Европейска заповед за арест за дъщерята на Цветан Василев

Софийска градска прокуратура съобщи, че на 15 август, е повдигнато обвинение на Радосвета Василева за пране на пари в особено големи размери – 2 645 179 лв.

Обратно в новината

Коментари - Европейска заповед за арест за дъщерята на Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искат да прогонят цялото семейство в Южна Америка за да не говорят и спокойно да доразграбят активите на банката. Ползват отвратително плоски несъстоятелни и смешни правни аргументи както срещу семейството и близките му така и срещу останалите неразграбени предприятия. Пълно беззаконие което се прилага към много хора но понеже не са от ранга на Цв. Василев не научаваме за това. Прокуратурата е бухалка в ръцете на новата мафия и никой не е застрахован от нея. Но те трябва да разберат, че времената вече са други и никой няма да ги търпи безкрайно. Показателна е реакцията на американците.

"Как се чувствате като Президент на държава, управлявана от мафията, и какво ще направите, за да защитите невинните хора от мафията, провокира държавния глава с този и други въпроси Антоанета Василева." Как се чувства не само Радев, а всеки български гражданин. Това са типични подходи на мафията. Започват натиск върху семейството.

Забрави съвсем случайно, че започва съдебно дело срещу Банго Василевски на базата внесен обвинителен акт,а дъщерята изобщо не е страничен човек,а съучастник !

И кой го започва, бе идиот и платенм трол? Този, който нападна банката - Цацаров и шайката му, по заповед на онзи, който я ограби, милиардите в нея - дебелият Катарзис, дето скоро ще го търсят по цялата планета като се скрие при офшорните си сметки при чалмите...

Ричардсън ще си вземе бела с това семейство измамници!Те цяла държава излъгаха,па колко му е един бивш губернатор!Докато е време да връща даренията към фондацията си,включая и тези които са направени към Атлантическия клуб с крадени пари,а не разни нечистоплътни пиар акции!Цялото семейство че били " жертви",с не обществото и то при толкова факти за източване,придобиване на сгради,заводи как са придобити еднолично чрез заеми,къде е съгласието на другите акционери и от печеливши заводи им прехвърля задължения на фиктивните фирми,за да ги затрудни,но много важно за него,нали един е комбинатора!

Мацката да връща, да не се прави на разсеяна,че. не знае за банковото право ,за банковите криминални афери на баща си и че. не познава закона за кредитните институции,след като е била в качеството си " вещ "надзорник в банка!А тя пък си работела в чужбина,а пък тука си имала просто една банка между другото!Долни обирджии,баси семейството ,че те акулите не са толкова алчни!

Всъщност простата истина е, че американските и западните служби и институции, САЩ отдавна имат тази информация и знаят, но важното в този момент е, че СЕГА ВЕЧЕ ИМ Е ДАДЕН ОФИЦИАЛЕН КАРТ БЛАНШ ОТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ВЪЗМОЖНИ НИВА И ДА ДЕЙСТВАТ! Остава висящ въпросът, който сме задавали много години - ЗАЩО ДОСЕГА НЕ СЕ НАМЕСИХА И РАЗРЕШИХА НА МАФИЯТА, НА ДС-КГБ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ, ДА ОГРАБИ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА ПАРИ И АКТИВИ И ДА РАЗРУШАВА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА НИ, НАСИЩАЙКИ УПРАВЛЕНСКИТЕ ПОЗИЦИИ С НЕЙНИ КАПИИ. Като Цацацров, като Пеевски, като Доган... И като Борисов!

Покрай Магнитски САЩ ще нищят и унищожаването на родния ВПК Няколко стотин страници с документи, данни, доказателства и въпроси, свързани с корупцията в България и случая КТБ са получени в посолството на САЩ в София. Всички служби, които по компетентност имат отношение към материята, са започнали да събират допълнително информация. Тя ще бъде предоставена в Държавния департамент, за да се включи в доклада, който ще отиде в Сената, където ще продължи процедурата по закона Магнитски. Това научи Фрог нюз от дипломатически източници. Действията се координират от Bureau of Intelligence and Research, INR Бюро за разследване и разузнаване към Държавния департамент. Участват също ЦРУ, Агенцията за финансови измами, ФБР, Военното разузнаване и пр. Освен противозаконните действия около фалита на КТБ и преследването на семейството на Цветан Василев, американците фокусирали вниманието и по една нова тема превземането на Военно-промишления комплекс и неговото унищожение от политик, известен като лицето на модела Кой, министър от кабинета, пряко ангажиран в съсипването на предприиятия от ВПК чрез изземване на лицензи, както и на прокуратурата, която повдига обвинение на определени отговорни лица в бранша, за да ги отстрани. Става дума за последните събития около предприятието Дунарт в Русе и прозводства на фирмата Емко.   Службите на НАТО били известени, че се готвят за закриване цели отрасли и центрове от системата на ВПК, които произвеждат системи, оборудване и боеприпаси за страните от Алианса. Сериозни сигнали са получени и след злополучното посещение на Делян Пеевски на оръжейно изложение в Индия. Там той нагазил в територии на Русия и бил посъветван по класическия за такива ситуации начин, известен с израза пошел ты нафиг... Нещо повече, смята се, че Пеевски е обещал на руснаците не само да не стъпва на техни пазари, но и да минимизира производството на ВПК, като по такъв начин отвори нови врати за руската оръжейна промишленост.

Нещо повече, смята се, че Пеевски е обещал на руснаците не само да не стъпва на техни пазари, но и да минимизира производството на ВПК, като по такъв начин отвори нови врати за руската оръжейна промишленост. Руснаците получили уверение, че и премиерът Борисов ще бъде спечелен за каузата: По-малко ВПК, по-малко ядове с Кремъл.     Преди дни стана ясно, че Междуведомственият съвет по отбранителна индустрия към МС е взел решение да отнеме лиценза на фирмата Емко за търговия със специални стоки. Това станало под диктовката на съпредседателите на комисията Красимир Каракачанов, вице премиер и министър на отбраната, Емил Караниколов, министър на икономиката и секретаря на комисията Аню Ангелов ексвоенен министър и съветник на Бойко Борисов.   Преди това бяха повдигнати обвинения срещу шефове на Дунарит, заявено бе, че  лиценза на предприятието ще бъде отнет, което изкара служителите на протест.   След тях на бунт се вдигнаха  работници от предприятията на "Емко". Всички те недоумяват как е възможно да се затриват работещи и печеливши производства, които имат договори с натовски и други страни. Спешно пред медиите Караниколов, който е считан за човек на Пеевски  и бе номиниран за министър от Атака, заяви, че става дума за временно отнемане, че няма да се закриват работни места и пр. Никой обаче не вярва, защото действията на властта и прокуратурата говорят точно за обратното.   Според експерти опитите на свързваната с Пеевски и Борисов офшорка Viafot Limited не е успяла да заграби Дунарит и производства от "Емко" и затова се е преминало към план Б зануляване на ВПК. В открито писмо на трите основни работодателски органиизации в страната по този повод бе обявено, че посягането на работещи предприятя от ВПК ще донесе не само загуби за стотици милиони, но и хиляди хора ще останат на улицата.

