В Приморско се оплакват от шума, в Слънчев бряг протестират

Хотелиери от Приморско се оплакаха на вицепремиера Валери Симеонов от шумни заведения в града. В Слънчев бряг обаче собственици на заведения излизат на протест.

Обратно в новината

Коментари - В Приморско се оплакват от шума, в Слънчев бряг протестират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вън на наркоманите от Слънчев бряг. Затворете тези престъпни гнезда, от които не може да си почиват туристите от Влас до Равда.

По-тихо е в Гърция. На Слънчака няма да стъпя скоро, и в Несебър и в Созопол... предпочитам Гърция. по-близо ми е, маалко по-скъпо, но много по-човешко, по-бяло - все пак бели хора сме.

Манолова, то, ако си говорим мъжката, народът вижда, че и нивата НАД "вицепремиер", също не си вършат работата, но тези нива викат "е.и му мамата на народа!".

повечето от коментиращите тук и в предишни статии никога не са били в слънчев бряг разбира се могат в нетта да видят хиляди видеа качени от хора от цяла европа и никаде няма да срешнат негативен коментар за този наш курорт истината е следната тъи иаречения от бургазлии слънчак е наистина в последните години неузнаваем има всичко за всеки вкус пет звездни хотели със страхотна архитектура за по платежноспособни и три звездни за хора с по тънък джоб добра инфраструктура и прекрасен фин пясък с чиста прозрачна вода единственото негативно е наистина силната музика и то само на няколко места в комплекса след 12 чеса

АКО НЕ СИ ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНИЯТ БИЗНЕС В МЯСТОТО НАРЕЧЕНО СЛЪНЧАК, ЗА ДА ГО ЗАЩИТАВАШ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ОБИКНОВЕН ИДИОТ !

нищо не защитавам даже в момента не живея в бг и пиша от чужбина от дир виждат просто написах това което съм видял за разлика от теб и подобните на теб които плуят по курортите ни от злоба без никога да са били там сигурен съм защото човек които наистина е бил в сънито никога няма да плуе по този наш курорт по простата причина че няма за какво изклучение както казах и в предния ми коментар eсилната музика в някои части на курорта след 12

Вярно е, че глобите за юридически лица стигат до 50000лв, но също така е вярно, че никой не ги плаща. Или ги обжалват в съда и падат или накрая на сезона ако има много глоби, фирмата се прехвърля на тъмно зелен милионер и догодина с нова фирма и така. Трябват по-сериозни санкции като запечатване на обекти или глоби на управителите като физически лица, защото тогава няма измъкване. Всичко това разбира се зависи от това какво искаме, ако недделее мнението на определен кръг хора, може и да няма никакви санкции и всеки да прави каквото си поиска, когато си поиска и където си поиска. Въпрос на държавна политика и обществено мнение.

"Когато контролът върху спазването на правилата и прилагането на закона се ангажира вицепремиер или министър, у гражданите остава впечатлението, че тези, които са под нивото "вицепремиер", просто не си вършат работата", допълни тя. Ами точно това е - никой не си върши работата!!! И не този проблем накара хората да имат впечатлението, че никой не си върши работата - хората това отдавна са го разбрали. Как кмета да наложи глоби или да ги санкционира,това си му е бизнеса на него - те си плащат и не ги закачат. Корупция, корупция и пак корупция - и това отдавна е направило впечатление на хората, Майче.

