Полицията разкри канал за крадени коли за Русия

Столичната полиция разби канал за крадени джипове към Русия. В операцията са участвали барети от спецотряда "Кобра".

Обратно в новината

Коментари - Полицията разкри канал за крадени коли за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде крайно време да набутате в правилника тия нагли мекерета,хайдуци ибоклуци

Еех, къде останаха времената, когато у нас се крадяха само лади! Хубави съветски коли!

НИКОЙ НЕ КАРА ТАКИВА БОКЛУЦИ В РОССИЯ. ТУК СЕ КАРА ЛАДА НИВА.

не си си пил хапчетата!

Че там кола може ли да се направи.......ниви,ливади ....самоходни каруци:))))

Да ви имам братушките.

А колко по-добре би било виртуоза Пери да е за дълги години на топло и да бъде парцалена кукла в ръцете на легендарния бай Ставри-строг, но винаги справедлив !

крадците са на улицата, агресивни са, само с агресивна полиция на улицата ще ги стреснат. Застрелят ли погрешка дори един престъпник, изведнъж ще олекне полицейската работа откъм случаи на крадени коли.

Ами на времето когато давахме наряд ако нещо се появеше първо се стреляше а след това се викаше да спре и нямаше проблеми или произшествия

Руснаците се радват на руски коли и не поглеждат западните!

Нашето МВР е 10-на години назад! Този канал го знаят и децата... Мощни били джиповете, ами нови коли ли искате освен заплати бе?!

Кадилак - разход на гориво градско - 18.6 литра !!! Честито !!

а извънградско 8 на 100 за 2 тона и половина. само кадилак има система за изключване на 4 цилиндъра при каране на магистрала с определена скорост.

му е каден лака! и като си джитка по стралата на маги си мести двигателя в багажника за да не харчи гориво!

Това вече е реален износ без гепене на ДДС.

Ченгесарите им станаха,като летописци на айдуците.

Като прочета "богато криминално минало" почвам да се хиля,като идиот.

Аз си свалям акумулатора.Поне да бутат.....

ти мани това, виж спец отряда ни как се казва

Тия където имат коли да слагат правени аларми . С едни магнит или чип и да прекъсва важна верига от колата .Трябва само с репатрак да е вземат.

Туй Путин много огладнял, досега крадеше милиарди от България, сега мина на коли?!!!

А бе,той ако разчиташе на България,жив да го оплачеш човека-:) каквото имаше,го опоскаха -я американски централи,я западни електроразпределителни дружества,я фотоволтаици ,я саниране на блокове...Разпределена е кражбата у нас отдавна...!

като се замисла седял съм на маси дето са се коментирали тези канали за Русия и за Турция съвсем спокойно , лапета от махалата караха коли за Турция , оставаха ги след Измир и се прибираха от там продължаваха за ислямска държава и то това са публични разговори които всички ги клапат утрето на секаде само полицията не знае както незнае кой в града продава наркотици пък може да им звъннат на диларите и да им достават и да ги хванат , но товае скапаната държава и за това много се радвам че се махнах от нея

поздравявам те, че си се махнал от ислямска държава! добре си направил

Имаше една снимка на чалми от ид качени на джип с русенски номера.

Е, вие какво искате, нали трябва да платим с нещо за реакторите на АЕЦ Белене

Абе как в Русия? Нали са в ембарго и нямат пари за хляб?

Pesh0

а да ви кажа , че като ми крадоха колите , полицията ми искаше пари за бензин да разследва ...98 година

Богато крими досие,10 тина висящи дела за кражби...аз си мечтая за американски закони:за кражба на 1 кола,опит за бягство от полицията притежаване на оръжие:14 години затвор и то със споразумение за 1 седмица.

А тези скъпи коли.кой ги кара бандити и мафиоти изградени ги сичките

Хем ги знаят, хем не ги прибират...

