Русия инсталира най-нова противоракетна система в Крим

Русия ще разположи в Крим най-новата радиолокационна станция "Воронеж" СМ.

Обратно в новината

Коментари - Русия инсталира най-нова противоракетна система в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stan Stan

Доста точно са цитирани думите на специалистите, без волни тълкувания. И са избегнати дразнещи грешки. Да, станцията в Севастопол ще помага на станцията Армавир за прикриване на юго-западното напрваление. Южна Европа и чак до сев. крайбрежие на Африка, 4000 км. Румъния и България случайно са в това направление, оттук стратегически ракети, слава богу, няма да излитат.

Да бяха направили един телефон... телевизор, автомобил...

искат да направят,ама не могат

Ами че то света им прави всичко, защо да се напъват. Вие, ако разполагахте с толкова богатства, щяхте ли да се занимавата с коли и телефони? Те си правят оръжия, за да чупят крадливите ръчички и се занимават с полети в Космоса. Кой друг го прави това като тях?

Ти да си видял такъв, направен в САЩ? И телефона и едната ми кола са емблема на Америка, но не са правени там. В кой век живееш? Влез в реалността.

кой иска да ги напада. Русия нахлу с танковете си в независими страни и затова НАТО дислоцира войски и присъствие по източните си граници. Не защото ще напада шизофреннта страна с шизофренния управник.

Я кажи къде влязоха с танкове, ако имаш впредвид Крим, там само спецназа влеза разбраха се кротко и мирно сУкраинските военни, и без един изтрел си взеха Крим.

Томахавките хваща ли ги? Всичките ли? В петък дали работи? А в понеделник сутрин?

nне ги фаща, само ги облъчва и самички падат

Аналогичните американски радари са 5. Първия е постъпил на въоръжение 2001 (AN/FPS-120 търси). Ракетите Шрайк (и Харм) няма да свършат никаква работа. Тези ракети са проектирани за борба със сравнително малки зенитни радари. Воронежа е с размер на малък блок, дори и при попадение не могат да го повредят фатално, за него по-скоро трябва нещо от големината на Томахаук. Грешна ти е логиката за решетката. Решетката е модулна, от което има няколко ползи. Всички модули са "равноправни", ако няколко модула са унищожени станцията не спира да работи, само и се намаля точността и обхвата. Модулите са лесни за подмяна така че ремонта всъщност е доста бърз. Радарното откриване зад хоризонта: накратко - работи с отражение на радиовълните от йоносферата - потърси информация, виждам че имаш желание да четеш (учудващо за русофоб), ако и да ти липсват знания (нормално за русофоб). Просто нещо е могат го и американците и руснаците. Предпоследно - малък и бавен самолет като Cessna-та на Ръст не е никаква съществена заплаха. Самолета е бил съпровождан в няколко момента но не е била дадена заповед да бъд свален. И последно - ти нещо ше кажеш ли за огромните боинги дето цялата огромна американска армия ги проспа и събориха 2 небостъргача + единия се заби в пентагона?

От много четене на рашистка литература (може и от боярщник)м озъкът ти съвсем е заприличал на гъба. Първо преминете от външни клозети към нормални такива за 21 век, пък после покривайте безумната си държава.

Вижда се че вие сериозно се въздържате от всякакво четене, явно с идеята да си запазите мозъка. Дали идеята е вярна и дали изобщо има каксво да пазите е страничен въпрос. Демократична Румъния има доста повече външни тоалетни, отколкото пропадналата Русия. А и дори проспериращата демократична и европеска България е само малко по-напред.

Не е странно, че пишеш такива неща. Всеки показва каквото може. Странното е, че се надяваш да ти платят за това.

