Симеонов за акция ”Тишина”: Няма как Бойко да спре Валери

Няма как Бойко Борисов да спре Валери или Валери да спре Бойко Борисов, когато и двамата спазват закона и работят по програмата, която са подписали.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов за акция ”Тишина”: Няма как Бойко да спре Валери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкай мутрите Валери ! Имаш обществената поддръжка !

Да пробва да спре циганска сватба в някое монтанско село. 72 часа тормоз, но там няма хотели, а има електорат.

на протестиращите: "Бойко,спри Валери и го на*би!"

Как ще го спре след и двамата са идиоти!!!!!!!!!!!

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски-Винкела.

баси простия народ, какви противни хора го управляват и с какви глупости го занимават, кой бил пускал музика в увеселителния комплекс обевиха траор, ... мука, да е пулна мука оти войводата мрази капиталистите Битълс

Я пиши на български бе келеш!

Браво на В. Симеонов, закона трябва да се спазва. Кой даде на чалгапитеците плажовете, за 20 г.? Костов или Станишев, който и да е трябва да се срамува от себе си.

Мутрите викат Главната мутра на помощ

Хубава работа ама циганска.....

Другият вариант е да оставим мутрите да ни се изпикаят на главите и стадото покорно да мълчи !!!!!!!!! Соц възпитанието 45г. изискваше точно такова овче поведение...!

Баш при соца не беше тъй ! От четири места ни следяха политически , милиция държавен сонтрол и комшиите

Браво Валери, ако не работиш за други мутри, ти си герой. Само да те светна , че Боко Тиквата работи за Маргините

Сега очакваме в Стардарт, "Труд", 24 часа , ПИК и всички други (делян-пеевски) медии внезапно да се появи компромат за Валери Симеонов - примерно, че не е подал декларация за доходите си, че е скрил доходи, че...И да бъде привикан в прокуратурата със заведено дело срещу него...

Всички знаем, че тези концесионери са подставени лица. Всички занем, че шефчетата са в Народното Събрание и Съда

Как няма да викат на помощ Бойко, нали са си ортаци с него. Цитат от скандално.нет с ключови думи "Маргините и Бойко Борисов": На снимката: "1995 г, официален коктейл на набиращата популярност застрахователна компания СИК. Бойко Борисов е на предна линия като личен бодигард на братята Маргини. На кадъра Борисов е с най-видните представители на групировката"..."В средата на 90-те години антимафиотите от тогавашната Национална служба за борба с организираната престъпност са изпратени в акция. Атакуват голям строителен обект, за който се знае, че е на скандалните братя сикаджии Маргините. На строителната площадка ченгетата виждат джипа на шефа на Ипон Бойко Борисов. По това време неговата фирма се занимава с личната охрана на скандалните братя.".

".Акцията беше по-скоро, за да ги респектираме обяснява участник в нея, вече пенсионер. Знаехме, че Ипон неофициално охранява Маргините, които пък за нас бяха оперативно интересни лица. Тогава някои работниците на строежа ни посочи един бетоновоз и ни подшушна, че Бойко се е скрил вътре. Не е за вярване, но се оказа, че Бойко се е напъхал вътре в камиона, само и само, за да не го засечем в двора на Маргините. Стана ни смешно, защото така или иначе добре познавахме джипа му."...По това време Борисов започва ударна кариера в силовите структури. И до днес има лица, които свидетелстват, че Бойко е връщал коли за откуп като един от най-приближените хора на трибуквената силова групировка."

Тогава да му викаме БОКО БЕТОНОВОЗА

Изброените , Маргини и подобни , си връткат незаконен престъпен ''бизнес'', и никоя институция в България не им пречи , ДАЖЕ СА И СЪУЧАСТНИЦИ .

Браво на Валерката! Само той се осмелява да назове имената на бандитите, които държат плажовете, а и не само тях!

Хе хе хе ,че кой не го знае това? Голяма смелост ,нема що!

A ти като го знаеш, какво правиш по въпроса? Страхуваш си в ниското и се примиряваш.

Всяко чудо , за три дни !

