Кампанията срещу Тръмп ще предизвика гражданска война в САЩ

Вътрешнополитическата криза в САЩ се изостри. Противниците на президента показаха, че не се спират пред нищо в опитите си да го дискредитират и отстранят.

Обратно в новината

Коментари - Кампанията срещу Тръмп ще предизвика гражданска война в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е защото са пияни от пиене на кока кола постоянно.

Руснаците са се юрнали да правят анализи на вътрешнополитическото положение в САЩ и да им предричат бъдеще ... Информационната война е в пълен ход. Защо ли обаче повечето български сайтове дават толкова широко поле за популяризиране на руските тъй наречени "анализи"? Да не говорим как манипулират броя лайквания в полза на криворазбраното русофилство ...

31 ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА : .... БЕЛИ - НЕ БЕЛИ В САЩ 50% НА 50% .... А ИМА ОЩЕ 2 МЕСЕЦА ДО ОКТОМВРИ 2017 - 100 ГОДИНИ ОТ ПЪРВАТА ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ :)))

След 2 месеца може пак да има една истинска революция та селски дебил не се радвай предварително

Бавно НО сигурно!!! Амин

и като се събудиш си извади копитото от цукалото селски.....вече 76г. го чакате това разпадане а само вие се разпадате:))))))))))

Засега само СССР и Варшавският договор са се разпаднали.

Тръмп срещу третия пол. Интересен ще е изходът от сражението!?

не вярвах, че сорос ще спретне майдан в сащ

Републиканци гонят демократи, демократи гонят републиканци - накрая идва горският Ким Страшни и въвежда мир и любов във ФАЩ с една две бомби.

Тия не са срещу Трумп. те са срещу държавата САЩ. А Тръмп ако оправи икономиката на Америка, вече гласът на толерастите няма да се чува....

Да, ще накара негрите да работят като китайски комунисти... Мечти, мечти...

тръмпе, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи... иии ся чекам да ме викат у фбр... нема да чЕкам за виза! ;о))

такива помияри като теб дори гущерите за виза не можете да си съберете а за допуск да не говорим......може само в мокрите си сънища да сънувате как е там и защо никой не бяга от там а все натам налитат.....а за руския обор даже не се споменава:))))

Ястребите от ФАЩ ще унищожат страната си в името на печалбата и властта.

Подобна дебилска стотия може да напише само някой с ментални проблеми!

Значи мечтата ми е Америка. Мечтая да нямам никакви пари на влог (35% от американците), или да са максимум до 1000 долара (34% от населението), а може най много до 5000 долара(11% от населението) това са цели 2 месеца живот в щатите ! Мечтая да плащам за дървено бунгало, което си наричам галено къща само някакви си 30 години ипотека, и то негде на майната си. Мечтая да имам едни 30-40 хиляди долара на кредитни карти, от които да плащам минимум пеймент от 2%, като по този начин главницата си стои завинаги. .. Абе , мечтая си...

кога ли ще ги стигнем американците по спестявания ?

кажете го това на Корнелия Нинова, на президентшата. Що децата им са на толкова лошо място, Леле-мале - гражданска война, ще се стрелят като в Ирак, Сирия и Иран - майко мила. Милите дечица!!! Аз пък не съм глупав - гледам какво върши, не какво говори Корни. Тя е ама много умна - защо иначе ще е вземе Костов да приватизира. На Корни - единствения син в САЩ и моят ще иде там!!!

членове на Американската Комунистическа Партия, и са там на обмяна на опит. Комунистите са по цял свят.

Задълженията на САЩ растат с $3,5 млрд. на ден. Всеки американец лично дължи по $148 хил. на държавите-кредиторки. Най-големите кредитори на САЩ са: 1. Китай ($2 трилиона) 2. Япония ($1,14 трилиона) 3. Бразилия ($256,4 млрд.) 4. Тайван ($185,8 млрд.) 5. Швейцария ($178,2 млрд.) 6. Белгия ($167,7 млрд.) 7. Великобритания ($156,9 млрд.) 8. Люксембург ($146,8 млрд.) 9. Русия ($131,6 млрд.) 10. Хонконг ($120 млрд.). За да се справят САЩ със своите дългове,трябва да организират такъв катаклизъм, който да няма разрушителни последици за САЩ (последиците винаги са за другите), Ние страшно искаме да ви върнем парите, които ви дължим, ама направо нямаме търпение да ви ги върнем, обаче по нашия начин. Ние ще ви организираме цветни революцийки, арабски пролети и майдановски преврати; ще заграбим най-демократично вашите земи, води и гори, вашите нефт, газ, злато, диаманти и к,вото имате там (щото и ние трябва да живеем, нали!); ще разрушим най-цивилизационно и ценностно вашата индустрия, армия, култура, история, памет и духовност; ще ви ограбим и опоскаме най-благородно и прецизно, до шушка. Ако обаче имате наглостта да не се подчините, ние ще ви изтребим, изпепелим и разбомбим най-човеколюбиво и мироопазващо, ще ви подчиним най-евроатлантически, и изобщо ще ви организираме страховита касапница. И естествено, няма да ви върнем нищо, щото нямаме такива намерения, но пък за награда ще ви вземем всичко.

