Съпругата на Цветан Василев до Радев: Обвиниха и дъщеря ни

Как се чувствате като Президент на държава, управлявана от мафията, и какво ще направите, за да защитите невинните хора от мафията?

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Цветан Василев до Радев: Обвиниха и дъщеря ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не ви е виновен,бе госпожо,освен вашата безпрецедентна алчност!Като сте въвлекли дъщеря си в крупни измами,що не помислихте,че я правите перачка?

Ама тая луда ли е?Нали и тя е издирвана,хем издирвана,хем писма пише срещу " мафията",издирвана заедно с мъжа си най " големия" дарител!Дъщерята нищо не знаела,дори "не е "чула за обвинителния акт,не знае че баща се крие в Сърбия и сигурно не знае че имаше собствена банка!Ай сифон,нагли !И така ,виж ти дарявал" Мустака,че" много" богат и най вече на Атлантическия клуб с чуждите пари!Атлантическия да върне дарението ,да не го пере!Че сега и Президента замесва!Абе като харчите и изнасяте незаконно сте много почтени,а като се търси сметка,другите лоши,че и държавата обраха!

Съгласен съм с идеята, че дъщерята не би могла да знае със сигурност за произхода на средствата. Обаче искам да попитам друго - откъде на къде някакъв си мустакат шмекер изведнъж се оказва в поциция да контролира цяла банка и да резпределя къде отиват средствата? Кой го е назначил и въз основа на какви качества?

Вече трябва да знае със сигурност,щом е и " учен"!

А колко ли ще плащаме на Оманския фонд?

ролята, която определя г-жа Василева на президента. На арменски поп или на папата. Лелей, крадецът вика дръжте крадеца. Ама нахална крадло, всеки който попитате ще ви каже - мафията - това сте вие.

ама президентът не се ли е изказал по аферата КТБ - пропуск голям. Ама той на всяка манджа мерудия, дори и котката на мадам Деси и тя мълчи. Чудно. Мълчи като г..., щото тази афера я подхванаха комунягите - няма как да говори против нея, пък и народът не обича измамници-банкери та не искам да съм на негово място.

Кому нъ остаяте , Антуането и Радусвето! Биз вас сми нищо- тъма зина и нъ глътнь.

Ебати животните, всички ги знаят като семейство безскрупулни крадци, окрали обществото с 5 милиарда за безкрайните си лакоми прищевки, те се представят за репресирани учени дисиденти, съратници на Магнитски и репресираните по света. И какво шъ стани сига с унисисето без тия слънца на интилекта , утиде си нъуката и прусвиетата ? Лейм сълзи и ридайм цял ден. Дъно призидентъ ги спаси и помилува , та да ся радуваме на свитлинътъ нъ тьез нибесни свитила.

Ти от къде ги знаеш, разкажи! От този форум ли черпиш информация, от БТВ ли, от къде?

Информация колкото искаш!Ти от кой свят си,че не знаеш за " дарителското" семейство Бангови?

...и според менЛично (отн. Същността на Тази дискусия) : - г-н о.з. Радев - е Длъжен Незабавно да излезе с ТоталноПублично Официално Изявление !, в което а. Да отбележи че НЕ е негов ареал на Действие Правото-у-Нас ...и б. че поема Отговорността за Осигуряване на Тотален картбланш/Съдействие от страна на Републиката-Ни отн. Процедирането по казусаКТБ виа ЗаконаМагнитски. ...за или ЗА ?

много сме мотляви! Ако беше Израел, досега Мосад да са го докарали без много, много шум и да са го изстискали отвсякъде. Ние - дискусии, консултативни съвети, п.майни...

НЕ съм дондуковитянин, Колега... - просто се Опитах да формализирам какво Да посъветваме г-н о.з. Радев . ....и естествено че Трябва да бъде обсъдено&валидирано от Нас-Всички !