...и Отново ! - Слънчака : а. Е с ДоказаноЛоша репутация ! ...но НЕ заради шума !, а заради Наркотиците&ТънкатаЧаст и НайВече ЯсноЧии 'собственици' !!! (отн.което Винкеуъ пасува ....що-ли ?! ;-) б. НЕ е комплекс ЗА Тиха почивка ! ...а Е нещо ала Лодърдейл, Канкун, Ибиса...т.е. Купонджийско място.

....и Отчитайки Факта че 'наш' Винкеуъ очевидно владее Врътките-им - да Се адресираме към Тук ОсновоПолагащото : лицето (или обратното на) Валери Симеонов - Освен на КозиятРог (откъдето понеДвойно Дои Наши Данъкоплатски пари !) - Е И 'собственик' на Два апартамента Именно В Слънчака !! ...които Е 'купил' за Цели 900 (ДеветСтотин. ... Девет ! .. Стотин !) лева.

Борбата с шума е добро начало, за да се пребори след това и безнаказаността на вилнеещи цигани. Голямата битка обаче ще е с упоматите знакови лица, които Симеонов има храбростта да произнесе поименно - никой политик не говори с имена, измъквайки се, че щели да го съдят. А това, което Симеонов заяви се знае от цяла Европа и е основна причина да не ни приемат в Шенген и еврозоната. Нали Маргените имаха присъда и се укриваха? Нима властта с всичките си структури не може да гарантира антимонополизирането на концесиите на плажовете, чрез поставени лица и контролирани фирми? И опасенията за лобиране от ''приятелите" на затворените заведения са напълно основателни

много да се чудя, изведнъж!?Най-знаковите лица на българо-мутренския андърграунд, завладели значи, всичко, което носи дебели доходи по Черноморието!?Държавната администрация, дали яко им е помагала при залапването!?Щото си спомням, че преди 23-25 години и един министър-председател, беше млад гавазин на упоменатите от Симеонов, мастити мутряги!?Те лежаха по тия времена край знакови софийски басейни и с пляскания по врата му напомняха да не забравя, че чашите с бира трябва да са постоянно пълни с изстуденото, на точен градус пиво!?

Като мине сезона тоя да тръгва из евроромските гета и тях да ги затваря, че и там шумът е страшен. Ама не му стиска, нали са електорат Нему.

Валери,ако след мутрите по морето се справиш и с циганите,следващият премиер си ти.

Ама С какво се Е справил тоя Шмок я, Колега ?! - та заведенията Си Работят ! ...че и Евентуалните 'осъждания' на 'държавата-на-наште' - Идат !

Направо онемявам като виждам как министър обикаля по заведенията и мери шума. Но още по-трогателно е протеста на келнери, собственици и подобни. А решението е просто - драги собственици , намалете си децибелите на уредбите и никой няма да се занимава с вас, не мислите ли?

"А решението е просто - драги собственици , намалете си децибелите на уредбите и никой няма да се занимава с вас, не мислите ли?" Я ходи го направи та ме повикай да ти повервам!!! Май си спал с отвити крака!! Това са пари бе тренчо!!! Как ще се откажат от тях като никой не ги тревожи нежно казано...

...след над четвърт век, ЧАЛГА и МУТРИ, к'во очаквате да е положението У Абсурдистан?! Какъвто и да е Симеонов, акцията му срещу Морската Мафия е само за адмирации, НО какво стана - Точно тия мунчовци, дето все мрънкат, че не се спазвали законите у нас, сега реват с пълно гърло срещу Валери Симеонов и подкрепят мутренско-чалгаджийската простотия и безнаказаност!!... И те, така!... Бългериън кънтри мурафет, баце! ;-)

Това показва , колко са работели / и сега работят/ , държавните институции в Бг . Какво се пише във всички доклади за България от ЕК на ЕС : ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ". КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ Е НА НИВО , ТАКИВАКАТО МИТЬО ОЧИТЕ СЕ ОТЧИТАТ НА ТЯХ .

