Стотици дарители не спасиха пожарникаря Тодор

Пожарникарят Тодор Топлев, спасявал чужди животи повече от 20 г., не успя да пребори левкемията, въпреки помощта от стотици добри българи.

Обратно в новината

Коментари - Стотици дарители не спасиха пожарникаря Тодор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир!Поклон! Съболезнования за близките му!

Бог да го прости!

Жалко за човека! Поклон пред паметта му! Може би все пак е трябвало да опитат и със сода...

Защото фондовете са за наши хора.....

Респект и към съпругата. Човекът е бил голям щастливец да я има.

Бог да го прости.За мен пожарникарите са доблестни хора .Една ЕТ мъжките професия.Излизаш от къщи не знаеш дали ще се прибереш при близките си.Но съжаление има и други гадости в този живот който повалят човек

"Нова терапия срещу рак дава надежда за излекуване на тежко болни" по нашенъл географик гледах филм за лекуване на левкемия. Безнадеждно болни бяха излекувани. ФИлма Е от серията "ПРОБИВ ? " забравих кой номер.

В САЩ знам, че има доста експериментални лечения, но чужденец трудно би се доредил, а и са безбожно скъпи, и понякога опасни.

goose

"левкемия" е сборно понятие за една камара различни разновидности. Основните са два вида, от там нататък се делят на една камара видове и класи ... и всяка изисква различно лечение ... Универсално средство срещу левкемия няма.

Верно ли пожарникаро се е казвал Топлев! Майтап бе! Поклон пред паметта му, името му вечно да "гори" в сърцата на всички спасени!

Счупи тъпомера с това словоизлияние.

Проклета болест, равна на епидеми! Преди години беше СПИН- някак неусетно отмина. Явно рака е по- пълни джобовете на шепа алчни гиганти, за да няма ни най- малко желание да бъде намерен начин на лечението му! Мир на душата му на човека!

Бог да го прости.