Уникалното бездействие и хаос на институциите ни минават всякакви разумни граници. Все пак никоя държава в Европа не затвори банка по този начин, а колкото и да ни внушават, че случая е уникален за света е абсурдно. Едно е сигурно - настойчивостта да не бъде осъден и с конфискувани имущества и един с власт и пари. Схемите с офшорки и разпределение по сметки на децата са неприложими в Европа, колкото да ни обясняват, че били неуловими и недосегаеми. А дадените милиони на външната фирма за проследяване на парите от КТБ и доклада са все едно несъществуващи. Защо след затварянето държавата не поиска и нов одит от голяма международна одиторска фирма, с която да има и валидни доказателства и срещу предходни одити и другите проверяващи от БНБ е въпрос, на който тепърва ще слушаме ''компетенциите"

Парекселанс ! - казусътКТБ, процедиран виа ЗаконаМагнитски - Има ЦелияНеобходим потенциал да Разпарчатоса 'държавата'-на-'наште' !

Англия затвори една от най-старите си банки за 1 д, продаде я за 1 паунд на следващия ден, почивен ден. Уволниха директорите и веднага, и им забраниха да работят в банки. Дилърът окрал я го вкараха в затвор.

Абе колко одита ще правят,нали правиха ,външни,вътрешни ,международни,ясни са нещата ,стига глупости!А оня през това време само си прехвърля по сметките!И изобщо не е вярно, че в други държави не затварят банки!А ако смяташ че КТБ в била банка,както много хора се заблуждаваха,вече е несериозно!Тя си беше лична касичка на сръбския беглец и крадец!

Първият въпрос е директно обвинение, което не е подкрепено с нито едно доказателство. Третият въпрос показва една въпиюща неграмотност относно правомощията на заемащия длъжността Президент на Р.Б. По вторият въпрос може да се каже, че фамилията Василиеви, заедно с Прокопиеви са част от мафията, която управляваха, крадоха безочливо и унищожиха България.

...коетоИменно позиционира Василев като ЕдинствениятВероятен чрез който Вси'наште' да бъдат Смряскани.

Не разбрах това семейство от коя страна е -от мафията или онеправданите. Щото имот за 20 милиона евро на Женевското езеро, завод в Сърбия,4 лимузини,суперлукс апартамент на центъра на София,един от най-скъпите имоти на Буджака край Созопол,имоти във Варна и Царево,16 имота в София, 5 в Банкя и т.н. , не върви да си ги изстрадал и заделил от заплата. Ама пък като ги слушаш колко са невинни и преследвани , жал да ти стане. Пък и професорката не е чувала за разделение на властите, та си избрала да се жалва на президента.Да им се чуди човекът ,- с тези милиони от мафията ли са или преследвани честни и невинни пролетарии.

КолкоПътиОще да Се Изказват детайлите от 14:05 (тук по-преди), Колега ?!

разбирам всичко,изкарвате се жертви,но сте престъпници в едно с мафиотите.Не сте напуснали с гордо вдигнати глави,както направи моя съпруг цял живот команндир и командвал най-мощната Горнобанска танкова бригада.Излезе от там с Гордо вдигната глава,без да участва в мръсни сделки,но вие естествено никога не може да го разберете,защото не ви достига интелект,колкото и да сте образовани.И така защо имате милиарди,замъци в Швейцария,имоти осеяли цяла България,самолети и да не изброявам.Как придобихте всичко това.Откачихте ли ,що ли.Нали сте от Гъзурниците-Габровско,от там ли ви е наследство.Ако бяхте честни и почтенни,сега да сте с ГОРДО ВДИГНАТИ глави,а вие сте усрани.Гнус ме е от вас,защото и вие сте от убийците на България.

Е да, ама това което Изказвате - НЕ отменя Правото на Василев (&Семейство) да СА жертва/Потребени от 'наште' ! ...което Е Същността на Процедирането виа ЗаконаМагнитски .

Започва да ми просветва вече защо някога е имало Народен съд!

