Путин е по-надежден от Тръмп, смятат ключови съюзници на САЩ

Владимир Путин е по-надежден световен лидер от Доналд Тръмп, смятат гражданите на редица съюзници на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Путин е по-надежден от Тръмп, смятат ключови съюзници на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност никой не смята Тръмп за "надежден". Та той е непредсказуем, импулсивен, некомпетентен, арогантен и абсолютен лъжец - пардон -привърженик на "алтернативната истина" С една дума - кофефе.

Много Комунизъм и Сталинизъм лъха от тази статия.Или може би Интернационала вече се обединил и е без значение кой със кой е съюзник

Само тъпи сорусоиди не го разбират.

Съветска русия е творение на световния ционизъм.И 90г тя провежда политика в негов интерес.Тя СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ.А бения милиционер пиздев е една марионетка в ръцете на ционистите.Не се учудвайте ако един ден проумеете че идването на хитлер на власт в немско и втората световна война са организирани от евреите ционисти.Такова твърдение с нищо не противоречи на истината за освиенцим и бухенвалд.С нищо не противоречи...А това "възраждане" на родения със златна лъжичка в устата тръмп,който е фалирал татковото имане и след това като феникс е "възкръснал" от пепелта...хаха. Дали пък не са го възкръснали,а той да поел некви ангажименти към своите възкркресители. Така че ако хитлер и всв са ционистка работа,то "възкресяването" на тръмп след като е фалирал нещо дето го е имало,както и спасяването на русия от разцепване през 1980г с безумните цени на петрола наложени от "някой"(тези цени нямат нищо общо с пазарните, ама ич нищо общо)-ми тези последните две са детска игра за ционизма

Статията е пропагандна!Никой уважаващ себе си лидер на която и да е страна няма доверие в Путин защото той нарушава договорите,използва енергиен рекет,шантаж!Отрича участието на руски войски във кървавата война в Украйна и настоява да поварвъма на всекидневните лъжи на наго самия и на пропагандата му!

Много ти е промит мозъка.

путин е наи великия лидер в историята на човечеството!!

А ето и реалната новина: link

И двамата са лидери на Държавите от които зависи дали ще ни има,Но не мога да сравняваме развихрилия се Американски Бивол с Хладнокривието и острия Ум на Путин,защото той на това е бил обучаван от Службите на Русия-да Я Пази с цената на Живота си!

симо

А българският реотан кога ще загрее????То добре , че поне плевнелиев/украинският президент от скалистите планини /го няма.

Група граждани смятат Тръмп за ненадежден. Не за първи път група граждани забравят кой е излъгал и колко пъти. Да не би да става дума за група съветски учени?

Ако става на въпрос за лъжи, то Дъмби убедително води. Всъщност, той е патологичен лъжец от рода на "като ти каже добър ден, гледай къде е слънцето".

Снимката илюстрираща "голямата" новина е като опаковка за цигари и целта й е да отврати обикновения човек и от Тръмп и от Путин. И най вече от политиката, защото какво се случва с човек отворил тази "новина" на десетилетието. Вижда двама болни с грозно изкривени лица. И бяга. Стряска се. Бяга от "великата" новина.

Путин все обещаваше превъоръжаване, модерни оръжия и т.н все неща с които виждахме краят и на краварите и на еврогейците, но онзи ден си извъртя четирибуквието и заговори за икономии и съкращаване на военния бюджет, както и за отлагане на срокове за превъоръжаване и военни програма. Така Путин уби нашата надежда за победа, за съветски Балкани, за нов "Народен" съд, ново Белене и други епизоди от мокрите розови сънища на нас верващите в путинизма.

Като чета тук оставам с впечатление, че пишещите са тотално изтрещяли! Спирам, няма смисъл да се спори с глупаци!