Има по лесен начин!!!! Печатаме долари, които бързо почват да клонят, към нула!Връщат дълговете. И настава, световен ХАУС- мечтата на глобалистите.А след това?.......Едни искат, глобално правителство диктувано от финансовия капитал !А други от Китай.

Нещо взе да ги стяга в шапките хамериканците. От 300млн. май само 20-25% са от британски,германски и итал.произход- останалите черни,мургави,азиатски с дръпнати очи и скули, латинос от бившите исп.колонии и още 5-6 вида местни и привнесени породи.

Крайно време е да се наложат санкции от демократичната ообщност на САЩ заради расизъм.

Привържениците на теорията за превъзходство на бялата раса... Това само един тъп европеец, непознаващ Америка, може да го напише. Елате в Америка и ще видите,че най- дискриминираното същество е белия мъж. В Америка имат права само децата,жените и черните. Те получават помощите и добавките а белият мъж... ,белият мъж ги заработва.

И на теб като бял ти харесва???

Ами както се казва , ДАЙ БОЖЕ, па да си почине света от тия изверги! Разбира се нямам предвид обикновените американци!

Ей Тръмпито! Покани Кимчо да ти реши проблемите! И той е наше момче и знае как а и може! Така, че давай Тръмпито! Пълен напред! А пътьом може да угробиш европата!

Няма да е само Перуката, а и това че и един болт не могат да произведат.

Това за болта сънува ли го или някой ти го каза?

ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ СА ПЪТНИЦИ. ВИЖТЕ ДЕТРОЙТ!

Гледай си бунището в подмосковието тъпако, и не се занимавай с държави на 10 места пред твоята кочина.

Станков, що не вземеш да се гръмнеш? С руски пистолет.

Една гражданска война добре ще им се отрази не само на американците, а и на света!

Не е лошо но е трудно...в всяко семейство има вербуван доносник знае се почти всичко-но все пак стига да искат може в всяка къща има оръжия леки и тежки.

Има една много вярна дума в целия материал и тя е ПОЛИТКОРЕКТОСТ.Но тази ПОЛИТКОРЕКТНОСТ я няма не само в САЩ а и в целия свят/зверилник/.Събитията които ни заливат буквално всяка минута доказват това.

Чак гражданска война - едва ли, но нападките срещу президента едва ли издигат и без това поразклатения авторитет на Америка пред света. Добре, ще го махнат. Или ще изтърпят 4 години. И после ? Ще сложат Клинтън ? Ще сложат МакКейн ? Ще започнат още по-остри нападки срещу Русия, срещу КНДР, срещу Китай ? Това какво ще помогне ?

МакКейн едва ли ще се кандидатира - вече е много стар, макар че меракът по принцип умира последен, особено когагто е за власт и жени. Клинтърн може да е всякаква, но не е глупава и отлично разбира, че е недолюбвана и непопулярна сред твърде големи маси американци и от двете партии, за разлика от мъжа й! Виж, ако Бил Клинтън се кандидатира почти сигурно ще спечели, но няма да го направи, и той вече е стар, а и много държи на комфорта си... По всяка вероятност друга звезда ще поеме президентския пост след Тръмп. въпросът е дали той ще изкара пълния си мандат.

САЩ са в криза - шистовият газ не е конкуренция на тръбния, при всички усилия. Русия си прави каквото иска и им се смее в очите. Китай ги надмина икономически. Арабският свят не им прощава "пролетите". САЩ вече не са технологичен лидер. Интернетът се насити, вече всички имат. Смартфоните - точка на насищане. Интел, микропроцесорите - точка на насищане, спряха да удвояват производителността на всеки 2 години, тъпчат на едно място. Персоналните компютри - отдавна не са локомотив на технологиите, станаха стока за масова употреба, произвеждана в схлупени китайски работилнички. MS-Windows - отдавна спря да се развива, сега само стриже купони. Жалко е, но всичко това не може да не се отрази на САЩ. И виждаме как ври и кипи. Нека търсят изход, велика страна са. Или поне да го дават по-скромно.