Първо, научете се, любезни да ползвате и латиницата. Вие, руско-съветските мекерета много си обичате руската азбука (така в Русия наричат кирилицата), но все пак нека да бъдем коректни в изписването на имената. Защо в САЩ има само 5 подобни системи? Много просто, системата за ранно предупреждение на САЩ е изнесена основно извън САЩ (всъщност Канада и САЩ имат обща система ПВО и ПРО). Голямата площ ( колкото блок) само улеснява противо-РЛС снаряди. Нещо повече, не е необходима голяма точност за да бъд епоразено такова нещо. Антените на ЗРК са много малки и с еунищожават доста по-трудно, да не говорим че повечето съвременни ЗРК са мобилни. При огромна стационарна антена деаже не не необходима противо-РЛС ракета (Шрайк е много стар модел, сега има доста по-съвременни) - достатъчна е крилата ракета с телевизионна глава за насочване. Модулността няма да помогне при поразяване сголям заряд - 5тя има смисъл само при ракети тип "Шрайк". Задхоризонтната радиолокация има друг смисъл. И когато някой се похвали че може да открие нисколетяща цел на 10-15 м (като крилата ракета) той или ще е направил страшен технологичен пробив или лъже. Руснаците са по хвалбите. Дай им да се хвалят. Ако имаше световен шампионат по надхвалване те щяха да спечелят първите три места. какви ти три - поне първите 10-15 места щяха да са техни. Но хвалбите са едно а реалните действия нещо съвсем друго. Да ти кацнат със самолет на Червения площад е гавра. Това е все едно да ти се изплючат в лицето на коктейл на посланници. А ти да гледаш като насран. Никой не знае кой каво е прехванал, кой какво е съпровождал. Руснаците твърдят такива глупости, ама аз много не вярвам. Що се отнася до заплахата това просто е невярно. Чесна-та може да носи товар до 1 тон. Ако издусаш еднотонна бомба над Кремъл си представям какъв фойерверк ще бъде. А това че накой твърди че е прехванал някого и го е съпровождал с апълни глупости.

Да бе. Поне 10 тона превозва Чесната.. Хайде стига с глупостите.

ЗРК и ПРО са коренно различни неща. Чети, чети, и хората ти го казват да се чете.

Смешник, малката цел се унищожава много по-лесно от голямата. Голямата се уцелва, но не се унищожава. Смешник, аз съм написал името на новата ракета Харм, ти си написал изкопаемия шраик. Смешник, много хвалби, много празни приказки, май са от тебе. Смешник задхоризонталното откриваване е достатъчно да ввдигне по тревога С300, С400 и Панцирите. Смешник, има и летящи радари. Смешник, 1 1-тонна бомба е смешна работа. Но за да сме точни, (смешник), Чесната тежи 1.11 тона НАТОВАРЕНА и може да носи 400кг товар МАКС, като от тях трябва да извадиш теглото на пилота + 200л гориво (обяснявам като за прости хора). Смешник, нещо за 3-те огромни бойнга по 200 тона всеки?

В Системата на САЩ за ПРО от 5 основни радара, 3 са си на американска територия - 2-та бряга и Аляска, 1 в Англия и 1 в Гренландия. Така че пак глупости пишеш. Смешник.

До KGB: Олееее, ама си разбирач! Направо ги накъса! Ти по-добре и от раръните и от американците им знаеш системите... уплаши мА! Ама има един термин който малко ти убягва. Казва се бойна окомплектовка. Или дето се вика кое с кое върви заедно. Не знам защо ама имам едни подозрения че тая станция и подобните и вървят с едни комплекси ядат Харм-чета на закуска и после плюят костилки по изстрелващите ги комплекси. Н еим знам костилките какви са ама резултатите са бая зрелищни.

Още 1942 г нито еди самолет на Хитлер не се е върнал от полет да Москва!

Големи специалисти се оказаха русофобите, няма що! Поне почетете малко, ако можете. Смешни сте с омразата си.

Без аналог, нали?!

Леле, колко са миролюбиви! Направо изпадам в умиление...

Това е отбранителна система, за изстреляни от България ракети.

то на насранита алкохолици всичко им е без аналог..особено осирането!!де кой се е доверил на руско оръжие и лапа барабонките...ИРАКЛИБИЯ,АФГАНИСТАН,СИРИЯ...

Та, Кой унищожи тези държави. И кой попречи Сирия да последва съдбата им?