Е ПУТЬО МАРИНКИН. СЛЕД КАТО В РЪЦЕТЕ МУ СА БИЛИ ТАНКОВЕ , А ТОЙ Е ОБЪРНАЛ ГРЪБ И НАПУСНАЛ БОЙНОТО ПОЛЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МУХЛЬО И ПРЕДАТЕЛ. ТАКИВА КАТО ТВОЯ БОКЛУК НЕ СЕ ПОДЛАГАТ НА ДЕЦИМАЦИЯ , А НА УНИФИКАЦИЯ. С НЕГО НЕ БИВА ДА СЕ ГОРДЕЕШ , А ДА СЕ СРАМУВАШ. ТЪПИ КОПЕЛЕТА!! Един преврат не можаха да направят! Как да го направят каго ги гъшеха с пари и апартаменти!

Като и гледам снимката на щерката, си я представям в Лексус джип, Айфон последен, 2 апартамента в Слънчев бряг и вила в Златните, вила в Гърция, апартамент в Женева и вила в Кан. Плюс 11 млн долара в швейцарски банки. Дали ще ми върже?

Това ли Е което Обсъждаме Тук&Сега, Колега ?!

Опс, извинявайте! Продължавайте си

По добре си я представи като собственик на банка. От сайта на ТБ Виктория четем: "На 13 юни 2014 г., Надзорният съвет на Търговска банка Виктория ЕАД взе решение за избор на Радосвета Василева за Председател на Надзорния съвет на ТБ Виктория ЕАД" КУЧЕТО Е ЗАРИТО В ТАЗИ ТЪРГОВСКА БАНКА "ВИКТОРИЯ" която се оказа една голяма измама на ИСКРОВ и компания. Цветан Василев е КУПИЛ на дъщеря си НЕ БАНКА а дървен матрял. НЕЩО КАТО КРАДЕН АВТОМОБИЛ ОКАЗВА СЕ, ЧЕ продавач на ТБ ВИКТОРИЯ е не КРЕДИ АГРИКОЛ както са представели документите от БНБ , а никумо неизвестната френска фирма "ИЮБ ХОЛДИНГ САС" !! Някой трябва да попита ИСКРОВ и компания КАК РЕГИСТРИРАХА като банкова институция ИЮБ ХОЛДИНГ САС И ПОСЛЕ Я ПРОДАДОХА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВАТА ЩЕРКА като банка КРЕДИ АГРИКОЛ!! Нещо като да регистрират в КАТ краден автомобил и след продажбата му да стане ясно, че автомобила е ДЪРВЕН!!

Задължен ! ...и Веднага въпрос ако позволите - Имайки предвид Резултатите от Дейността на WarningTrading (част от които Дир.бг Изказа ...ареста на Големия франко-израелец) - Защо отн. КТБ НЕ действат ?

Разбирам! Шансовете ми не са много големи!

А щерката била " учен" в чужбина,обаче имала и банка,сма де ши знай детито!

Потърсих Помощта-ви, Колеги (виа въпроса в 13:30) ...и понеже виждам че Се почесваме къдетНеНиСърби (т.е. Забиваме в/към НеосновнотоСега) - позволете ДоИзказване : - Следва ли г-н о.з. Радев да Се намеси В работата на делото ? - или да Мълчи ? - или да Изкаже ТоталноПублично че това НЕ е Негов ареал на Действие ? - или да Осигури Тотален картбланш ЗА Процедирането виа ЗаконаМагнитски ? (Вероятно пропускам И-други аспекти/варианти. Допълвайте и ревизирайте ако обичате !)

Да, обвинението е подличко....по тази логика не трябва ли да обвинят и хората които му дадоха приза "банкер на годината" за 2013 или всички на които е правил дарения, вкл. и църкви и манастири и т.н.

Да. ...като това Ще обхване Вси'наште'.

Не трябва по тази логика,защото изброените от теб не са роднини на Цветан и не са знаели откъде и как е забогатял, нито пък колко.

А тези които е трябвало да го контролират, знаели ли са според теб и носят ли вина?

