Няма да има война на Корейския полуостров, гарантира Мун

Ще възпрепятствам избухване на война на всяка цена. Искам всички южнокорейци да са убедени, че няма да има война, заяви президентът на Южна Корея.

Обратно в новината

Коментари - Няма да има война на Корейския полуостров, гарантира Мун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе щом им се озъби некой с ядрено и краварите подвиват опашка. За тях загуба на 10-20 милиона души от ядрена атака на 1-2 големи града си е равно на загуба на война. Следва разпад на отделни щати и публично обесване на президента допуснал това.

за телето всички хора са кравари.

САЩ се оплитат като пилета в кълчища в нистовите си напъни да прокарват техния световен ред, който няма да се състои. Провали навсякъде във външната политика. Останаха им само едни верени импотентни пудели в Брюксел. Китай, Русия и Иран са вдигнали мерника на долара и играят много дълга стратегическа игра, като поетапно удрят позициите на САЩ и компрометират способността им да отстояват реда си. Доларът управлява чрез доверие и страх, срине ли се това - край с хегемонията на САЩ. Русия и Китай систематично показват на света, че редът на САЩ и банковия наднационален либерален елит няма да се състои, а краварите от паника правят грешен ход след грешен ход. Ударите в Украина, Сирия, които понесоха логично са последвани от провал в кризата с Корея. Така го врътнаха Китай с Ким-чо, че стана пълен цирк. В политиката като кажеш нещо, а после се отръпнеш моментално губиш позиции и другият ги заема. След многото напъни, САЩ показват за пореден път, че са неспособни вече да водят и да налагат. Оттук - или трябва да проумеят, че светът ще е многополюсен и няма да е под техния ботуш и да спрат с деструктивната си политика или ще има световна война, която те ще загубят и ще престанат да съществуват като държава.

ама как само ти ги ражда тиквата ама ..глупост до глупост :))) САЩ имат 2 пъти по-голям БВП от Китай (Мужикистан изобщо не го броим при ''големите'') , при 4 пъти по-малко население..ама вече САЩ ''бил никой''. Дтеба в отрепката руска, заблудена,дтеба :)

Мунчо, когато си печаташ валутата и целият свят я ползва, може да си докараш какъвто си искаш БВП на хартия. В крайна сметка е важно кой произвежда и кой има има ресурси, а зелените хартийки и статистиките се изпаряват в миг, когато се стигне до реален сблъсък, това е било винаги в човешката история и не се вижда да се промени. Прочети дебелите книжки на които пише История първо и тогава ръси мозък. Понятие си нямаш от процесите в света и защо САЩ изобщо имат тази сила, нека те открехна тъпчо малоумен - доларът зелена хартийка, подкрепена от агресивна военна сила. В момента в който светът престане да ползва доларът като световна валута и има достатъчно силни държави, които САЩ не могат да премажат със самолетоносачите си, БВП-то им ще могат да си го заврат на тъмно и да се обършат със зелената хартия за утеха. Хабер си нямаш и как да имаш, като господарите ти тия неща не ти ги казват, ти си роб, който не може да мисли и не е нужно.

"Искам всички южнокорейци да са убедени, че няма да има война...ако краварите не я подпалят..."искал да каже товарищ Мун!!!

И Северна Корея изстреля ракетите !!!

спокоино русия контролира всичко и няма да допусне започване на воина в корея

Какъв класически номер извъртяха Руснаците и Китайците на Америка. Щатите се уплашиха да нападнат Корея и с това откриха пътя и на Иран да стане регионална ядрена сила. С този ход Китай и Русия правят позициите на САЩ в тези райони много проблематични. А черешката на тортата е че преди 2 - 3 дни Иранското ръководство заяви , че не вижда смисъл повече от ядрената сделка със САЩ.

симо

А дали ще има източно европейски лидери с подобно мислене/освен Унгария и Чехия/????Защото насъскването на тази зона срещу Русия и противопоставянето и на ,,старата Европа,, поставя същите въпроси ,въпросите за алчния бизнес с оръжие и оцеляването на региона.

Политиката на Русия насъсква всички държави в Европа да се обединят с оръжие в ръка на границите и!Безмислената война и разруха в Донбас и ,,освобождението"на Крим са главните причини за това!

Диктатора КИМ!

дкми

Наличието на атомни бомби прави чудеса! Прав е Ким като казва, че ако нямаше атомни бомби - Северна Корея щеше да последва съдбата на Ирак, Либия, Сирия.... т.е. американската демокрация щеше да ги застигне.

