Смърт във Венецуела. Крадат животни от зоопарка за храна

Десетки са загинали при затворнически бунт във Венецуела. Страната е в политическа и икономическа криза, хората гладуват и минават граници, за да се нахранят.

Обратно в новината

Коментари - Смърт във Венецуела. Крадат животни от зоопарка за храна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунизъм/мимикрирал в див капитализъм/ е путищина и мъдурщина.

пишете само глупости. В русия е гордост и мизерия също и също ядем от кофите и то редовно особено около кремъл, хайвер, шампанско, шоколади, сукалчета и опашки вече няма.

Какво друго да очакваме от комунизма? Така е навсякъде, където той е минал - глад и мизерия.. забравихте ли опашките за храна, липсата на основни хранителни продукти? А Венецуела трябва да е най богатата страна, защото има най много нефт.

Ето защо аз похарчих трилиони, за да донеса благоденствие и щастлив живот на либийциште, иракчаните, сирийците, афганистанците, а също така и на българския народ, който сега тъне в блаженство и разкош.

Ми да! Както казва една позната "Баба ми не беше виждала компютър и не разбираше какво е то. Аз пък няма да успея да видя какво е това пенсия."

Не че нещо, ама Мъдуро има толкова общо с комунизма, колкото Бай Тошо - т.е. НИЩО. КомунизЪма и социализЪма нямат нищо общо с комунизма и социализма.

Шорошоидите разправят, че и в Северна Корея било така, само дето Северна Корея става ядрена и космическа сила. Ташак, бе шороче!

за някои ташкова за някои мадуро путин ще каже кой е по-голям

Това, което написа е асоциация на милиционер, Утке.

когато шофьорите комунисти победят!!!

Какво да очакваш от един Мадурко.

ОТ ЕДНО ЦРУ ?! ПРЕВРАТ,СЛЕД ПРЕВРАТ,СЛЕД ПРЕВРАТ...АМА СЕГА И ТЕ СА НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!А И ЕДНИ РАКЕТИ ИМА НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ТЯХ ! ИМА ГОСПОД И ТОЙ СЛЕДИ ВСЕКИ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

Ако перефразираме известни малоумни субекти, "като няма хляб, да ядат наркотици"... такива във Венецуела има в изобилие. След комундета и социалисти това става. Чили се оправиха след като Пиночет изпотреба малоумните комундели и цоциалисти

кажи нещо и за соросоидите, че иначе ти е скучен анализа

БРЦК

Който не помни 97ма - да ви светна , че СБ+МВФ+ЦРУ ни спретнаха кризата, щото Виденов (достоен и честен) не искаше да продаде БГ икономиката за жълти стотинки. След като Гечев и Офчаров го предадоха и натопиха за погрома нещата се пооправиха. Естествено БГ остана без икономика. Същото е сега във Венецуела. САЩ и ЦРУ искат да прилапат петрола им и сега ги натискат икономически и политически. Даже Тръмп и война иска да им спретне.

Те сами си национализираха всички печеливши компании и сринаха икономиката.

БРЦК

Кое сами бе - всичко е чуждо. Те само прибраха комисионните. Е оставиха си по нещо за 'другарите'. Кризата 97ма е заради едни мижави 100 000$ които ни трябваха. Само дето нито МВФ нито СБ нито никой не ни помогна тогава. А дойдоха като лешояди на труп. А гечев и оффчаря и компания са хиените които обраха каквото остана след лешоядите.

КОСТОФФ ЛИ,ЧЕ ДЪРЖАВНО Е РАВНО НА НЕРАБОТЕЩО?! ТАЗИ МАНТРА СМЕ Я ЧУВАЛИ И ТЯ Е ПОГРЕШНА,ЖИВОТЪТ ГО ДОКАЗА! ОТ ПРИВАТИЗАЦИИ И КОНЦЕСИИ ПЕЧЕЛИ ВСЕКИ ДРУГ,НО НЕ И НАРОДЪТ!!!

Износът за последното полугодие е с пореден рекорд. Представям си какво щеше да е с икономика.

БРЦК

И какво като е с пореден рекорд? Последни сме в цяла европа по доходи и по много други параметри. Колко години 'преход' и още не е свършил. Износ на ЗЛАТО и МЕД и други ресурси , ама печалбата в чужди компании.

По-долу нашите комуняги ни показват колко сме зле сега щото хората ровели в кофите за смет. А друг им отговаря "а ми да защото при социализма кофите ни бяха празни". Да не говорим за големите среднощни опашки да си купиш ..... тв Опера, Рубин или Москвич, Лада, бензин . . .

мадуро: аз съм цоцалист и бакшиш да строим живота нов! докато нефта е скъп аз и путин милиционера сме велики гении!!!!

Типично след управление на социалисти - Гладомор.

При комунизма е така !

НИКОЙ ПРОЦЕС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЯСНЕН С ЕДНА ДУМА,ТИ ЯВНО СИ ГЕНИЙ?! ВИНАГИ,АМА ВИНАГИ,ЗАД КУЛИСИТЕ ТЕКАТ СЪВСЕМ ДРУГИ ПРОЦЕСИ ОТ ТЕЗИ,КОИТО СА НА ПОКАЗ!!! ТИ МАЛОЛЕТЕН ЛИ СИ?!