Защо ли това "Взгляд", толкова ми напомня на "Блядь". Тя, политическата проституция, също като другата по хората ходи. И може и да не е най-древната професия, но е особено разпространена сред българските руско-съветски мекерета. Да оправдаваш технологичното безсилие на някого с тоива ч епазарът се е наситил е колкото идиотско, толкова и невярно. развитието на технологиите е еволюционен процес. и з ада ме разберат по-добре членове и симпатизанти на БСП ще се опитам да го обясня така - не може до вчера да си правил Москвичи, а от днес да започнеш да правиш Ауди Q7. Даже Фолксваген-Голф не си кадър да правиш, еле пък да го измислиш. А Мерцедес ще се научиш да правиш след 200 години. и то главно емблемата.

Благодарение на шистовата революция добивът на нефт се вдигнал с 80% в сравнение с 10 години назад, а от вносител на газ днес са износител. За микропроцесори не говори защото не си достатъчно образован..

симо

Като си помисля, че и нашият елит е точно копие на америчкия,тръпки ме побиват....А троловете доказват правотата ми-готови са всички и всичко да изтрепят в името на интереса си.

Сещам се за лисицата дето вървяла след коча и чакала да му паднат дисагите

Америка: от свобода до фашизъм

Интересно как руснаците са се загрижили за Тръмп. И какво направи "президента" след изборите? Здравеопазване - пълна некадърност, няма какво да приемат вместо Обамакеър; външна политика - блъскане, ръкомачкане и танц със саби; зъбене и заплашване на всички съседи + Китай, Северна Корея, Русия, Венецуела ит.н. За стената даже няма да говорим. Всъшност Дъмби прави само туитове - вече има сборник.

Аде разпада се великата терористична империя време е вече.

Ох как искам да видя Америка да гори от всички страни!!! Само тогава ще се убедя ,че Господ не ни е забравил !

Не знам Що за прости пръчки могат да четат нещо с произход точка Ру..

на боеко му го четат(всяка сутрин преди чая) щото той знае перфектно англииски но не знае бъкел руски

abasador

господин, Пьотр Акопов, не зная с какво прекаляваш уважаеми, но съм убеден, че доста си посръбнал, смръкнал или пафнал.... Да се предсказва гражданска война в САЩ е абсурдно, а да се вини управлението на Тръмп за това е меко казано пълна глупост, иначе по-простичкото определение е шизофрения. Един съвет уважаеми, спри с това дето употребяваш и тогава прави и пиши анализи! Лек ден.

Dir da ti ebem maikat pymqrska i izmislicite vR.ru mama vi deeba prosta

...и понеже отн. САЩ говорим : - а какво Ако Именно САЩ Започват смряскването на 'наште' и Връщането у Нас на ВсичкоОкрадено от 'наште' ? (Да ! - виа ЗаконаМагнитски.)

Прочете ли статията за съветникът на Тръмп : ''САЩ губи с/у Китай в икономически аспект''...???

Отдавна Ви признах за БашМайсторът по Опити-за-ОтвличанеВнимание, Колега.... - а да Ви Е хрумвало че Е възможно Всеки ден Да имам едно-друго с БашКитайци ?

.... Ще ли си Изградят Име И на юг от Дунава ? - Да. ... Ще ли генерират И-ново Познание отн. ЯсноЧии Схеми&Саботажи ? - Да. ... Ще ли бъдат В състояние да Покажат слабостите на ЕС ?! - Да.

vz.ru... това е класика.

"Транснационалният елит" ще сбие бели и чени, и в суматохата ще се изниже при жълтите. Ни лук ял, ни долари мирисал и печатал, ни по света и у нас грабил.

Н'стаъ. ...щот Има Всякакви.

па те вече са там от 2008 г.

Само те ли!? Че то де що имаше "инвеститори" по света и у нас отидоха в Китай, по-точно Хонг Конг.

една силна и велика Америка ??? Под силна и велика Америка тръмп разбира съвместни въглеводородни проекти на ексон мобайл с роснефт и други руски компании, високи цени на нефта, загърбване на екоенергиите и колкото се може повече петрол ???

Ма ноу елемнтарно бе, Уотсъъъън! Ама, айде и ти да кажеш нещо.