И "Емко", и "Дунарит" отчитат солиден ръст и инвестиции в производствени мощности от ново поколение. Високите резултати са обяснението за апетитите към "Дунарит", което в доклада си е заложило 10% ръст на приходите през 2017 г. Така двете компании с производствени площадки в Русе, Трявна, Монтана и Белица и общо над 2000 служители се управляват като една група. Американските служби били изумени от мащаба на корупционните схеми, обхващащи контрабандата с цигари, овладяването и контрола върху медии и разпространителската дейност, разграбването на активите на КТБ, прехвърлянето на фирми като Техномаркет към Булгартабак Благоевград, оттам на Булгартабак холдинг, скоропостижното изнасяне на огромни суми зад граница и в същото време репресии и  натиск върху всички, които не одобряват модела Кой и действията на Борисов, Пеевски и Цацаров.   Не става въпрос за ровене в прозводството  и търговията на наши заводи, предприятия. Ще се анализират огромни корупционни схеми, които застрашават военното производство на страна-член на НАТО. Това е задължение на Алианса, когато има сигнали и данни за умишлени злонамерени действия, които оказват негативно влияние на боеготовността на военния блок.Задължение на България е да уведоми партньорите от НАТО, когато възникне такъв мащабен и опасен, в международен план, проблем. Особено ако има съмнения, че това става под диктовка на страна като Русия.

Забелязвате ли нещо наистина впечатвляващо когато става дума за България - да оставим за момент Цацаров и шайката му бандити и поредните им поръчкови акции на мафията! ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ГОВОРЯТ ЗА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, е, без тези мафията и подлогите им, разбира се. но НИКОЙ НЕ НАЗОВАВА И ПОСОЧВА КОИ ТОЧНО СА МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й, особено ... ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И РЪКОВОДСТВОТО НА МВР, ДАНС И ПРАВИТЕЛСТВОТО!!! Някой да има разумно и логично обяснение за този феномен?!? Всички, и президент, и премиер, и куп политици и управници, и гувернъорът на БНБ (да оставим конкретните обвинения на Василев) СЪВСЕМ ДИРЕКТНО И ОТКРИТО СОЧАТ, ЧЕ ИМА АТАКА СРЕЩУ БАНКАТА, нещо повече - някои от тях ДОРИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА ЗА НЕЯ ПРЕДИ ДА СЕ СЛУЧИ, И ... ОТНОВО НИКОЙ НИЩО, И ДУМА - имам предвид Цацаров и шайката му, както и от ДАНС, МВР,...не споменава и КОЙ и КОИ изпълниха тази атака! А България е малка държава, всички се знаеме, всички се знае, харчим най-много на глава от населението за "сигурност", имаме най-много полицаи и прокурори на калпак...най-големият бизнес и работодател в България е ... ОХРАНИТЕЛНИЯТ! И цяла малка България, дето толкова много се охрана НЕ ЗНАЕ ОТ КОГО (ДА) СЕ ПАЗИ И КОИ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ТАРТОРИТЕ ИМ!?!?!?! Нека някой от големите критици на Цветан Василев, дето подкрепят Цацаров и Пеевски и го изкараха Мустака най-големият крадец и бандит в държавата да обяснят логично и аргументирано този "ФЕНОМЕН"! КОЙ ПОРЪЧА СТОТИЦИТЕ И ВСЪЩНОСТ НАД ХИЛЯДА ПОРЪЧкОВИ УБИЙСТВА И АТЕНТАТИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО ПОЧТИ НИТО ЕДИН УБИЕЦ И НИТО ЕДИН ПОРЪЧИТЕЛ ДОСЕГА НЕ СА ЗАЛОВЕНИ И ОСЪДЕНИ, ДА ОТГОВОРИ ЦАЦАРОВ, БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, ДОГАН, ....ПРЕЦЕДЕНТА РАДЕВ!

Прокуратурата си прави ПР с обвинението срещу дъщерята на Цветан Василев Това е пиар на прокуратурата, каза пред БНР адвокат Николай Хаджигенов по повод обвинения срещу съпругата и дъщерята на Цветан Василев и по казуса КТБ като цяло. "Правен абсурд е внасянето на 15 000 страници обвинение. Както и да свърши казусът след 10 години, това няма да има значение. Публиката е платила 4 млрд. Забавно е да се твърди, че Василев живее с тези милиарди. Банката има активи, които се обезценяват многократно и се разграбват и това са моите и вашите пари", заяви адвокатът. Според него, прокуратурата сочи само лошия Цветан Василев. "Той не е добър, събрал се е с Пеевски, за да събере всички държавни пари. Няма две мнения по въпроса, че той не е добър. Но нещата, в които го обвиняват, са абсурдни", подчерта Хаджигенов. "Той е жертва отчасти, защото това, което направиха с него и с КТБ, няма нищо общо със закона. В останалата му част е съучастник. Власт и мафия у нас е едно и също. Ситуацията с "Магнитски" и с антикорупционните закони е една и съща. Самият Цветан Василев многократно е заявявал, че е допуснал много грешки по отношение на хората. Според мен търси закрила на чисто физическо ниво", смята Хаджигенов. Адвокатът заяви, че у нас може да се каже за всичко. Но ако Конгресът на САЩ каже нещо, това би имало значение. САЩ от десетилетия се изявяват като международен жандарм. Опитват се да налагат закона на правото и демокрацията. Имат интерес България да се управлява от некорумпирани хора. "У нас се прави всичко възможно законът да се използва като мутри-бухалка. ГДБОП действат като Държавна сигурност. Това не касае само ГДБОП, цялата държава действа така. Нещата съвсем сериозно си отиват на революция, трябва да върнем еднаквото и точно приложение на закона спрямо всички", смята адвокат Николай Хаджигенов.