Насочена към България, доколкото разбирам.

към Позитано и сборищата на русофилите. Дай Боже!!!!

Нали същата безаналогова система проспа томаховките с Сирия?! Добре че Тръмпи е пич и им даде време да си оберат мешките и самоварите ...

Искаш да кажеш, че Тръмп е заповядал от 59 изтреляни ракети само няколко да достигнат до летището, а и да не му нанесат щети, та да може още на другия ден да се използва. Ако е така, САЩ наистина са много загазили и сатрапа Путин наистина ги управлява.

Но горди щото Пичин Щукоубиецът ги пази ... Сбъркана работа - добре че от нас са в взели култура и език наследниците на Чингиз хан

Бас държа, че руснаците разполагат тази противоракетна система заради опасността от ракетен удар от страна на Иран.

Блядките от страна членка на Г8 станаха страна в списъка със санкции редом със световни сили като СКорея и Иран... Благодарение на тъпанара Путин..

2017 година сме все пак. Тази система е от преди 35 години. Тъжна картинка....

Строят я за защита от България и Румъния. Ако имаха поне малко ум, щяха да стоят гигантска тенис ракета, щото друго освен камъни по тях не можем да хвърлим.

е в зоната на Чернобил.

старо желязо не става - радиоактивна е...

квичете соросоидна сган, даже новата ПРО система различава и кой не квичи

по картата са от Украйна до Масква?

Съвременни системи на 30 години. Смях. Путя трабва да отчита нещо пред мужиците , да ги пази от зло , за да оправдае тиранията си и да създава вълнения за примитивната им психика, която иначе ще се насочи към въпроса за мизерията, безправието , рекорднотп неравенство , и пълната деградация от спин , алкохол и хероин на на насралия , се както казва един риски философ народ Богоносец, което не е вещае нищо добро за Путя. Всъщност отлага се неибежното, познато отпреди 100 години.

Господа кратки пояснения за локаторната станция. На практика тази станция е три диапозонна . Работи в метровия дециметровия и сантиметровия обхат. Открива цели на 6000 км по хоризонтала , 8000 км по вертикала на практика наблюдава и космоса . Обсег на действие 240 градуса от окръжността. При направени експерименти засича обекти на орбита до 5 см. тоест нано спътници. Едновременно може да следи до 500 обекта . Многодиапозонноста и позволява да се засичат и всички видове стелтс летателни апарати , ниско летящи крилати ракети и дронове. Не позволява да се извърши изпреварващ и обезоръжаващ удар каквато е стратегията на САЩ .

Само самолети и ракети не засича. Ама различава гларус от чайка.

Изстрелваш няколко снаряда или ракети с смутители на сигнала. Точност не е нужна. Правиш я безполезна за часове.

sulio@mailinator.com

на маса е много лесно...особенно след 2 бири и 3 джоинта...

Просто погледнете справката за "Воронеж(радиолокационнаястанция)" в Wikipedia. Забележете, че потребява само 0.7МВт (Днепр 2 МВт, Дарьял 50 МВт), инсталира се за 12-18 месеца и се обслужва от 15 човека. Забележете също, че руската войска има команден център със суперкомпютър 10 пъти по-мощен от компютъра на Пентагона...

Поздравления братушки!

поздравления, чушки

Като чуя Воронеж, хваща ме сърбеж!

И почваш в газо да се е..ш

.ама те имат и КУРили .

ха ха ха...и друго имаме, ама това стига. .. ха ха

Ти пак си добре . Американците като чуят Воронеж СМ - краста ги хваща.

фланг, но от действията на политиците зависи дали няма да се превърне в югозападен фронт. За това уважаеми държавници от противостоящите си страни и блокове, добре си опичайте акъла и добре си правете преценка до къде могат да се прострат действията ви, защото обикновените хора искат да живеят в мир, да могат свободно да пътуват и да общуват с другите хора по света, а не искат да воюват и да гинат за недостижими химери или нечии интереси, та било тези интереси да са свързани със осъществяването на "върховни" достижения за човечеството!