Ние не знаем как е зададен въпросът. Питано ли е дали Путин е надежден за Крим и Донбас например или за Сирия? Дали е питано колко е надежден Путин за международното право? Или колко е надежден Путин за онези над 28% от гражданите на РФ които нямат течаща вода в жилищата си? Въпросите са много и не искам да отегчавам, но добре да се внесе малко яснота след като някой иска да ни внуши , че Путин е велик световен лидер с публикуването тук на тази "новина". така има опасност да не заобичаме "лидерът" Путин и той незаслужено да отнесе ругатните които заслужава.

щом за теб "течаща вода в жилището" е критерий..... Т в Бг (член на ЕС и НАТО) по селата също няма течаща вода и тоалетните са на двора. Ама разликата между Москва и София е като от тук до Луната.

Течаща вода няма в Зоопарка в жилищата на животните. Къде в България акат на поляната и коя областна управа в България издава наредба с която определя местата за пране в реките, българомразецо и бизроднико?

Все си мисля, че в света не може да има по-надежден ръководител на каквато и да е организация от Президента на РФ. Колкото и да се заигравате с лични качества, всеки е функция на ресурса, с който разполага. Сетете се, Русия е по-богата от всички други държави и организации, взети заедно плюс султана на Бруней и като такава е единствената държава, която води самостоятелна и независеща от нищо и никого политика. И когато е ръководена от кадърен президент, е недостижима за другите. Колкото до "лидера на свободния свят"- какъв лидер е този, на шията на когото виси такъв колосален дълг, та се чуди каква "демократична" шмекерия да измисли, та белким закърпи бюджета. Като тази, последната, с украинските ракетни двигатели, дето продадоха на Ким. Та да изнудват тихоокеанските държави да им купуват непродаваемите иначе ПРО - системи. Голям лидер, велики изказвания. Щом и Маккейн - поразителя на самолетоносачи му се изсмя, ясен е за целия свят. Изключвам, естествено верните пудели на каишката по света, у нас и най-вече във форума, скимтящи от щастие да проповядват "демократичните ценности". Специално за нашите протестъри - мястото ви е в Шарлътсвил, поне енергията да ви е за вашата си кауза.

Не ти е ден за мислене. А ти недей все да мислиш. Прави и други неща.

победа!!! дир.ру смъкна "новината" от първа страница :))))))))

в сайта се увеличиха новините,хвалещи Путин и Русия.Да не стана сайта ДИР.РУ.

Шило

Е, в други издания пък само го охулват. Те какви са?

"Руснаците идват"... гледай да не скочиш от някой прозорец. :))))))))))))

В Западна Европа отдавна го хвалят Путин,ама тук нашите не смеят.Боязливи са! Например още преди 2 години във Франция по един основен канал гледах филм,в който гражданите на Русия и няколко други околни държави хвалят Путин. Журналистите обикаляха из села даже,в домовете влизаха и разговаряха надълго и нашироко с хората.В Крим също -хората бяха много щастливи,че Руската федерация взе решение да ги приеме за техен член...! Това ярко контрастираше с официалната русофобия на българската държава тогава.Но то и населението в повечето западни страни си е подчертано русофилско ,де!

дупе 1 с аналната колизия 47 цола се менкате предполагам ся нея я няма щото радва танкистите а ти си тук после сменяте поста ???

Готово, нае се, сега мога да седя се забавлявам с малоумието ти, подритвайки те от време на време, да не губиш тонус. Трътлест травестит в ролята на разигравана панаирджийска маймуна. :))))))))))))))))))))))

абсолютно като момиче се заяждаш и изразяваш! признай си няма нищо лошо в това

Шило

Ей го, пак....

Гледай и се забавлявай! :)))))))))))))))))))))))))))))))) Такива са те, простестърите.

Тръмп. Надежда всяка оставете.

В САЩ не могат да посочат къде е на картата Северна Корея... тия не знаят колко уши имат по главата, тръгнали мнение за Владимир Владимирович да дават. Сигурно си мислят, че става въпрос за комиксов герой.