най-големият приятел на путлер най-големият мадуро като се срещнат путин и мадуро целуват ли се това е новата велика коалиция - 69!!! приятелите на путин мадуро при саддам и кадафи :))) хванете се за путин и ще прокопсате :))) венсеремус и но пасаран!!!

И това е в страната с доказано най-големи залежи на нефт!!!!Но и те не могат да я спасят от социализЪма....

Путя ще ги нахрани споко, той е велик, само да пръсне и хиляди тонове шоколад ще потекат като река безкрайна от руското рядко щастие. В рушия е така - благодатно и разкошно вкусно, Всички си правим сметките кога ще избягаме в Русия, само там става за живот, там е спокойно и красиво. А от бузките на Путя, като медведката извади тапичката си, все шоколад тече.

Победи социализмът във Венецуела. Победи собственият си народ. Защото управляват социалисти.

Звучи като България на Бойко.

още едни изгониха злите империалисти и построиха комунизма.

Е, в България не крадат животни от Зоопарка,просто защото животните там са много малко( поне за софийския зоопарк е така).Но познавам много добре жена на 65 г.,която умира от глад в буквалния смисъл на думата-пенсия-252 лв.,самотна с инвалидност поради много сериозни заболявания. Като капак на всичките и мъки от Топлофикация са я дали на частен съдебен изпълнител,който и е начислил 3,500 лв. при"задължения " реално от 1350 лв. Жената не ползва парно отопление от 20 г.(радиаторите са свалени.) Тази сума и е начислена от прословутата"такса сградна инсталация". Тъй като е изключено да плати на ЧСИ ще я изхвърлят на улицата(няма никакви други имоти или доходи).ТОВА НЕ Е СОЦИАЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ !!! ВИЕ МИ КАЖЕТЕ КАКВО Е?

Да взимат пример от България. Тук много хора са решили проблема като си набавят храната от кофите за боклук. Да последват примера на Бълграия.

При комунизЪма и кофите за боклук са празни.

интересно...явно ти сами си такива среди.

...И тук се сещам за няколко прасета!

Глад и смърт. По-пропагандно не можаха да го измислят. САЩ като се правят на отворени, защо не помогнат на страната като махнат някои санкции. Ооо да, бях забравил - има големи находища на нефт и трябва да се узурпират по някакъв начин. Да се демократизират един вид....

"САЩ като се правят на отворени, защо не помогнат на страната като махнат някои санкции. " - Санкции да махат? И защо? Може би защото отрепките които си избират - и тоя и предния Че-та, решиха да национализират частни компании на САЩ, просто ей така, уж ''за народа'' ?! Ама САЩ видиш ли трябвало да помогнат? Всъщност какво ги интересуват венецуелците санкциите на САЩ? Нали са свободни от ''злите империалисти'' а и си имат приятелче Путя и Ким? От Путя санкции няма, нали? Ти идиот ли си?

Докато залежите се обработваха от BP и Shell,страната беше в сериозен икономически подем,с уважение в БРИКС и останилия свят.Левичарите го удариха на популизъм,национализираха всичко,изгониха инвеститорите и резултата е ясен.Богати "леви" фамилии и беден народ.

Този глад да не се окаже като НЕОТКРИТОТО ХИМИЧЕСКО/БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ В ИРАК, В СИРИЯ и т.н....!!! А?... :::)))

ми ако и тук Мадуро го изнесе, както Садам го изнесе преди да дойде САЩ - нищо чудно и да не го открият.

При нас демокрацията дойде, когато прохождащите мутри разбиха зоопарка и изядоха всичко, не знам обаче какво е било останало, защото разходките в парка бяха по-опасни от Сирия...

Така е при комунизма - живите примери са Северна Корея и Венецуела.

ФАШИСТКИТЕ ЩАТИ ХВЪРЛЯТ ОКО НА ПЕТРОЛА ВИ!!!БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИТЕ!!! ВПРОЧЕМ,У НАС ПЕТРОЛ НЯМА,НО ЯВНО ИМА ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ РАБОТИ...!

Всеки опит да бъде построен социализЪма завършва по този начин.

Друго си е когато нацистка русия ти продава газ и реактори на двойна цена - по братски де..

Само че тук преди 89-та почти нямаше гладни. През "голямата депресия" от 30-те в САЩ са яли трева. Трева без кавички.

Социализъм в действие.

В Сирия войната също започна с бунтове в затворите. И международни охкания как хората умирали от глад под диктатурата. Жалко, че Венецуела няма няколко ракети като Сев. Корея - веднага милостивите международници щяха да забравят за спасяването на глауващите.

"Крадат за храна животни от зоопарк" Дали е така или е поредната лъжлива новина не мога да кажа, но пък в момента виждам през прозореца как бял възрастен българин рови в кофата за боклук.

Бедни и клошари е имало винаги, има и ще има и в бъдеще. Сравнението ти е адски некоректно.

ИЛИ ТЕОРЕМА?! ОТ КОЙ ВЕСНИК/НЕ ВЕСТНИК/ГО ПРОЧЕТЕ?!

Социализъм в действие.

Венцеремос! Вива ла револуцион!

Само смени Ц-тата със С и ще бъде верно...