Внезапно бойко казва на хората какво знаеше през всичките тези години Защо не е против Валери, защото Той знае, че трябваше да каже кои са собствениците и концесионерите на тези плажове. Но какво има значение Който управлява курортите Ако получите сделка И парите имат значение кой е мафиот или не. Българското правителство обича мафията, за да измие мръсните пари за тях. Се крие зад закона и работи с бунтове заедно с мафията е страхотно. Така че след толкова години дискотеките станаха силни за туристите точно преди няколко дни. Нямаше туристи там миналата година, но никой не каза нито дума. Всички хора от парламента обичат да ходят с ченгетата и да направят хаос на нощта, за да покажат какво могат. На общините във Варна да почистиш шибания плаж, защото тревата е на 2 метра висок боклук е навсякъде туристическия морски бряг, който никога не е бил почистен. Пясъкът е пълен с мухи Цигари и боклук. Получете машина за почистване на пясък, която задържите и спирайте да рекламирате вашите хотели, които са добре, но на няколко метра отвън виждате грозния сценарий.

Сега се поразровете кой създаде Маджо, Маргините,Радо Слънцето, братя Диневи, Брендо и винаги ще стигате до две партии с мераци да управляват (напоследък не им се отдава много) и до руски капитали! Не преразказвайте в дира приказката "Болен здрав носи".

Спомням си този курорт-Сл. бряг,когато там имаше един хотел Кубан и няколко други,в които летуваха чужденци и не пускаха българи.Тъмни времена за които не милея;почивните станции мръсни,в стола първо второ и десерт,в кръчмите шкембе,мешана скара и топла бира,обслужване-ти си никой...А сега тази дестинация,любима за десетки хиляди българи е пустиня от бетон,почва и много простотия...Прав е Валери/не познавам този човек и не гласувам за тая коалиция/,но подкрепям това да се създаде по-добра атмосвера и събираемост на данаците,защото така ще намалеят оскотелите хора и тези,които манипулират емоциите на своите избиратели.

Искам да се събудя една сутрин и да не видя нито една статия за тия, нито един гербераст , партриотар , реформатор и пр. боклук в публичното пространство. Тогава ще се почувствам наистина спокоен.

Ще се почувстваш спокоен ако се събудиш в Слънчев бряг

няма да има вестници, ще има само болни старци, цигани и богаташи. Ей тогава ще има тишина

Става, ако се събудиш на Тиенанмън - море от червени знамена, цитатници на Мао, стройни редици във военни униформи, дръпнати очи и ориз, много ориз!

ТАМ НЯМА РАЗЛИКА ДАЛИ СИ БУДЕН ИЛИ ЗАСПАЛ,НЕ СИ ЧУВАШ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ МИСЛИ!!!

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПИПНЕ ? ААА, СТРАХ ВИ Е! АМИ ТОГАВА, ДИГАЙТЕ ПУШИЛКА САМО !!!

Питай в Бург. Адм. съд

Правилна тактика и методика-първо показвам, после наказвам.

Какво стана с борбата с циганската престъпност, с новините на Турски, с оградата, ами с пенсиите и заплатите? Ами с борбата с фалшивите новини и фалшивите политици?

Кат му доди времиту.

Браво за акцията г-н Симеонов, въпреки че ми се струва странно как така вице-премиера да прави лично проверки, при положение си има институции за тази цел, чиито служители вземат добри заплати и награди..... и да попитам Митьо Очите защо отсъства от изброените мутри?

Не съм му фен, но е на 100% прав!

А ако надупен какво , нали си Светла а, не Светльо?

За първи път от 90те виждам държавен мъж да защитава закона и простосмъртните. А ако знаете какъв шум е на "царския плаж"между Черноморец и Созопол?!!!Два открити бара - КАЙТ И БАШБАР-а тормозят фсички в този прекрасен залив.А там са къмпингари бягащи от бетона и желаещи тишина и природа, но уви...засега.

Депутат да ходи да спира шума по дискотеките е знак, че институциите не работят грам!

Тишината не трябва да ползува мобилни телефони , защото черепната му кухина и без това е преоблъчена.