са се навъдили низ форума и не дават и дума да се каже или напише против нечии помисли или намерения, които наистина могат да станат първо причина този фланг наистина да се превърне във фронт! А бре ахмаци, кой се съобразява с вашето мнение или си драскате хей-така, само да засвидетелствате своето верноподанничество към някого си или пък драскате за да докажете своята недалновидност?! Нима не е истина това, че няма интереси на която и да е държава, защото държавата е плод на човешкия разум и битие и по същество е политически организирана общност, заемаща дадена територия, имаща правителство (система за управление) и притежаваща вътрешен и външен суверенитет, а има интереси на управляващите политическия и обществения живот в нея финансови и други кръгове от хора?! Тогава защо не си давате сметка, че точно интересите на оръжейните производители или други кръгове от някоя държава могат да станат инициатор на действия който да превърнат този югозападен фланг в истински фронт?!

Никой не се съобразява с драскачите, защото на лапачите не им остава време от крадене, да погледнат какво им се пече в страната ни. Къде видя държавата, и че тя нашата имала интереси - "държавата е плод на човешкия разум и битие и по същество е политически организирана общност, заемаща дадена територия, имаща правителство (система за управление) и притежаваща вътрешен и външен суверенитет, а има интереси на управляващите политическия и обществения живот в нея финансови и други кръгове от хора?!" Най-накрая се издаде, значи интересите на финансови и други кръгове... Кои са "другите" около финансовите? -Нека народът знае - това са жидомасоните и техните пионки в България мръсните масони, ротарианци, тамплиери и куп още отрепки, организирани в тайни групи и общества. Къде видя държавата тук бе, галфон? Че нашата страна вече не е държава, а жидоянкин протекторат, бандустан, безгласен васал, поставени така не от нас, а от мутрите и родоотстъпниците в ГРОБ! Ние нищо не можем да кажем, нито да направим срещу Русия. Ако някой ни натиска да копаем окопи, то не е защото ние го искаме, а защото гадовете които ни въртят на шиш, ни карат сами да се заравяме, а те после да дерибействат на наша територия. Българите вече да скачат и измитат предателите.

за негодниците родени в в годините на пост бг т.е. в огулацията !!!!!!!!!!!!!!!!1по негодно племе несъм виждал само пари и пари ама теса в място недосегаемо от драскачите в този форум

какая ты курица!

Няма нищо необичайно в тази новина. НАТО се разширява, Русия се готви за отбрана. Троловете негодуват, но такива новини им дават възможност да заработят по някоя банкнота. Трябва да се оцелява, така че нищо ново под слънцето.

готви се за отбрана викаш? като нападна грузия, молдова, украина, крим се готви за отбрана??

Еми САЩ нападна Сърбия, Ирак, Сирия .... няма да остават назад я :)

Грузия нападна руския контингент, в Молдова предотвратиха гражданска война и не беше Русия, а СССР.Сирия не я ли нападна сащ посредством идил? Да изброявам ли още? Знаеш, но нали заработваш мръсни копейки

Грузия унищожи част от руските миротворци които бяха там с мандат от ООН. Гурзия я насъскаха говедарите но не им помогнаха, когато руснаците взеха да ги млатят.

Я пак. Кой нападна в Грузия? Дали пък не бе Сакашвилито? За каква Молдова говориш? А за Крим са си виновни фашистите там. Да не говорим, че страна Украйна не влиза в СССР. Към появилите се 3 украни след ПСВ, недостигащи Черно Море, се подаряват толкова територии. Всъщност подарената от Ленин Новорусия включва като нищожна част от нея и цялата Молдова. Украйна обаче ако излизаше както са влизали в нея, трябваше да излезне на примерно 8 държави.