Прокуратурата си прави ПР с обвинението срещу дъщерята на Цветан Василев Това е пиар на прокуратурата, каза пред БНР адвокат Николай Хаджигенов по повод обвинения срещу съпругата и дъщерята на Цветан Василев и по казуса КТБ като цяло. "Правен абсурд е внасянето на 15 000 страници обвинение. Както и да свърши казусът след 10 години, това няма да има значение. Публиката е платила 4 млрд. Забавно е да се твърди, че Василев живее с тези милиарди. Банката има активи, които се обезценяват многократно и се разграбват и това са моите и вашите пари", заяви адвокатът. Според него, прокуратурата сочи само лошия Цветан Василев. "Той не е добър, събрал се е с Пеевски, за да събере всички държавни пари. Няма две мнения по въпроса, че той не е добър. Но нещата, в които го обвиняват, са абсурдни", подчерта Хаджигенов. "Той е жертва отчасти, защото това, което направиха с него и с КТБ, няма нищо общо със закона. В останалата му част е съучастник. Власт и мафия у нас е едно и също. Ситуацията с "Магнитски" и с антикорупционните закони е една и съща. Самият Цветан Василев многократно е заявявал, че е допуснал много грешки по отношение на хората. Според мен търси закрила на чисто физическо ниво", смята Хаджигенов. Адвокатът заяви, че у нас може да се каже за всичко. Но ако Конгресът на САЩ каже нещо, това би имало значение. САЩ от десетилетия се изявяват като международен жандарм. Опитват се да налагат закона на правото и демокрацията. Имат интерес България да се управлява от некорумпирани хора. "У нас се прави всичко възможно законът да се използва като мутри-бухалка. ГДБОП действат като Държавна сигурност. Това не касае само ГДБОП, цялата държава действа така. Нещата съвсем сериозно си отиват на революция, трябва да върнем еднаквото и точно приложение на закона спрямо всички", смята адвокат Николай Хаджигенов.

Дончева: Докато спите, Цацаров организира президента, управляващи и опозиция Измененията в НПК бяха въведени при пълна тишина, нито опозиция, нито дори някоя медия не обясни какво се случва. Трябваше да се гледат през септември, но минаха преди ваканцията. Тези поправки позволяват да се разширят пълномощията на прокуратурата. Промените драстично погазват правата на човека, погазват и търсенето на истината, допълва още тя. Посегателството на бюрото за СРС-тата показва, че то е нежелано от управляващите. Ударът срещу зам.-шефа на Бюрото Георги Гатев е показателен. Той е много умен човек, супер юрист и независим човек. Доган и онова момче... тежкото, ако са мслили, че ще ги слуша, защото е от квотата на ДПС са се излъгали. Искат те да контролират всичко, а Бюрото и Бойко Рашков си вършат съвестно работата, което им пречи. И на трето място отношението към Лозан Панов данъчни, финансови проверки и пр. - което показва, че натискът да се оттегли продължава. Тези три неща показват, че управляващите и детето чудо с големите килограми са овладели съдебната система и я използват за унищожаването на своите бизнес и политически противници, категорична е Дончева. Докато спите по време на лятото, врагът не спи. Цацаров организира президента, парламентарните управляващи и опозицията, за да получи функции, с които да злоупотребява срещу гражданите, смята Дончева. По думите й опозицията също бездейства. Дончева определи предложеното от БСП звено за антикорупция като паралелно мини МВР. Ефектът от него ще бъде нулев, защото там няма основното нещо за да има ефективност в борбата срещу даден тип престъпления трябва да има държавен механизъм. А държавата се управлява от мафията, категорична е Дончева. Държавна сигурност не бива да има следствени функции това е ясно още от комунизма и фашизма, допълни тя

Знаете ли, че наскоро бе осъден българин живеещ в Франция, че дал 10 лева подкуп на 2ва полицай на 6 месеца условно! Присъдата е, като руло тоалетна хартия. Мдаааа

Хубавица !

Цацата изглежда започва да се усеща, че и той е вътре в кюпа заедно с Пеевски и започва да върши глупости - международна заповед за арест на щерката на банкера, чията банка фалираха те самите.

Хубаво момиче ,добра перачка!Щом има работа извънбанковата сфера,въпреки че е беше част от банка Виктория,ама сигурно и това" не знае",да си купи апартамент с нейните пари,а апартамента купен с крадени пари на баща й да го връща или дари за пенски,но в случая трябва да се конфискува!Долни боклуци!

Първо, уважаеми модератори, от тук нататък обещавам, че няма да използвам дума, римуваща се с тутурутка, а ще употребявам жрица на любовта(въпреки, че в оригиналния цитат се използва думата за завой на италиански). Модератора е много лош! Жалко за момичето, станало е жертва на борба между силните на деня в България. След като е била назначена за управител на отговорна позиция е знаела с какво се забърква, но все пак. Хубаво е господин Пеевски да се замисли, защото и той е другата страна на същата монета. А колкото и да отлагаме, винаги ще има Коледа!

Това не прави никаква разлика в случая, бе тъпак! Става въпрос за това дали "детето" знае или не за ПРЕСТЪПНИ ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ, КОИТО РОДИТЕЛЯТ МУ Е ДАЛ! И да те питам теб - и как точно "детето" ще знае за престъпния произход на - внимавай тук, напрегни си малко каквото имаш в празната кратуна, не е толкова трудно да вденеш - че точно тези пари, точно тези два милиона ОТ МИЛИАРДИТЕ, КОИТО СЛЕД ТОВА, СЛЕД ГОДИНИ ИЗЧЕЗВАТ И ПРОДЪЛЖАВАТ И В ТОЗИ МОМЕНТ ДА СЕ КРАДАТ ОТ БАНКАТА... СА ПРИДОБИТИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН, БЕ ИДИОТ! Как тя да знае, като всички - и правителство, и прокуратура, и органи, на които ТОЧнО ТОВА ИМ Е РАБОТАТА ДА ЗНАЯТ години наред "не били знаели", дори напротив - се скъсаха да хвалят Василев и банката му!?! Отговори бе, идиот! Била работила в банката, пълнолетна била, значи не можела да не знае!?! И как точно и откъде да знае, бе тъпак, и само тя ли е работила там и е пълнотна, бе кретен! Или знае, защото татко й и е казал вероятно: "Ето ти дъще тези два милиона да си купиш апартаментче във Варна, специално за теб съм ги откраднал! От банката си!" А да не говорим, че никой досега не е доказал подобна кражба на Василев, и го обвиняват за милиони, а от банката са откраднати МИЛИАРДИ! И го обвиняват точно тези, които откраднаха и продължават да крадат милиардите и мекерето им Цацаров!!! Същият, точно същият кретен, който - и шайката му - не само обвиниха, но дори рестуваха и държава в ареста трима човека след ползване и на СРС-та, че ... БИЛИ УБИЛИ ПЕЕВСКИ!?!? Е КАК ДА ВЯРВАШ НА ТЕЗИ ТЪПИ ЛЪЖЦИ, БЕ?! КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ИМ СЕ ВЪРЖЕ ПОВЕЧЕ НА ТЕЗИ БЕ, ОСВЕН АКО НЕ СИ КАТО ТЯХ! Е.ати идиотите битувате по тези географски ширини и в този форум, наистина!

