Макрон тренира с ”Олимпик” преди срещата с Борисов

Френският президент Еманюел Макрон изненада играчите на футболния клуб "Олимпик Марсилия", като се появи в тренировъчната им база и дори тренира с тях.

Обратно в новината

Коментари - Макрон тренира с ”Олимпик” преди срещата с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце, бозичка пийвай преди мача, порастват циците, ще ти се съизмерят със шкембето.

Тези двамата, политици ли са или футболисти?

...колкото и да тренира ...няма никакви шансове !!!

Загубил срещу професионалистите?Това в България не може да се случи!Всички ще се на нагъзят на тигъра от от Банкя.Да познаем кой ще победи на роден терен?Дали 56 годишния шопар с некоординирани движения и слаба двигателна култура или 40 годишния Макрон?

а реитинга му за 100 дни е паднал от 61 на 34 %

Със световен "Популизъм, напред", да превземем все по - нови, въздушни върхове! "Олимпик Марсилия" трябва да не е в много добро състояние, след като бие само с 3:2, или не са им разрешили да бие с повече.

Да хване Федерер и малко тенис да поблъска , че нашия и там е добър

Всички фенове със затаен дъх очакват срещата между Олимпик Марсилия и Витоша Бистрица! Отборите ще бъдат водени от футболните легенди Макрон и бате Бойко,така че Меси и Роналдо ряпа да ядат!

По кой Евроспорт ще го дават?

Хм, Макрон с Борисов ли ще се среща или с "Бистришките тигри"?!

Па дека е ръгнало това франсе? Баце са го галИли три папи по тиквата и един Маджо. Баце кога е одил по къси гащи на стадионо и е люпил семки, Макарончо е бил уна макя си вонаа работА. Баце кога бие дузпа, вратарот гледа да се не хвърлИ у същиьот ъгъл. И реферот кога дава дузпа, то е се бийе дока Баце вкара. А онез момчета дето баце рита с тях са все политолози, митничари и такива други ора.

Идиот до идиота!за победителят суджук!

Европа се прекланя пред Бойко- Непобедимия 3! Юнкер и ЕУ-Бойко е златното момче на България! Сащ-Бойко е българския Рейгън и гарант за мира ! Меркел - Май либе Бойко! Орбан- Бойко е основния бранител на южния европейски фланг! Русия- Бойко е непотопяемия адмиралски флагман на България ! Западните Балкани-Баца Бойко- Он е феноменалан! Макрон-Той ме научи да побеждавам до край!

Гъмов и Макрон

Преди срещата на "Олимпик" с "Бате Борисов" или преди срещата на Макрон с Бат` Бойко???:))))))) Мноу объркващи заглавия бе....:))))))))

а бе къде е тръгнал бабоебеца да се сравнява с бистришките тигри та си не налега пунгията дърта