Чета и се чудя как някакви хора се възхищават от шерифа валери и не им пука че докато го възхваляват поне 50-100 са ограбени, пребити, изнасилени ама за това основно нещо дето трябва да работи шерифа и дума не споменават защото видите ли някакъв шум на морето през летния сезон бил много ''вреден''..На такъв народ такъв живот му се полага

Абе незнам кой се оплаква от шума ама не виждам някой да се оплаква от мангизите дето взема..Тия много добре знаят че 4 месеца е прехраната им за цяла година ама взели да ревът че докато вземат пари шума им ''пречи''..След като сте на морето и искате калабалък ще се научите и да траете защото без да сме по морето шума и праха при нас е по голям ама и никой не ни плаща срещшу това

Трябва да си ненормален, за да отидеш на Слънчака и да чакаш да си починеш. Всичко ни се сбъркано на нас. Трябва да ни затворят като държава и да заселят тук нормални хора. А Валери Симеонов си върши чудесно работата. Тези помияри дето се оплакват да го д...т

Не само ненормален, трябва да сина 20,30,40 години за да отидеш, не е нормални да си на 70 и да си на море ,да се излагаш на слънце и след това да пиеш розовите си хапчета, че сърцето хлопало по силно от музиката и да се оплакваш че пейсмейкъра не си върши работата.

има някакво странно разбиране при българските ресторантьори, че в заведенията за хранене трябва да дъни силна музика Седнал си да си хапнеш и да се видиш с някой, да си кажете по нещо и трябва да викате да се чуете. Що за глупост?

Проблемите са -на плажа-заведения на пясъкя-обикновенно 5- 10 души в заведението -децибелите големи -нарушават спокойствието на 500 души в близост.Не могат да си лежат спокойно Не могат да си приказват. А и тъпите собственици като пускат толкова силна музика лолучават обратния на желания ефект-вместо да привличат клиенти ги отблъскват,защото всеки иска като седне да слуша тиха приятна музика,за да може да си приказва. - вечер -силата на звуците са толкова силни-че се чуват на километри.Например в къмпинг градина 1( заведение с 50- 60 поситители нарушават спокойсвието на хиляди.Кому е нужно за тези 50-060 душе да не могатДА ЖИВЕЯТ ОСОБЕНО В КАРАВАНИТЕ нормално-да слушат тяхна си музика,да си приказват,да гледат телевизия,да спят. ОСНОВНИЯ БИЧ ЗА ПОЧИВАЩИТЕ СА НИЗКИТЕ ЧЕСТОТИ ОТ СУБВУФЕРИТЕ. Чува се обикновенно едно БУМ БУМ и никаква музика това е най неприятното А Валери Симеонов-ТОЧНО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА контрол на контрола.

Ами неходете като не ви харесва..Незнам за какво се пищи след като там отиват хората да се веселят една седмица че после работа ги чака и могат да си спят на ''тишина'' колкото искат

Валери да продължава само така. Ония нека си протестират. Утайките...никой не се интересува, какво били искали.

Ами да продължава като иска само пенсионираните чужди туристи да идват след като младите немогат да се веселят...Поредния идиотски номер на валери дето на северното не смее да стъпи защото не са неговите авери там..

Имало било наредба за нивата на шума в община Несебър. Голям праз като има. Заведенията се държат от мутро-бизнесмено-политици, кой смее копче да им каже, че вдигат шум, какво остава да им се направи проверка и наложи глоба?

Ами той Валери точно това прави, бе пчеличке Мая - кара нивата под него да си изпълнят ангажиментите! Много ясно че до сега нивата под него нищо не са свършили - това го вижда всеки! Има много лесно решение на тоя проблем. Или да се промени общинската наредба и клубове покрай които няма хотели в близост, като Bedroom, да могат да пускат музика и през нощта, защото няма на кого да пречат. Или пък с малко архитектурни промени и малко дограма, клубовете могат да се променят така че през деня да са отворени, а през нощта да могат да се затворят лесно. Няколко панорамни стъклени плъзгащи се врати и малко промяна по покрива и готово - и вълка сит и агнето цяло. Bedroom дори има металната конструкция и може много лесно да се промени по този начин, но собствениците кожодери не им се дават пари, това е работата. При това тия пари могат да си ги избият за няколко дена, ама тая пуста алчност. Да казвам ли какви са цените в тия клубове или няма нужда да шокираме хората!