Руското мекере Мустака да се радва, че другарите от Москва го покриха в приятелска Сърбия. Преди години подобни на него бушони като Луканов ги отстраняваха директно!

Много си прост бе,вземи се скри,и ти като боко,само простотии ръсиш.

Госпожата Антоанета Василева може би съвсем случайно забравя, че в продължение на поне десетилетие нейния съпруг Цветан Василев беше част от тази мафия, за която тя пише и от която сега вече се жалва! Къде беше тогава въпросната госпожа? Или тогава не й е правело впечатление мафията, тъй като е имала изгода от това?

КаквоОще да Се изкаже, Колега ?! - та да се Престане с тея (като Вашите) незнамквиСивости ! ... ЗаконътМагнитски - НЕ прави разлика отн.типа-на-Ролята на Субекта (Василев в случая) Да - Е Бил част от 'наште'. Да - Е Бил ЦелевоСринат от 'наште'. Да - Се Опитаха 'наште' да лупнат Всичко на негоЕдинствено. И ! - Иде Сметката !, защото той Има Доказателства за ВсичкоТова.

Вместо да се жалва да вземе да помисли за българския народ и за парите, които са изпрали и раздали. Какво ни занимава със семейните си проблеми. Като се прави на светица да започне да говори за това, което е правил мъжа и

ТочноТова Иде виа ЗаконаМагнитски. ...и Е Страшно. За Вси'наште'. - затова И се Опитват да го Блокират виа И-тази Врътка (към дъщерята)

Президентът покрай Цумгейт, каза вече че няма да се бърка в съдебната система. Оставете го да си шляпа по потник и да си бърка в носа на спокойствие. Въпросът е, когато си бил банкерът на мафията и накрая тя те погне с цялата ти фамилия каква точно подкрепа очакваш от хората? Василев има само един разумен ход, да направи всичко за да срине бившите си "партньори". Това поне малко ще му изкупи греховете. Дотогава на никой не му пука на какъв огън се пържи.

Тая какво се прави на ощипана мома, че не знае от къде са парите на баща и! Ами ето, разбра се...да върне всичко, което е от баща и, да почне да работи, да тегли кредит и т.н. и да си купи сама жилище, както правим останалите и изплащаме 20 г. кредит. Така може би ще и "светне" , че не се подаряват току така апартаменти...от спестяванията на мама и тате!!!

Кофти е да те обвинят, когато имаш пари. Живееш си в собствения свят/ сос и изведнъж те праскат, като някой обикновен бедняк. И хоп протестно писмо адресирано до Президента. Госпожо Василева, има разделение на властите, имате адвокати. Борете се.

тримата шишковци ша ядат хурката!!!

Епа ужким сме в ЕС - значи съдебните власти са независими. Да сме в Русия, разбирам да се жалва на президента, а у нас кво да направи президента???

БАЯ НАРОД БЕШЕ ПРОПИЩЯЛ!

В смисъл? Какво е правила?

е права, че сме държава на мафията, но ако не бяхме, мъжът й нямаше да се води собственик на банка и куп предприятия. Те ще се оправят, ами за нас никой не мисли.

Ако имахме армия и генерали с топки, отдавна Президента, като върховен главнокомандващ да е напълнил два-три стадиона с представители на мафиотските групировки ГЕРБ, ДПС и БСП. България е полицейска държава, защото полицията е с два пъти по-голяма численост от армията.

Права е жената да се тревожи - днес посягат на детето и с призовки, а утре може и съвсем без пари и имоти да ги оставят. Иначе лекотата, с която се закупуват и ползват луксозни частни самолети е завидна - загубили връзката с реалността и произхода на парите си хора харчат безогледно. И не Цветан Василев е проблем, защото го приключиха, а всички останали цъкащи бомби бръмчащи в самолетите си и изживяващи се на нивото на натрупвани с генерации богатства на европейци. Нормално е, но не и в Европа - там произхода на парите и платените данъци са им важни. Иначе, нека вилнеят при неиздирваните ''босове'' уж укриващи се от правосъдието ни.