Наистина сте много тъпи това червените ти пеевските и цацарови тролове! Значи след като тази била на "отговорна позиция" не можела да не знаела, че Цветан Василев бил крадял от банката си, така ли бе, идиот? Ами добре, дори прекрасно! Тогава къде са обвиненията срещу: Иван Искров, гувернъор на БНБ (тогава); УС на БНБ, вкл. онзи толуп, шефът на УНСС; Сотир Цацаров - главен прокурор; Стоян Мавродиев, шеф на КФН; Писанчев, шеф на ДАНС; онази силиконова флъорца, дето мафията я монтира начело на финансовото разузнаване на ДАНС, Петъо Еврото, онзи мръсник и изрод, който оглавяваше следствието Цветлин Йовчев като министър на МВР и Лазаров като главен секретар и т.н. и т.н.... Защото всичките тези не само са заемали по-високи позиции, НО И ТОЧНО ТОВА ИМ Е И РАБОТАТА, БЕ ТЪПАК! Или може би дъщерят трябва да бъде обвинена, защото няма начин Цветан Василев да не е отишъл да й каже, че е крадец от банката си и че точно от откраднатите пари й е дал да си купи апартамента, ли бе кретен!!!

Закона е над всички и важи за всички. Няма изключения г-жо Василева, нито за дъщеря ви, нито за съпруга ви, нито за вас. Няма значение дали знаеш или не знаеш закона. Когато го нарушава си плащаи и понасяш последствията. Сега когато дъщеря ви вече знае, че подарените и пари са крадени. Правилното е да ги върне на истинските им собственици. Ако не го направи, наистина участва в пране на пари. Баща и не може да и подарява пари, които не са негови. Не може да се подаряват чужди пари. тези пари могат да ги подаряват само собтвениците им. А те не ги подаряват, те си ги искат. Г-жо Радосвета Василева дъщерята ви не трябва да се държи отговорна за действията на бащата си. Само, ако не е участвала в схемите му. Ако обаче е участвала, трябва да си понесе отговорноста. Вие не сте инстанцията, която може да прецени дали дъщеря ви е невинна или виновна. За това трябва да се произнесе съда. Това са правилата, които важат за всички над 7 млн. българи.

Абе ако един крадец даде на детето си откраднатите пари - детето ли му съдят? Много объркани разсъждения.....

Детето не е малолетно,нито непълнолетно!Зряла жена,образована,много добре е наясно,нали беше и част от банка Виктория!

Всичко, което сте написал(а) е правилно, но аз имам едно питане - 2 645 179 лв. - 3 500 000 000 лв = 3 497 354 821 лв. - та ... аз така де ... за последните пари питам, но питам за един приятел, за да не се наложи после г-н Борисов и на мен да се налага да се извинява. На всички е ясно, че в операцията КТБ са участвали много влиятелни хора, това са поне 80 човека и всичко е уговорено предварително. Участвали са хора както от КТБ, така и от БНБ, които умишлено са забавяли, прикривали или омаловажавали доклади за състоянието на КТБ. И дойде накрая Пеевски с гръм, направи професия чакащ на опашка в подходящия момент и овцете се втурнаха. Масрафа го плащат пак овцете! Правилните въпроси са #Кой прикриваше реалното състояние на тази банка, защото депозити с 10% лихва на стабилна валута като лева ня-ма? #Кой беше принудил държавни фирми и министерства да държат парите си в тази пирамида? #Кой тиражира първи "новината" за "опашките" пред съответната банка? #Кой още на втория ден беше обявил, че Цветан Василев едва ли не собственоръчно е носил чувалите с милионите? Моят извод е, че гущера се опитва да си откъсне опашката, но опашката май ще се окаже по-умна от гущера. Използваха Василев за бушон, опитаха се да си измият ръцете с него, той не желае и за това е сега всичко. Съвестта е гадно нещо, особено като си гузен. Братя Илиеви, Поли Пантев, Кюлев и ко. чакат основните играчи в тази "операция" да си поговорят ...

И какво от това, като е била в банка Виктория, бе Капут? Какво и е на банка Виктория? Някой я е обявил за престъпна ли? За мафиотска структура? Щото аз доколкото си спомням Искров и БНБ последни я проверяваха (както и КТБ) и обявиха, че всички си им е О'К! Тогава за какво пишеш, бе идиот? А и вие, червените боклуци и Цацаров и шайката му престъпници с поръчковите си акции не осъзнавате ли какъв много опасен прецедент създавате, опитвйки се да вините децата за престъпленията, И ТО ЕВЕНТУАЛНИ, НЕДОКАЗАНИ ВСЕ ОЩЕ В СЪД, НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!?!? Вие не вдявате ли - червените боклуци, разпиляли се във всички партии, какъв бумеранг е това за самите вас, бе кретен, децата на червените престъпници и какво следва за самите вас по същата ваша логика, бе идиоти? Аз лично нямам нищо против - и без това България не е държава, това е пародия на държава и прокуратура и съдебна система - не бих имал нищо против за известен период от време, да кажем за 5 години да приемем, че децата на червните престъпници, рецидивисти и изроди са отговорни и да бъдат отговорни И С ИМУЩЕСТВОТО СИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И ДА БЪДАТ ИЗДИРВАНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ВСИЧКИ ПО СВЕТА АКО СЕ УКРИЯТ И НЕ СА В БЪЛГАРИЯ! Гласувам с две ръце!

То бива напъни да се осъди човек,ама чак толкова.Що за престъпление-Баща банкер,с куп награди,купува жилище на дъщеря си.Тя би следвало да знае,че са незаконни парите....По този начин на всеки могат да му повдигнат обвинение.Ако не е сериозно,не трябва да се прави.Срамно е.Тъжно е.Има си съд,които решава(какъвто и да е)Има си и защита-всеки си избира начина.Това е принципен въпрос.

Удобно е напуснала страната.

