Далай-лама: Щаб-квартирата на НАТО да се премести в Москва!

Далай-лама XIV заяви в интервю за руския вестник "Коммерсантъ", че мечтае щаб-квартирата на НАТО да се премести в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Далай-лама: Щаб-квартирата на НАТО да се премести в Москва! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Далай Лама = Осама бин Ладен, за който все още спи

Почвам да внасям трева от Тибет.

Ако знаете руснаците как мразят американците.това никога няма да стане.

Както е тръгнало така ще стане.

Далай-лама да не мисли НАТО , а да се разбере с руснаците как да преборят сифилиса ,който ги тормози от векове . Ако трябва да види Ленин какво е писал по въпроса , на него сифилиса му е в кръвта

Когато Русия влезе в НАТО - до Брюксел, нищо чудно и щабквартирата да бъде преместена в Москва.

когато нато се събудило и 5 пръсти в контакта русия !!!!!!!!!!!!!!!!!

Далай-лама: Щаб-квартирата на НАТО да се премести в Москва! .........И ТОВА ЩЕ СТАНЕ .......ДАЛАЙ ЛАМА Е МЪДЪР ЧОВЕК ЗНАЕ КАКВО Е ПО ДОБРО !!!!!!!!

Кой това, Балалай лама ли?

наистина е мъдър! джепсун джамфел нгаванг лобсанг йеше тензин гяцо, както е пълното име на този духовен водач, почитан от будистите в тибет, монголия, калмикия, бурятия, тува, и други , живее в индия, град дхарамсала,наричана малка лхаса, а не отива в рф!!

Ако е мъдър, и както го описваш - духовен водач, нямаше да се ЗАБЪРКВА в политически тъпанарщини. Това негово изказване го принизи до най-долните политически измекяри у нас.

Интересно как Михайлов е импровизирал с поставянето на удивителен знак в края на заглавието. В своето интервю Далай-лама говори за тази своя мечта, а не прави политическо изявление. В случая удивителната променя духа на цялата статия и за пореден път показва колко неграмотни и опасно и дълбоко некомпетентни са хората, които пишат в този уебсайт.

Аз пък предлагам да е в Пекин, да е по-лесно на комунетата да таковат Тибет.

Тоя щом до сега не е проумял че политическите ''лидери'' НЕ са сами в действията си в която и да е страна защото зад тях винаги стоят и ги крепят много корпоративни интереси така че и да си отиде лидера бая са на опашката да станат такива и нещата ще си вървят защото кохортата от корпорациите винаги ще си гледа интереса..

Русия, трябва да влезе в НАТО, на мястото на САЩ и Турция.

далай лама е станал доста кръвожаден! нато е отбранителен съюз! няма намерение да напада никого, още по малко русия! та кой иска да превземе територия на която съществуват 140 000 000 индивида оскотели от пиянство и мизерия ?

в ЛИтв, латвия, Естония, Украйна и Гризия. Да не говорим а за България, Полша и Румъния. Или за неутронните бомби преместени от Инджерлик в Румъния.

ти вероятно си си тъ.п русолюбец, и няма с какво да проумееш, че литва, латвия, естония, България,полша, румъния и нтн, а съвсем скоро и грузия, украинта македония, сърбия и тнт, сме нато! ние всички сме заедно, и сме нато! а россия адна и нещастна!

Абе не знам дали щаба на НАТО ще се премести в Москва, напълно е възможно щаба на НАТО да се окаже на руска територия!!!? А защо например президентите на САЩ и Русия не се разменят в името на добрите отнощения????!

Питали радио Ереван, дали не е добре, световното по футбол догодина да не е в Русия, а някъде другаде? След много кратък размисъл, радио Ереван отговаря: - Няма проблем да се премести, но няма гаранции, че тази територия няма до тогава да стане руска.

Точно така! Далай лама е особено прозорлив , нека бъде спокоен: НАТО няма да премести щаб квартирата си там, но, като най-голям Европейски град скоро там ще бъде европейската НАТО централа: а Жужо разбира се обесен пред нея.и край с терора и корупцията, гоненията на инакомислещи, хората там ще заживеят в истинска демокрация, а Москва Прайт ще бъде най веселият и цветен прайд в Европа

Браво , пророкува Далай - лама да бъде центъра на света Москва ! На Атон Руския Президент Владимир Путин беше произведен в Император на Свещената Византийска Империя ! Защо да не бъде столица на Европа Москва , съвсем нормално!

На този човек, който уважавах досега някой превел ли му е абривиатурата НАТО? Ясно ли му е, че това е военен блок? Ясно ли му е, че този военен блок ТРЯБВА да си има враг, и ако щаба му е в Москва, значи Русия е превзета и следващата цел... замислял ли се е коя ще е? Да беше пожелал НАТО да изчезне, щеше да е мъдро, но това с ново място на щаба - старческа дименция! Тъжно!

странно! россия адна! сама, нежелана и от всякъде изгонена! нато за 18 години нарасна с 15 държави! това е следствие на агресията на россия към всички!

Възрастта не прощава никому. Явно с годините човек съвсем изтрещява!

и що да е в москва,добре си е в брюксел,те рашките ако рекат за 24 часа са се настанили там,имат опит с екскурзиите из европата

Ясно, и Далай Лама-та е слънчасал!

След създаването на НАТО СССР наистина иска да влезе в него за да избегне противопоставянето. Естествено целта е била точно противопоставяне - събаряне на СССР и сателитите му с огромни военни разходе. То се и случи ама след цвли 40 години.

Кой превежда статията? "Неуролог" и не значи " не уролог", а се превежда "невролози" и "неврология"...:))) А иначе ,отдавна тибетски монаси ,невролозите и учените в тази област ,правят съвместни конференции за мозъка и мозъчните процеси. Известният Масачузетски технологичен институт и тибетски монаси имаха вече съвместни конференции на тази тема.Тибетските монаси имат огромни знания в областта на науката за човешкия мозъка и безкрайните му възможности.

