати.

Да се видим?

Не се гипсирай, пич! Целият ти хард е копиран на външен сървър, всичките мейли се препращат към твоя профил на едно др.място, имат твои снимки направени от камерата на лаптопа ти, гласът ти от микрофона на лаптопа, пръстовия отпечатък вече е в базата данни от новия ти телефон, Фейсбука показва интересите ти, приятелите ти, комуникацията ти, коментарите, политическите ти убеждения, интересите ти... Той за баба Пена се притеснил...

Нарича се подсъзнателен психологически натиск. За всички, на които им се върти в главата мисъл за протест, демонстрация, несъгласие, метеж, преврат и т.н. - да си знаят! Някой ги наблюдава денонощно! Нищо лично.

Всички електорати са потресени от саможертвената постъпка на Ретроградния Мутрий и ръкопляскат със сълзи на очи! Осанна!