Валери Симеонов бръкна в гнездото на осите и те се разбръмчаха и хапят отровно. Мафията се надигна, защото държавата се опитва да сложи ръка върху публичните домове по Черноморието, наречени хотели. Там се перат пари и се търгува с плът и дрога. Затова в Слънчака идва утайката на Европа - да се напие, надруса, начука отпред и отзад. Има вече много филми, които показват падението ни по нашите курорти. Отново се прославихме по света с простотии. Браво Валери!!!

Каква трагедия! Тъпите кифли и простаците в обществото ни няма да има къде да си тресат трътките под звуците на чалга. На такива децибелите не им пречат. Резонанса в празните кратуни им се струва като връзка с кораба майка и ги кара да се чувстват личности. Мислят се за значими щом до сутринта има зурли, тъпани, алкохол и пияни принцеси с кайма.

Браво, Сонар! Наистина ме разсмя!

Как заради няколко пенсионери на които и шума от ходене на муха им пречи ще спре работа целия Слънчев бряг. Няма ли за тях хосписи където да прекарат последните си дни и заради тях ли ще проваляме туризма???

Корумпираните общинари защо не си вършат работата ? А, да те са корумпирани и затова.

Само в БГ, нарушителите протестират и държавата се съобразява с тях!

"В община Несебър има наредба, която казва, че от 23 ч. до 7 ч. трябва да се спазват определени правила, свързани с шума. - Това казва всичко! Какво има да протестират? Научете се да спазвате закона, за да имаме общество, а не сбирщина!

Само танкова бригада и жандармерия на място може да внесе ред и обърне нещата. Ще са нужни години, но курорт по курорт, ако се действа и се прочистват по 3 на сезон ще настане ред. Да не се залъгваме - с говорене и глоби при развилнели се мутри няма да стане.

Шум да има, пияни, дрогирани,менте алкохол и ку..рви. Печалби да има за мутрите, а на нормалните хора майната им. За съжаление Слънчев бряг е лице на държавата ни-народ и държава- Б група, мутри и политически крадци- А група. Добре че летището работи.

Закона и процедурите нарочно така са направени, че мутрите винаги да са на чисто. А иначе закона и правилата за глупаците звучат много страшно. Таз за това Симеонов требваше лично да се намеси, изобщо не съм му фен. Само преди дни много ме нервира тоя глупак с добавките "прослужено време", но за шума съм склонен да го подкрепя.

Бивши селски трактористи и събирачи на бали се вляха в родния туризъм, като собственици на барове и дискотеки. Приморско остана за тях, защото интелект за задкулисните битки на Слънчев бряг им липсва, но арогантността и чалгаризацията е двойна. Време е за ред в държавата и изкореняване на аграрните корени от родния туризъм.

Каква по-аграрна реакция от това да протестиращ против закона в интерес на обществото?

Когато местните органи на властта нямат "дупе" да си изпълняват задълженията е съвсем в реда на нещата да получат подкрепа от правителствено ниво за да си свършат работата. Така се прави, за да се върши работа!!! Който иска да свърши работа, търси начин, който не иска - търси причини и оправдания. Останалото е от лукавия - ДЕМАГОГИЯ!

Не само остават с убеждението,че институциите не си вършат работата но си е точно така.

Мутрите да си затварят устите и да намалят музиката, а не да плашат с гаргите.

"не е работа на вицепремиера да прави проверките" А що не съм си свършила аз работата не ме питайте - що не мога и не искам.

само да попитам лична техника как може да се вземе ти си дал пари от твоя жоб когато тои даде пари има право да тия земе но когаите то ти плащаш парите са си твои явно тука е бая преиграто или са по наем всичките неща когато е твое ти плащаш иданък на държавата стига с оня строи некои само него искат мина и замина

Ъ! Колеги, това български език ли е? Абе какво става тука!

Мъка!Мъка! А какво самочувствие имат тия примитиви!