А ти щеше ли да останеш ако бе на нейно място, бе идиот! С главен прокурор - соло ташак на Пеевски, който атакува по негова заповед банката и прави каквото си иска в България по поръчка на мафията!?! Щеше ли да останеш да те обвинява прокуратура, която е поръчкова и арестува и държи в ареста сума ти хора, които обвинява за ... УБИЙСТВОТО НА ДОКАЗАНО ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕК (ако може да се нарече човек господарят на Цацаров - Пеевски)! Тези същите престъпници и идиоти, нарекли се прокурори, които половин година не можаха да разпознаят кои са шайката човекоподобни от ДПС, които ритаха и биха паднал на земята беззащитен човек (нападателят на Доган с газов пистолет) пред очите не само на всички, които бяха в залата на конгреса на ОПГ ДПС, но и пред цяла България и целия свят и първият от налетялите кретени Доган назначи за нова мъжка секретарка начело на ДПС в парламента, бе идиот? И че Борисов лично обвини Доган че е поръчал убийството му, а тези са двама от господарите на Цацаров... Да ти напомням ли за самоубитата "мъжка секретарка", за смъртта на Мишо Бирата и какви бяха коментарите на Борисов и Цаацров за многото "пропуски" на разследванията на смъртта им? Да продължавам ли, бе идиот?

Мутрагеньо няма да прости на Цветан Василев, че не се остави да го очисти, както стори с една дузина хора преди него. Живееха си Тиквоний и Пеевски с надеждата, че Василев ще си отлети по схемата с Мишо-бирата и жена му, но...Той се заинати и отказа да бъде убит. Сега, като видяха, че нещата не се получават според предварителния план, като видяха, че и високопоставени американски служители открито говорят за криминално-политически сценарий срещу Василев гадовете подгониха и щерката му! Типичен мутренски ход на страхлив комплексар. Но ние сме си виновни, че допускаме такова нагло и просташки бецзеремонно нещо да ни се води премиер!!!!

Това е началото на края: край с мутрите в управлението. Цветанов може и да има ивина за това, че е крал с тях. Но това да се занимава с обира на века една от най-силните държави в света. Абе без коментар. Отиват си мутрите. Слава богу. Най-тъмно е преди зазоряване.

Стига с тоя Миши Бирата! Ти не знаеш преди последното предприятие за бира,колко други фалира и колко кредити изтегли и невърна! Иначе и той беше дарител!

Дано се случи и с дъщерята и внука на Премиера Борисов ! Родители нямат право да купуват на децата си жилище ! Днес прочетох че ББ имал в Катарска Банка 5 милиарда € , събрани от закуски и тичане след трамвая ! Как не ви е срам детето на хората да тормозите ! Най- големите крадци викат дръжте крадеца ! Защо на Искров не повдигнахте обвинение и не му конфискувахте парите ?

Не в катарската, а в дубайската и не 5 милиарда евро а 500 милиарда. А в твойта само хиляда рубли.

Цветан Василев да върне парите които ограби от българският народ и да се прибере в България

Ами да ги върне бе, ама преди това има няколко "малки" подробности! Като например: 1) Колко пари да върне? Кой точно определя и доказва, че Цветан Василев е откраднал пари изобщо и колко - тези, които очевадно и доказано са го рекетирали и нападнаха банката, за да я разграбят ли? 2) Казваш да върнел ограбените пари, ами добре! Да кажем че е откраднал наистина, да речем че върне милионите или десетките милиони, които бил откраднал според теб (нали знаеш, лумпен, че прокуратурата го обвинява за стотина милиона). А МИЛИАРДИТЕ, КОИТО ДРУГИ ОТКРАДНАХА И ... ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТ АКТИВИТЕ НА КТБ, ЗАЩО ЗА ТЯХ НИЩО НЕ ГОВОРИШ, БЕ ТРОЛ ПРОСТ? Защо за тях нищо не говорят Цацаров и шайката му престъпници, представящи се за прокурори, и защо не са повдигнати обвинения и за умишлени действия срещу банковата и финансовата системи и националната сигурност на България, СЛЕД КАТО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ Е ИМАЛО АТАКА СРЕЩУ ТЯХ (вкл. и с планираната "банкова ваканция", с която да разпространят паниката съвсем сред хората и да ударят всички български банки), видно и от стенограмите при президента! Защо за тях нищо не казвате, бе червени пеевски и други долни тролове! 3) Кой и къде казва и доказва кой е крадец и колко е откраднал, бе боклук? Крадците ли, пък дори и да са инсталирани на високи позиции по всички етажи на властта, и особено в прокуратурата и ВСС?!?! Да те ... у тъпанаря! Иначе и аз мога да кажа ти да върнеш откраднатите от теб 1000 лева от мен и господарят ти - милиардите, ама като те знам що за цървул и прошляк си...

Много други граждани, включително служители, партньори и клиенти на КТБ, са станали жертви на сериозни заплахи и изгубили професионални позиции, защото протестираха срещу виктимизацията на Василев от страна на корумпираните власти в България. Дори лица, косвено свързани с фалита и наказателното производство, станаха обект на преследване и бяха публично дискредитирани, когато отказаха да сътрудничат на правителството да смаже Василев. Журналистите, които отразиха нахлуването в банката понасят негативи за това, че са коментирали управлението на КТБ положително. Президентът Джон Ф. Кенеди е казал, че ако дори един човек е потиснат, никой не може да е свободен. Политическото наказание е основна заплаха за демократичните свободи навсякъде по света. Ако не се противодейства на корупцията, тя се разпространява като злокачествен рак. Убеден съм, че досега неприлаганите разпоредби на Закона "Магнитски" могат да доведат до справедливост за жертвите и да наложат демократични процеси дори в държави, които не успяват да защитят човешките права и да изкоренят потисничеството във всичките му форми.  Бил Ридчарсън

Цената на непримиримата почтеност Василев не може да се прибере в България от юни 2014 г., когато отива на командировка в Австрия. Фалшиво обвиняван в присвояване на 103,5 млн. евро от КТБ, Интерпол издава червена бюлетина, с което призовава държавите-членки да го задържат. Поради репресивния характер на много политически мотивирани искания за "червената бюлетина", много държави-членки отказват да се съобразят. Сърбия е една такава страна. Същото се случва и със съпругата на Цветан Антоанета, която е несправедливо обвинена в пране на пари, присвоени чрез съпруга й с цел закупуване на жилище в Швейцария. От Сърбия двойката се стреми да запази свободата си и да се бори срещу безпочвените обвинения за престъпни деяния. Активите на Василев в България и Лихтенщайн са замразени, което е сериозно препятствие пред свободата им на движение, тъй като в момента живеят в Сърбия на практика без гражданство. Правосъдие чрез Глобалния закон "Магнитски" Убеден съм, че фактическата основа на виктимизирането на Василев, както и серийните злоупотреби на българските власти трябва да събудят интереса на американските власти. Опитите на българското правителство за потискане на несъгласието и политическата опозиция процъфтяват чрез упоритата корупцията и пасивното отношение към институционалните реформи на страната - сигнал за неуспеха да бъдат защитени основни човешки права. Америка е решена да подпомага усилията на хората по света да се противопоставят на такива злоупотреби и да създадат жизнени и ефективни демокрации. Двама държавни служителя изиграха решаваща роля в историята на Василеви и подлежат на санкции под Закона Магнитски: гореспоменатият медиен олигарх, който е и член на парламента и оркестрира държавното преследване на Василеви и главен прокурор, който злоупотребява с влиянието си, обслужвайки политически интереси и разпространява фалшиви обвинения чрез медиите на олигарха.