В кафенето Централ в руския град Иркутск силно почерпен посетител реши, че големи мечки са му приятели и реши да ги нахрани със сгушчонка (вид сгъстено мляко и любимо лакомство в Русия). Както писа по-рано БЛИЦ, специално, за да почерпи новите си приятели той прескочил загражденията на хабитата и протегнал ръката с лакомствата към клетката на големите зверове. Хищниците обаче, виждайки лесна плячка, захапали ръката на мъжа и не я пуснали, докато служител на кафенето не дошъл на помощ. В резултат, както съобщават от местното МВР, пострадалият е бил доставен в болница. По случая е започната проверка. Прочети повече в Blitz

глеи ко става в наща кочина ане на съседа !!!!!!!!!!!!!!!!

Едно е ясно: за да счупиш компютър не е нужно да може да направиш компютър. Нужно е един камък и да удряш докато престане да работи. Американците си правеха стелти, спец ракети, GPS и други сложнотии. Руснаците изчакваха да видят кой камък най ще и свърши работа.

Таварищи вече на всички е ясно че западът трепери от "руската мощ" моля спрете с тези смешни "новини" ! Не се ли налапахте с копейки?

Русия е яката работа. Брутният национален продукт на Матушката е колкото два града като Париж. Яхтите в Хавай струват повече от годишния брутен национален продукт на любимата Русия. Скоро ще бъдат навряни на кучето в газа.

няма как да ги навреш на кучето в газа, щото те отдавна си са там, и на повечето им си харесва!

ООН: 800 хиляди жители на Донбас са в недоимък А как е руската Военно комична армия на Путя?

а 20 000 000 в краварника на улицата !!!!!!!!!!!!!!!!аи млукни боклук!!!!!!!!!!!!!!

Тъпире руско близецов, може да се възползваш от своя съвет!!

аа, това са русские! предпочитат на улицата в щатите, пред комуналка в россия!

Руснаците се оплакват директно, ама тука насрани русофили ни убеждават че тия руснаци лъжели!! Видео Гугъл: Люди с трудом верят Путину. А многие вообще не верят. Ужасная жизнь в России Путина 2017. Нищета, холод, голод, безработица. При Путине люди вешаются, близится гражданская война. Путин: засунь себе мою пенсию куда- нибудь. Народ недоволен Путиным и его Партией.

всички които в россия живеят добре, отдавна живеят в ...лондон!

Поредната руска дрисня от ДИР. Защо ли мислят че това е важна новина? Руска пропаганда?

С това си действие БГ вече в обзора на ВРАГОВЕТЕ което значи че ще бъде унищожена вместо кравария

"кравария"? Имаш предвид Путлеристан ли?

По скоро страната на ватниците и кацапите!!

Това руснаците наистина го могат. в тубата: "Микс подборка драк бомжей и алкашей"

На собствена територия могат да правят каквото си поискат. Имат си хората Държава, и си я пазят. Какво толкова?

абе той и Хитлер така е мислил за Австрия и Чехословакия. Пък после....

После - Полша, Франция и т.н. Примерът с Хитлер е доста неудачен. Пробвай с друг.

Крим малко не е собствена тритория.

За да бъдем точни, Автономна Република Крим е на населението което я обитава. И населението на Автономна Република Крим решава каква да бъде съдбата на Автономна Република Крим. Малко история През 1783 г. Крим е присъединен от Екатерина Велика към Руската империя. През 1921 г. Автономна Република Крим влиза в състава на СССР. През 1991 г.Автономна Република Крим става част от Украйна. През 1992 г.Автономна Република Крим обявява за кратко независимост от Украйна. След "демократичните" промени, които станаха в Украйна през 2014г. Автономна Република Крим реши да напусне състава на Украйна. След което бе проведен Референдум за присъединяване към състава на Руската Федерация. Остава сега да ме убедиш, че Източна Румелия не е част от България, защото не е проведен Референдум за присъединяване към Княжество България.