Имало или нямало държава. Проблема е на друго място. Службите, които замерват шума работят от 8.30 до 17.30. Полицията нито има уредите, нито правомощията да го мери и да затваря и глобява. Така че се наложи от най-високо място (на пръв поглед ПР, но може и да е опит да се задвижи машината - знам ли) да се извикат хората в извън работно време и да се действа по сигнали. Не харесвам Симеонов, но трябва да се започне, за което го поздравявам. Сега по морето, после и в градовете вече без министър начело. Така постепенно се изгражда държавност. А иначе проблеми има - ние вървим към прокурорска държава и това е важен проблем, ако не се озаптят Цацаров И Борисов ще стане страшно - ще се върнем към мутренските години.

Че как да не е работа на вицепремиера ма, комуняшка пръчко. Това е единствения РЕАЛНО работещ човек от управляващите ..... редно е и Тиквата да вижда проблемите от първо лице и да ги решава, а ма .......

А кога ще се вземат крути мерки срещу дивите комунярски оргии на лъжкинята на осрания и опикан български връх Хаджи Димитър- 2 дена кънтят руски пляски и гюбеци, а освирепели бабички,фатмаци,пейзани,бастуни и млади соц.пидали палят знамената на ЕУ и Нато!!!

Всичко му е работа! Затова е вицепремиер.Не да чопли семки и да се прави на глух.

В Слънчев бряг,както и по цялото ни черноморие собствениците на заведения,които по скоро бих нарекъл свърталища са мутри,които си препират парите в тях!!! Хванаха ги,че не си плащат данъците,че не са сключили трудови договори с работниците си и не им плащат обещаното,хванаха ги,че масово продават наркотици,фалшив алкохол и менте цигари и те продължават да наглеят,че и на протести ще ми излизат...?!??? А тези заведения трябваше да бъдат запечатани,а не само да се правят пиар акции,ако имаше държава,тези заведения трябваше да се запечатат,а собствениците им в затвора,ама няма държава! В Китен,а и в някой други курорти по заведенията са сервирали стара храна,храната от чиниите е пресипвана в други чинии и е сервирана по няколко пъти за да не се изхвърля,чаши,чинии,вилици и лъцици не се миели с препарати,а се поливали с вода и се претривали със салфетки,за да пестят от препарати собствениците,а това,че хората може да се заразят, с какво ли не,на кого му пука,важни са парите,които ще изкарат нашите алчни мутро барони!Пълен смрад е нашето черноморие,съсипаха го,наляха го с бетон и го превърнаха в бардак,който дойде тук повече не повтаря!!!! С милиардите откраднати от нас българите се съсипа цялото ни черноморие!!!

Деградирала работа! За подобни глупости се протестира, а за важит значими неща на никой не му дреме!

аз чакам рзи бургас да замерят шума от самолетите в комплексите изгрев и славеиков-само че там уредите им не отчитат нищо както не отчитат и замърсяването на въздуха това е двоен стандарт целящ натиск ад дребния бизнес по черноморието

А ТАМ Е СЕЗОННО И Е ДРЕБНА РАБОТА 3-4 МЕСЕЦА Е ЦЕЛИЯ ЦИРК .В ГРАДОВЕТЕ Е ПОСТОЯННО И НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.РАЗНИ КВАРТАЛНИ КРЪЧМИ ДЪНЯТ ЯКО ДО ЗОРИ И ЯВНО СИ ПЛАЩАТ КОГАТО И КЪДЕТО ТРЯБВА КАКТО И ЗА ЦИГАРИТЕ СИ ПЛАЩАТ И СЕ ПУШИ ДЕНОНОЩНО.

курортистите.Който иде, не повтаря.

Идете на Халкидики или в Анталия - то е същото, даже по-добре и по-евтино.

В Анталия и Алания за 520 лева 10 дни ол инклузив, няма заплащане на чадъри , шейзлоги, който е по пиенето в рамките на комплекса може да пие безплатно всички местни алкохолни и безалкохолни напитки, бира, кафе. Транспорта е включен в цената.