Млада унгарка се удави при нощно къпане, младеж изчезна

28-годишна унгарска туристка се удави при нощно къпане в Поморие, а 21-годишен младеж от Ловеч изчезна в морето в Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Млада унгарка се удави при нощно къпане, младеж изчезна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката! Бог да я прости! Надявала се е някои "ГЛАРУС" да я спаси, но е закъсняла с 30-40 години. По времето на соца какви мъже имаше в България само, а сега само триполови соросоиди с Евроантлантически ценности!

По времето на соца си бил на 20-30, а сега си убит пишок. Така че не е от соца и евроатлантическите ценности:) От възрастта е, деди!:)))

При соца си бил от ГОРНО Уйно, а сега си от ДОЛНО:))) хахахаха

Бог да я прости! Явно е била с акъла си щом е викала "Хилфе!!!" вместо "Зегитзег!!!!!!!!!" Кой ти разбира унгарски и български по света. Ако беше извикала "Хайл Хитлер!" щяха да довтасат на мига и да измъкната от водата, та сега щеше да е жива. Бог да я прости, горката!!!

След 20 минути дошла линейка и чак тогагва се опитали да реанимират....мъка

Прав е Симеонов! Да спе спрат нощните оргии , т.е. алкохол, наркотици и чалга.

това море като леген с вода ли им изглежда

зависи от дозата

За съжаление, за глупостта няма лек. Особено в съчетание с алкохол и наркотици. Жал ми е за майката на момчето - страшно е да изгубиш дете по този начин.

Вие, "репортерите", в кавички, защото журналистика в България няма, не разбрахте ли, че хората не искат да научават ежедневно кой се е удавил, обесил и всякаква подобна черна хроника. Когато отвориш dir-a е все едно четеш некролог. Само черни новини! и защо изобщо има поле за коментар, щом не си вадите изводите, че никой НЕ ЖЕЛАЕ да чете вашата черна хроника! Как не публикувахте една положителна новина ... Жалка картинка на бг журналистиката, която реалон не съществува.

И какви сега ? Да обявиме траур и да се облечеме в черно ли ? Не нога да разбера каква е тази мания на медиите да пишат за починали хора. Ама кати сте почнали пилете и за тия дето умират в болниците от всякакви болести. Те по малко важни ли са ?

Вчера писах по темата, днес ще повторя. Трябва да се раздават листовки и информационни материали на плажуващите със следния текст: "Черно море е сладководно, потъването в него става бързо, сладката вода причинява по-бърза смърт от солената. Ако сте плували в други морета по света, знайте че плуването в Черно море е различно" За да няма коментари - Черно море е сладководно от гледна точка на удавянето и последствията от него.

Сладководно? То за това до Бургас има солници, щото е сладководно...

Niska solenost...ne e kato v Murtvo more...vlizash i da iskash ne nojez da se udavish poradi golyamata solenost vse si na povurhnostta

Черно море соленост 1.73 Егейско море соленост 3.8 Практически Черно море е с 2 пъти по-ниска соленост и плаваемостта е доста ниска. Отделно от това са множеството подводни течения, мъртво вълнение, ями и куп други опасности.

Глупости, проблемът е в съдържанието на алкохол във водката и други пиянщини.

Е, така е при алкохолния туризъм. Като сме избрали такъв все повече ще се превръщаме и в гробище.

Е, ама виж "слънчасалите" от Слънчев бряг, те си искат тия туристи, иначе им вземали "хляба" :):):) Каквото повикало, такова се обадило...

Ми в Слънчев Бряг не се давят, давят се по другите "тихи" курорти.

До края на сезона в Черно море , ще се удавят поне още 20 души , Всяка година бройката надминава 100 човека ! Нищо лично Просто статистика !

мъж на 21 г. Поискал майка му да го заведе но вълнолома, качило се на скалите...и скочило! Жалко за човека, но явно е имал други проблеми.

сега електронните медиии специално Анни Цолова, която жали за силната музика и световно известните музиканти да се изкажат, че Симеонов е виновен. Ако не беше спрял силната музика, мадамата щеше да остане в дискотеката, да продължи да се напива и дрогира и щеше да е жива. ОСТАВКА!

Жалко за момичето. Проблемът вповече са наркотиците. И ние едно време се къпехме на лунна пътека в морето употребили алкохол, но наркотици нямаше.

Алкохолът е по-лек от водата, нема страшно. И колко повече, толко по-лек ...

Дядото

Да не говорим, че празните кратуни не потъват.

Няма как да се е удавила СЛЕД къпането. Удавила се е ПО ВРЕМЕ НА (ПРИ) къпането. НЕГРАМОТНИЦИ!

може и след къпането, при така нареченото вторично удавяне...жалко за младите животи :(

Дядото

Вторично удавяне се получава само с прясна вода (река, язовир), защото солената е с консистенция, подобна на клетъчната течност, а сладката вода разрежда клетъчната течност и предизвиква вторичното удавяне. Като четеш е хубаво да четеш до края.