а ти си гнусно момче ,отврат,диария ,соросоидна тения

Руско-съветските мекерета или не се усещат, или не разбират елементарни неща. Тези системи се произвеждат от поне 10 години, което означава че са разработка на 20 и повече години. Няма лошо, ако с еналожи да с еорганизира политехнически музей на радари, поне ще имат екземпляри. Второ, има 6 или 7 бройки, които с произведени. Това означава грубо по една РЛС на година и половина. Едичнично, уникално производство. Това, с далечината на откриване добре. Но една стационарна РЛС, еле пък разположена на границата, е изключително лесна мишена. Даже една стара антирадарна ракета "Шрайк" ще свърши работа. При тази сложна антенна решетка това чудо не може да бъде възстановено с месеци. За балистични ракети - добре. Височина 150 и повече км е приличен параметър. Но някой да ми обасни как с една антена за високолетящи цели ще може да открива ниско-летящи обекти на 15 м (кавито са крилатите ракети). Някой от тия дето са писали статията да е чувал че земята е кълбо. И при 15 м. височина след 10 км разстояние вече нищо не може да се види като цел. Или те руснаците всичко могат. Особено след порядъчна употреба на "Боярищник". И последно. Някой да ми обасни как при цялата тази ПВИ и ПРО може да се кацне със спортен самолет насред Червения площад. Ако персоналът е на такова ниво няма никакво значение с каква техника ще борави. Както се казва за какво му е на индианеца пишеща машина.

Ако това, дето си написал е вярно, Крим щеше да е изконна база на САЩ, Асад нямаше да е жив, а армадата, тръгнала към Ким нямаше да иде в Австралия.

САЩ никога не са искали Крим бе идиот, за какво има е? Ако искат база ще си направят където поискат дори и в Харков.

КОЛКО ЦЕНТА НА БУКВА ТИ ПЛАЩА СОРОС ?МЕКЕРЕ СИ ТИ И ТО МИРИЗЛИВО И ГНУСНО ,ПО ДОБРЕ ДА НЕ БЕШЕ СЕ РАЖДАЛ ГНИДО

Бягай за лоботомия ! Бързо !

и не са само радари ... крим се нагъчка със свръхмодерни пушкала .... сащ хвърля милиарди в грузия, украйна, молдова , Румъния .... руснака чака с нетърпение следващият мераклия

Ей,чи умен тоз руснак бей? От височината на петгодишният ми ,,Ескалейт"и с опита който имам на баща ми от москвича и Самарата трета ръка която си купих като напуснах текезето 88 година мога да потвърдя раиш!Пред руските технологии ,,Ескалейт"-а ми ряпа да яде!Жалко,че ги няма мойте приятели и съученици у село!Бих го закарал да им покажа технологичното изоставане на американците още преди пет години раиш... И бай дъ вей раиш ?!руснака е бита карта!И винаги е бил и особено сега ще бъде още дълго

Хаха.. Имал Ескалейд, мечтата на всеки негър. Да те питам, С кой модел раздатка е Ескаледа ти?

Абе бастун, Какво пускаш? Ти климатик не си виждал, за "конверторен" пишеш. Това да не е някой конвертируем уред от Холивуд? Къде ви намират такива неграмотни и злобни? . "star bastun ( регистриран ) 16.08.2017 14:13 . Когато " сняг запръска " си пускам парното , ако трябва и конверторния климатик. Ако навън е жесток студ си взимам отпуска и си харча доларите на приятно място / не в Русия/."

Дойдохме си на думатаааааа. Не знам кой реши, че Русия ще изостави военноморска база Крим на НАТО.

САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма!

Тичай да си получиш копейсите от путин,че рублата става 2 стотинки и намалява още

Защо да тича? Да не би да е написал лъжа? Мислиш ли, че някой няма да насочи ракети към нас, само заради красивите ни очи? А най-малоумното е, че такива като теб се и радват как сме окупирани от САЩ и сме станали цел.

като рублата била 2 стотинки, това го слушам 5 години. То и японстата йената 1,5 стотинки, ама руснаците харчели най много пари от всички чужденци по курортите в Турция и Гърция, за БГ да не говорим.Питай собствениците а магазини и хотели.