Дааа, хората просто забравят колко бързо се пада от върха и полета е надолу е много кратък. Докато си горе , гледката е страхотна. Нагледах се на паднали от върховете тези 20 год. Собственик на компания с 300 човека персонал през 2005 г., в момента е свинар на село. Хиляди фирми просто изчезнаха, а бяха огромни за мащабите на България. Дааа

Ако влезнем в сайта на ТБ Виктория /100% собственст на КТБ/ ще открием, че на 16.06.2014 година г-жа Радосвета Василева е избрана за Председател на Надзорния съвет на Търговска банка Виктория ЕАД !! СТРАННО , но в Търговския регистър сред имената на Надзорния съвет на ТБ Виктория не откриваме това на г-жа Василева!!! Там са имената на ФРАНСОА АЛФРЕД МАРИ ПИНШОН - Отстранен от длъжност с Решение 76 от 22.06.2014г. на Управителния съвет на БНБ ФРАНСОА АЛФРЕД МАРИ ПИНШОН Отстранен от длъжност с Решение 76 от 22.06.2014г. на Управителния съвет на БНБ - ВЕНСАН ЖЮЛИТА Отстранен от длъжност с Решение 76 от 22.06.2014г. на Управителния съвет на БНБ - ЖЕРАР МАРШАН Отстранен от длъжност с Решение 76 от 22.06.2014г. на Управителния съвет на БНБ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ ИСКРОВ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛА БНБ В ТАЗИ "ФРЕНСКА" БАНКА И ЗАЩО ИМЕТО НА ДЪЩЕРЯТА НЕ Е СРЕД ТЕЗИ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ?? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С ЦАЦАРОВ , ИСКРОВ , БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАНА И И БЪДАТ ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА ГРАБЕЖ В ОСОБЕННО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ?!

УС на БНБ след подробен анализ на ситуацията, създадена от недостига на ликвидност на Корпоративна търговска банка и нейното дъщерно дружество бивша Креди Агрикол България (банковата група КТБ), заявява: потвърждаваме поставянето на КТБ под специален надзор, както и прилагането на същата мярка към нейното дъщерно дружество; недостигът на ликвидност в банковата група КТБ е изолиран случай от цялата банкова система и не е свързан с функционирането на останалата част от банковия сектор; на основание на тези констатации УС на БНБ: 1. Постави Креди Агрикол България ЕАД под специален надзор за три месеца; 2. Назначи за квестори Станислав Георгиев Лютов и Елена Здравкова Костадинчев; 3. Отстрани от длъжност членовете на Управителния и на Надзорния съвет на Креди Агрикол България ЕАД; 4. Лиши от право на глас акционерите на банката, притежаващи повече от 10% от акциите. Корпоративна търговска банка и нейното дъщерно дружество ще отворят на 21 юли в 9.00 часа

РЕШЕНИЕ 76 от 22.06.2014г на БНБ е издадено преди да има регистриран такъв СУБЕКТ наречен ТБ Виктория!!!! От Търговския регистър откриваме: 08.8.2014 г. 14:19:59 ТЪРГОВСКА БАНКА "ВИКТОРИЯ" 15.8.2012 г. 16:43:30 ИЗПРАВЯНЕ НА ФАКТИЧЕСКА ГРЕШКА КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ 14.8.2012 г. 14:25:31 КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД 23.4.2008 г. 15:45:40 ЕМПОРИКИ БАНК-БЪЛГАРИЯ ТБ ВИКТОРИЯ Е РЕГИСТРИРАНА НА 08.8.2014 г. 14:19:59 година, а РЕШЕНИЕ 76 от 22.06.2014г на БНБ е издадено ПРЕДИ НЕЙНАТА РЕГИСТРАЦИЯ !!!!! Към момента на издавана на РЕШЕНИЕ 76 от 22.06.2014г въпросната банка се е наричала не ТБ ВИКТОРИЯ, а КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ с управителен съвет изброените по горе франсета!!! ЩЕ КАЖЕ ЛИ НЯКОЙ КАКВО Е СТАВАЛО В ТАЗИ БАНКА КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ в момента на проведената от главния прокурор ЮВЕЛИРНА АКЗИЯ към КТБ?!! Какви са тези документни измами бе Цацаров?!!