Хайде стига с тези циркове дето ги играете всяка година по това време и в Пхенян и в Сеул! Ясно е, че и двете държави сте на далавера от спектаклите, иначе до сега да се бяхте обединили с или без военен конфликт!

Прилича на онова изявление на Искров за Корпоративна, че всичко е ок и банката е стабилна. И след 3 дни затвориха. И тук така. Да очакваме войната до дни.

абе важното е ким да е добре! комунистическа слуз!

Не разбархте ли, че Ким е никой без Китай.Кукла на конци.

капиталистическо мекере!

Голема работа е ядрената бомба. Отдавна да ги бяха демократизирали...

ако този премиер иска наистина да няма война на Корейския полуостров,трябва да направи само едно нещо - любезно да покани 40-те хиляди американски военни да си тръгнат от Южна Корея. Всичко е въпрос на добра воля. Американците си имат повод да са там - разбираш ли, ако ги нямало, Севера ще нахлуе в Юга. Добре де, какво им пречи на янките, ако Ким Чен нападне Южната си съседка, да се върнат отново там, че и с утроени сили?? Просто тия хора са окупирали южната част на полуострова и не искат да си ходят. Напротив, нон-стоп си спретват мащабни военни учения. Ми спрете съвместните учения и оставете корейците на мира.Тогава ще има мир. Апропо, мислите ли, че ако Ким спре ядрените си изпитания, янките ще спрат с ученията и провокациите ??...САЩ прилагат последователно римската сентенция - "ако искаш война, намери си повод"!

Шило

А бе има и по-лесен начин. Да си имат отбранителна доктрина, ама да не се месят в работите на съседите си. Рано или късно, двете Кореи ще се обединят. Това изскуствено разделение не може да продължава вечно. Ерата "Ким" ще си отиде, китайците ще "назначат" друг, по-гъвкав. Нещата определено ще тръгнат напред след време.

Тука некъф калъф, който даже името си не може да напише (и използва йероглифи) се напъва да покаже колко е добър капитализма. Същия капитализъм, който ограби над 40 държави под колониално робство, запали две световни войни, и държи войници по целия свят. Е- простотията и кашлицата не могат да се скрият

първата световна я започнаха сърбия и русия втората я започхана противниците на капитализма - национал социалистите от германия и комунистите от русия

Шило

Мдааа, сърбите нападнаха Австроунгария, а Русия- ескимосите?

Шило

Я, прочети "Приключенията на добрия войник Швейк". Има факти в тази книга. И е доста интересна и поучителна. Гениално произведение, бих казал.

И Първата и Втората световни ги започнаха едни и същи хора. Първата за да гепят златото на руския имепратор и делът му във федералния резерв. Втората за да гепят каквото има изостанало злато в Европа плюс това което си е изкопал СССР.

тук има такива отрепки които не биха се поколебали да кажат че северна корея е по-добре от сащ има хора които могат да кажат всичко истината няма никакво значение така умира цивилизацията за щастие реалността пак ще ви удари както при разпада на ссср

Шило

Ами сигурно в някои отношения са по-добре. В употребата на дрога например. Я се разплачи!

абе шушумиго ти наистина ли толкова си изкривила реалността че си мислиш че печелиш????? ти си обикновена кал без критерии и ориентири

Как е сега положението, президентът на Руската федерация навря ли ви в ауспуха на Шаро?! Лежете си на стари лаври за разпада на СССР...

Шило

Мани го тоя, върти суче, все около Русия и Путин се върти. Независимо дали се коментира мъглявината "Андромеда" или роман на Жул Верн.

Лелче, я вземи ни спести протестърско-пуделските си мисли. Ти дори не можеш да пишеш на български, само комплекси избиваш тук. Има си тема, коментирай нея, не троли.

щом и Мун осмисли долнопробната пиеска, в която го вкараха задлъжнелия Тръмп и ненаситния Ким, явно хич не му стана приятно. Мечтата за една Корея ще я оставим за някой друг период, сега няма да стане. "Лидера на световната демокрация" използва лакомията на Ким Северния, за да изнудва Ю.Корея и Япония да им купуват противоракетните системи, щото трябва да кърпи бюджет. Как иначе ще се зъби в Туитър, че е велик, като държавата му дефакто е във фалит и машинката за долари без покритие върти ли, върти.

