Жена и деца ранени от паднало дърво в Ню Йорк

Нюйоркските власти съобщиха, че голямо дърво е паднало в Сентръл парк, при което са били ранени жена и три деца.

Обратно в новината

Коментари - Жена и деца ранени от паднало дърво в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас за 10 дни имаше 4 такива случая. Преди няколко години в двора на училището до над падна топола-огромно дърво и по някаква случайност нямаше жертви, а само изпочупени стъкла. изрязаха две-три подобни дървета, но останалите и сега са там. Толкова ли е сложно да се махнат опасните стари дървета и да се залесява с ниски видове?

А В НЮЙОРКСКИТЕ НОВИНИ ДАЛИ СА УВЕДОМИЛИ,ЧЕ В БГ СА ЗАГИНАЛИ ЕДИ КОЛКО СИ ДУШИ ВЧЕРА,ПРИМЕРНО И ОТ КАКВО?! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ,РАЗБЕРЕТЕ,ДА СЕ ОПРАВЯТ!!!

Каква голяма новина, брей-брей....какви обективни медии, абе пълна демокрация братче!

В последните дни ГЕРБ ПР-ите ни заливат с платени съобщения за паднали дървета по света. Опорната точка е: "Щом на Запад падат дървета, значи и в България може! Не е имало кражби и далавери! Всичко е прекрасно!"

Значи като фандъкова се осере и дарво убие човек в София, почват да ни заливат новини за паднали дървета къде ли не по света . Виждате ли, не е само у нас. Това журналистите сте много жалки продажници.

а в русия и листо не пада! ако се случи някое по-гейско листо да се разклати се сеща за путин и за родину и се стяга!

Така е !

Ние в Пресцентъра на Партията за българия за пореден път сме възмутени от безхаберието на ГЕРБ. Очертава се този техен мандат да мине под знака на суджука и падналите дървета.

Абе, к'ви са тия дърва, дето падат и прибиват 'ората, по другите държави, дето ни интересуват, толкова много? Питам, само.... Не, че ме интересува!

понеже тука си падат, така статистически редовно, та решиха да ни кажат, че, Те, дърветата навсякъде си падат. Тъ, белким, избелят малко крилцата на даскалицата! Анадънмо.

е най елитното място, от най елитните места в щатите - Манхатън. Щом и там взеха да падат дървета, предствям си какво е в по малко елитните места....

Ама там е рядък инцидент, бе, а тука е ежедневие, не фащаш ли разликата?

А ти четеш ли американски новини, за да кажеш, че е рядък инцидент ? Аз чета, и там инцидентите хич не са рядкост, особено като сложим криминалната статистика.

Начи Фандъчката няма вина. Тя и за мръсния въздух не е виновна, щото в Ню Йорк също има коли, а щом в Банкя няма тротоари, и за тротоарите в София не е виновна...

за да има 2 деца в количка и едно в нея...значи са негри...те се разхождат така...като циганите се множат..

По-вероятно да са евреи, то за сентрал парк става дума все пак. Те минимум по 3 деца имат - това им е като национално задължение. Е българите по 1 затова умира българия, защото са егоисти жените

Заприличахте на близ.бг

Паднах под масата (следва продължение ;-)

причина го публикуват? Вече 2-ра новина за паднало дърво от чужбина... да видим, че дървета падат и в чужбина.

Дядо Бухал снощи жито грухал, та се свили вратните му жили и сегичка го боли главичка, има хрема, свива го корема, но най страда, дето го пробада - два-три пръста отстрани на кръста. Баба Бухла ще натопли тухла - да му пари кокалите стари. Асен Разцветников

Влязъл пор в кокоши двор, през отвор от малък чвор; няма спор, че този пор, ще загине от топор...

..ей тва се казва новина! Евала!

Може за някои да прозвучи арогантно, но къде тук е новината?! Че засегнатите са деца? Че колко деца се нараняват ежедневно докато играят без да споменаваме тези от 3тия свят при които нещата завършват фатално...

къде са сега приятелите на америка да ни обяснят колко хубаво било в сащ??

Поръчкови новини. Да видим, че и другаде падат дървета, не само в София. То не че не падат но....

Пропагандната машина се задейства.

fake!

Свършиха ли новините от България?

Тъпо, разбирасе! Но дали там пишат такива новини за България?

Ако пишат такива новини за нас, то за техните няма да остане място. При нас няма други новини, освен такива глупости. :)