Симеонов извади наяве само около 0.01% от корупцията у нас и борците срещу нея са осраха от неудобство.Морето и планинските курорти трябва да се проверяват педя по педя и анулиране на "сделките" под маса с гарнитура процент участие.Подгизнала в корупция държава!

абсолютно правилно подкрепам премиера тези от морето са недосегаеми престъпници

Браво Валери бии келешите денонощно те не уважават законите.Такива Мишо Шамаровци от друго не разбират.

В късната есен се задава оставка на БХ-3, следва служено Правителство, после БСП с ОП правят следващия кабинет.

Сакън не думай , че ще ме подтикнеш да гласувам за Боцкото, Тишината ми е по-отвратителна от него , Волен едва го понасям , Воеводата и Джамбазки са лекета..

Ние, Маджо, Маргини брадърс, Радо Слънцето и братя Диневи, от криминалния контингент, пардон, скромни концесионери и стари дружки на пожарникаря, твърдо подкрепяме Валерката в яростната му битка с мафията на Слънчака и от сърце му пожелаваме нови успехи!

Прав е Симеонов в случая. Толкова години всички си затварят очите и мишкуват...по-добре да се почне отнякъде, за да не стане в един момент късно и като в Мексико, армията да превзема курорти.../далече сме от такава ситуация , но е груб пример за дългогодишна абдикация на държавата пред престъпността/

Браво, Валери, само така! На следващите избори ще гласувам за теб! Трябва да станеш и премиер, та белким вкараш ред в тази кочина, наречена Бъл(х)ария!

Блаженни вярващите! Тоя циркаджия до вчера псуваше Болен ,а днес се прегръщат отново!Интереса клати феса! БОКЛУЦИИИИ!!!! И ТВА ЧУДО НИ УПРАВЛЯВА?!

Демек плажните ни ивици са раздадени на най големите престъпници в България!!! И там се продават менте алкохол и цигари,както и наркотици,а същите тези престъпници сега организират протести срещу това,че държавата ги проверява и разкрива далаверите им и че не плащат данъци,както и заплати на работниците си!!! Кой раздаде плажовете на Маргините и подобни боклуци,кой?!?!?!?

Е ТОЯ ТОЛКОВА ЛИ Е ЛУД ? КАТО НЕ ТЕ СПРЕ БОЙКО ЩЕ ТЕ СПРЕ НАРОДА ?

Това "Зън Зън" постоянно ли го чуваш или само когато не си си взел хапчетата?

кампания, нека... поне нещо полезно да свърши... искам още да провери, имат ли средно образование тези, дето карат коли, кой им е дал книжките? Да събере на стадион Левски известни на всички мутри, ромски бригадири, продажни съдии и мафиоти и да им види сметката! Искам да се почувства като Пиночет поне за един месец.

Ами то на всички ни е ясно бе валери че договора дето си го подписахте 4 години да властвате не може да позволи на никой от вас да прави що му е угодно и печелившо:(((освен това е на гърба на излъганите от вас българи та за това и не ви дреме

''не може да НЕ позволи''

А кой даде плажовете на мутрите?А кой беше мутра, а може би е още? А ти Валерка кокво правиш в такова правителство.Дили гласувахме за теб за да се прегърнеш с Бойко?Въпроси,въпроси на които отговора е ,,осребряване,,.

Показва как може да се управлява, та на следващите избори да е първа политическа сила. Иначе, в опозиция, няма как да покаже. Може само да мърмори.

което държавата направи за хората, ред в курорт. Всички режисирани протести от концесионерите, видни фигури от подземния свят, са смешни.

Сега БХ-С трябва чрез мин. на туризма да обяви война на корупцията, щото Валерката му иззе ПР акциите - хахахахаха

Вместо споменатите мутри да чукат камъни на Белене, държавата им е дава да печелят милиони за сезон по курортите. Не са ли знаели, че т.н. "концесионери" са мутрите-престъпници?

Държавата? Държава няма от 1989 г. А при капитализма, ролята на държава е сведена до нула, защото както добре знаем от соросоидните спявки, държавата е лош стопанин. А капиталисти обикновено са лошите мутри.