Ще има уволнения в ЦРУ и администрацията на САЩ. Толкова усилия, пари и пропаганда хвърлиха американците за да предизвикат война между Северна и Южна Корея, но корейците се оказаха по-умни отколкото очакваха.

Щом американците изнесат катафалките си от Ю.Корея, двете Кореи ще се обединят.

Китай ще е против, според мен... Не му трябва конкурент, а пазар.

Там където има американски империалисти, винаги има военни конфликти. Те затова Русия и Китай казаха американците да напускат Ю. Корея.

абе шило ти си овеществена форма на абсолютната глупост седиш тук и обясняваш с години че русия и кндр са по-добри за живеене че било по-добре 3 поколения ким да управляват от това президентите да се сменят южна корея има по-голям БВП от русия!!!! ти обясняваш че северна корея била по-добре от южна как може такава тъпотия простотия безчестие липса на гръбнак комунистическа безпринципна слуз! ти нямаш никакъв проблем да говориш лъжи и глупости! нямаш дори и остатъци на съвест! ти си смленият продукт на години комунистическа пропаганда и мачкане на характера!

Шило

Хахахаха, много си глупавичък! Ама много! Къде прочете някакви сравнения с някого бе, пъпеш? Какво пак не разбра, че да ти го повторя, толкова ли си зле, та не виждаш пред носа си? Лелееее, ба си човека! "Ти му викаш -кум Иване, то гледа за оная работа да те хване". Ако нвепосредствените възприятия са лъжи, то не знам свободното съчинение какво е.

Моля да не обиждаме пъпешите с гробарски суджуци...

винаги ще бъдеш глупав така си се родил научи се поне да бъдеш мъж до някаква степен поне фактите имат значение може мама да ти е казала че си умничко дете че си центъра на света че е важното ти какво мислиш за света а не обратното но те е излъгала и кндр и русия нямат никакво производство важно за света като изключим ресурсите но те са дар от природата погледни реалностите северна корея е в бедствено положение как може да оспорваш това??? истината има значение как може да има такава гнус като теб и такива като теб???

Пляс, един голям минус!

Да не си получил нервна криза? Явно психиката ти е доста лабилна. Мислите ти са разбъркани, непоследователни, противоречиви. Помисли за себе си.

Време е Южна Корея да бъде освободена от окупатора САЩ и да се присъедини към Северна.

Светът да се върне към изконната етика по пътя на Войната-бият се вождовете-КИМ И МУН да хващат тоягите,а ние ще си правим селфи със самсунга-лято е,дано го преживеем

Русия и Китай заявиха американците да изнасят партакешите си от Южна Корея. Народът на тази държава също се вдигна срещу говедарите, защото ракетите ще убиват тях а не световните джандари. Само Балканските и Балтийски джуджета, полша и Украйна квичат и искат американските катафалки и негра в държавите си, защото Русия ги нападала. Като резултат соросоидите задоволяват желанияята на неграта в базите....

е ти от къде може да си толкова сигурен че ким няма да нападне корея??? политици...

то и южна може да нападне северна.

не южна корея има какво да губи - добър живот световно приети производства северна корея няма какво да губи затова заплашва южна корея от години изнудва запада за пари защото са умрели от глад заплашва сащ! смятай какво отчаяние е това!

Поредната световна говежда пръдня. шибаните западняци се изкарват миротворци. А кой прави учения непрекъснато до границите, кой прави агитация с листовки от въздуха и високоговорители, кой изпрати самолетоносач? Мамиците ви диви, НЕ СМЕЕТЕ. И не сте миротворци!!!

Шило

Мдааа, южнокорейците най-много си изпатиха при тази криза. Държавата им беше станала заложник на игра, в която не участваха. А ако имаше поразии, те щяха да им носят последиците. Ще им трябва време да се успокоят. Дано всичко да е трайно.

А на кой, че да съ стягъми с чушкопйекъ!

Този що си навира дупето между тия дето си ги мерят САЩ и Китай?

квото реши чичко Си , тва ще е! Той държи дистанционото за кимчо!

язък

Тия пък кога ще разберат, че са един и същ изкуствено разделен народ, че да теглят една майна на всички и да вземат да се обединят!

Кореите се обединяват и северните корейци влизат във фабриките на Самсунг... Цената на техниката на марката пада с третина...Всички сме щастливи ,с изключение на....

То това зависи от Ким Чен, не от теб или Дончо.