Каква е тази наглост, бе! Какво само си пишете, какво занимавате президента? Какво искате? Ясно е , че е плащал мъжа ти на Атлантическия клуб за лоби. Ясно е , че затова се появяват съмнителни американци да го защитават. Да си дойде щерката и да обясни с какво живее в чужбина, с какво се изучи, колко живот по чужбина има, апартаменти, авоари и т.н. Крадци !!!! ДАЛИ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО МЪЖА ТИ ХУЛИ И ПРЕСЛЕДВА СА ПИСАЛИ ПИСМА ДО ПРЕЗИДЕНТА!!! Прочети повече в link: https://link

И какво стана с милиардите на КТБ, Антоанета ? Колко хора останаха на червено, че не всеки е министър на културата, та да му възстановят парите. А колко фирми загубиха ? Хайде не се правете на невинни. а че сме под командването на мафията - така е. Тя е по върховете на държавните структури, иначе България нямаше да е толкова зле.

Цветан Василев - следващият президент !!!

....и ако позволите - въпросътФорсмажор : - какво Следва Да направи г-н о.з. Радев ?

Значи тъщата, даде пари на цецко да си купи шест апартамента, без да каже откъде ги взе, ама цецко е чист като момина сълза!Ако аршина е еднакъв следва дабъдат конфискувани в полза на държавата апартаментите и на цецко и на дъщерята на Василев.

мой да плюете по Цецерон, ей! Той ходи често на молитвени закуски в САЩ!

А га ядахте кюфтаците не р'вахте, а?

Не знам кой е виновен и кой не, но милиарди потънаха от КТБ. Ако семейството знае нещо - да се върне в България и да го докаже !

Аха, баш в България ще се разкрият нещата, тая крепост на истината, справедливостта и честното правораздаване...

И ти си прав, какви ги приказвам, сякаш досега нещо е разкрито.

Не познавам Жената на Цветан Василев нито пък дъщеря му, но ме ужасява факта, че който си поиска от тъпите крадливи мутри може да каже на който си прокурор иска и да предприемат каквито си пожелаят мерки срещу теб, т.е. да те ограбят и захвърлят на сметището... това ли е "Прекрасния ни Премиер", който така някои хора оневиняват, че бил тъп и не знаел или пък не виждал за какво става дума..... Бойко с еправи на невиждащ, защото е забъркан във всичките долни и гадни игрички на Пеевски и Цацата, знае какво ще откраднат от Цветан Василев и си чака парчето от баницата, иначе се плюнчи по телевизията, че уж имало някакво правосъдие. Май ще настанат вендета като в Италия, като няма друго правосъдие ще има трепане наред и толкова!!!

А на нас /народецът нещастен/ вече ни е все едно мутри ли ни управляват, крадци ли.......................Ние се борим за оцеляване ден за ден.

НЕ СИ ПРАВ! А знаеш ли какви ги върши Василев, знаеш ли колко хора преследва, знаеш ли , че това са документи, от които се вижда ясно, че през кухи негови фирми е източвал и превеждал където си иска!

Караибрахима създаваше у негодния матрял чувстото за "елит" и няква привилигерована общност, причастна към големите му далаеери , облажена с високи лихви недостъпни за обикновенните неппсвеъени. Караибрахима и семейството му обаче не банкираха , а си поделяха парите на "елита" по тяхни проекти и луксове. Преди Караибрахима да фалира неизбежно , Свинчо и руската мафия си щипнаха квото можаха и загробиха банката , която и без това беше пътник , щото не беше банка , а софра с парите и подкрепата на "елита". Накрая " елита" първо изпищя на умряло , после си стисна гащите насрани и замълча като изнасилена и смачкана женичка, дето трябва да се прави на дама и "елит" .