Държавата, с нейните жалки и смешни ,,висящи дела", ,,богато криминално досие", ,,условни присъди" и т.н.- т.е. ,,присъди'', които не само не наказват, но и поощряват крадците на автомобили, метали, телефонни измамници- е на тяхна страна! Аз обвинявам тази държава!

За България само американска кола. Карам 2006 Кадилак CTS Държа го отключен, защото не се притеснявам, че някой ще го открадне. Хората като видят колата и ако не се зачетат в емблемата, не знаят дори каква е. Не бие на очи, не му треперя, не плащам скъпо каско. Вътре е луксозно колкото немските кола от висок клас с всички екстри типично по американски. Добре е, че хората са все още с остаряло и изкривено милене по отношение на американските коли. Едно време ми откраднаха Ауди и от тогава си казах, че никога повече няма да си купувам масовка. По-добре нещо, което е непознато на джамбазите.

Мъж колата ти е на 11 години. Какъв мъж си ти бре.

Така не разбрах последно колите за части ли са или за износ? Освен в заглавието, не разбрах какво общо има Русия в случая или по познатата схема на Пулицър: не е новина, ако куче ухапе човек, новина е ако човек ухапе куче!

Vapreki 4e sam na 23 samo -to az vinagi sam pretpulagala loksozni OLDTIMERs pret moderni vozila bes hodozhesdtvena stoinos i lisheni od STYLE. Az mi e liobima kola SHEVY-1957, no ma kefat i Ford-T 1905 koeto e riatkos,no nisa namirat

Не си ходила много в час по български език.

Светле, душичке, какво да ти кажа... Първо - не си жена заради харесването на Шеви 1957. Второ, не си толкова неграмотен, колкото се стараеш да се покажеш, защото доста пресилваш. Давай го по полека и можеш и да заблудиш някого. А дали си в Мюнхен и какво правиш там си е вече твоя работа. Ами това е... ;)

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 15.08.2017 22:14 Въпреки че съм на 23 само -то аз винаги сам претпулагала локсозни ОЛДТИМЕРс прет модерни возила бес ходожесдтвена стойнос и лишени од STYLE. Аз ми е лиобима кола SHEVY-1957, но ма кефат и Форд-Т 1905 което е ряткос,но ниса намират

Това е трол бе. Като добричлията от Стожер, дето само шведи имало.

Моме от Мюнхен,теб кой те е обучавал на windows?Този който ти е писал оценката да го уволнят веднага защото почти на нищо не те е научил.....и престани да пишеш на шльокавица,че само ти се смеят тук

е новина от преди три дни:)) Не се излагайте.

Луксозен джип 2016 г. с лекота подминава 15-20 000 при всякакви пазарлъци. Тези май работят на ОГРОМНА загуба.

Ти продавал ли си крадена кола на мафията?

Само в русия чудим се в германия дали няма и колко ли забогатяха оттам

Pesh0

амал за крадени коли от Русия .... Ама не може да разбере кои взема парите на българските баби .... или взема процент ?

Хапчетата пи ли?

Pesh0

мента глог и валерян

Тез вървят по пътя на Боко - може и премиери да станат един ден.

Pesh0

Да ама не можаха да кажат как БМВ те с българска регистрация , шариха при идил . Спомняте ли си снимкките ??????? или да ви ги потърся ?

Ейййй тия прости негра не дават ръка да фанем на говедарския пазар па и цените им ниски!

Фабрични аларми хахаха. То тия дето ги слагат тук са някакви детски пищялки и са хептен смешни.

Явно не си виждал нито нова кола, нито нова аларма.

Само вие на село сте виждали нови коли...хаххаахахаахх

Пак ли Русия? Защо не САЩ?

Щото САЩ далеко - тупак.

Малоумник, как иначе ще кълвеш, че да правиш трафик? Нали трябва да присъства и вълшебната думичка "Русия".. иначе няма смисъл от статии.