Шило

Генерален секретар на НАТО- Сергей Шойгу, Командващ на въоръжените сили на НАТО в Европа- Конашенков, шеф на Международния секретарият- Лавров. Така може и да се съгласят в Русия

стига бе шило! то в селото не ги пускат, ти в поповата къща ги гласиш да спят!

в кое село не ги пускат?В селото НАТО ли ?Ами те ако искаха досега да са влезли реално на екакто ги обвиняват от медиите, че вече са влезли.

Тц!Отявлени глупаци които се мъчат ама наистина се мъчат да ни убедят,че Русия е нещо повече от свръхкорумпирана тоталитарна по същество държава късето властва клептократичният клан(бригада)на Путин!

Ха, то тогава главната "причина" нато да съществува я няма... Иначе респект, без 3та световна с краварите трудно... Но пък НАТО е безсмислено за слугите (всички освен САЩ са слуги там) така че може би няма да просъществува дълго дълго...

симо

БУДА---преди ПРОСВЕТЛЕНИЕТО/носиш вода и цепиш дърва..... след ПРОСВЕТЛЕНИЕТО/носиш вода и цепиш дърва........ Соросоидите НЕ са дори във фаза РАЗМИСЪЛ,та камо ли ПРОСВЕТЛЕНИЕ да разберат...

ПО НИКАКЪВ НАЧИН КАЗАНОТО ОТ ДАЛАЙ ЛАМА, ГЕНЕРАЛНИЯТ ЩАБ НА БА ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТИ ВЪВ ВАШИНГТОН.

да не са му сменили нещо водещия еколог- смени плочата май- сега ще хвали руснаците и китайците..боже опази

Умно бе Далай Лама но о ооо ооо руснаците педали не харесват и не ги искат!!!!!!!!!!!!!!!! Въпрос на ценности!!!!!

ми навремето рсср и усср се пробваха, ама не ги приеха! та не са гнусливи, ами не ги огря!

Абе от рашките по-големи педали едва ли има, ама както и да е. Те са доказани "амбриажи" а за жените им няма кво да говорим....натовци ще си оте*бат в Раша, като влезнат скоро

Върху теб ли се доказаха като амбриажи? Щото много убедено и запознато звучиш?

Идиот!

интервю за руската газета комерсант! вероятно утре ще има опровержение от секретаря на далай лама! комунягите изгониха далай лама, изтрепаха монасите и анексираха тибет! далайлама живее в изгнание. лауреат е на : премия за мир на хората от хес германия премия за мир от фонд манхай южна корея почетна докторска степенуниверситет ратгерс сащ премия "състрадание и вдъхновение" американски хималайски фонд сащ премия бен гурион израел почетна докторска степен сантяго чили почетен гражданин на канада почетна докторска степенуниверситет бъфало сащ почетна докторска степен университет рим италия нещо ми се губи россията в тая цялата работа.

Да ти изброя ли колко лауреати, носители на Нобелова награда за мир в последните 30 всъщност са "мирни" масови убийци? Шимон Перес, Ицхак Рабин, Барак Обама!

тия всичките заедно заедно с хитлер, не могат нивга достигнат бащата на народите! впрочем, знаеш ли защо на иосеб бесарионис дзе джугашвили му викат бащата на народите?

Това много скоро ще стане. НАТО ще бъде не само в Масква ами в цяла Раша, а Путя ще бъде обесен пред мавзолея на анално-податливия Ленин. Краят на Рашка идва - бавно но сигурно !!!

Шило

Хващай >>> /ако не сте един и същ де/, и бегом на специалист!

НЕ ТИ ЛИ ПОДСКАЗВА, ЧЕ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ ПРЕДВИЖДА АНЕКСИРАНЕТО НА КАНАДА ОТ САЩ ?

dobrin

натовари ли ги сус заданчатацц да се учат от руския опит и имизпратили недоученинпосланици.демек нато вече е там с дулготражно присуствие и компютурни моделирания,като в арабски клипове далаж лама нещо като че ли серича...

Е ПРЕДЛОЖИЛ ТОКУ ЩО,ГЛАВНАТА КВАРТИРА НА НАТО ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ПХЕНЯН . ПИЕЙКИ СЛЕДОБЕДНИЯ СИ ЧАЙ, ТРЪМП СЕ Е ЗАДАВИЛ !

Прозорлив е Далай лама. Ако ЕС и Китай постигнат военно сътрудничество, те тогава НАТО ще се премести в Москва.

Шило

Хахахах, Китай и Далай лама...

Шило

Доста символика съдържа казаното от Далай Лама. Водена от силното му желание да спрат войните. Но, няма как да стане.

Тоя май забрави защо го накараха да напусне родината си? Ако не бяха подкрепили Хитлер през Втората световна, сега нямаше да са собственост на Китай, а той да живее в изгнание. Язък му за източната мъдрост, като не може да си направи извода поне да не се бърка вече в политиката.

Най-комичното е: "Страхувам се обаче, че след такова предложение сега мен и в Америка няма да ме пуснат, добави далай-лама." Показва че дори той се съмнява в здравият разум и демокрацията там. ;)

А Щабът на Руските ВВС да се премести у Вашингтон.

чудесна идеа. руснаците да гръмнат путин и нещата ще се наредят

Разбира се ако Русия бъде приета в НАТО. Това би сложило край на заплахата от световна война и ядрено унищожение. Аз мисля, че това е имал предвид и тибетският поп.

а далай лама не е ли попитал какво е мнението на путин за превземането и геноцида от китай в тибет???