моите честно спечелени и спестени няколко хиляди не държа в КТБ. Преживял съм банковата криза при Виденов - знам, че не може да има такива баснословни лихви - все някога Ще се СПУКА БАЛОНА. щЕ СЕ РАЗПЛАЧАразплача за всичките "ОКАЯНИ" ВЛОЖИТЕЛИ. вИЖДАТЕ ЛИ - ПРИИСКАЛО ИМ СЕ Е ЛЕСНИ ПАРИ, АМА НА... балона СЕ СПИКА.

Цацаратурата стана за смях отново. То бива дибилизъм, но това минава всякакви граници. На този принцип трябва да се арестуват всички близки до Василев хора защото хипотетично били знаели за пари придобити по престъпен начин. Или направо да се арестува целият бивш отбор на "Ботев" Пловдив примерно докато Василев им беше спонсор.

Не само са знаели, ами са писани и с дялове в имотите и фирмите.

Без да искам да оправдавам Цветан Василев - и той със сигурност има голяма вина, ще ви обърна внимание на следното. Правите ли сега връзка с протеста на съдии, че не е редно да е достатъчно да има повдигнато обвинение за да махнат от съдийството? Е саге си представете следния случай - прокурор повдига обвинения на съдия, който си е изтеглил депозита от КТБ няколко месеца преди банката да фалира с мотива, че е знаел. Отстраняваме съдията за да не гледа определено дело, а това, че обвинението няма никакви доказателства не води до санкции върху прокурора. Моля ви ограмотете се на тема правосъдия - работата на прокурорите е да повдигат обвинения за да я вършат те не носят отговоронст ако не са прави. И ТОЧНО ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ХОРАТА С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ. Дори и морални.

Няма връзка между безотговорността според теб на прокурора, и моралните последствия за обвиняемите. Например роднините на Цветан са морално отговорни според мен, съучастници са му. А според теб, може би един от тях, не са отговорни - давал им пари, те ги харчели. Пък и не толкова пари, колкото недвижимост. Но аз смятам, че тези пари и недвижимости принадлежат на държавата, на всички българи, затова роднините са отговорни - да ги върнат поне.

То пък нашия президент, като вземе да се трогне и да извади едно собствено мнение. По-скоро това е за медиите. Послушко Радев няма свое и не очаквайте да му се появи изневиделица. Трепери за някоя далаверка и той както се вижда вече почти година.

еми права е жената. прокуратурата се използва за маша на мафията. като прочете човек историята и лесно може да визуализира красавците, писали този сценарий за щерката. почерка е един и същ - милиционерско първобитен. страшни образи са там.

Зад всичко е Путин. Факт.

Ами че тя си е за обвиняване заради пръскащия сексапил! На богаташи дъщерята да чукаш като ковра - баси кефа!

Скоро заедно с близките ми ще се изнеса към САЩ,а завистливите мизерници и комплексари могат да ме псуват колкото си искат!

По-точно Цветан Василев.

Василеви- борци с корупцията, ай завалиите...

Ами сега ? Горките мутри. Как са ги погнали. Помогнете им

Не коментирам щерката, даренията и прочее. Само един факт - Цветан Василев беше обявен за банкер на годината. Да разбираме ли, че българските банки през 2013 са наградили престъпник? Да разбираме ли, че българските банки поощряват престъпленията?

и бате винету го целуваше и го поздравяваше тогава

да баш тва разбирай. Искров е захлебил мощно от Василев да му пусне гювеч. Разбирай че Цацаров не си гледа работата щото изтърва главният виновник- Искров. Не е луд кои яде баницата, а който му я дава. И баницата е дадена от Искров

Баницата я даваха от МФ, МЗХ, МИ, МЗ, БНБ, МП, МВР и голяма част от българските общини.

Защо никой журналист не пита чия собственост в момента са всички предприятия от групата на Василев. Това е ключа към фалита. Аналогия правите ли с месара изнасял суджуци и фалирал впоследствие и банкера изнасял торби с пари и фалирал впоследствие.