Честен българин, откраднал 5-6 милиарда и спонсорирал всички най-гнусни твари в политиката и журналистиката в продължение на десетилетие. Сърцето на упадъка на българската политика и журналистика.

Измислени обвинения: отмъщение чрез медиите В страна, отдавна известна с повсеместната си корупция, слуховете - без доказателства за извършено престъпно деяние - изглежда са достатъчни, за да оправдаят корпоративни схеми за нападение. Държавната прокуратура в България, описана като репресивна в съветски стил, установи документирани престъпления въз основата на нелепи обвинения. Медиините "репортажи" за много от обвиненията, отправяни срещу Василев, неслучайно се появиха във вечерните новини. Обвинението за заговор за убийство срещу Василев беше оттеглено от прокурора, който обяви с неудобство, че не е имало такъв. Засега остава обвинението, че Василев е откраднал пари от КТБ, изнасяйки ги от банката в найлонови торби в ден, когато в действителност е бил извън страната. В крайна сметка версията на централната банка за обвиненията срещу Василев, която институцията налага в опит да оправдае липсата на интервенция за спасяване на банката, рязко се променя. През 2014 г. централната банка твърди, че Василев е изтеглил средства за няколко години чрез сложна структура от юридически лица, които възнамерява да използва, за да финансира лични придобивания. Несправедливо се твърди, че Василев е избягал с 1,78 млн. евро в ролята си на ръководител на организираната престъпна група, оперираща от КТБ, която е корумпирала банкови служители и одитори. Цената на непримиримата почтеност

Защо Цветан Василев? Цветан Василев стана особено нежелан противник на българското правителство, когато обяви подкрепата си за новосъздадената антикорупционната политическа платформа "България без цензура" през 2013-2014 г. През април 2014 г. той отказва да прехвърли активи безусловно на криминалната мрежа на ДПС. В продължение на години Цветан Василев е обект на твърдения, разпространявани от български главен прокурор, който е в съюз с виден член на парламента и медиен магнат, целящи уронване на репутацията му. Депутатът дава началото на модел, който се базира на изнудване според законодателството на САЩ, като изисква незаконни плащания от Василев. Разбира се, съпротивата на Василев предизвиква действия на държавните власти, които окончателно решават съдбата му. Атака срещу банката му КТБ, четвърта по големина в страната е цената, която ще плати за опълчването си срещу плана на мафията да дестабилизира и поеме контрол над финансовата система и правителството на страната. През юни 2014 г. спекулациите, че Цветан е участвал в големи престъпни предприятия, са засилени от медиите. В резултат на това КТБ губи 20% от активите си в рамките на една седмица. Малко след това ръководството на КТБ се изправя пред катастрофална банкова криза, утежнена от нелепия отказ на българската централна банка да допусне дори рутинно финансово подпомагане. Дистанцирайки се от консолидирани европейски и български банкови практики, регулаторният орган не полага усилия да успокои ужасените инвеститори, нито пък търси помощ от ЕС докато се занимава с кризата около ликвидността на КТБ. КТБ е умишлено отслабена и вкарана в принудителен фалит. Контролът над банката е поет от централната банка и повечето от активите й са присвоени от политически лица, които ги раздават на техни поддръжници. Други дружества, притежавани от Василев (пряко или непряко чрез КТБ) са продадени за малка част от пазарната им стойност в хода на политически създадения фалит. Измислени обвинения: отмъщение чрез медиите

Случаят "Цветан Василев" Случаят на Цветан Василев извиква една мрачна, но ясна картина на автократичните владетели в една номинална демокрация, засегната от всеобхватна корупция и доминирана от българската мафия и със систематични злоупотреби с държавна власт, които датират от падането на комунизма. Василев е виден лидер в бизнеса и много влиятелна фигура в България. Изправен е пред редица трудности, когато обявява подкрепата си за антикорупционна партия през 2013-2014. Гибелта му изглежда все по-близо, когато отказва да се съобразява с незаконните искания на политически гангстер и достига връх със звучния си протест срещу незаконното поглъщане на банката му и принудителното ликвидиране на активите й. Отмъстителни политически лидери сключват тайни споразумения с предприемачи, които маневрират в медиите и съдилищата и налагат класическа схема за корпоративно нападение в съветски стил, чиято цел е окончателното му заглушаване - с недостатъчен успех. Василев продължава да се бори от Сърбия, където той и съпругата му Антоанета търсят убежище. Междувременно българските власти продължават да се ангажират с екстрадирането му, като в крайна сметка целят пълно финансово и лично унищожение на влиятелния противник на корупцията и държавно-корпоративните машинации. Като антикорупционен критик на българския режим, претърпял преследване въз основа на измислени обвинения, Василев е ярък пример за несправедливости, изброени в Глобалния закон "Магнитски". През 2016 г. президентът Барак Обама разшири засягащия Русия санкциониращ орган на правителството на САЩ, предоставен по силата на този закон към всички страни по света, в които правителството окуражава политическото потисничество и наказание на противниците на корупцията и други жертви на нарушения на правата на човека. Центърът "Ричардсън" има честта да се включи в борбата на Цветан Василев срещу репресии, с които не само центърът, но и аз лично съм се борил през цялата си дипломатическа кариера. Защо Цветан Василев?

Американски губернатор: Цветан Василев е българският Магнитски Когато Сергей Магнитски, смел руски изобличител, е оставен да умре в килията си в мрачния затвор Бутирка в Москва през 2009 г., неговата история за почтеност и твърда съпротива срещу легендарната руска корупция е паметен урок за света. Ендемичната корупция уронва отговорността на публичните институции и не оставя място за защита на правата на индивида. Магнитски открива сложна схема за измами, организирана от правителството, за да смаже вътрешни протести, и порицава правителството публично. Отказан му е достъп до каквито и да е правни средства за защита при незаконното му задържане. Преследван е от корумпирани държавни служители, които продължават да живеят в Русия безнаказано - въпреки че остават под санкции благодарение на безпрецедентния американски закон Maгнистки. Държавните практики на виктимизиране на политически опоненти съществуват в страни, засегнати от широко разпространена корупция - особено такива като България, исторически подчинени на руската сфера на влияние. Страната ни все още е под напрежение поради икономическата ни зависимост и дългогодишните политически връзки с Русия и ценното ни членство в НАТО и ЕС. Член на Организацията на обединените нации, която се присъединява към редица европейски и международни конвенции за защита на човешките права, България продължава да бъде редовно етикетирана като най-корумпираната страна в ЕС и ежегодно порицавана заради недостойните ни резултати в областта на правата на човека и влошаващата се среда по отношение на икономическата и политическа свобода. Точно както в Русия, българските институции стават жертва на стремежи за разрастване на доминиращи и безскрупулни лица и финансови и политически интереси.