Ади стига глупости бе путлераси!Базата в Девеселу покрива и нашата територия!Шести Американски флот също покриванашата територия!България е защитена от NATO и главно американските ирумънските ни съюзници!България няма да бъде мишена за ,,освободителните"руски ракети,а ако лудия шизофреничен гном реши да се пробва то ракетите му ще бъдат поразени още в първите секунди на изстрелването им,а със следващият удар ще изпепелим и ьстановките им! Както прави Израал със арабите въоръжени с ,,безаналогови"прастари ,,руски" модификации на FAU-2 Така,че ние Българите сме спокойни!Тез дето лижат на путин маясила са мрът!

Вие си гледайте бългерийката дето мяза на продъдена кофа! Дори домати неможете да произвеждате хахаха! Русия се грижи за себе си! За това ще прави каквото си иска, САЩ също се грижат за себе си и за това вие сет им КОЛОНИЯ! Българи хахаха по добре да ви наричат роби!

Леле колко коментари по темата. Русия си прави каквото си иска.

А САЩ не може да прави , каквото си поиска , ТАКА ЛИ ???

И САЩ си правят каквото си искат :)

как да не си прави? прави си! ето смрази се с гдр, България, унгария, чехия, полша словакия, словения македония литва, латвия естония украина, берарус грузия казахстан, киргистан и тнт! изгониха я от Г8, съвета на европа и световната банка, наложиха и санкции от вред, изгониха и посланиците от три държави,спряха и спортистите от свеитовни, европейски и местни състезания, ще и отнемат и световното по футбол, и отново ще я изгонят от оон! тъй че да си прави сама свирка!

"Алексей Леонов заяви по-рано пред радио "Спутник", че САЩ много "болезнено реагират" на разработките на сантиметровите радари-компоненти на руската система за ПРО." В Интернет е пълно с това колко ги страх в НАТО от едно или друго руско осръжие, как треперят, колко изнервени, колко са нещастни тн, пък НАТО е по-близо до тях от всякога.

абе, верно ли е ,че чрез феизбук си привиквал булки за лизане-сета кара

тъп провокатор, даже и ник не можеш да си измислиш. Обикновена руска отрепка.

ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ РАКЕТНО-ЯДРЕНАТА ПРОГРАМА НА НАТО ДА СЕ ЗАПИШАТ ЗА КАСТИНГА В НАЙ-НОВИЯ РУСКИ ЕРОТИЧЕН ФИЛМ "ДЪЛБОКОТО ГЪРЛО"!

На приказки Путлеристан и Северна Корея са най-великите и мощни държави във вселената. Всички знаем обаче, че куче което много лае, не хапе. Тия статии служат единствено за вътрешна консумация на зомбираните путиняци. Консумацията им е главно на бояришник.

тне съм чул от русия да лая, досега квиченето и сополите са от вечно наританти в ъгъла САЩ +НАТО което е равно на един спукан презерватив инищо повече.Доказателства -Крим ,Украйна Сирия Арктика.

Викаш NATO наритано в ъгъла от пияния руски ботуш превъзнасящ пораженията си като победи?NATO каиш е наритано по ъглите на руските европейски граници които предпочитат робията на САЩ и безправието и лошият живот в ЕС прид освобожданието и раят на тъпоъгълният гном който си мисли,че може да възстанови сесесер?!

абе ти да не си кварталният милицонер с тия допотопни приказки от миналато за граници,за супер живот в ЕС и прочие вицове.На кой му пука за НАТО дали е до границите на русия, като русия за 2-3 минути ги изпарява от картата -НАТО е напълно безпомощен спукан балон.А за живота в ЕС и купонниците в САЩ -отивай там и благоденствай -колкото повече клошари там толкова по добре тук.

руската противоракетна система е непробиваема. ако някои си позволи да нападне русия в същия миг ще полетят десетки хиляди мощни руски ракети и ще изтрият врага от лицето на земята!!

Модерна птицеферма ли е?

В НЕЯ АМЕРИКАНЦИТЕ СНАСЯТ НАПРАВО ПЪРЖЕНИ ЯЙЦАТА !

това не е снимка! това е графично изображение на мераците русски! до като го направят, ще напуснат крим!

още една доста скъпа мишена