айде бе дупе 1 признай си че си жена пасивно-агресивна си проверяваш правописните грешки заяждаш се като момиче

Ся колкото и да е мъж ако го сравняваш с двама руски тираджии не е толкова мъж щото един гуй никога не като два...както ги обичаш...

Травестите трътлест, ходи и уточнявай с другия транссексуал - Щерита, по колко да искате от тираджиите. :)))))))))))))))))

Путин не е по-надежден, а по-предвидим стига да си запознат с методите на КГБ и дългосрочната му имперска политика! А Тръмп е просто супер некадърен!

Ти налиси експерт по методите на кгб ще ни информираш...

само един супер прост като тебе може да каже че Trump е некадърен.

Много интересно проучване на западните манипулатори. Който и да излезе по-надежден, все един от двамата ще бъде оплют, което е и целта!

Шило

Що трябва да бъде оплюван, който и да е? Несъгласието с нещо не е оплюване. Американците си избраха Тръмп, тои си води неговата политика, руснаците си избраха Путин, той пък- руската. Кофти е, когато други ядат шамарите, хеле подчинените им държави. Да не мислиш, че Тръмп се е загрижил за Европа? И та него и на Путин им трябват европейските пазари. Както и азиатските. В Азия обаче, Русия заема вече доста територии. Целта им е да запазят и сегашните си в Европа. А Тръмп по един или друг начин, чрез политически лостове иска да заеме също територии. Това е.

охооооо! дами и господа! човекът! легендата! секс машината за която всички дивизии са равни! равни са на един сексуален акт! представям ви дупе номер 1 на руската пехота!!!!

Шило

Ти май си сексуално незадоволен, както и нещо имаш стомашно чревни проблеми. Щото все гейове, секс и тоалетни са ти в главата. Ако Фройд те анализира, доста интересни неща около вътрешната ти душевност и ориентация би извадил наяве.

Ти какво очакваш от екземпляр, при който анатомията и физиологията са в тежка битка? :)))))))))))))))))))))))))))))))

Ае върви да си почиваш!

Все пак успя да научиш как правилно се пише думичката дивизия, трътло бобена. Браво. :))))))))))))))))))))))))

Путин е пич ! Слушай ционист >>> , заминавай от Християнска България , не Уважаваш нашите Освободители от Турско-Османско робство , ти си враг и бягай в твоята не православна Държава !

забрайхте да питате дебелия ким ...той щеше да каже че с бай Тръмп най добре се разбират

Шило

От вчера са наистина първи дружки.

Естествено, че Япония и Южна Корея ще са разтревожени от Тръмп. Може да им докара война.

Доверието в президента на САЩ винаги е било ниско. Просто преди медиите надуваха резултатите, а сега ги снижават... На това му викат медийна манипулация! ;)

Тръмп е противоречива личност но Путин определено е диктатор разпалващ войни и незачитащ правата и свободите на хората дори в своята държава- опозицията бива мачкана и преследвана, малцинставата биват обвинявани в абсурди , хората с различна сексуална ориентация обезправявани и пращани в трудови колонии: в следствие на което там масово хората са загубили надежда и се наливат с какви ли не боклуци, влк. т.нар Бояришник, и тн съмнителни субстанции. Освен това той води хибридна дезинформационна война с ЕС, подкопавайки нашата велика демокрация с цел унищожение

Ето, ето... поредният десен, който е обезпокоен от правата на обратните (своите). :)))))))))))))))))

Ирак афганистан сомалия панама либия виетнам корея все путин ги е разпалил. В Русия има опозиция и опозиционери докато в говедарника има една партия с две крила които даже не са ляво и дясно а са десни и двете! Другите глупости простотии и изхождания няма да обсъждам гнус ме е...!

Според тукашните козяци най-надежден е дедо Макейн.

абе шило тъпо колко взима един тираджия в България бе момче??? щото руснаците ако взимат по 1 000 евро са бедняци ти в коя високопланинска махала живееш???

