3,5 млн. лв. спечелили ало измамниците до юли

Близо три милиона и половина лева са спечелили телефонните измамници у нас за първите седем месеца на годината.

Обратно в новината

Коментари - 3,5 млн. лв. спечелили ало измамниците до юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой е лудия, когато "бедните" български пенсионери им хвърлят пачки от балконите си?!

Защо само в България на измамниците им се отваря парашута....!? Толкова ли е тъп и опростял народа за да дадат пари на хора,които не виждат !? Опитва ли са в Гърция и в Сърбия....но там не им вървят номерата!

Ако няма наивници, тарикатите ще измрат от глад за три месеца!

не прави проверка на подобни "физически лица", които без доходи живеят луксозно и не им отнема придобитото по престъпен начин в полза на държавата?! Защо МВР и Прокуратура не подават сигнали към НАП са установяване източника на доходи на подобни лица? То е ясно, че след като караш кола за 100 х.лв., живееш в къща за половин милион лева и си социално слаб, твоите доходи са престъпни и следва да бъдат отнети . Явно подобни ало измамници си делкат пари с тези, които следва да ги санкционират и така и вълкът сит, и агнето цяло, а прецаканите са извън схемата .

Защо държавата си затваря очите ? Имат ли интерес това да се случва или трябва да се борят с всички сили и средства , за да се спре този позор !

Мой близък бе измамен по подобен начин. Накарали го със заплахи да подпише договори с мобилни оператори. С Виваком и Мтел. За услуги и скъпи телефони. Открих циганите. И в полицията знаете ли какво стана?! Накараха ме да подпиша протокол, че няма да се саморазправя!!! Останах без думи и дъх. Та се наложи да си пусна жалбата в прокуратурата, та да се задейства някаква процедура. Винаги, ама винаги пускайте жалба в прокуратура! Иначе нямате шанс! Полицията просто е в един бизнес с измамниците!

И какво стана с жалбата ? Осъдени ?

Какво нямаме? Държава, Народно събрание или полиция?! Комай и трите...А иначе продължава да е жадна родната ни журналистика за този вид новини! Видимо е, нали? Всеки един полуидиот от всички ония 240 изедници, може да реши казуса за броени дни...Да, ама не! Значи има непробиваем политически или парламентарен чадър над наглите цигани, за този брадясал и гноясал проблем?! Защо при лошите комунисти не можеше да има подобни гнусни престъпления????? Не ми пука за оня строй, но това е голата истина!

Българинът не харчи достатъчно=около 40 млр. лв. в депозити. 3,5 млн. вкарани в обръщение. не е зле.

Не е трудно, ама хич не е трудно да се изловят и конфискува имуществото на измамниците. То се вижда, то се набива в очите, но Законодателя и държавата нямат желание, а защо ,то е лесно да се сетите.Милиардери дериии дериии народа праз

Нали се сещаш за какво е осъден Ал Капоне:не може да докаже произхода на парите си и не платени данъци...в България е рай за такива.

Айде и Пърдинкова от националната полиция достигна звездния си статистически миг! То аслъ как няма да процъфтява тарикатлъка и гешефта, когато т.нар. "правораздавателни и правоохранителни органи" до един са само статистици на престъпността, вместо да са борци срещу нея - както им е вменено от закона!

Хич не ми е жал за балъците. Докато има балъци ще има "хитри" измамници, мошеници и др. подобно "-ци".

"спечелили" -..!? тоест, по тази логика и ограбилите ктб също са "спечелили" едни милиарди... когато някой ви обере, той не краде, а "печели"... браво!

Е това ли направихте за седем месеца ? Брояхте и Смятахте ! Да Ви пикам на полицията !

Докато в България не се върне ефективното изпълнение на СМЪРТНА ПРИСЪДА, разни изроди и цигани ще обират и без това бедните пенсионери!!! В Китай издават и изпълняват смъртна присада за кражба на кола, а тук циганите от Ветово, Дулово, гара Левски и т.н. обират народа?!?!?!? Само тепанийе на тая сган !!!!

... та какво казахте за заплатите на полицаите?

България е населена с прост народ, готов да се остави да го измамят лесно. От друга страна гадните измамници са защитени от закона. Станахме за смях по света с това българско изобретение-телефонните измами.

Е не могат само банкерите да имат печеливш бизнес!

и най-възмутително, че не плащат данъци :)

като има малоучници, нека хората да си печелят по този начин

не са малоумници, нито са простаци. Изтормозени от прехода и демокрация нещастни старци.

Купете си телефон с екранен...на него се виждат телефоните на всички които Ви търсят. Телефонът на измамниците излиза с една буква Р....Виждате го още преди да вдигнете слушалката....Помогни си сам, за да може и Господ да ти помогне...

3,5 млн. лв. спечелили ало измамниците до юли Значи до края на годината ще станат 7 милиона.

3,5 млн. лв. спечелили с Бездействието на Държавата !

От такива празнодумия вече и преса и медия да не се слуша..И как така ги изчислихте само на думите на някакви комплексари дето едвам се държат на краката си ама видите ли полицията ги ''избрала'' да им помагат...За да знаете истината значи си имате за основа кой колко е получил по веригата....

Екак така операторите имат пълна информация за телефоните и тяхната локация има и камери и не могат да хванат никой

Няколко пъти съм се обаждал на оператора за съмнително обаждане от скрит номер/давам им час,минута,регион/,отговора беше,че: нямат право това е работа на полицията.Отговора на полицията беше:бля,бля,бля...след като не съм,,пострадал,, не можело.Убедих се че нещата са вързани.

Ей това е бизнес ниша, която се крепи на простотията на хората.

възрастни хора са по-уязвими, а тези гадове имат особен подход - разбират от психология, знаят как да объркат, кога да заплашат, може би има и елемент на хипноза.

Половината от тях отиват за полицаи,прокурори,съдии и т.н.

И депутати, нека изброяването да е изчерпателно...

:( :( :(

Имали - дали!