Интимният прислужник на прасчо се престара

Но друго е по-важното - че с това си действие Цацаров и мафията зад него начело с Пеевски наистина удрярт абсолютното дъно - ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е ЗА ВСЕКИ С ПОНЕ ГРАМ МОЗЪК И НЯКАКЪВ МОРАЛ, ЧЕ ПОДОБНО ОБВИНЕНИЕ НА ЩЕРКАТА НА ВАСИЛЕВ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОКАЗАНО И ЗАЩИТЕНО В НОРМАЛЕН СЪД! И ще поясня веднага: 1) Децата не може да са виновни за престъпленията на родителите, нито родителите - за престъпления на децата им, АКО ПОСЛЕДНИТЕ СА ПЪЛНОЛЕТНИ! Особено ако не са и знаели за тях. И това никой сериозен човек не би се наел да оспорва, толкова е очевадно за всеки, да не говорим за НОРМАЛЕН съд! 2) За да има изобщо някакъв шанс подобно наистина долно и жалко с духовната си немощ обвинение срещу дъщерята на Василев за да опитат да го ударят или шантажират него и евентуално да му затворят устата (това много напомня стилът на мафията, както например когато точно преди да започне в Италия делото срещу "краля на кокаина" Брендо му бе отвлечена дъщеря му, за да си държи той устата зад зъбите и...той си я държа пред съда!!!). прокуратурата ЕДНОВРЕМЕННО трябва да докаже, и че тези точно 2 милиона, които Цветан Василев е дал на дъщеря си са придобити от престъпна дейн ост и че ДЪЩЕРЯ МУ НЕПРЕМЕННО Е ЗНАЕЛА ТОВА!!! И вижте сега абсолютната простотия на прокуратурата в тази поредна наистина нескопосана просташка поредна рекетъорска акция-аз знаех, че тези са тъпанари и идиоти, но тъпотията им не спира да ме учудва:

И вижте сега простотията - Цветан Василев и банката му са обявявани няколко години наред за банкер и банка на годината, целият елит му целуваха краката, гувернъорът на БНБ му танцуваше и пееше "Назад, назад моме Калино!" Всички ги боготвореха, всички го величаеха, банката беше банката на успеха, най-бързо разрастващата се. най-успешната, банката на държавата (там бяха парите), банката на народа (там бяха и много от парите на хората пореди високите лихви). Банката е дарявала много пари - милиони, и на културни дейци и мероприятия, други дейности, ...Цветан Василев е плащал ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЛЕВА НА ГОДИНА ДАНЪЦИ ВЪРХУ ПРИХОДИТЕ СИ!?!?! И вижте сега - ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ, вкл. и гувернърът на БНБ Искров, шефът на КФН Мавродиев, ДАНС, МАНС, финансово разузнаване, НИКОЙ ОТ ТЕЗИ ГОДИНИ НАРЕД НЕ Е ЗАПОДОЗРЯЛ ДОРИ И МИЛИОН ТЕЗИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ДОХОДИ НА ГОДИНА НА ВАСИЛЕВ ДА Е С ПРЕСТЪПЕН ПРОИЗХОД! ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ - ЦАЦАРОВ И ПРОКУРАТУРАТА, И ДАНС!?!?!?!?! И как така тези всичките, дето точно това им е работата и не са намерили или заподозрели години наред поне за един милион от доходите на Василев да е с престъпен характер (да не говорим за Пеевски, Доган,....), А ОЧАКВАТ ЩЕРКАТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА ЗНАЕ, И ТО ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ ДВА МИЛИОНА, КОИТО ВААСИЛЕВ ОФИЦИАЛНО Е ПОЛУЧАВАЛ С МНОГО ПОВЕЧЕ КАТО ДЕКЛАЕРИРАН ДОХОД НА ГОДИНА И ВСИЧКИ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ СА ЗНАЕЛИ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ТА ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ 2 МИЛИОНА СА ОТ ПРЕСТЪПЕН ХАРАКТЕР (ПРОИЗХОД)!?!?!? Дори и да приемем, че част от десетките ,милиони доходи на година на Василев са с престъпен характер, ТО КАК ТЕЗИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ДОКАЖАТ, ЧЕ ДВАТА МИЛИОНА, КОИТО ВАСИЛЕВ Е ДАЛ НА ДЪЩЕРЯ СИ СА ТОЧНО ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ?!?! И ЧЕ ЩЕРКА ИМ ГО Е ЗНАЕЛА!?! Надявам се, че от прокуратурата не са чак такива олигофрени, че да приемат, че Цветан Василев е дал на щерка си парите и й е казал, че те са от престъпни дейности и операции ДОРИ И НАИСТИНА ДА Е ТАКА!!!

Наистина, тези от прокуратурата и Цацаров тотално деградираха, аз не знам от паника ли, но просто нямам думи за падението и тъпотата им! С две думи - прокуратурата се опитва да ни убеди и ни казва, чве Цветан ВаСИЛЕВ не е имал и ДВА МИЛИОНА ПОНЕ ДОХОДИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЧЕСТЕН ДОХОД (след като е плащал десетки милиони данъци на година върху ... ДОХОДИТЕ СИ!?!?!? и е проверяван от куп институции, поне от БНБ и КФН със сигурност, защото точно това им е работата!!! И след като очевадно Василев е имал много повече от тези пари законни доходи много ми е интересно как прокуратурата ще докаже - а не щерка му да е длъжна да доказва нещо изобщо - че точно от тези пари, законните Василев не е дарил на щерката си!?!?! И че й е дал от "другите", незаконно придобитите от него като не е забравил да уведоми и дъщеря си за това! Е.ати и идиотите са тези прокурори и главатарят им наистина, тези счупиха всички тъпомери този път, да му е яка гърбината на българина, защото пак ще бъдат те осъдени и пак не Цацаров и пасмината му, а хората ще плащат за лъжите и престъпленията им!