Шило

Сериозно ли, бе момче? Колко взема един тираджия? А бе, млъкни поне, че се излагаш. Освен заплатите имат добавки и за километър, и командировъчни. От това ги докарват. И "ТИР" не се управлява само с кат. "Е", ама нейсе.

Стипендиант, готвещ се за машинист в метрото на Москва, получава, освен безплатно общежитие, стипендия от над 20 000 рубли, което е над 600 лева. Цените на основните стоки, в московските магазини са с не повече от 20% по-високи от нашите. Горивата, електроенергията и другите консумативи са с до два-пъти по-евтини. Социалната система е доста по-развита от тази у нас и дава много повече на ползващите я. Хайде говорете си пак, колко са бедни руснаците.

путлер НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА от тръмплер !!! Различават се държавите им !!! САЩ имат утвърдена демократична система, докато Русия изцяло зависи от тарикатът, който я управлява !!! Това е причината путлер да изглежда приемливо на фона на кандидат диктатора във Вашингтон !!!

Шило

Кое бе, Божо е демократичното? Имат ли пряк избор за Президент? Съдят те 12 домакини, заети с готвене и реалити шоута. Толкова демократични, че сблъсъците на расова основа вземат жертви...Толкова демократични, че подслушването без разрешение е станало нещо обичайно. Айде, да не продължавам. Демокрация има в някои страни в Европа и те трябва да са ни цел, а не други, които се мъчат да налагат "ценности", които сами не спазват.

Расови сблъсъци има, нима в България и Русия няма ??? Значи в Русия има избори ???????? :))) Не Ви ли е срам, интелигентен човек сте !!! Сравнявате американското и руското правосъдие ??????? Не Ви ли е срам , интелигентен човек сте !!! Няма смисъл да се спори с фанатици, обаче Вие не сте фанатик , Вие просто сте необективен , което е жалко , защото сте интелигентен :(((

Като цяло доверието във възможностите за външна политика на Путин било ниско.... Абе тия олигофрени откъде и намират бе? Путин е най-готиният във всяко отношение държавник през последните 50 г., за себе си даже си знам, че е най-добрият от всички досега, но това си е имхо. Що се отнася до САЩ, там започна бесен лов на вещици срещу конфедератите и това е признак за края на системата там, а навярно и за държавата им. Либерализмът не устоя и закономерно деградира до фашизъм. Впрочем, това е било предвидено от редица философи и мислители в миналото.

винаги можеш да разчиташ на путлер да нападне грузия и украйна да отрови украински президент да убие опозиционер! надеждно копе е!

Или на ГАЩ да разринат Арабскио свет

Винаги можеш да разчиташ да си избиеш собствените президенти! Да нападне Ирак;Афганистан;Либия;Югославия и......... Що е ТО?

Тръмпи е "изтрещяла манерка", то се вижда, никой не е нужно да се пита! Още не са заговорили за "големите" предизборни обещания, от които все още нищо не е изпълнил...шоумен пълен!

путин е велик в това ,да поставя най-подходящите хора за управление в другите държави .

Айде пак поредната хибридна повърня.

В България 99% от жителите , вярват и доверяват на Руския Президент Владимир Путин ! Тръмп за жалост е нещо смешно и комично същество Президент на САЩ , смятат повечето от Българите ! Българите не гласуваха за ББ , но по странен начин той стана Премиер , то ли ЦИК направи фалш , то ли много цигани имаме та масово гласуваха за ББ !

юри дорогой бежи в кочину!

идеята на този вид дезинформаия е че псевдо демократите виждат зор в задколисните си игри повече от всякога. толкова намразиха тр1мп, че са готови да подпалят америка за да го спорат. но няма да им се получи ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

реалност??? русия е по-малка икономика от калифорния от тексас от южна корея! това е реалността! минимална заплата $100 на МЕСЕЦ това е реалността добре путин е велик добре :))))))))))))

Шило

Сериозно? А бе, мушмул,поне на картата можеш ли да посочиш къде е Русия? Колко пъти си ходил? Един шофьор взема по 1000 евро стартова заплата.

