България не е засегната от кризата със заразените яйца

България не е сред страните-членки на Европейския съюз, в засегнати от кризата със заразените яйца.

Обратно в новината

Коментари - България не е засегната от кризата със заразените яйца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Советский суд- самьий хуманний съд в миреІ казваха в един филм ( подигравателно). А ко перефразираме - БЪЛГАРИЯ - НАЙ ЧИСТАТА И НЕ СЪДЪРЖАЩА НИЩО ДТРЖАВА В ЕВРОПА. А докато неграмотните от агенцията по храните се произнесат - вече ще ссме изяли яйцата.

Това означава ли, че през този период в България не са внасяни от засегнатите страни хранителни продукти, които съдържат яйца?! Яйцата, претърпели преработка или не, съдържанието им не се променя - химията си остава химия!

На импотенти като тебе се еврогейската комисия им е виновна за немощта! Като подадоа сигна за оцраните беге малини, било кампания срещу балгарските хрни! Като гонят сега отровените яйца, тва пак било от свободните кокошки! Ми яж жълти пласмасови яйца от бройлери вместо оранжеви от свободни кокожки ве, пилежки мозак!

А на ФРИГИДНИ КАТО ТЕБЕ - все България им е виновна. Неудовлетворената Роксана тук си избива сърбежа.

Хаха, некой май се ЗАСЕГНА! Що ли? Ами като си импотент как очакваш да ми избиеш ти сърбежа!

Ами след като сме ги изяли като ''български'' и все още кретаме за властващите значи ''не сме засегнати'' Провериха ли реално тестените изделия внасяни от там дали са читави та да лъжат за пореден път???

Още някой да вярва на лъжи? ...То да бяха само яйцатаааа.....Освен да минем на суджуци,че вече няма какво да се яде. Съде боклуци.

Ма разбира се ве! Щото бъгарските храни са качествени и без боклуци! Апвай макадонска наденица и горублянски леб с оригиналдъ маюнеза, в неа бездруго нема яйца та нема се плашиш кат избираш бълхарското!

Е*ал съм ти и яйцата, важното краставиците да са прави :)

Тя и Испания не е засегната уж, ама преди два дни имаше съобщение че са спрени от употреба 14 ТОНА течна маса яйца със пестициди току що внесени от Франция. Изобщо щом Германия е измежду производителите играта е на черен Петър. И наш Боко знаем че мрази сичкия мтрял.

Още ли не сме импортирали яйцата. Нека припомним само два случая: с ирландското телешко от военните запаси с изтекъл срок на годност, което ни беше пробутано преди години от Англия и развалената царевица, която ни набутаха краварите. Когато имаш продажни управленци нищо ни може да те спаси от вносните лайна, ГМО и токсични храни.

Тележкото ти беше провутано от собственио ти министър Миро Мършата ма! Балгарскиът министър, дет си го избра сама! Царвицата също кой мислиш че се е навил да я внася да прибере едни ПАРИЦИ а вий да я пасете - пак балгарин!

И кои са всичките засегнати страни. Написано е само кои са износителите. А 17-те засегнати кои са? Само няколко са споменати.

Дабе.. Ще ги унищожат... Защо, шри положение, че Българина ще ги изяде и за още ще пита. Търговците вече се облизват, представяйки си печалбите. И никой нищо няма да засече и разбере. . "Милиони яйца бяха изтеглени от супермаркетите в Европа и бяха унищожени"

се надува и раздува, измислените афери, отклоняване вниманието на хората, всяване на страх....несигурност...опасности дебнат отвсякъде.... А ЗАЩО НЕ РАЗДУВАТЕ ГЕНОЦИДЪТ КОЙТО ВЪРШИТЕ С АЕРОЗОЛНИТЕ ОТРОВИ НА НЕБЕТО, ЗА КОЕТО СЕ ДАВАТ УМИШЛЕНО ЛУДИ ПАРИ....А ЗАЩО ТРОВИТЕ ХОРАТА С АСПАРТАМ...С НАТРИЕВ ГЛУТАМАТ.....десетките Е-та в храните, С МИЛИОНИТЕ ВАКСИНИ, ИМУНИЗАЦИИ, ОТРОВНИТЕ ЛЕКАРСТВА...УМИШЛЕНО ЗАРАЗЕНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА С ЛАБОРАТОРНИ ВИРУСИ, ЗАЩО СЪСИПВАТЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ГЕННОМОДИФИЦИРАНИТЕ ХРАНИ... О, глобално зло, колко лесно манипулираш хората, нали медиите и всичко е твое.... Бог да ни пази от всяко зло

Бря! Каква стана тя?! Къде са европейските задължителни изисквания за поддържане на чистота в помещенията на птиците?Питайте нашите производители как ги правиха на луди преди да им издадат съответните разрешителни, а при "старите " членки можело и с фипронил , защо пък не и с ДДТ...

Че тази територия кой я смята за ЕС че да я включват!?!?

Абе какво става с тоя сайт? Не мога да отворя нищо друго освен новините от главната страница.

При мен е същото. Преди пак беше се скапал, даваше някаква грешка 504. Сега пак не е в ред. Алоооу, Дирчовци, оправете си сайта, бе! То само цензурата ви бачка май!

Според сигурни източници, България също не е засегната от свлачището в Сиера Леоне.

Да. Защото имаме такъв контрол, пе не се знае какво влиза и какво излиза....

Само не и в балгария, а? Не мога да си го обясна, след като сички знаем как ЕС привежда целенасочена политика срещу балгарските качествени и питателни храни!

То ние и от Чернобил не бяхме засегнати...Дреме му на някой какви яйца ядем, при толкова други боклуци и отрови.

по животните, тва дето се дава по ТВ и филмчета е за пред широката публика да си мислят че в Европа е бир-тамън сиреч много добре. Ми какво искат ебе хората това са имали като препарати, а за да има бълхи, въшки и други гадини значи е има мишоци най-малкото.

Покрай отпуските може да не сте забелязали, но яйцата в България скочиха с 6-7 ст.

Добра търговска практика, ISO 9001 ... или нормална търговска практика ...

тука ще ги изядем , без да разберем даже че има нещо вътре. да не са луди нашите да унищожават яйца.

Да ръсим тъпотии по тази тема, няма как за я закачим на хибридния враг,тук просто едни европейци тровят други,нелицеприятно е, може би трябва европейската прокуратура да е на ход.

Фипронилът е руско производство и по лични указания на знаете кой е доставен на вече затворените ферми.

Ти ли го достави?