Попрочетох коментари и искам да взема и аз отношение. Първо - не знам за вас, но аз писах и коментирах - критикувах операции и действия на Цветан Василев много преди да атакува Цацаров банката му по заповед на Пеевски, когато Мустака и Катарзиса бяха партия и бяха зинали да налапат цяла България - куп активи в на практика всички отрасли в държавата. Може би съм писал поне стотина коментара с критики и въпроси за агресивните действия на банката и високите лихви, които предлага и големия риск на подобна концентрация на капитали, вкл. държавни. Тоест, в никакъв случай не може да се каже че съм фен на Цветан Василев, по-скоро обратното, защото някои споменават тук, че руска банка е имала дял в КТБ, който е продала подозрително малко преди атаката срещу банката, но трябва да се знае, че тази банка е всъщност и наследник на руска банка, на банката на РУСКОТО ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ, и мисля, че не е необходимо да обяснявам какво точно означава това и че не всеки може да придобие подобна банка, както е станало при Цветан Василев! Така че той е един от виновниците за серията ОГРОМНИ престъпления и тотална корупция е повече от ясно! Но... ДАЛЕЧ НЕ Е НАЙ-ВИНОВНИЯТ! Например лицата Доган, Пеевски, Цацаров,... СА С МНОГО ПО-ГОЛЯМА ВИНА И ОТГОВОРНОСТ ЗА УМИШЛЕНОТО ФАЛИРАН Е И РАЗГРАБВАНЕТО НА МИЛИАРДИТЕ Й АКТИВИ, и то без никакво съмнение! Но всъщност кой точно е виновен и каква точно е вината му се доказва в НОРМАЛЕН СЪД, и с НОРМАЛНА ПРОКУРАТУРА, а не мафия, КАКВИТО ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО И ДОКАЗАНО ЗА ВСИЧкИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!

Има и друга поговорка: Гарван гълъб не люпи

lu4ka

А за Бойко кога?

Ето така правят мутрите-престъпници. Притискат ти цялото семейство докато не те унищожат! Но може да гледате в ютуб, като напишете: Кольо Парамов: КТБ е новият 10-ти ноември на България!!! На политическата пасмина им остава още малко!!!

..а бе и банкер да си ..не е лесна и блага работа !!!...особенно в Balgaria (наи-корумпираната дарjaва в Eвропа) !!!...това последното са го били казали в някакав доклад на "дарjaвнiя департамент на Kраваря " !...те еи така от скука си пишат докладчета за различните дарjaви а информацiята им идвала от назначените в тези дарjaви посланници на Kраварiя ! те пак си пахали носовете на всякаде и вав всичко и за това били много осведомени !!!...та според плана ...трябвало да се откраднат едни пари и за целта да се фалира една банка !..когато това се случило ...трябвало да се намери жертва да го отнесе и готово !..пито платено !..да ама не !..жертвата решила да се бори за живота си и за този на семеиството си ...а кроячите на плана ще вземат да го отнесат поради недоглеjдане !!!...та сега след дащерята ..кои е по плана кучето,котката и накрая мишката на цvетан василев ?!?

поредният цирк започва

Подготовка за закона Магнитски

Върни им тъпите пари и апартаменти, бе, чичо... Чичо ще ти даде всичко необходимо ... Нали знаеш: Голям ..., щастливо семейство!

Какво красиво момиче. Тя не е открала нищо баща и да търсят. Мен ако ми подарат 2 мильона евра да не съм луд да се одкажа. някой знае ли дали таз девоика е женена. направо ме възбуди като някой авродизияк.

За всеки банков превод над 10000 лева, наредителя подписва декларация за произход на парите. Какви са тези безумия да се търси отговорност от бенфициента , на когото са подарени парите? Има ли закони в тази държава или не ?

Разбира се, че няма. Ако имаше Бисеров нямаше да бъде оправдан. Борисов си спира и пуска някакви обществени поръчки без грам отговорност и т.н.

Цялото семейство Василеви са крадци и мошеници! Не случайно майката пише на мошеника Радев за помощ - те мошениците се надушват и се знаят! Пък и все са соросоиди. Цветан Василев дори е бил в Атлантическия Съвет на Сорос - какво повече да говорим! Въпроса ми е, как така има заповед за задържане на 15-ти август, а е напуснала страната на 16-ти - кой я е пуснал?

Някой от пишещите твърдят, че Р. Василева "откраднала само няколко скапани милиони". Дали аз, или Вие ако работим 40 години и спестяваме цялата си заплата бихме спести половин милион? Защо се омаловажава факта, че Р. Василева е ограбили 2.6 милиона все едно е откраднала старите чехли на кака Пена???? Ако искаме правова държава Закона трябва да важи за ВСИЧКИ, и е крайно време в затвора да бъдат вкарани всички крадци ограбили милиарди от нас, нашите деца и родители.......

А не само за тези, които си избира прокуратурата. Не я защитавам, но някак си личи как прокуратурата се задейства само ако някой надигне глава. НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА В КОЯТО СЕ ДЕЙСТВА ИЗБИРАТЕЛНО. Не можете да си представит колко сте прости за да не разбирате, че ВСИЧКИ В САГАТА СА ЛОШИ.

млададата перачка, така както тейко и ни го отпра на нас да плащаме 4 милиарда дълг, който държавата направи за да покрие откраднатите пари.

Кой я хване да я на.бе, така както баща и ни пр..ба всичките да плащаме дълга за погасяване на кражбата му

Баща и наеба цял народ, народа трябва да наебе нея..

неграмотен селяндур!!!!!

Нас червеното знаме роди ни, нас ...И Цветан, и Бойко, И Цецо, и Цецка, и Нинова, и Костов .. и нямахме демографска криза. Сега демокрацията кого е родила - хахахахахах

Това, че са погнали Цветан Весилев и семейството му е добре, но те не са единствените виновници за сагата КТБ, а прави впечатление, че само тях ги гонят. Има още доста виновни, но те преспокойно си живеят в България ни лук яли, ни мирасали. Това ако не е двоен аршин?!?

Девойката изглежда много добре, но сигурно вече са ме изпреварили:)))))

Съвременните буржуа си показват истинката природа: до девето коляно. Но разбира се това важи и за тези, които издават заповедите в момента. Кой знае защо не ми пука. Да се избиват едни други колко щат.

Не забравяй една истина! ГАРВАН НА ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ.

Те не са гарвани, акули са. Да не говорим че тези, които искат да са такива се радват когато в аквариума--арена гладиаторчетата се избиват. От големите акули ставала вкусна супа.

А, би трябвало да ти пука, понже утре ти може да си на пангара.

Отдалече, отдалече... Чупих се още в 1989..

за такива пиночет на стадиона и всичко ще е мед и масло !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че ти не беше ли от отбора Алиенде?