шило виж ся знам че не го можеш ама един мъж трябва да знае и кога да млъкне! колко е мин заплата в русия???

а един мармот завива мечтите ти в станиол!

Там е въпроса? Такава необятна страна с толкова много, богатства А народа беден? Постоянно с ОРЪЖИЯ се хвалят.

Шило

Пиш, фанатизиран, толкова много руснаци и украинци познавам, че книга мога да ти напиша. И с положителните и с отрицателните им черти. А опитай се поне веднъж да не пишеш простотии.

не си интересен вече с тъпизмите си

Така мислеше и Хитлер, г-н Инджефф

Слушай маймун защо Лъжеш като миризлив Циганин ! Русия е една трета от сушата , Русия прави Космически ракети , пътнически самолети , какво ти обяснявам ти Лъжеш и хората за това и получаваш пари от Сорос ! Страна със запаси от злато и добив , нефт , газ , диаманти добив и обработка ! Ти случайно не си ли еврей щом основателно лъжеш !

Тръмп, че не е клоун, не е. Просто различните лобита в Конгреса имат много голямо влияние - оръжейни. Тръмп искаше добри отношения с Русия, както и с Германия, Европа като цяло, но мръсотията го заля, съсипаха го. Когато станеш президент на САЩ, виждаш колко е ограничена властта, и колко трудно е да прокараш проектозакон. Обама искаше да премахне Гуантанамо, не му позволиха. Има велики политици: Тръмп, Путин, Орбан, Ердоган - искрено се надявам да се постигне мир, защото светът го заслужава.

ердоган не е велик политик и това е очевидно за живеещите в турция .

Великите политици ги оценява историята а НЕ, аз и ти?

Бах му ма... троловете на капут сорос е бачкат денонощно без почивка. Абе стига с тази дизайнерска дрога ;)

Путин е по-добър и от Исус Христос!

Шило

Щом като казваш...

Нашите хибридаджии ги е страх да напишат кои са ключовите държави, съюзници на САЩ. Ясно е кои са и затова страхът е голям. В САЩ рейтингът на Путин е вече 39 %.Въпросът е кой е президента на САЩ ?

путлер е православният исус ходи по ла*на

Шило

Е, той може, ходи, а ти направо си затънал.

между другото путлер наистина е по-надежден - всички са наясно какво е - кагебейски боклук и алчен имперски г*з докато тръмп не е ясен единия ден намига на пу на другия ден му запалва задника със 60 томахавки

Путин не е по0-надежден, той е най-надежден от всички изтривалки на Америка, начело с Бългжария и Украйна. Единственият президент с реална власт

Шило

Пак си в "джаза"

джаза е райска и интилигентна музика в сравнение с руските пляски и балалайките така че...

Путин е по-велик от Тръмп, смятат ключови съюзници на САЩ

Просто в САЩ , когато един идиот е на власт е отвратително, докато навсякъде другаде идиотите с власт не правят впечатление , защото си е закономерно :(((

дир.ру при обама със сигурност резултатите са били много по-добри за него в сравнение с путлер но тогава статия по този въпрос нямаше :)))) ся когато путлер има по-висок резултат - статия е то когато путлер си мръдне малкото пръстче в дир.ру се появяват поне две статии.... така че всичко е нормално продължавайте добрата работа! всички са наясно че това е отражение на отрицателното отношение към тръмп и не е реално щото южна корея и япония да разчитат на путлер да ги пази от ким е смехотворно

Шило

Ами това е новината, бе! Че верните на САЩ проглеждат.

виж поне заглавието бе капацитет! Путин е по-надежден от Тръмп, смятат ключови съюзници на САЩ

Може и така да е,но за разлика от Тръмп...Путин е гей

Шило

А сега, де!

е ади де! поредните попарени русофилски надежди! ти нали носеше знамето на тръмп обществото, и искристое разливахте от щастие неизмеримо? ко стана, или не помниш??

Шило

Тц, лесно можеш да провериш. Пак се оср.хте.